Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A bátyám
  2019-02-12 17:16:02, kedd
 
   
  Kicsi kora óta nem szeretett, terhes voltam neki. Nem is tudom, mit szólt ahhoz, hogy egész nap énekeltem, zenéltem, meg állandóan szerepelni szerettem volna. Szégyellt engem.

Kicsi korában a Molnár hidegkék szemű apokalipszishez érve kihűtötték a szívét, a Pszichografológiai német árjaként megteremtett utcanépét a Rákóczi térnek így emelték, vitték az utcanépet meggazdagulni határlezárás alatt már Németországba, szerte a világba.
Engem nem szerethetett és tisztelhetett senki, aki szeretett a szomszéd Rákóczi téri cigánytelepe megölte. Mint megtudtam, az, hogy ezt leírom, gyűlöletbeszédnek számít, pedig ez az igazság, az indiai apokalipszis névtárát felvevő patológiáival együtt a Pszichografológiájuknak, mely egy könyvét jelentette a politikának azzal, hogy egyetlen nagy közös áldozással kell megváltani, emberré emelni egész Keletet és a cigányságot, ami születésem óta történik.

Anyámat a média Rákóczi tere támadta születése óta Cilikéjük és Törőcsik Mari kezdettel, Gábor Zsazsáék kitermelésével elvéve teljesen az ép eszét. Tettei kiszámíthatatlanok voltak, állandóan jelentgetett engem, hogy kurválkodom a Rákóczi tér emelkedésekor, fényevésen tartott minket. Legnagyobb baja az emberség volt.

Bátyámat nem bántották többet, elég volt annyi, hogy megházasodott a Keresztesi familiával, három gyerekessé vált.

Egyszer hagytam rájuk a két kisgyerekemet, egyszer mentem fodrászhoz, egy alkoholistához, amiről nem tudtam és órákon keresztül dauerolta a hajamat. Bátyámék ott hagyták magukra a két gyerekemet, mert mentek ebédelni családostól valakihez. Én szégyelltem magam apa előtt, soha nem mentem volna panaszkodni, mint ahogyan azelőtt sem mentem nagymamához, hogy éhezem.

Bátyám jelleme eltorzult teljesen, érdekké vált, vagy az is volt, szív nélküliként.

1986. Csernobilkor győzött le a Sátán, együtt a rózsakeresztes renddel, küszöb őreivel, földönkívüliekkel, hatalmas erőkkel, együtt a miskolci Rákóczi térrel és Győri kapui utcanéppel.
A bátyám megjelent egy Pestről lehozott Novák nevű téri néppel, csengetni kezdett a kaputelefonon. Nem akartam beengedni, mert nem voltam magamnál, a legyőzésemkor idegösszeroppanást kaptam.
Gyenge voltam, báb lettem, senkinek sem tudtam ellentmondani, nem uraltam magam többé.
Valaki beengedte a bátyámékat, feljöttek, majd a Novák kitámadott engem azzal, hogy mire vágok fel.
Ez volt a kezdete a gyalázásomnak, nem az, hogy én kurva voltam, ahogyan itt is írták a miskolciak.
Csak néztem hatalmas zöld hipnózisos szemekkel, időnként segítséget kérve olyanoktól, akik embereknek látszottak, mint az orosz természetgyógyásztól 1991-ben, aki egyből mondta, hogy azért tettek tönkre, mert nagyon szép voltam, fokozatosan a kisebbik lányom születése óta Benkők sorsaként. Nagyobbik lányom vezetett, ő vitt a boltba bevásárolni, mert a nácik emelését kezdték elölről tetteik és világkönyvtárja ismétlésével a Varjús zsidó népnek aszkéta ünnepi cirkuszként Busta verse alapján.

Bátyám Csernobil után, hogy ingyen ihasson a feleségével, felhozta az ózdi H. Tibor gázszerelőt a szőlőbe, mely még akkor megvolt apa örökségeképpen. Szabályszerűen felkínált engem az utcanépének a borsodiaknak. Ekkor Csepregi Éva miatt támadott meg a Bertalan utcai cigánytelep feketemágiával telepakolva minden részemet, együtt Mary Zsuzsa angyal sorsával, legyőztek helyette, aminek a rajza Időjelekben ki lett adva. Zoltán Erika interpop fesztivál folytatásával a születésemkor kezdődő koncertnek gésákkal és Erikákkal ekkortól emelkedett.
Kénytelen vagyok kiírni a lett volna igazi főszereplők neveit, már amiket ismerek, mert emberiség ellenes csapásokként áldoztak meg.
Az ózdi H. Tibor mondta, hogy vigyem le a vasbeton pincéből a hordórészemet, mert a bátyám ki fogja árulni, előzetesen többször lecserélte a lakatot a borházról és kizárt engem a gyerekeimmel, amikor hétvégén be akartunk menni, kiárulta a gyümölcsöket, zöldségeket. Majd kiszedte a szőlők mellől a karókat, állítótólag ellopták a szerszámos kamra tartalmát, eladta a hordókat, majd a szőlőt is engem becsapva, ötezer forint hallgatópénzt fizetve az öcsémnek, hogy ne mondja el nekem, mert ők személyesen írták alá az adás-vételi szerződést. Előtte eladta Budai Zsuzsanna, apa volt kihasználója apa házát haszonélvezőként egy román asszonynak, így apa, mint árja német áldozása kisvonat felszedésével Sátoraljaújhelyen halálakor be lett fejezve.

Csernobil után egy héttel jelentkezett Lázár egyik vázájával, a csíkossal Tibor, mellé hozott pár szál virágot, de én már semmit sem érzékeltem a valóságból, amire utalt kivégzésem után, 2004-ben Alberle Lajos pszichiátere az elmeosztálynak, hogy mióta tart ez, ekkor hívtak be epilepszia rendelésre, parkinsonosok után helyettük áldoztak.
Pár hét következett a rózsakeresztes rend és a sátán kezében fertelmes módon, mely teljesen összemosódik a mai napig, csak képekre emlékszem, majd elküldtem eszmélve Tibort, amelyik feleségül akart venni, berendezve gyerekeimnek emeletes házában a gyerekszobát.

Ezután 1988-as költözésemig nem emlékszem, csak az 1987-es nagy jégre, hogy alig tudtam a Telefongyárba bemenni dolgozni a legyőzésem után, ahol bújtatott létszámként alkalmaztak, mert a párt teljes egésze Rákóczi téri volt már, küldözgették a jelentéseket utánam. Kétszer-háromszor kimentem a bátyámhoz, ami furcsa volt, mert haragudtam rá az állandó becsapásom miatt bábként, ahol részegségig itatott engem a család baráti körével, belevittek mocsokba, melynek következményei is lettek. Mai napig a bátyám felesége ezeket híreszteli a városban, ahelyett, hogy segítettek volna, hogy bábként jártam, ész nélkül, hipnózisban.

Kb. 12 még élt az öcsém, Malek Andrea kísérete, az amerikai elmeosztály óriás szellemvilág teremtője cipelte magával Müllerék feketemágusaival együtt áldozva alkoholisták, fektemágusok helyett, Kecskések és Farkasok helyett. A bátyám ezidőben - míg én kizáró gondnoksága alatt voltam a II-es elmeosztályának a klubjuknak saját világkönyvtáruk és szerepük ismétlésekor - halálbiztosítást kötött rám a volt férjem idejében használt asszony nevemmel, melynek csekkjét egyszer a biztosító ideküldte. Mindenki megbocsájtott neki, mai napig azt mondja, miért kellett megszüntetni a biztosítást, nem érti, hogy érvénytelen volt, hiszen ő kötötte ránk. Ezt is megúszta, később ismét biztosítási ügynök lett.

Ezek a legfontosabb dolgok, amikre emlékszem a bátyámmal kapcsolatban, meg az állandó emberség ellenes becsapások, híresztelések, leitatásom, mint magatehetetlen személy ellen elkövetett erőszak közreműködőjére.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: halálbiztosítást, haszonélvezőként, feketemágusaival, elmeosztályának, világkönyvtárja, világkönyvtáruk, apokalipszishez, közreműködőjére, örökségeképpen, magatehetetlen, szabályszerűen, rózsakeresztes, elmeosztálynak, következményei, feketemágiával, kitermelésével, alkoholistához, hordórészemet, emelkedésekor, kisgyerekemet, megházasodott, felszedésével, ellentmondani, meggazdagulni, tisztelhetett, folytatásával, híresztelések, telefongyárba, patológiáival, gyalázásomnak, hallgatópénzt, születésemkor, megbocsájtott, németországba, kaputelefonon, parkinsonosok, utcanépet meggazdagulni, szomszéd Rákóczi, indiai apokalipszis, könyvét jelentette, politikának azzal, média Rákóczi, emberség volt, rózsakeresztes renddel, miskolci Rákóczi, bátyám megjelent, kisebbik lányom, boltba bevásárolni, nácik emelését, rajza Időjelekben, születésemkor kezdődő, lett volna, Törőcsik Mari, Gábor Zsazsáék, Bátyám Csernobil, Ekkor Csepregi Éva, Mary Zsuzsa, Zoltán Erika, Budai Zsuzsanna, Alberle Lajos, Malek Andrea,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Anyámról való emlékek  Sorsunk miatt...  Különleges  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  Anyák napjára  Müller Péter tollából  "Ez egy csoda"  A Magyar Költészet napja alkal...  Horváth Szilvia tollából  József Attila - Kopogtatás nél...  A felvilágosodás...  Facebookon kaptam  Spenót fasírttal  Annyira tisztelem a szabadságo...  Facebookon kaptam  Jázmin  Egy barátság története  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Magamnak  Sorsunk miatt...  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  A pitypang legendája  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Márai Sándor tollából  Sík Sándor - Ha jő a perc  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Facebookon kaptam  Jó nap volt  Facebookon kaptam  Alvó kislány  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szabó T. Anna - Pitypang  Emlékezz  Alvó cica  Facebookon kaptam  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Megígért békesség  Bársony székben  Szép estét  Azért kaptad  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Horváth Szilvia tollából  Zilahy Lajos mondta  Facebookon kaptam Krisztinától  Dóró Sándor: Embernek maradni  Magamnak  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Pitypang szökőkút  Bársony székben  Facebookon kaptam  különleges  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Különleges  Vidámság  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hamvas Béla  Tanmese  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Magyar költészet napja  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Müller Péter tollából  Facebookon kaptam  Tanmese  Facebookon kaptam  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Facebookon kaptam  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Facebookon kaptam  Egyszerű  Emlékezz  Nem kell hozzá fürdőruhás  Anyámról való emlékek  Ady Endre - Mindegy átka  Jázmin  Facebookon kaptam  Magamnak  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
utcanépet meggazdagulni, szomszéd Rákóczi, indiai apokalipszis, könyvét jelentette, politikának azzal, média Rákóczi, emberség volt, rózsakeresztes renddel, miskolci Rákóczi, bátyám megjelent, kisebbik lányom, boltba bevásárolni, nácik emelését, rajza Időjelekben, születésemkor kezdődő, lett volna, vasbeton pincéből, szőlők mellől, szerszámos kamra, adás-vételi szerződést, román asszonynak, héttel jelentkezett, csíkossal Tibor, rózsakeresztes rend, sátán kezében, 1987-es nagy, legyőzésem után, párt teljes, jelentéseket utánam, állandó becsapásom, család baráti, bátyám felesége, amerikai elmeosztály, bátyám ezidőben, klubjuknak saját, volt férjem, biztosító ideküldte, legfontosabb dolgok, bátyámmal kapcsolatban, állandó emberség, halálbiztosítást, haszonélvezőként, feketemágusaival, elmeosztályának, világkönyvtárja, világkönyvtáruk, apokalipszishez, közreműködőjére, örökségeképpen, magatehetetlen, szabályszerűen, rózsakeresztes, elmeosztálynak, következményei, feketemágiával, kitermelésével, alkoholistához, hordórészemet, emelkedésekor, kisgyerekemet, megházasodott, felszedésével, ellentmondani, meggazdagulni, tisztelhetett, folytatásával, híresztelések, telefongyárba, patológiáival, gyalázásomnak, hallgatópénzt, születésemkor, megbocsájtott, németországba, kaputelefonon, parkinsonosok, legyőzésemkor, megszüntetni, jelentéseket, csernobilkor, szerethetett, gyümölcsöket, csapásokként, költözésemig, gyerekszobát, cigánytelepe, jelentgetett, gyerekeimnek, pszichiátere, ismétlésekor, jelentkezett, ismétlésével, megteremtett, alkoholisták, fektemágusok, apokalipszis, gyerekeimmel, borsodiaknak, kihasználója, kapcsolatban, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 48 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 270
  • e Hét: 428
  • e Hónap: 2787
  • e Év: 55053
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.