Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Talmud tűzdémonjai és a Média
  2019-08-30 06:08:37, péntek
 
   
  Két és fél éve áldoz engem továbbra is minden tüzével és energiájával a Talmud összes tűzdémonja, melyek hatalmas égő hővel vannak körülöttem, úgy, hogy kibirhatatlan. Butaságokat álmodtatnak velem, aki soha nem álmodik emberként, már kibirhatatlan volt két éve júniustól. Fogságban vagyok, a Talmud születésem óta áldoz engem Braun Frigyes, vörös botos Jézus szereplője, Derláné Éva bárány szerepében, denevérek és egerek, patkányok, nyulak, felsorolhatatlan állati népe helyett, folyamatosan feszületre téve a világ bűneivel. Ezt bátran megtehetik, mert sem a tisztátalan lelkei, mint vas Rákóczi tér állandó ismétlő torülők ellen nem tehetek semmit, sem a tűzben járó démonjaik ellen, akár a halálreformátusai ellen Illéséknek, amik egyházakat nyitottak összetörésem, világapokalipszis rajtam történő végrehajtása után szerte a világban.

A vas média, amelyik Sztálin népeként Törőcsik, Frei Tamás általam ismert szereplői helyett feketemágiával és gyalázattal, nyomorba döntéssel áldozott meg a világ perverzeinek emelésével, anyám sorsának és a Begala sorsok ismétlésével az orosz felszabadító hadserege Putyinnak felemelésével, kitermelésével, gyalázatuk folytatásával és ismétlésével képeket mutat a homlokom előtt, toroz, bevásároltat, kábítószerén tart a II-es elmeosztályával továbbra is, mint ahogyan azelőtt tette, minden elmebeteg sorsát végrehajtva, tisztítva a II-es elmeosztály népének elmebetegeit kutyák berendezése mellett. Minden korát és idejét a világnak végrehajtotta, az övé Bochkor is, mely kitermelésével kezdte a medve korokat a kisebbik lányom megszülettetésével nálam Benkők sorsaként folytatásban, amit születésemkor kezdtek el Bródy apokalipszisét végrehajtva rajtam. Születésem óta áldozott maga helyett ringy-rongy királyként, aki indult a maszkabál miszk-maszk versenyén.
Illés, amelyik egykor nyelvi játékot játszott velem jelenleg a Föld mészárosa, Piros Piri szeretőjével a földönkívülieknek és a kékekkel állandó világapokalipszpist végrehajtva mészárolták le a világ emberiségét, megcsonkítva a kislányokat, mert Illés apokalipszise része a spanyol pusztító helyetti kislányáldozás is fülösszetöréssel. Az ő sorsukat Kék szeptember elsején iskolába mentem én világ történelemként ismételték, kitermelve a földönkívülieket születésem óta.

Nem látok kiutat ebből a helyzetből, ami két és fél éve történik, miután segítséget kértem azzal, hogy gyaláznak a nyolvanas évek óta, erre megtámadtak és folytatták azt, amit a Rákóczi téri cigánytelep elkezett a kékekkel és a II-es elmeosztályával a bibliai apokalipszisnek. Nem mondhatom el senkinek, hogy milyen iszonyatot érzek állandóan, mozognak rajtam az pusztítók és szellemvilágok. Az összes távol-keleti pusztító itt van az utcában, mivel ide sorolták be őket a nagypán Rákóczi teréhez, valamennyi elméletükhöz Ágneseik helyett engem áldoztak meg. István KOKO pusztítója cigányozott és köpködött minket, részt vett az egri 17-es csillag 1995-ös ismétlésében a megtámadásommal együtt a jungista aranysas elméletes pszichiáter és Mártika, mint napbaöltözött asszonya helyetti áldozásomban, akit a földönkívülieknek kellett volna elméletük szerint legyőzni. Mivel a Hunnia börtön Túri Ferencékkel rendezte be ambíciás terápiás fogadásomra a miskolci megyei kórház I-es pszichiátriáját, ahol az összes elméletet a Jehovával együtt Húsvétkor, 1995-ben összehozták, evangéliumuk és János levelezései olvastatása mellett, nem volt kitől segítséget kérnem. A pusztítók közül Ízisz elméletével az iker toronynak az űrpusztító támadott meg egyből születésemkor, ő hozott a városba hipnózisos gyalázatával az Ágneseknek. A Cseremisz pusztítóból három van, egyikük Zalatnay Sarolta Ki az úr a házban elméletes vaskommunista főszereplő, mint utolsó magyarnak mondott helyett támadott meg születésem óta, másik nagyfeszültségben rázott 1992. óta Toni Curtis csillag főszereplője helyett az Antológia Humanának. A kínai pusztító nem ártott.

Ezékiel pusztítója, akinek bemutattak fehér mini vászon ruhában, mint bibliai megtisztultat gyalázata közben a Soós névnek visszaszámol állítólag. Őt nemesítette emberré és megmentette Müller Péter Sziámi Mónika Showban bemutatott cigánytelepével a bibliájuk olvastatása közben.

A miskolci II-es elmeosztály a világapokalipszis összes szereplőinek is csapásainak vasfüggönyösökkel együtt a médiájukkal ismételte az összes bibliájukat, világkönyvtárával együtt a Szabó családnak, Eperjes farizeusaival, sakk-kártyájukkal, az összes halálreformátus megtisztításával együtt, amik a tériekhez tartoznak. Itt van az Őrház patikájuk, mellyel lezárták a vasfüggönyt a Habsburgokkal, Sztálin elméjével, itt van berendezve az összes vallása a világnak Rózsavölgyii néven, Rózsákkal. Éjjel-nappal kínoznak, égetik és szurkálják a szívemet, hatalmas tűzben égetnek, nem fogom kibírni ezt a kínzást. Nem tudom mivel érdemeltem ezt ki. Kérem, jöjjenek segíteni, mert ezek könyörtelen mészárosok. Borsod megye a Földanya áldozását itt akarja lezárni, mint űrbabel vérgyalázattal történő létrehozói, azt mondták a dolgozói a városnak, hogy semmi különbség sincsen köztem és bármelyik városlakó között. Be fognak juttatni így az elméjükre, állandó égetéssel és kínzással.
Két vas találkozott itt, a Sztálin népe, amelyik állandó vasfüggönyt hajtott végre világrészek lezárásával, az emberek felszámolásával a miskolci Rákóczi térrel, valamint az ózdi 666 hamis prófétájának perverz vallásainak a népe, lírai karámjukkal, melyek Illés - Pisti helyett gyaláztak végig egy életen a világ összes szerepében, az összes szőrös reformátusával Szulák Andreának a II-es elmeosztályukról, amelyek meggyalázták és kiszurták a szemét Mohamed növényvédő népének, amit rajtam Szulák kivégzésként folyamatosan végrehajtottak. Itt van a miskolci II-es elmeosztály Hunnia börtön néven, melyek kakasként mészároltak le minket szivárvány színében a tökéletesség ellenes emberiség felszámolóinak, valamennyi nácijával a szőkék miatti értelmiség legyőzőknek, összes ide tartozó Heródessel kezdődő zsidó néppel, indiai cigányságával a temetőbrigádnak.Ők szokták felszámolni az országokat, utolsó emberekkel együtt. Ez volt látható a médiában 1997. óta. Hogy senki semmit nem tesz, azért van, mert a narancs Rákóczi tér a Hunnia börtönnel, mint világ-Magyarország trianon előtti teremtőivel világ-Magyarországot kíván az emberiség ellenes apokalipszisből létrehozni.

Hát ez lett a megváltó segítségből, nem tudok kimenni szégyenemben az utcára. Itt vagyok deformáltan, megcsonkítva két és fél éve várva a csodára, hogy nem játszanak tovább azok, akik jöttek segíteni, mert nem bírom a hatalmas erőt és tüzet, ami rajtam van, szívem égető kivájásával együtt, ugyanis ezek a miskolciak a narancs szívkivájók is.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megtisztításával, fülösszetöréssel, elmeosztályukról, földönkívülieket, felsorolhatatlan, halálreformátus, pszichiátriáját, elmeosztályával, apokalipszisből, cigánytelepével, megtámadásommal, apokalipszisnek, felszámolásával, temetőbrigádnak, apokalipszisét, kitermelésével, felszámolóinak, vérgyalázattal, feketemágiával, kislányáldozás, magyarországot, reformátusával, szellemvilágok, végrehajtottak, történelemként, farizeusaival, megtisztultat, apokalipszise, születésemkor, cigányságával, habsburgokkal, végrehajtotta, napbaöltözött, folytatásával, felemelésével, vaskommunista, világ bűneivel, tisztátalan lelkei, tűzben járó, halálreformátusai ellen, világ perverzeinek, orosz felszabadító, homlokom előtt, világnak végrehajtotta, medve korokat, kisebbik lányom, maszkabál miszk-maszk, kékekkel állandó, világ emberiségét, spanyol pusztító, földönkívülieket születésem, nyolvanas évek, Braun Frigyes, Derláné Éva, Frei Tamás, Piros Piri, István KOKO, Túri Ferencékkel, Zalatnay Sarolta Ki, Toni Curtis, Antológia Humanának, Müller Péter Sziámi Mónika Showban, Szulák Andreának,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Andrássy Réka - A bolond Böske  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogyan válunk hűségesekké?  Zilahy Lajos mondta  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Baranyi Ferenc - N i n c s  Facebookon kaptam  Dóró Sándor: Embernek maradni  Facebookon kaptam  Szép estét  Paul Éluard - És egy mosoly  Azért kaptad  József Attila – Keresek ...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 12  Minden tavaszból őrizz..  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Egy gondolat  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Facebookon kaptam  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Baranyi Ferenc - N i n c s  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Eduardo Sacheri gondolata  Különleges  Otthon  IGEN így  "Ez egy csoda"  Otthon  Ady Endre - Mindegy átka  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szeretem ujjad karcsuságait,  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Esterházy Péter: Harmonia c...  jó reggelt  Tavaszi este  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Facebookon kaptam  Tanmese  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Szép estét  Szeretem ujjad karcsuságait,  Szép estét  Egy barátság története  Minden tavaszból őrizz..  Segíts neki dicsérni Téged  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tanácsok egy pszichológustól  Jan Twardowski - Siessünk  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Vannak emberek  Paul David Tripp Április 14  Sorsunk miatt...  Facebookon kaptam  Nagy és kis csodák  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Borzasztó  Szép estét  Egy barátság története  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Jó nap volt  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 15  Szabó T. Anna - Pitypang  Magyar költészet napja  Egy párkányon  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Walter Chrysler mondta  Van néhány kérdés, amin gondol...  Bornyi Veronika haiku verse  Szívek  Esterházy Péterre emlékezünk  A sorsod  Facebookon kaptam  A pitypang legendája  Különleges  Facebookon kaptam  Egy gondolat  A pitypang legendája  Nagy és kis csodák  Baranyi Ferenc - N i n c s  IGEN így  Önmaga ellenére  Már Gárdonyi Géza is méltatta 
Bejegyzés Címkék
világ bűneivel, tisztátalan lelkei, tűzben járó, halálreformátusai ellen, világ perverzeinek, orosz felszabadító, homlokom előtt, világnak végrehajtotta, medve korokat, kisebbik lányom, maszkabál miszk-maszk, kékekkel állandó, világ emberiségét, spanyol pusztító, földönkívülieket születésem, nyolvanas évek, bibliai apokalipszisnek, összes távol-keleti, nagypán Rákóczi, egri 17-es, megtámadásommal együtt, jungista aranysas, földönkívülieknek kellett, miskolci megyei, összes elméletet, pusztítók közül, iker toronynak, űrpusztító támadott, városba hipnózisos, házban elméletes, kínai pusztító, bibliájuk olvastatása, miskolci II-es, világapokalipszis összes, médiájukkal ismételte, összes bibliájukat, összes halálreformátus, tériekhez tartoznak, összes vallása, világnak Rózsavölgyii, emberek felszámolásával, miskolci Rákóczi, világ összes, összes szőrös, szemét Mohamed, tökéletesség ellenes, szőkék miatti, médiában 1997, narancs Rákóczi, emberiség ellenes, megváltó segítségből, hatalmas erőt, narancs szívkivájók, megtisztításával, fülösszetöréssel, elmeosztályukról, földönkívülieket, felsorolhatatlan, halálreformátus, pszichiátriáját, elmeosztályával, apokalipszisből, cigánytelepével, megtámadásommal, apokalipszisnek, felszámolásával, temetőbrigádnak, apokalipszisét, kitermelésével, felszámolóinak, vérgyalázattal, feketemágiával, kislányáldozás, magyarországot, reformátusával, szellemvilágok, végrehajtottak, történelemként, farizeusaival, megtisztultat, apokalipszise, születésemkor, cigányságával, habsburgokkal, végrehajtotta, napbaöltözött, folytatásával, felemelésével, vaskommunista, kibirhatatlan, áldozásomban, elméletükhöz, perverzeinek, ismétlésében, szeretőjével, elmebetegeit, végrehajtása, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 49 db bejegyzés
Összes: 7245 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 251
  • e Hét: 3183
  • e Hónap: 5542
  • e Év: 57808
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.