Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Heti horoszkóp 2012. március 12-18.
  2012-03-12 19:42:23, hétfő
 
  Heti horoszkóp 2012. március 12-18.






Kos III. 21. - IV. 19.
Az anyagi helyzetét illetően nem árt az óvatosság, mert a gyakran hangozatott ,,majd csak lesz valahogy" elv alapján - többet költ annál, amennyit megkeres. Érdemes volna rendbe tenni az adminisztrációját és megírni az elmaradt leveleket. Átértékelődik a szűkebb környezetéhez fűződő kapcsolata: az igazán értékes barátságok megmaradnak, de eloldja az értelmetlenné vált kötelékeket. A flörtöket azonban még mindig nem adja fel.







Bika IV. 20. - V. 20.
A közeljövőben felmerül, hogy bővítse számítógépes ismereteit (új programokat sajátíthat el), mert így könnyebben kihasználhatja a munkahelyén kínálkozó lehetőségeket. Vigyázzon, hogy jól mérje fel a saját erőviszonyait - ellenkező esetben csalódhat. Visszatér régi vonzereje, és nemcsak a tágabb környezetét bűvöli el vele, hanem a párját is. Ha voltak némi ellentétek a kedvesével, akkor ezek most a feledésbe merülnek, és újra átélheti a kezdeti szerelmet.






Ikrek V. 21. - VI. 21.
Kezd beérni a gyümölcse korábbi szorgalmas munkájának és merész ötleteinek. Ennek következtében már csak az anyagi lehetőségek határozzák meg az elkövetkező napok eseményeit. Környezetében megbízhat, csak a Bakok társaságát kellene kerülnie. Izgalmas kalandba keveredhet egy Skorpióval, de ez nem lehet több egy erotikus kiruccanásnál. Házasságát nem ez a kis kaland mérgez, hanem a pénz, és az azzal kapcsolatos vitás, válságos helyzet.






Rák VI. 22. - VII. 22.
Hatalmas energiával lát hozzá a hivatalos feladatainak ellátásához, ha írással foglalkozik, vagy reklámszakmában dolgozik, kreatív ötletekkel tartós sikert arathat. Vigyázzon azonban a közlekedésnél, szárnyaló képzelete elaltathatja éberségét és ez balesetveszélyes. Ez a hét nemcsak a szerelemben okozhat felszültséget, hanem a rokonaihoz fűződő kapcsolatában is. Próbáljon meg legalább hétvégén rájuk és a tartalmas pihenésre koncentrálni. ,,Befektetése" megtérül.






Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.
Azokra támaszkodik, akik az ő szája íze szerint beszélnek, és csak később döbben rá, hogy a hízelgő szavak sok esetben nem fedik a valóságot, és a hamis eskük is csak hátráltatják a munkahelyén való előrelépésben. Figyeljen jobban oda, kiknek ad bizalmat! Több időt kellene fordítania a lakása, háza körüli teendőkre, de előfordulhat, hogy egy izgalmas szerelmi kaland miatt nem marad ideje ezekre a teendőkre. (A titkos randevúk megszervezése sok időbe telik.)






Szűz VIII. 23. - IX. 22.
Rendkívül aktív napok elé néz: mindenre képesnek érzi magát céljai elérésében, és talán még arra is, hogy új, jobb irányt szabjon az életének. Kollégáival szemben azért legyen egy kicsit óvatos, egy részük cserben hagyhatja, míg mások szívvel-lélekkel támogatják. Nyomasztónak érzi a partnerétől való függést - nem az otthoni dolgok, hanem egy romantikus szerelmi történet ebben a legfőbb hajtóerő. Néhány hét múlva dől el, hová fajul ez a viszony és mi lesz a régivel.






Mérleg IX. 23. - X. 22.
A most következő néhány napban szerencse bolygója egyengeti a karrierjét: olyan befolyásos emberekkel ismerkedhet meg, akik megnyithatják azt a bizonyos kiskaput ön előtt, amire már oly régóta várt. Csak az önbizalmán múlik elvállalja-e a feladatot. Partnerével elsősorban a pénz miatt robbanhatnak ki kisebb viták, és kizárólag az érzelmi teherviselésétől függ, hogy meddig fajulnak. Különösen akkor van nehéz helyzetben, ha Bak kedvessel él.






Skorpió X. 23. - XI. 21.
Ha közös vállalkozásban dolgozik, nem árt a héten jobban odafigyelni az elszámolásokra, mert ha nem tartja nyitva a szemét, kisebb-nagyobb kár érheti. Ettől függetlenül munkája, munkahelye stabil, kitartását és szorgalmát értékelik a felettesei. Ámor kelepcébe csalhatja, s az izgalmasnak induló szerelmi történet szívfájdító csalódással végződhet. Legyen tehát gyanakvó az alkalom szülte ismeretségeivel szemben - tudja, nem mind arany, ami fénylik.






Nyilas XI. 22. - XII. 21.
Amennyiben új kollégákkal kell együtt dolgoznia, legyen velük türelmes és segítse őket a beilleszkedésben, ugyanis akikkel most szövetséget köt, azokra hosszú távon számíthat. Ha felettesei egy új tanfolyamra küldik, ne mondjon nemet! Egy nagy érzelmi fellobbanás új színnel gazdagíthatja érzelemvilágát, de hamarosan rá kell jönnie, hogy nagyon egyoldalú ez az érzés. Választottja nem koránt sem imádja annyira, mint azt gondolja.






Bak XII. 22. - I. 19.
Gazdálkodjon jól a munkahelye kínálta lehetőségekkel, és még vitás ügyeiben is legyen előrelátó, mert ön ellen fordulhatnak azok, akikkel eddig egy csónakban evezett. Ne vegye ezt sértésnek, inkább gondoljon arra, sokkal jobb, ha irigylik, mintha sajnálnák. Érzelmei összekuszálódnak: ha egy új élet (új kedves) mellett dönt, igyekezzen régi párjától békésen elválni, mert személyében kellemetlen ellenséget szerezhet. Szerelmi életéről még ne beszéljen senkinek!






Vízöntő I. 20. - II. 18.
Szeretné végre kipróbálni, mire képes segítség és ,,hátszél" nélkül. Azért az összes hidat ne égesse fel maga mögött, az összes segítő kezet ne tolja el! Hamar olyan helyzetbe kerülhet, amikor nagyon is szüksége lehet a régi barátok, kollégák tudására. A fellegekben jár, túlságosan is elrugaszkodik most a valóságtól, így nem csoda, hogy folyton csalódás éri. Ráadásul nemcsak az idegenek, hanem saját párja is kihasználja most a jóhiszeműségét és naivitását.






Halak II. 19. - III. 20.
Elbizonytalanodik, ugyanis olyan változások kezdődnek most a munkahelyén, amelyekbe nem igazán tud beavatkozni. Ne költse most a pénzt, és ne is kérjen kölcsön, mert ki tudja, mikorra tudná visszaadni. Az ígéreteket most nem tudja pénzre váltani. Szívügyekben most az az érzése, hogy nem tud széllel szembe vitorlázni. Az lenne a leghelyesebb, ha jó Halak módjára megpróbálna most alkalmazkodni az otthoni körülményekhez. Jusson dűlőre önmagával!

(astronet.hu)

Forrás:www.szatmar.ro
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkópok  
Címkék: balesetveszélyes, beilleszkedésben, összekuszálódnak, teherviselésétől, reklámszakmában, ismeretségeivel, érzelemvilágát, lehetőségekkel, elszámolásokra, vállalkozásban, körülményekhez, jóhiszeműségét, kihasználhatja, kapcsolatában, erőviszonyait, felszültséget, megnyithatják, átértékelődik, környezetéhez, értelmetlenné, megszervezése, lehetőségeket, közlekedésnél, gazdagíthatja, elrugaszkodik, alkalmazkodni, környezetében, kiruccanásnál, előrelépésben, következtében, elaltathatja, nyomasztónak, robbanhatnak, közeljövőben, hátráltatják, gazdálkodjon, anyagi helyzetét, gyakran hangozatott, elmaradt leveleket, szűkebb környezetéhez, igazán értékes, értelmetlenné vált, flörtöket azonban, közeljövőben felmerül, munkahelyén kínálkozó, saját erőviszonyait, tágabb környezetét, feledésbe merülnek, kezdeti szerelmet, gyümölcse korábbi, anyagi lehetőségek, elkövetkező napok, Ikrek, Oroszlán VII, Szűz VIII, Mérleg IX, Skorpió, Nyilas XI, Vízöntő, Halak II,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Png kislány  Hogy lehet megtartani  Egy lelki imádság  Mai harmónia kártyám  Ne kapaszkodj magasabbra,  Akarat  Erdőn  Szívem tiéd  Elköszönt  Kaffka_Margit  Akik bántanak téged  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Szívem  Julian Brass gondolata  Akarat  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Szívem  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Akik bántanak téged  Akarat  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Jó éjszakát  Png ház  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  A televizió nem a kultúrát kép...  Png kislány  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Erdőn  Esti kép  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Facebookon kaptam Krisztinától  Png virág  Facebookon kaptam  Lóhere  Akarat  Tavaszi kép  Nagyon különös  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Alázat  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Alázat  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Az igazi szeretetért rendszeri...  Kellemes délutánt kívánok  Kaffka_Margit  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Mi lenne ha  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Alázat  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Fehér virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Alázat  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Irgalom és ítélet  Egy lelki imádság  Szívem tiéd  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Radikális szeretet  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  képre írva  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Amikor Jézus rátapos a lábadra 
Bejegyzés Címkék
anyagi helyzetét, gyakran hangozatott, elmaradt leveleket, szűkebb környezetéhez, igazán értékes, értelmetlenné vált, flörtöket azonban, közeljövőben felmerül, munkahelyén kínálkozó, saját erőviszonyait, tágabb környezetét, feledésbe merülnek, kezdeti szerelmet, gyümölcse korábbi, anyagi lehetőségek, elkövetkező napok, erotikus kiruccanásnál, azzal kapcsolatos, hivatalos feladatainak, szerelemben okozhat, rokonaihoz fűződő, tartalmas pihenésre, hízelgő szavak, hamis eskük, munkahelyén való, izgalmas szerelmi, titkos randevúk, kicsit óvatos, részük cserben, partnerétől való, otthoni dolgok, romantikus szerelmi, legfőbb hajtóerő, most következő, bizonyos kiskaput, önbizalmán múlik, pénz miatt, érzelmi teherviselésétől, héten jobban, izgalmasnak induló, alkalom szülte, nagy érzelmi, munkahelye kínálta, csónakban evezett, összes hidat, összes segítő, régi barátok, ígéreteket most, otthoni körülményekhez, balesetveszélyes, beilleszkedésben, összekuszálódnak, teherviselésétől, reklámszakmában, ismeretségeivel, érzelemvilágát, lehetőségekkel, elszámolásokra, vállalkozásban, körülményekhez, jóhiszeműségét, kihasználhatja, kapcsolatában, erőviszonyait, felszültséget, megnyithatják, átértékelődik, környezetéhez, értelmetlenné, megszervezése, lehetőségeket, közlekedésnél, gazdagíthatja, elrugaszkodik, alkalmazkodni, környezetében, kiruccanásnál, előrelépésben, következtében, elaltathatja, nyomasztónak, robbanhatnak, közeljövőben, hátráltatják, gazdálkodjon, számítógépes, szívügyekben, leghelyesebb, előfordulhat, koncentrálni, fordulhatnak, feladatainak, választottja, ellátásához, beavatkozni, elkövetkező, csalódással, fellobbanás, szívfájdító, partnerével, szövetséget, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1756
  • e Hét: 6337
  • e Hónap: 20242
  • e Év: 149949
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.