Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Lúdtalpas Spartacusok
  2013-07-26 21:29:45, péntek
 
 

Lúdtalpas Spartacusok

Gyermekkorom hős rabszolgavezére nyilván megfordult sírjában, amikor álnevének a németnevű Ádám Weishaupt az Ő nevét használta 1776 május elsején, de még ez sem volt elég, mert az elkövetkező idők kommunista mozgalmai mind Spartacus fedőnéven futottak . Úgy csináltak ezek az elkényeztetett zsidógyerekek, mintha valóban rabszolgák volnának, pedig csak a jódolgukban rántották magukra a vörös rongyokat . Marx Kommunista Kiáltványának megjelenése után a jómódú zsidó gyerekek zászlajukra tűzték Marx Károly tanait, ami ragályos fertőzésként terjedt, a zsidó faj mindenhatóságát hirdetve .

Eközben egyik forradalom a másikat követte Európában, amelyek megváltoztatták az öreg kontinens arculatát . Angliában és Franciaországban fejét vették királyuknak a forradalmárok, akik mögött sötéten bújt meg a Jakobinusok csoportja . Ez a sötét erő volt az, amit a volt jezsuita pap, Weishaupt életre keltett az iluminátusok rendjének létrehozáskor . Anyagi fedezetet azok a bankárcsaládok szolgáltattak, akiknek élén hamarosan megjelent Amschell Mayer Bauer, aki később megalapítja a Rothschield dinasztiát . Mi sem egyszerűbb annál, mint a ház előtt cégérként lengedező vörös pajzs nyomán, magát Rothschieldnek nevezni . Vannak, akiknek a névcsere ennyit jelent csupán, mert a Bauer egy kicsit parasztosan hangzott .

Ezek a ,,felvilágosodottak" láthatatlanul ásták alá a kereszténység közel kétezeréves birodalmát, amit még a Római Birodalom romjaira építettek a szentatyák . Jézus életét követelő judeaiak szétszóródva terjeszkednek azóta is, szigorúan betartva a kereskedelem és pénzforgalom ősi szabályait, amelyet a keresztény királyok hosszú ideig megakadályoztak országaikban . Ezek a titkos társaságok föld alatt szervezkednek, mint a vakondok, a talajpuhítás hasznos cselekedete nélkül . Angliából kikergették őket még a XII-ik század végén, és csak a XVII-ik század második felében jöhettek vissza Cromwell Oliver mögött láthatatlanul . Ezért fizetett életével a Stuart családból származó Károly király . Ekkor, 1694-ben alapították meg a Bank of England intézményét, ami azóta is a világ vezető pénzintézete .

Amikor Bajorországból futárt indítottak Spartacusék Franciaországba, a gondviselés megvilágította őket egy pillanatra villám képében . Belecsapott a lovas futárba, akinek tarsolyában ott lapult a világ meghódításának kézikönyve, amiről a német uralkodó időben tájékoztatta volt francia rokonait, de azok csak mosolyogtak az Illuminátusok aknamunkáján . Néhány évvel később elsöpörte őket a forradalom ... Azóta háború háborút követ, de a titkosan szervezkedő Spartacusokról szinte szó sem esik . A római légiók ellen fellázadó rabszolgavezér erős volt testileg-lelkileg, de ezek a nevében garázdálkodó lúdtalpasok csak rombolni képesek . Magukat rabszolgának tartják milliomos szüleik árnyékában, nem felejtve zsidó eredetüket, úgy esnek neki a keresztény dogmáknak, mintha egyenesen ők találták volna ki azokat .

A kereszténység intézményrendszere megrendült, mert Mózes öt könyvére építették, arra támaszkodva próbálták terjeszteni az Új Szövetség eszméjét, mint a zsidók vallásának folytatását . A magukat kiválasztottnak tartó judeaiak nem azonosultak Jézus gondolataival, ezért követelték halálát a rómaiaktól, akik engedelmeskedtek nekik . Az eredendő bűn terhével örökre sebezhető maradt Róma, amelyek Bizánccal a kereszténység központjaivá lettek . Kelet és Nyugat így egyesült az egyetemes kereszténység kettős birodalmában, ami 1054-ig valóban katolicizmust alkotott . Ekkor az ortodox hitűek kiváltak Róma intézményrendszeréből . Ma a két keresztény felekezet elvi síkon kibékíthetetlen távolságból méregeti egymást, sőt Luther Márton reformációja után egy harmadik irányzat is megjelent, a protestantizmus .

A Spartakusok Párizst is behálózták 1871-ben, a kommün idején, majd megszállták az első világháborúban legyengített Oroszországot, ahonnan elindították a nagy háborút követő forradalmi lángot . A német Karl Liebknecht és Roza Luxemburg ugyanahhoz a földalatti mozgalomhoz tartozott, mint Kun Béla . Valódi nevüket soha sem fogjuk megtudni, mert adandó alkalmakhoz illően váltogatják azokat . Könyörtelen eszközeikkel megsemmisítik az uralkodó osztályt, majd a magára maradt népet terelgetni kezdik egészen addig, amíg fel nem lép ellenük a természetes reakció, a nemzet élniakarása, és el nem zavarja őket oda, ahonnan jöttek .

Kun Bélát, Benjamin Cohennek hívták korábban, aki a dicstelen patkányforradalom után Bécsbe repült, magával vitte az elkobzott arany nagy részét . Milyen érdekes, hogy a ,,Nyugat" tárt karokkal várta ezt a vérgőzös agyú terroristát, menedéket adott neki, majd engedte Moszkvába távozni . Róla még hallunk Madridban is, ahol a Szt Ignác és Szt Lajos katedrális felgyújtásával kezdődött a forradalom . Egyébként a város zsinagógájában szervezkedtek a szabadkőművesek, a 12 Calle del Principe épületében . Korábbi amnesztia során ötvenezer embert szabadon engedtek, majd ugyanezek elárasztották Madrid, Barcelona, Valencia és Albacete tartományokat .

Hatszázezer ember életébe került a zsidóság legújabb forradalma, amit a nemzetközi brigádok Sztálin Harmadik Internacionáléja keretében folytattak . Hitler és Mussolini támogatása nélkül Franco tábornok képtelen lett volna győzni a nemzetközi zsidóság elkötelezett vörös terroristái felett . Hazánkban, a háborút követő fejvesztett időkben is a zsidók kezemunkája tisztán látszódott, mint arról a Pester Lloyd zsidó főszerkesztője Vészi József is beszámolt : Magyarországot, - nem a zsidók, - de zsidók tették tönkre! Ötszáz zsidó ... Én mondom ezt, aki magam is zsidó vagyok.

Korunk erősen retardált közbeszéde tiltja ezeket az összefüggéseket napvilágra hozni, ami nem jelenti azt, hogy nem így történtek a dolgok . Olyan vélemény diktatúra áldozatai vagyunk, ahol a valóság leírása miatt megfenyegetik az embert, bár a demokrácia furcsa törvényei szerint jogos lehet az észrevételünk . Szólásszabadság mögött helyezkedik el a kettősbeszéd jól bevált módszere, amit mi magyarok tökéletesítettünk a cenzúra éveiben . Nagyon nehéz megválni bevett szokásainktól, de a zsidóságnak sem könnyű alábbhagyni aknamunkájával, ami belső kényszerré alakult náluk az elmúlt évszázadok alatt .

Ezek a Spartakusok csak rombolni tudnak ! Mindent elpusztítanak, amit nem ők építettek, Salamon templomának oszlopait és a templomtornyokat leszámítva, ami a szentlélek háromszögével megjelenik minden keresztény templom tetején . Korunk titkosított hétköznapjait nézve, ez a rombolás tovább tart a demokrácia fedőnév alatt, amit egyébként a kommunizmus építésekor is előszeretettel használtak, lásd az NDK és KNDK országainak neveit, amit a köztársasági államformával együtt kisajátított magának az új birodalom . Most nézzük meg, milyen államformákat látunk ma nyugaton ? És akkor ráhöhetünk arra, hogy mi sem változott a forradalmak kora óta .

VGB
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: templomtornyokat, internacionáléja, engedelmeskedtek, franciaországban, kibékíthetetlen, összefüggéseket, franciaországba, megakadályoztak, szabadkőművesek, protestantizmus, megváltoztatták, rabszolgavezére, mindenhatóságát, szólásszabadság, kiválasztottnak, bankárcsaládok, felgyújtásával, megvilágította, meghódításának, világháborúban, spartacusokról, zsinagógájában, előszeretettel, főszerkesztője, magyarországot, aknamunkájával, elkényeztetett, rabszolgavezér, rothschieldnek, bajorországból, kereszténység, szervezkednek, láthatatlanul, szolgáltattak, létrehozáskor, forradalmárok, németnevű Ádám, elkövetkező idők, elkényeztetett zsidógyerekek, jódolgukban rántották, vörös rongyokat, jómódú zsidó, másikat követte, öreg kontinens, volt jezsuita, iluminátusok rendjének, bankárcsaládok szolgáltattak, névcsere ennyit, kicsit parasztosan, kereszténység közel, keresztény királyok, titkos társaságok, Lúdtalpas Spartacusok, Ádám Weishaupt, Marx Kommunista Kiáltványának, Marx Károly, Amschell Mayer Bauer, Római Birodalom, Cromwell Oliver, Amikor Bajorországból, Spartacusék Franciaországba, Luther Márton, Spartakusok Párizst, Karl Liebknecht, Roza Luxemburg, Benjamin Cohennek, Sztálin Harmadik Internacionáléja, Pester Lloyd, Vészi József,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  A másik dolog,  Elköszönt  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Mai harmónia kártyám  Rátalálsz  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Éretlen vers  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Png virág  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Az engedelmesség miért nem vál...  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Szép estét  Soha ne kedvezz...  Sokan azt tartják  Akarat  Szép estét kedves látogatóimna...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Png férfi  A televizió nem a kultúrát kép...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Png fotel  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Lóhere  Akarat  Jó éjszakát  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Fekete-erdő desszert  Png nő  Paul David Tripp Április 21  Leonardo da Vinci gondolata  A boldog családok mind hasonló...  Őrizkednünk kell...  Egy bizonyos határt  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Reménység és erő Krisztustól e...  Elköszönt  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Akarat  Akarat  A sors  Leonardo da Vinci gondolata  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Png cica  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Alázat  Hiányzik  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  A másik dolog,  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Paul David Tripp Április 20  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Lóhere  Alázat  Facebookon kaptam  Nem számIt  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Fekete-erdő desszert 
Bejegyzés Címkék
németnevű Ádám, elkövetkező idők, elkényeztetett zsidógyerekek, jódolgukban rántották, vörös rongyokat, jómódú zsidó, másikat követte, öreg kontinens, volt jezsuita, iluminátusok rendjének, bankárcsaládok szolgáltattak, névcsere ennyit, kicsit parasztosan, kereszténység közel, keresztény királyok, titkos társaságok, talajpuhítás hasznos, világ vezető, gondviselés megvilágította, pillanatra villám, lovas futárba, világ meghódításának, német uralkodó, titkosan szervezkedő, római légiók, nevében garázdálkodó, keresztény dogmáknak, zsidók vallásának, magukat kiválasztottnak, kereszténység központjaivá, egyetemes kereszténység, ortodox hitűek, harmadik irányzat, kommün idején, első világháborúban, nagy háborút, német Karl, földalatti mozgalomhoz, uralkodó osztályt, magára maradt, természetes reakció, nemzet élniakarása, dicstelen patkányforradalom, elkobzott arany, vérgőzös agyú, város zsinagógájában, zsidóság legújabb, nemzetközi brigádok, nemzetközi zsidóság, háborút követő, zsidók kezemunkája, összefüggéseket napvilágra, valóság leírása, demokrácia furcsa, cenzúra éveiben, elmúlt évszázadok, templomtornyokat leszámítva, szentlélek háromszögével, rombolás tovább, demokrácia fedőnév, kommunizmus építésekor, köztársasági államformával, forradalmak kora, templomtornyokat, internacionáléja, engedelmeskedtek, franciaországban, kibékíthetetlen, összefüggéseket, franciaországba, megakadályoztak, szabadkőművesek, protestantizmus, megváltoztatták, rabszolgavezére, mindenhatóságát, szólásszabadság, kiválasztottnak, bankárcsaládok, felgyújtásával, megvilágította, meghódításának, világháborúban, spartacusokról, zsinagógájában, előszeretettel, főszerkesztője, magyarországot, aknamunkájával, elkényeztetett, rabszolgavezér, rothschieldnek, bajorországból, kereszténység, szervezkednek, láthatatlanul, szolgáltattak, létrehozáskor, forradalmárok, terjeszkednek, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1117
  • e Hét: 6849
  • e Hónap: 17960
  • e Év: 171456
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.