Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Az emberség okkultizmus?
  2018-12-07 01:22:47, péntek
 
  Nem tudok ma éjszaka aludni. Hiába vettem be a szokásos frontint, tele vagyok gondokkal, melyek megoldása várakozó, immár két éve lesz februárban, hogy csodára várok, csodák pedig materialista ésszel nincsenek. Nem bírom tovább cipelni ezt a szétpüfölt, meggyalázott és megcsonkított testet.

Gyerekkoromban mondta valaki, hogy egy nőt megerőszakoltak. Nem tudtam, mit jelent, csak annyit értettem, hogy a nemi szervéhez értek. Ép ésszel ezt nem lehet felfogni, akit megerőszakolnak, az megbolondul véleményem szerint. Ezért tett engem a média hipnózisba, amikor a Kex együttes Zöld-sárga számához értek, s azóta hétszeresen hosszabbítanak a narancs Rákóczi térrel 1971-es kezdetükkel, a Nyomorultak együttes fényevése óta, ami 1967-es Izrael barakkosainak emelését jelentette.

Ez a hozzá nem érés földöntúli törvénye, ami a testre vonatkozik, ezt áthágni ítélet mellett sem lehet senkinek, sem a Hunnia börtönnek, sem a cigányainak a világegyetemnek, melyek országokat foglaltak el többezer éve. Halált jelentenek, ezért nem félnek a Haláltól, a nácik hozták őket létre örök életűként azzal, hogy az emberek szíve túl gyenge, szervezetükkel együtt, egy kis hidegtől is megfázhatnak, ellenálló csapásokra volt szükségük.

A szív ellenes merényletek mindig megvoltak, de büntetni kellett volna a becsületsértőket ugyanúgy, mint a csúfolókat, alázókat. Az ember méltósággal született meg, ezt hágta át a borsodi narancs Rákóczi tér, amikor meggyalázta, megcsonkította és kiráulta a nőket, férfiak becsületét meggyalázták. NIncs rá szó, nem lehet felfogni, azzal együtt, hogy születésem óta rajtunk ismételték saját sorsukat, karmájukat, szerepeiket, könyveiket, ebből nemesedtek emberré.

Ma voltam egy magánlakásban a körmeimmel, melyeket tönkre tett a megyei kórház, amikor elfekvőjébe zárt többször, annak ellenére, hogy nem voltam ártalmas, nem tudtam, hogy az utcákon mennek végig, a sötétkapus dögök tetteit végrehajtva rajtam,könyveikkel együtt 1997. óta folyamatosan. Körömgombának diagnosztizálták a vastaggá besárult körmeimet, melyek ellen bármit szedhettem, drága kencékkel kentem, semmi sem használt. Fokozatosan tette tönkre a cigánytelepe Borsodnak testem minden részét.
Kénytelen vagyok fizetni érte havonta, de nincsen szakember. A hölgy, akihez járok, közölte pár hónappal ezelőtt, amikor a szerelem témára került sor, hogy ma a szerelem nem divat, hanem a szopása a férfiak nemiszervének, szokj rá erre, felszólító módban. Kerestem másik szakembert, mert nem tudtam oda menni, mert méltóságomban alázott meg az áldozásommal emelt kiválasztott, nem találtam mást. Visszakullogtam, mert szükség van a kezére.

Ma arról volt szó, hogy a városban Omega gyülekezet üzemel az Erzsébet fürdő legfelső emeletén, s a tagok Isten hívőként mindent megkapnak, mint evangéliumot olvasó,. imádkozó biblia kutatók.
Párszor megpróbáltam utalni arra, hogy a tiszta szív jelenti az emberségi törvényt, de olyan választ kaptam, hogy a szív isteni eredettel bír, én ellenkezek vele. Mint annak harcosa, hogy valamikor is a szívek vizsgálata bekövetkezzen a későbbi kellemetlenségek elkerülése végett, jól tudom, hogy aki másokat megaláz, az nem rendelkezik jószívvel, mégha jó is néha másokkal, annak tartja magát.
A szívvel rendelkező ember soha nem aláz meg másokat méltóságában, mert tudja magáról, mit is jelent az emberi tartás, mi esne neki rosszul.

Például velem egyszer jótékonykodott egy valllásos hívő asszony, két éve küldött kétszer pénzt, amiért nagyon hálás voltam, mert ki tudtam fizetni a számlákat. Még ő köszönte meg, hogy segíthetett, már ebből tudtam, hogy hasonló hozzám, úgy ad, hogy éreztesse, neki volt rá szüksége. Én is ilyen voltam fiatalabb koromban. Az embert nem lehet megalázni jótékonykodással.

A Süveges Imre által vezetett Omega gyülekezet tagjait szerencse éri, miután csatlakoznak a közösséghez, azt tanítva a tagoknak, hogy mindenki azt kapja, amit megérdemel. A hölgy ekkor ecsetelte, hogy mennyire szerencsés a gyerekével együtt, boldogan élnek, mindezt az Istennek köszönhetik, meg természetesen a tiszta szívüknek. Aztán rátért arra, hogy de nálunk nincsen minden rendben, sem velem, sem a gyerekekkel. Megpróbáltam utalni arra, hogy minél tisztább valaki, annál nagyobb a sötétség, ami körülveszi, hogy így született egykor a Talmud Jézusa a zsidók közé, egyetlen emberként, meg hogy kevés volt mindig a nagybetűs ember. Nem értette. Próbáltam utalni arra, hogy én születésem óta vagyok szerencsétlen, engem politikai gondok értek vasfüggöny emeléssel és mindenféle emberek ellen iránuló merénylettel, hogy most az emberek voltak az áldozatok. Nem értette. Aztán köpött egyet a földre, hogy ezt jelenti az ember. Megkérdeztem tőle, hogy Neked az ember leköpnivaló, az az ember, akit a szívedben hordozol, akire szívesen emlékezel, mint tanárra, vagy bárki másra tiszteletre méltó egyénként? Köpnivaló az ember, akinek a szívében emberiességi törvények vannak? Aki az embert leköpi, mint nagyságot, aki ellen az egész világapokalipszis első pillanattól létrejött, mint semmiről sem tudó tiszta lények ellen az első isteni teremtés kezdetével, az az egész világegyetemet köpi szembe azzal a dicsekvéssel, hogy ő az Istenétől az utcanépnek mindent megkap.

Erre megkérdezte tőlem, hogy mi az emberség, amiről beszélek, okkultizmus?


Félek a laboreredménytől. Állandóan rettegnem kell valamliért. Ónos eső miatt három napja citerázó szívvel és lábakkal mentem az utcára, a széttaposott lábaimmal. Nem értheti a diabéteszes orvos, hogy kétszer éltem át a nyomorultak szerepét a legyeknek, együtt a Sátán bibliai olvastatásával a trianonnak, amikor végére értek a könyvüknek, majd a lányommal tartott el az egészségügy Nagy Anna sorsaként felfoghatatlanul, mert szegény halálként lett megszülettetve, s a vaskommunista sorozatuk születésem óta tartott. Mivel mindent lebontó csapást kaptam a számba, nem tudok enni, nincsenek fogaim, így falni kényszerülök csontozat nélkül iszonyatos módon. A gyomorba az étel egybe kerül majdnem, amelyik felmondta a szolgálatot, különféle emésztési betegségekkel jelentkezett. Nem kell ezen csodálkozni, a fog erőt jelent, mindegyike egy-egy testrészt szimbolizál. Mikor először Máték sorsaként kiszedték a két lapátfogamat, nem tudtam enni, mert rágatlan maradt az étel, kihánytam mindent és hasmenésem volt. Ezt jelenti a foghiány. Cukros lettem, mert állandóan korog a gyomrom a nyomorultak ismétlése óta. Nem eszek édességet, azelőtt sem ettem, nem tellett rá, nem ismerem a csokoládékat, cukrokat. Amire telik, akciósan megveszem, így látom el magamat állandóan cipekedve tört vállas fájdalommal és széttaposott testtel. Májam tönkrement a rengeteg méreganyagtól, amit belém adtak. A szereplők betegségei jelentik a többi anyagcsere melletti problémát, mint a mavasvérnyomás,magas húgysavérték. Három éve kezdték volna el a tört testrészűek helyetti összetörésemet, ha lett volna rá idejük.

Megkérdeztem ma a hölgytől, hogy igazságosnak találja-e, amikor egy primitív nép tagja meggyaláz egy embert, erre azt felelte, hogy Isten mindent megenged azért,mert ennek így kell lennie, majd visszakapja mindenki, amit tett. Hogyan kapja vissza?-kérdeztem, amikor ünnepelnek együtt a gazdagságukban a gonoszok, tökéletes szépséggel és egészséggel? Még soha nem kapták vissza. De mindenki azt kapja, amit megérdemel, én folyamatosan ezzel néztem szembe 2007. óta, amióta először leírtam, hogy mi történt velem. Azt kaptam születésem óta Magyarország szerint, amit megérdemeltem az egész világ bűneinek elhordásával. íme az ember felkiáltásával a poliikának.

Mondtam neki, hogy én haragszom a tűzIstenre, amiért mindezt megengedte. Nem értette, miért nevezem így.

Felszámolták a borsodi névtárral az emberiséget az egész világon. Ezt ünneplik az én temetésemmel és gyalázásommal éjjel-nappal kínzásommal együtt 1997. óta.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: diagnosztizálták, felfoghatatlanul, kellemetlenségek, becsületsértőket, jótékonykodással, laboreredménytől, világegyetemnek, megerőszakolnak, visszakullogtam, megerőszakoltak, gyerekkoromban, mavasvérnyomás, megszülettetve, jótékonykodott, hosszabbítanak, gazdagságukban, szervezetükkel, megcsonkította, összetörésemet, felkiáltásával, világegyetemet, olvastatásával, méreganyagtól, méltóságomban, gyalázásommal, megcsonkított, betegségekkel, nemiszervének, barakkosainak, körömgombának, bekövetkezzen, magánlakásban, vaskommunista, természetesen, szerencsétlen, megérdemeltem, szokásos frontint, nemi szervéhez, megbolondul véleményem, narancs Rákóczi, testre vonatkozik, nácik hozták, emberek szíve, szív ellenes, becsületsértőket ugyanúgy, ember méltósággal, borsodi narancs, megyei kórház, utcákon mennek, sötétkapus dögök, cigánytelepe Borsodnak, szerelem témára, Süveges Imre, Talmud Jézusa, Nagy Anna,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam Mírjam bará...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Gebhardt Nóra versei II.  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  "Ez egy csoda"  Anyák napjára  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Vidámság  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Magyar költészet napja  Azért kaptad  Segíts neki dicsérni Téged  Erdei gyöngyvirág  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  Szabó T. Anna - Pitypang  Walter Chrysler mondta  Facebookon kaptam  Ma van a magyar költészet napj...  Nagy és kis csodák  Facebookon kaptam  Ma van a magyar költészet napj...  Vito Giaquinto gondolata  Megígért békesség  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Bornyi Veronika haiku verse  Facebookon kaptam  Tanmese  Márai Sándor tollából  A pitypang legendája  Facebookon kaptam  Gebhardt Nóra versei II.  Szép álmokat!  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Vidámság  Facebookon kaptam  Mindig lesz olyan  Magyar költészet napja  Sok ember olyan, mint a kaméle...  A sorsod  Facebookon kaptam Krisztina b...  Paul David Tripp Április 12  Szeretem ujjad karcsuságait,  Alvó cica  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Bornyi Veronika haiku verse  Paul David Tripp Április 12  képre írva  József Attila - Kopogtatás nél...  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Van néhány kérdés, amin gondol...  Facebookon kaptam  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  képre írva  Szép estét kedves látogatóimna...  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Szép estét kedves látogatóimna...  Paul David Tripp Április 13  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Ma van a magyar költészet napj...  Tanmese  jó reggelt  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Facebookon kaptam Krisztinától  Azért kaptad  Az ember  Facebookon kaptam  Reményik Sándor: Pierrot &...  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Facebookon kaptam  Nevelőszülőkhöz adták,  Mindig lesz olyan  Jázmin  Szabó T. Anna - Pitypang  Walter Chrysler mondta  Facebookon kaptam  Az ember emlékekből áll  ajándék, mellyel meglepem  Isten hűségének mértéke  Facebookon kaptam  Ma van a magyar költészet napj...  Alvó kislány  Paul David Tripp Április 15  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Mindent de mindent visszakap  Zilahy Lajos mondta  Báthory Attila: Sorsom ösvénye... 
Bejegyzés Címkék
szokásos frontint, nemi szervéhez, megbolondul véleményem, narancs Rákóczi, testre vonatkozik, nácik hozták, emberek szíve, szív ellenes, becsületsértőket ugyanúgy, ember méltósággal, borsodi narancs, megyei kórház, utcákon mennek, sötétkapus dögök, cigánytelepe Borsodnak, szerelem témára, férfiak nemiszervének, áldozásommal emelt, városban Omega, tagok Isten, tiszta szív, emberségi törvényt, szív isteni, szívek vizsgálata, későbbi kellemetlenségek, szívvel rendelkező, emberi tartás, valllásos hívő, hölgy ekkor, gyerekével együtt, tiszta szívüknek, zsidók közé, nagybetűs ember, emberek voltak, ember leköpnivaló, szívedben hordozol, szívében emberiességi, embert leköpi, egész világapokalipszis, első isteni, utcanépnek mindent, széttaposott lábaimmal, diabéteszes orvos, nyomorultak szerepét, lányommal tartott, egészségügy Nagy, vaskommunista sorozatuk, étel egybe, nyomorultak ismétlése, rengeteg méreganyagtól, szereplők betegségei, többi anyagcsere, tört testrészűek, egész világ, ember felkiáltásával, borsodi névtárral, egész világon, diagnosztizálták, felfoghatatlanul, kellemetlenségek, becsületsértőket, jótékonykodással, laboreredménytől, világegyetemnek, megerőszakolnak, visszakullogtam, megerőszakoltak, gyerekkoromban, mavasvérnyomás, megszülettetve, jótékonykodott, hosszabbítanak, gazdagságukban, szervezetükkel, megcsonkította, összetörésemet, felkiáltásával, világegyetemet, olvastatásával, méreganyagtól, méltóságomban, gyalázásommal, megcsonkított, betegségekkel, nemiszervének, barakkosainak, körömgombának, bekövetkezzen, magánlakásban, vaskommunista, természetesen, szerencsétlen, megérdemeltem, kényszerülök, húgysavérték, méltóságában, folyamatosan, cigánytelepe, materialista, igazságosnak, emberiességi, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 49 db bejegyzés
Összes: 7245 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 895
  • e Hét: 2782
  • e Hónap: 5141
  • e Év: 57407
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.