Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Kattika: Plútó, a csillagok ura
  2018-09-26 16:41:18, szerda
 
   
  Kattika: Plútó, a csillagok ura

Kidolgoztam 1995-ben az egykori bolygók lakosainak történelmét, a rózsakeresztes rend Plútó ura általi létrehozását, Jupiter-lány kalandjai címmel, mely szerint a csillagok művészei és feltalálók, újítók mindig ki voltak téve veszélynek, mert azt tanította nekik Plútó, Róbert atyát küldve álomvilágában a Holdnak hozzájuk, fekete kereszten hét rózsás feszületével a saját mágiájának, hogy minden ember jó, csak nem tudja magáról, még a legrútabbon is van csodálni való, ügyeljenek a rendjére, amit így megalkotott, azzal az előre kitervelt szándékkal, hogy majd összezúzhatja őket, ahogyan megtette ezt valamennyiükkel, Vénusszal iszonyatot és fertelmet hajtva végre, akár a Neptunnal, amelyiken káosz vallások korát ébresztett, mindenkit egymás ellen uszítva, ez volt az utolsó bolygó, amit összezúzott, míg az űrutas kislány felfedezte Plútót magát is, aki megajándékozta magnetizmussal, amiből adott erőt és hatalmat az Uránusz bolygó lakosainak, akik elbújtak ijedtükben barlangokba a sziklássá égetett bolygón, mert a romániai laborból készült földönkívüliek megtámadták mindig őket a felfedezéseik miatt, elloptak mindent, nem tudni, miért, mert a földön soha sem lehetett igazán és emberin élni, nem volt kinek bevezetni a tudományos kutatásokat, az űrhajók magas színvonalú technikáit.

Akkor a fő bolygók az ég csillagai által kerültek betelepítésre, ilyen volt a föld vonzásában lévő Jupiter, a nagy jó, akinek a népe mindig államférfi, bíró, ügyész volt a földre lépve. Nem ismerték a rosszat, a bűnt, igazságérzetük átlag feletti volt, ezt képviselte később az ötös számmal megjelölt Lenin szocialistaként, aki olyan régen élt, hogy a boszorkányok a börtönnel kínai horoszkópba helyezték az egykori igazság bajnokát kutyaként. Jupiter napünnepét meghagyta a mindenkori történelmi római egyház vasárnapként, ilyenkor régebben vásárnap volt, amikor a búcsúkat is rendezték, ahol bemutatták azokat a tárgyakat, szimbólumokat, amelyek a nektárral függtek össze, mézeskalácsokat, mézes szíveket tükörrel, gyűrűket, órákat, nyakláncokat, mindenféle csecsebecsét vittek árulni a városiaknak, medve szíjaival együtt a férfiaknak, kisbicskákkal a fiúknak,emlékezve azokra a tökéletes népekre, akiket megáldoztak folyamatosan a tökéletes törvény miatt.
A Jupiteren vidáman, énekelve, gyönyörködve a tökéletes szépségben élő egykori népek legendája örökké fenn marad, Vénusz ajándékával együtt, a napenergiával.

Jupiter ellentéte volt mindig Szaturnusz, gyűrűjét csak olyan léphette át, akit engedett, szerelme Annaként, amikor férjhez ment, hiába kérte a férjét, hogy csak barátok legyenek, mivel a Szaturnusz ura nem tűr elburjánzást, csak azt engedi át a küszöbön, aki megérett rá. Anna esküvőjének napján elsötétedett az ég, s mikor férje ráhúzta ujjaira a gyűrűt, a templomot feketeség vette körül, a templomkárpit kettéhasadt. A vészjóslóan kezdődő közös életük folytatódott a nászi ágyban, Anna itt is tiltakozott a férje ellen, elmesélte, hogy vannak emberek, akik száműzetésből vannak a földön, büntetésből, de még vétkesen is jobbak, mint a földi emberek. Nem házasodhatnak, mert akkor örökké meghalnak.
Szaturnusz azóta mindig a decemberi embereket jelenti, bölcsnek látszanak, de borongós a hangulatuk, s azóta folyamatosan megszületnek a Jupiter-lányhoz hasonló Halak szülöttek a Bak típushoz egykor kidolgozott média európai horoszkópja szerint azért, hogy énekükkel, kedvességükkel, szépségükkel, értő beszélgetéssel megváltoztassák a szaturnuszi bölcseket.
Szaturnusz, miután megtámadták az űrben, Oroszországot hozta létre, állandó szocializmussal, a nagy rosszal.

Vénusz, mint egykori földanya szeretetet, szerelmet, békességet, csodálatát a természetnek, az állatoknak, az embereknek szórta szét a világ felett, átölelte a szomorú szíveket, megvigasztalta a gyászolókat, egyfolytában áradt sugara mindenkire. Szerelmének senki sem tudott ellenállni, így saját egykori teremtője, Plútó ura sem, sem a saját fia, sem Illés, aki segítségére sietett, amikor megtámadták. Különös szerelem heve remegtette őket, mivel nem ismerték a nemiséget, mindannyian tönkre tették őt. Így történt, hogy összezavarodott, érthetetlen művészetekkel foglalkozott akkor, amikor az űrutas kislány odavetődött napfényenergiás űrhajójával.

Uránusz csillag lakosai mindig feltalálók, újítók voltak, tökéletesítették a természeti törvényeket. Uránuszból megtámadása után vízi szellemvilág lett, amit a Görög költők antológiájában dolgoztak ki, Neptunnal és a többi fogságban lévő történelmével együtt, mely könyv beavatást jelent állandóan az újabb és újabb világ-könyvtárnyi anyag biblitikus végrehajtásához maguk helyett ártatlanokon.
Az első villamos idején, amit elindítottak a tökéletes angyalok ellen Benkő emberek világának megszüntetése végett, akikből csak kő maradt, kőszívük jelképeként, a csillagász, mint aki fentről eredt, örökké ott maradt a korlátján a villamossínnek, mikor már csak néhány csillag égett, újságpapírokat hordott a szél. Azóta élednek mindig fel az állomások, elölről kezdődik a világ-könyvtár a tettekről, melyeket közösen végrehajtottak folyamatosan a világ ellen.
Uránusz ijedt szemű lakosai mintájára születtek meg régebben az európai horoszkóp szerint a vízöntőknek megírottak, ez lett belőlük. Összevonták a Holddal, hogy a vízöntő szülöttek hajlamosak elmebetegségre, ha nagyon megterhelik magukat zseniségükkel, meg hajlamuk van perverzségre.

Neptunon összezavart és létrehozott vallások Plútó által, melyek később lekerültek a földre állandó vaskáoszként, rózsakeresztes, szabadköműves és különféle rendekkel, melyeknek a földönkívüli népe űrhajóval kísérte a földi eseményeket, természetesnek gondolva, hogy így kell lennie, állandó feszületre téve a zöld szemű tisztaságot, el kell ítélni a jókat, az igazakat, mert nekik nem volt segítségük a földön, hiába fohászkodtak, imádkoztak, senki sem válaszolt, a gonoszok, a sötétek, az árnyékok, sátán népei vigadoztak, toroztak, ők tanították a törvényt már, amit maguk nem tudtak betartani, ők jelentették a bíróságokat, a hivatalokat, az idióta államférfiakat, politikusokat, hadvezéreket, diktátorokat, amelyek szintén eszközök voltak arra, hogy a még maradványként általuk fellelt tisztességes, jóravaló, becsületes férfiakat megöljék harcban, háborúban, az asszonyok becsületét sárba tiporják.

A Mars vörös bolygó arról volt híres Plútó által első pillanattól, hogy katonákkal fogságba ejtse ok nélkül a többi csillag népét az űrben. Katonák éltek ott, a legendás Jupiter-lányt csúfolták a lányruha miatt, maskarának nevezték, férfiruhát adtak rá, befogták mosogató cselédnek az éttermükbe. Csúfolták a maskarája és énekhangja miatt, kedvességét nem bírták elviselni. Fogsága hosszú ideig tartott, de elrejtette napenergiás űrhajóját, amivel sikerült elmenekülnie. Ennyi a marsiak története, nem volt több, elpusztították őket.

Plútó tökéletesebb volt mindenkinél, régen magneticizmus bolygójának nevezték otthonát. A világűr egykori utasát magához vonzotta, mintha beszippantotta volna, hogy átadja neki a hatalmát, hogy hirdesse a földön a fekete kereszten hét rózsás mágiáját összevonva már a vallások káoszával. Jupiter-lány, miután elbúcsúzott, úgy érezte, hogy fényben lépked a levegőben.

A Hold mindig álmot hozó volt, befolyásolta a földön az élőlényeket, álomvilágba tette a szenteket, szerelmeseket, így került oda Róbert atya a fekete kereszttel, aki fontos küldetést bízott a már álomvilágba került világűr utasára, hogy terjessze a földön a tudományát a rendjének. Iskolákat alapított, tanította a természeti erők kezelését, időjárás tudományát, az asztrológiát, asztronómiát, énekkel tisztította a gyermekek és tanítványok lelkét. Mivel fekete kereszten hét rózsás volt a rendje Jupiternek, hetes számmal függtek össze.

A világűr utasát még az egykori biblitikus történelmi színhelyen, a római egyház ion korában megölték, így került kiadásra az egri ZIZI Magazinban a Jupiter-lány kalandjai megjelenésekor az egykori történelem névtárának feltüntetésével ismétlésében a világ-könyvtár részeként mindaz, ami a kezdetekkel indult.
Feltehetően ez az időszaka az egykori római egyháznak megegyezik azzal, amikor az egri csillag központot megtámadták az űrpusztítókkal, a nyolcadik utas, a halállal az élen, meg űrpókokkal, űrlényekkel, az embereket így mészárolták le, mint magyar nyelvű ellenségét a romániai madárrá vált egykori Philemonnak. Boszorkány társa rendezte be a borsodiakat azzal a szándékkal, hogy likvidálja az ózdi 666 fenevad menhelyi népével, hamis prófétájának megjelölt kézfejes cigánytelepével, halálnépével, mint Szulamithtal egykori Vénusz, Földanya ellenségét folyamatosan történő kivégzésekkel, elvéve minden ékességét, szépségét, gesztenyeszín haját, hangját, eldeformálva, szétlapítva minden részét, felsorolhatatlan betegségekkel terhelve eleven, mozgó csapásaival a 666 cigánytelepének, fekete mágiájával minden testrészében, megbénítva a gondolkozását, karját, lábát, tüdejét, szívét, homlokát, hogy gondolkozni se tudjon.

Mindezt Plútó tette a világgal, Vénusz egykori teremtője, meg a többi csillagé az égen.

Az utolsó pillanatban jött segítség már későn, mert hiába írtak, senki sem reménykedett abban, hogy egyszer is vége lesz az állandó saját sorsuk, szerepük végrehajtásának.

Remélem, hogy miután meggyógyítottuk a csillagokat, a törvényt helyreállítjuk a magyar tökéletes nyelvvel együtt, méltók leszünk arra, hogy örökké fenntartsuk az emberség és emberiség védelmét, őrzését és biztonságát az egész világegyetemben. A haldokló Vénusz örökké kísért a történelmével, ami érte a tökéletes művészt és tehetséget, a törvényt, olyan, amit soha meg nem ismerhetett volna, a mondatok súlya, hogy mire vág fel, meg addig néz ki valahogy, amíg meg nem mukkan, meg azt követő állandó támadásaik egyszer felejtésre kerülnek memóriájában. Hallásához csak mezítláb lehet zarándokolni, reméljük akusztikája a régi lesz, meghallja a világmindenség hangversenytermének öröm-muzsikáját.

2017. március 18.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: tökéletesítették, felsorolhatatlan, végrehajtásához, meggyógyítottuk, cigánytelepének, szocializmussal, mézeskalácsokat, világegyetemben, cigánytelepével, napfényenergiás, megváltoztassák, végrehajtásának, feltüntetésével, valamennyiükkel, összezavarodott, szocialistaként, űrpusztítókkal, villamossínnek, elpusztították, igazságérzetük, újságpapírokat, antológiájában, államférfiakat, helyreállítjuk, kedvességükkel, megjelenésekor, beszélgetéssel, végrehajtottak, elmebetegségre, természetesnek, földönkívüliek, világmindenség, rózsakeresztes, megvigasztalta, magnetizmussal, beszippantotta, csillagok ura, egykori bolygók, rózsakeresztes rend, csillagok művészei, saját mágiájának, előre kitervelt, utolsó bolygó, űrutas kislány, sziklássá égetett, romániai laborból, felfedezéseik miatt, földön soha, tudományos kutatásokat, űrhajók magas, föld vonzásában, népe mindig, ZIZI Magazinban, Mindezt Plútó,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
39 ígéret  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  Eduardo Sacheri gondolata  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Spenót fasírttal  A sorsod  Bornyi Veronika haiku verse  Hogyan válunk hűségesekké?  Facebookon kaptam  A pitypang legendája  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  jó reggelt  Facebookon kaptam  Mindent de mindent visszakap  Bornyi Veronika haiku verse  Facebookon kaptam  Csend  képre írva  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Szép estét kedves látogatóimna...  Magamnak  Facebookon kaptam  Vannak emberek  Az ember  Önmaga ellenére  Paul David Tripp Április 14  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Walter Chrysler mondta  Szép estét  Alvó cicák  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Egyszerű  Pitypang szökőkút  Reményik Sándor: Pierrot &...  Alvó cicák  Horváth Szilvia tollából  Facebookon kaptam  Nagy és kis csodák  Hogyan válunk hűségesekké?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Mindent de mindent visszakap  Tanmese  Szép estét  Anyámról való emlékek  Vannak emberek  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Ma van a magyar költészet napj...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Szép álmokat!  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Önmaga ellenére  képre írva  Eduardo Sacheri gondolata  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Szívek  Reményik Sándor: Pierrot &...  Anyámról való emlékek  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Szép estét kedves látogatóimna...  Dóró Sándor: Embernek maradni  Facebookon kaptam  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  IGEN így  Szép estét  Facebookon kaptam  József Attila – Keresek ...  Facebookon kaptam Krisztinától  Vito Giaquinto gondolata  Szép álmokat!  Baranyi Ferenc - N i n c s  Facebookon kaptam  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Zilahy Lajos mondta  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Reményik Sándor: Pierrot &...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tanácsok egy pszichológustól  Kubinyi Anna gobelintervező, t... 
Bejegyzés Címkék
csillagok ura, egykori bolygók, rózsakeresztes rend, csillagok művészei, saját mágiájának, előre kitervelt, utolsó bolygó, űrutas kislány, sziklássá égetett, romániai laborból, felfedezéseik miatt, földön soha, tudományos kutatásokat, űrhajók magas, föld vonzásában, népe mindig, földre lépve, ötös számmal, börtönnel kínai, egykori igazság, mindenkori történelmi, nektárral függtek, tökéletes népekre, tökéletes törvény, tökéletes szépségben, templomot feketeség, templomkárpit kettéhasadt, vészjóslóan kezdődő, nászi ágyban, férje ellen, földi emberek, decemberi embereket, szaturnuszi bölcseket, nagy rosszal, embereknek szórta, világ felett, szomorú szíveket, természeti törvényeket, többi fogságban, első villamos, tökéletes angyalok, világ ellen, európai horoszkóp, vízöntőknek megírottak, vízöntő szülöttek, földre állandó, földönkívüli népe, földi eseményeket, zöld szemű, idióta államférfiakat, asszonyok becsületét, többi csillag, legendás Jupiter-lányt, lányruha miatt, marsiak története, világűr egykori, fekete kereszten, vallások káoszával, fekete kereszttel, természeti erők, rendje Jupiternek, világűr utasát, egykori biblitikus, római egyház, egri ZIZI, egykori történelem, világ-könyvtár részeként, kezdetekkel indult, egykori római, egri csillag, nyolcadik utas, romániai madárrá, borsodiakat azzal, többi csillagé, utolsó pillanatban, állandó saját, törvényt helyreállítjuk, magyar tökéletes, egész világegyetemben, haldokló Vénusz, tökéletes művészt, mondatok súlya, régi lesz, tökéletesítették, felsorolhatatlan, végrehajtásához, meggyógyítottuk, cigánytelepének, szocializmussal, mézeskalácsokat, világegyetemben, cigánytelepével, napfényenergiás, megváltoztassák, végrehajtásának, feltüntetésével, valamennyiükkel, összezavarodott, szocialistaként, űrpusztítókkal, villamossínnek, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 48 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 292
  • e Hét: 2179
  • e Hónap: 4538
  • e Év: 56804
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.