Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Blogom, Képtáram,
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Érzékenyítése a világ legyőzőinek
  2024-05-15 23:33:53, szerda
 
  Nem tudom, mi történik velem hét éves folytatásban. Szégyell engem mindenki, amin nem csodálkozom, mivel úgy fogadott a megye, hogy én vagyok a kurva, majd 1983-tól a pettingelők, 1986-tól az egész világ helyett gyaláztak nemi lyukként, így vonulnak a szivárványosai Mülleréknek, együtt a kommunistákkal, ugyanis a spiritiszták földönkívüli Syriusi hatalommal és a tisztátalan lelkeikkel megváltják véráldozással az egész világot, világ végét hajtva végre, miután legyőzték az értelmiséget és meggyalázták a tisztességes embereket, lemészárolva őket. Ez a kormányuk, Orbán kerék, mint Katalin kerék főszereplővel, amelyik szerepét a Rákóczi tere születése óta hajtja végre reformátusainak tetteivel, szerepeivel, összes mészárlásával, amit eddig rendeztek a Földön Szabók kezdetével, amelyek világkönyvtárát az RTL klubja a miskolci elmeosztálynak négyszer ismételte a világ összes szerepével és egészségügyi berendezéssel, tetteik végrehajtásával, nemesítésükkel emberré. Ők Magyarország gyilkosai, engem utolsó emberként mészároltak, s mai napig áldoznak az ózdiakkal állítólag, még a Babylonja mellett a református keréknek.Pótkerék, akad mindig egy kerék állandó folytatásával nemesítették Orbánt emberré a Feketevonat cigányságaival együtt, romániai zsidóság áldozásának kezdetével.

A medve helyett nagyon sokáig végeztek ki, dobáltak az ágyon és kiabálták a médiában, hogy roncs már a medve, miközben az orosz cigányok levágva a medvék karmait táncoltatták őket. A Medvetánc antiszemita elmélet szintén része a Babylon megváltási tervének. Ugyanez volt a ringy-rongy királyként megírt koronás kislány szerepem a kommunista helyett. Érzékenyítették őket, végrehajtva tetteiket és természetüket. Valamiért ezeket a videókat már nem engedik megnézni, sőt az Alexandriai Katalint le is tiltották a youtuben.

Borzalmas, amit a nagyobbik lányommal műveltek, hogy Csernobil óta Csepregi Éva főszerepében legyőzve vezettettek a nácik kitermelésével bolt és közlekedés fóbiával, utcanépek gyalázatával, miközben legyőztek folyamatosan az állandó kislány áldozói a világapokalipszisnek. A lányom járt cigiért is a boltokba, ő harcolt a rózsakeresztes rend fiúi ellen, mert én csak feküdtem, amikor otthon voltam legtöbbször rossz ízzel a számban. Képesek voltak férjhez adni a világkönyvtáros és rima Jeruzsálem főszereplője tompalátó Hunnia elme fiához, hogy meggyalázzák és én tehetelenül nézem ezt 1998 óta a végtelen kikészítésével együtt. Meg vele tartattak el Nagy Anna halálnép főszerepében a piros Hold óta 1995-ben a bibliájuk alapján, mikor várták,hogy a világ népe leszálljon a Tatárdombi Braun ikerházban, Bárány főszerepében Derláné Évának.
Képesek voltak eljátszani hosszú évekig Kósa Fiúk, lányok évkönyve ismétlőjével a Csengery örökösnő, Szabó Gáborné vitáját, míg vitték ki a megyéből folyamatosan érzékenyítve a Szabó családot, amelyek nagyon nagy szeretetben élnek, világ-Magyarországra várva, az összes reformátussal. Annyira veszélyes a miskolci elmeosztályuk, hogy senki sem mer semmit sem tenni. Ő kívánt nekem további jó puffadást.

Ez olyan, mint a Kormos elmeosztály szereplői kitermelése folytatásképpen 1981 körül. Már akkor ki volt szemelve a volt férjem második felesége. Elhatároztam, hogy ott hagyom a férjemet, mint szadista kivégzőmet, összepakoltam és elindultam anyámhoz a gyerekekkel. Éppen otthon volt, ami nem volt szokása és felajánlotta, hogy elkísér. Megérkeztünk, hát tiszta korom volt az egész ház és anyám az ágyban feküdt részegen. Zsigája a Hunniának azt mondta, hogy ez a te anyád! Elmondta Kormosné mondatát. Mint kiderült, az Ezermester boltban, ahol Kormos volt a tulajdonos, rossz, szűkebb kályhacsövet adtak el, hiába püfölte, nem akart összeállni semmi, csak a korom szállt a levegőbe. Közben talált pálinkát, járt rá és megártott neki. Kitakarítottam, rendbe szedtem anyámat és mentem vissza az Árpád utcai albérletbe a volt férjemhez este. Soha nem számíthattam senkire. Hát így választottak szívem átszúrásakor, az ezer éves aszkéta ünnepi cirkusz elkezdésekor Reegen választási beszédekor feleséget a volt férjemnek Kormoséktól, aki egyszer csak megjelent vigyázni a gyerekekre a legyőzésem után, mikor kórházba kerültem vérszegénységgel és hajhulással, medve miatti nemi támadáskor.. Azt mondta az apja, Kormos a volt férjemnek, őt már ütheted.

Hát így lettem én a Szabó családnál a sz@pós kurva, csernobili kezdetével az emelkedésüknek.Ezt is a nácik hajtották végre a Rákóczi terükkel, Nagy Feró népével, amelyik nem árulja el a Csepregi Éva miatti nemi gyalázót. Úgyhogy nem csodálom, hogy a miskolci újságírók szégyellnek engem, s mikor megkérdezem, így van-e, egyszerűen nem válaszolnak, hanem kiteszik mindenki elé a kérdésemet. A többi média meg nem engedi, hogy nyilvánosságra kerüljön,mit tettek, ők tor temetői és nemi gyalázó ünnepségből élnek már nagyon régóta, Hócipős kezdetükkel, futtatva a szereplőket és a celebeket.

Kedden elmerészkedtem pénzt levenni, elmentem egy szerelvényboltba mosógépcső-végért. Három nagy darab férfi ült a boltban, az egyik felkelt megkérdezni, mit kérek. Mikor elmondtam, hogy Hajdú mosógépcső-véget szeretnék, ideges lett és közölte, hogy a mosógépet és centfirugát ki fogjuk vonni a forgalomból. Tehát a termékeket gyártó cég nevében nyilatkozott. Más nem kell, csak ennyi? - lekezelés után jöttem el a zsákmánnyal, egy új mosógép csővel, mivel véget csak az interneten lehet rendelni és nehéz kicserélni. Én vagyok a mosónője a világnak, Elwis Presley Józsefvárosának Hornyák Ildikó szőke főszereplője helyett. A Szabó családja a lányomnak megkapta a mosógépét az egykori magyaroknak 1977 körül, amit játékmosógépként kapott a nagyobbik lányom és a bátyám gyereke egyből földhöz vágta. Akkor törte el a volt férjem az orromat is a főszereplője miatt Jeruzsálemnek azt kiabálva, hogy olyan lettél, mint mi vagyunk. Müllerék érzékenyítik az egész világot, tettei ismétlésével mindenkinek. És ennek soha nem lesz vége, sem a kivégzésemnek, betegségeiknek.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2024.04 2024. Május 2024.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 16 db bejegyzés
e év: 69 db bejegyzés
Összes: 7264 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 360
  • e Hét: 360
  • e Hónap: 18672
  • e Év: 95188
Szótár
 
Blogok, Szótár,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.