2018-10-22 14:36:51, hétfő
|
|
|
|
|
|
Hercegnő burgonya
Elkészítése:
1 kg burgonyát megpucolva, felkockázva, sós vízben puhára főzök. Ha kész, 10 dkg margarinnal együtt, sóval, borssal, reszelt szerecsendióval és 3 tojás sárgájával krémesre töröm. A tojásfehérjékből kemény habot verek, és hozzákeverem azt is. Egy közepes tepsit kibélelek sütőpapírral, és csillagcsöves nyomózsákkal bármilyen formákat nyomok, és előmelegített, 180 fokos sütőben 20-25 percig sütöm. Kívül ropogós, belül krémes burgonyát kapunk, amit a szerecsendió is megbolondít még egy kicsit.
|
|
|
0 komment
, kategória: RECEPTEK - KÖRETEK |
|
Címkék: tojásfehérjékből, szerecsendióval, csillagcsöves, előmelegített, sütőpapírral, hozzákeverem, szerecsendió, nyomózsákkal, megbolondít, elkészítése, felkockázva, margarinnal, sárgájával, megpucolva, kibélelek, burgonyát, bármilyen, formákat, hercegnő, krémesre, burgonya, közepes, ropogós, borssal, sütőben, reszelt, puhára, percig, vízben, kicsit, nyomok, krémes, tepsit, kapunk, együtt, kemény, tojásfehérjékből kemény, közepes tepsit,
|
|