Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Heti horoszkóp 2012. március 26-április 1.
  2012-03-27 12:34:33, kedd
 
   
  Heti horoszkóp 2012. március 26-április 1.






Heti horoszkóp: Kos III. 21. - IV. 19.
Bárhogy is vágyna másra, bizony legjobban csak munkával tud pénzt szerezni. Ám azzal nem is keveset. A más pénzét illető hiú reményei pedig nem véletlenül vallanak rendre kudarcot. El kellene végre gondolkodnia azon, hogy a saját ,,tőkéjét" fektesse be. Szeretne beszélni partnerével erotikus vágyairól, és nagyon szívesen megfogalmazná neki, mikről is fantáziál valójában, de valami az utolsó pillanatban visszatarthatja, és mégsem nyílik meg előtte.







Heti horoszkóp: Bika IV. 20. - V. 20.
A Hold az ön jegyében ad találkozót uralkodó bolygójának, a Vénusznak, és ez nagy szerencsét jelent állás- és pénzügyekben, munkában és üzletben egyaránt. Sorsfordító is lehet ez a fényszög: itt az idő, most álmodjon szebb, jövedelmezőbb jövőt magának! Kitűnően egymásra tudnak hangolódni a párjával, de néha beszéd helyett jobb volna végre a tettek mezejére lépni, hiszen ha nem is mondja ki, kommunikáció helyett sokkal inkább forró erotikára vágyna.






Heti horoszkóp: Ikrek V. 21. - VI. 21.
Az elmúlt hetekhez hasonlóan még mindig az a kényszerképzet nyomasztja, hogy mindenki más szerencsésebb önnél. Ez koránt sincs így, habár, az kétségtelen tény, hogy a tettei gyümölcsét még mindig nem tudja learatni. De ár nem kell sokáig várnia. Kedvese fülébe juthat egy munkahelyi flört híre, és bármilyen ártalmatlan is az egész (talán semmi sem történik), féltékenyebben reagál rá, mint általában szokott. Próbálja meg kiengesztelni, hogy megnyugodjon.






Heti horoszkóp: Rák VI. 22. - VII. 22.
A saját üzlet most rengeteg energiát követel öntől. Tán még az is megfordult a fejében, hogy feladja a küzdelmeket. Valóban, sorsfordító időket él most át, de talán a teljes visszavonulást még elkerülheti. Ha irodában dolgozik, figyeljen jobban a határidőkre. A héten valahogy nem bír ellenállni a szerelmi kalandoknak, és ez bizony komoly törést okozhat stabil párkapcsolatában. Olyannyira, hogyha az eset napvilágra kerül, szakításra kerülhet a sor.






Heti horoszkóp: Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.
Minden eddiginél nagyobb erőfeszítéseket követelhet öntől pénzügyi helyzetének egyensúlyban tartása. Szerencsére, önnél erőben aztán nincs hiány. Sok változtatásra kerülhet sor a munkahelyi körülményeit illetően, szerencsére a legtöbb pozitív. Nyűgös lesz a héten: ha egyedül él, akkor az a baj, hogy nincs kivel megosztania örömét-bánatát, ha párkapcsolatban, akkor attól szenved, hogy nem lehetnek önálló útjai, mindenben társához kell alkalmazkodnia.






Heti horoszkóp: Szűz VIII. 23. - IX. 22.
A munkahelyi álmait illető befektetésektől nem szabad semmit megtagadnia. Sőt: épp most alapozhatja meg vele a jövő reményeit. Ne bízzon semmit a véletlenre: készítsen minél konkrétabb terveket és listát fontossági sorrendben! Megéri a fáradozást. Szenvedélyével lenyűgözi a környezetét, és azt is sikerül meghódítania, akit eddig csak álmaiban mert megszólítani. A hét végén azonban minden az ellenkezőjére fordulhat, mint ahogy alakulni látszott...






Heti horoszkóp: Mérleg IX. 23. - X. 22.
Kicsit lobbiznia kell most munkahelyi céljai eléréséért. Mondja el a főnökének, hogy mennyi hasznot hozott neki az elmúlt hónapok során, és ezt a lelkesedést nem szabad hagynia, hogy letörjön, tehát valamennyi fizetésemeléssel tudná mindezt a legjobban megtartani. Egész lényéből árad a nagylelkűség, ami vonzza az ellenkező neműeket. Mivel nehezen tud különbséget tenni a hízelgés és az őszinte rajongás között, most könnyen csapdába csalhatják, kihasználhatják.






Heti horoszkóp: Skorpió X. 23. - XI. 21.
A Hold a társasági élet házán halad át. Ez a konstelláció a legjobban most a munkakapcsolatok ápolásának, a szövetségek kötésének felel meg a legjobban, de tulajdonképpen egészen negyedikéig mindkét szerencsebolygó támogatja az ilyen irányú törekvéseit. Csípős hangulatban lesz a héten. Fájóan éles kritikája jó adag belső vívódás, kétkedés húzódik. Saját bizonytalanságát próbálja ellensúlyozni azzal, hogy mások (főként társa) hibáira tereli a figyelmet.






Heti horoszkóp: Nyilas XI. 22. - XII. 21.
Habár jól, és minden eddiginél többet dolgozik, és örömét is leli a munkálkodásában, mégis sok nehézséggel találkozhat - leginkább persze pénzügyi, anyagi téren. A támogatók hiánya, vagy a gazdasági körülmények miatt kerülhet nehéz helyzetbe. Szerelmi kapcsolata nehéz próba előtt áll. Csak okos érvekkel lehet úrrá az esetleges kritikus helyzeteken. A pénzszerzés és a családi élet nehezen egyeztethető össze, de azért megoldható.






Heti horoszkóp: Bak XII. 22. - I. 19.
Sikereihez egy aktuális utazás is hozzájárulhat, a főnökei, feljebbvalói támogatják, avagy élvezi a hatalmasok kegyét. Minden jó lehetne, csak önnön akaratosságát, és a háza táján tapasztalható visszásságokat kellene kordában tartania. Ha bizonytalan az érzéseiben, és nem akarja lekötni magát, most azt reméli, hogy a kalandok pótolhatják a valakihez tartozás érzését, és a pillanatnyi örömök kihasználásán túl nem is törekszik többre.






Heti horoszkóp: Vízöntő I. 20. - II. 18.
Végre sikerülhet olyan változásokat végrehajtania, amik segítségével megreformálhatja, jó irányba terelheti munkaügyeit. Ebben nem kis szerepe lehet annak is, hogy pozitív fordulatokat hozott létre végre feladatai rangsorolását illetően. Ha a párkapcsolatát szeretné rendbe tenni, egyszer végre rá kellene szánnia magát egy őszinte beszélgetésre, amikor a szőnyeg alá söpört témák kerülnek napirendre. Ne tegyen ígéreteket, ha nem tartja be!






Heti horoszkóp: Halak II. 19. - III. 20.
Jó irányba halad a karrierje, ezért talán kicsit túl sokat álmodozik mostanában. Ideje lenne leszállnia a földre, vagy legalább próbálja meg kissé lehorgonyozni álmai hőlégballonját! Ez persze azt is jelentheti, sikerül megvalósítania némely nagyszabású elképzelését. Ezekben a napokban még az egyértelmű szavakat is félreérti, minden mögött hátsó szándékot keres. Féltékenység ellen legjobb gyógyszer a bizalom. És nem is a másikban kell bíznia, hanem főleg önmagában.

Forrás:szatmar.ro
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkópok  
Címkék: megreformálhatja, fizetésemeléssel, párkapcsolatában, munkakapcsolatok, bizonytalanságát, párkapcsolatban, szerencsebolygó, erőfeszítéseket, befektetésektől, munkálkodásában, visszatarthatja, kihasználhatják, szenvedélyével, hőlégballonját, kényszerképzet, féltékenyebben, párkapcsolatát, alkalmazkodnia, megvalósítania, tulajdonképpen, visszavonulást, visszásságokat, ellensúlyozni, végrehajtania, hozzájárulhat, tapasztalható, kiengesztelni, kihasználásán, akaratosságát, ellenkezőjére, megfogalmazná, rangsorolását, jövedelmezőbb, változtatásra, beszélgetésre, lehorgonyozni, saját „, utolsó pillanatban, tettek mezejére, elmúlt hetekhez, kétségtelen tény, tettei gyümölcsét, munkahelyi flört, saját üzlet, teljes visszavonulást, héten valahogy, szerelmi kalandoknak, eset napvilágra, munkahelyi körülményeit, legtöbb pozitív, munkahelyi álmait, jövő reményeit, Ikrek, Oroszlán VII, Szűz VIII, Mérleg IX, Skorpió, Nyilas XI, Vízöntő, Halak II,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Horváth Szilvia tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Martin Buber, A haszidim meséi  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimn...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Vannak emberek  Szívek  Paul David Tripp Április 12  Baranyi Ferenc - N i n c s  Jó éjszakát  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Zilahy Lajos gondolata  Pitypang szökőkút  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Anyák napjára  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esterházy Péter: Harmonia c...  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Facebookon kaptam  Erdei gyöngyvirág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Segíts neki dicsérni Téged  A sorsod  Esterházy Péter: Harmonia c...  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Jó nap volt  Hogyan válunk hűségesekké?  Mindig lesz olyan  Anyák napjára  Önmaga ellenére  Facebookon kaptam  Az ember  Nem kell hozzá fürdőruhás  Hegedüs Géza: Magyar költészet  képre írva  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Vito Giaquinto gondolata  Walter Chrysler mondta  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Spenót fasírttal  Facebookon kaptam  Szabó T. Anna - Pitypang  A gyulladáscsökkentő és csonte...  A Magyar Költészet napja alkal...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  ajándék, mellyel meglepem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jázmin  Facebookon kaptam  Vidámság  különleges  Facebookon kaptam  IGEN így  Facebookon kaptam Krisztina b...  Alvó cicák  Magyar költészet napja  Csend  József Attila – Keresek ...  Különleges  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Zilahy Lajos mondta  Facebookon kaptam Krisztinától  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Isten hűségének mértéke  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Szép estét  Szép álmokat!  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Robert Merle tollából  Sorsunk miatt...  Somlyó Zoltán - Orgonával  Sorsunk miatt...  A Magyar Költészet napja alkal...  Facebookon kaptam  Egy gondolat 
Bejegyzés Címkék
saját &#8222, utolsó pillanatban, tettek mezejére, elmúlt hetekhez, kétségtelen tény, tettei gyümölcsét, munkahelyi flört, saját üzlet, teljes visszavonulást, héten valahogy, szerelmi kalandoknak, eset napvilágra, munkahelyi körülményeit, legtöbb pozitív, munkahelyi álmait, jövő reményeit, ellenkezőjére fordulhat, elmúlt hónapok, legjobban megtartani, ellenkező neműeket, őszinte rajongás, társasági élet, legjobban most, munkakapcsolatok ápolásának, szövetségek kötésének, ilyen irányú, támogatók hiánya, gazdasági körülmények, esetleges kritikus, családi élet, aktuális utazás, hatalmasok kegyét, háza táján, kalandok pótolhatják, valakihez tartozás, pillanatnyi örömök, párkapcsolatát szeretné, őszinte beszélgetésre, egyértelmű szavakat, másikban kell, megreformálhatja, fizetésemeléssel, párkapcsolatában, munkakapcsolatok, bizonytalanságát, párkapcsolatban, szerencsebolygó, erőfeszítéseket, befektetésektől, munkálkodásában, visszatarthatja, kihasználhatják, szenvedélyével, hőlégballonját, kényszerképzet, féltékenyebben, párkapcsolatát, alkalmazkodnia, megvalósítania, tulajdonképpen, visszavonulást, visszásságokat, ellensúlyozni, végrehajtania, hozzájárulhat, tapasztalható, kiengesztelni, kihasználásán, akaratosságát, ellenkezőjére, megfogalmazná, rangsorolását, jövedelmezőbb, változtatásra, beszélgetésre, lehorgonyozni, szerencsésebb, pénzügyekben, egyeztethető, konstelláció, kommunikáció, elképzelését, nagylelkűség, meghódítania, fordulatokat, körülményeit, féltékenység, feljebbvalói, egyensúlyban, megnyugodjon, megszólítani, változásokat, gondolkodnia, segítségével, munkaügyeit, bizonytalan, lelkesedést, pótolhatják, bolygójának, pillanatnyi, különbséget, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 528
  • e Hét: 7329
  • e Hónap: 12367
  • e Év: 142074
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.