Belépés
vorosrozsa66.blog.xfree.hu
"Nyisd ki a szemed a szépségnek körülötted, nyisd meg az elméd az élet csodáinak, nyisd meg a szíved azoknak, akik szeretnek és mindig légy hű önmagadhoz!&... Drót Erika
1966.11.04
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
10 szobanövény, amikkel pozitív energiákat vihetsz ...
  2018-11-04 13:51:19, vasárnap
 
  10 szobanövény, amikkel pozitív energiákat vihetsz otthonodba

A szobanövényeket mindenki szereti. Nem csak szép és felfrissítő látványt nyújtanak, de pozitív energiákkal is képesek feltölteni az otthont, garantálva ezzel hogy jobban és egészségesebbnek érezd magad.





Ha még nem veszed körül magad ezekkel a természetes szépségekkel, akkor számos előnyös dologról maradsz le. Íme 10 szobanövény, amivel orvosolhatod ezt a problémát!


1. Levendula

A levendula gyönyörű színét senkinek sem kell bemutatni, de különleges illata az, ami miatt igazán fontos dísze lehet otthonodnak. A levendula illata ugyanis nyugtató tulajdonságokkal bír. Éppen ezért tökéletes szobanövény a nappaliba vagy a fürdőbe, hiszen ezek azok a helyek, ahol az ember általában ellazulhat (az ágyán kívül).






2. Aloé

Ez a csinos szobanövény az egyik legnépszerűbb választás a minimalista stílusú skandináv otthonokban, de a Feng Shuiban is előszeretettel ajánlják. Valójában bárhová elhelyezheted, ahol szükséged van a pozitív energiákra, csak ügyelj rá, hogy a helység elegendő természetes napfényt kapjon.






3. Jázmin

A jázmin az olyan trópusi vidékeken számít nemzeti növénynek, mint Hawaii vagy Indonézia. Első sorban gyönyörű színe miatt kedvelik, ami bármilyen otthoni színösszeállításban elfér, de kellemes, nyugtató illata sem elhanyagolható tulajdonság. Állítólag képes pozitivitást vinni a kapcsolatokba is és romantikus érzelmeket kelt azokban, akik elhelyezik a hálószobában!






4. Bazsalikom

A bazsalikomot sokan népszerű fűszernövényként ismerik, de kevesen tudják, hogy más fontos haszna is van. Ez az apró növény képes feljavítani a szoba hangulatát, ráadásul a depresszió elleni küzdelemben is szerepet játszik. A ,,szenvedély virágaként" garantáltan érezni majd a szeretetet főztjeidben, ha magad mellett tartasz egyet a konyhában. Ha mindez nem lenne elég, a szúnyogok utálják az illatát!






4. Bazsalikom

A bazsalikomot sokan népszerű fűszernövényként ismerik, de kevesen tudják, hogy más fontos haszna is van. Ez az apró növény képes feljavítani a szoba hangulatát, ráadásul a depresszió elleni küzdelemben is szerepet játszik. A ,,szenvedély virágaként" garantáltan érezni majd a szeretetet főztjeidben, ha magad mellett tartasz egyet a konyhában. Ha mindez nem lenne elég, a szúnyogok utálják az illatát!


5. Pénzlevelű pilea

A pénzlevelű pileának már a neve is pozitív hangzatú. Ez a növény segít a szorongás és feszültség enyhítésében, ezért érdemes otthonod sarkaiban elhelyezni, például a nappaliban, a hálóban vagy az előszobában. Kifejezetten hatékony az otthon oxigénszintjének fokozásában, ami csak egy plusz pozitívum.






6. Borostyán

Ennek a szépséges szobanövénynek ott a helye irodádban és hálószobádban is, ugyanis remek légtisztító és szűrő tulajdonságokkal rendelkezik. A borostyán segít a baktériumok és szennyeződések kiszűrésében, tisztán tartva ezzel szobád levegőjét. Állítólag ha otthonod falain kívül tartod, akkor segít a balszerencse elkerülésében is.





Folytatás :Link
 
 
0 komment , kategória:  ÁLMAIM OTTHONA  
Címkék: tulajdonságokkal, oxigénszintjének, fűszernövényként, egészségesebbnek, szobanövényeket, szennyeződések, előszeretettel, elhanyagolható, szobanövénynek, hálószobádban, elkerülésében, elhelyezheted, kapcsolatokba, legnépszerűbb, enyhítésében, orvosolhatod, kifejezetten, szépségekkel, bazsalikomot, hálószobában, balszerencse, pozitivitást, kiszűrésében, küzdelemben, minimalista, feljavítani, felfrissítő, garantáltan, szobanövény, tulajdonság, otthonokban, légtisztító, főztjeidben, természetes, rendelkezik, otthonodnak, szobanövényeket mindenki, természetes szépségekkel, levendula gyönyörű, levendula illata, nappaliba vagy, ember általában, ágyán kívül, csinos szobanövény, egyik legnépszerűbb, minimalista stílusú, pozitív energiákra, helység elegendő, olyan trópusi, bazsalikomot sokan, apró növény, szoba hangulatát, Feng Shuiban,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Jónás Tamás – Végtelen b...  Png telefon  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Irgalom és ítélet  Julian Brass gondolata  A boldog családok mind hasonló...  Akarat  Idő  Alázat  Hiányzik  Paul David Tripp Április 19  képre írva  Png lepke  Facebookon kaptam  Akarat  Akarat  Szép napot kívánok  Ne kapaszkodj magasabbra,  Nagyi telefonál  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Makszim Gorkij gondolata  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Az engedelmesség miért nem vál...  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Lóhere  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Kellemes délutánt kívánok  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Erdőn  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Png telefon  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Fehér virág  Elköszönt  Png fotel  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Egy hatékony szolga  Erdőn  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Albert Einsteinről  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Szép estét kedves látogatóimna...  Fekete-erdő desszert  Alázat  Png cica  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Reggel van  képre írva  Szép estét kedves látogatóimna...  Makszim Gorkij gondolata  Kerüld el az evangélium örömén...  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Éretlen vers  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Nem méltó hozzád  Jó éjszakát  Aki nem dolgozik, ne is egyék 
Bejegyzés Címkék
szobanövényeket mindenki, természetes szépségekkel, levendula gyönyörű, levendula illata, nappaliba vagy, ember általában, ágyán kívül, csinos szobanövény, egyik legnépszerűbb, minimalista stílusú, pozitív energiákra, helység elegendő, olyan trópusi, bazsalikomot sokan, apró növény, szoba hangulatát, depresszió elleni, szeretetet főztjeidben, szúnyogok utálják, pénzlevelű pileának, növény segít, hálóban vagy, otthon oxigénszintjének, plusz pozitívum, szépséges szobanövénynek, helye irodádban, borostyán segít, balszerencse elkerülésében, tulajdonságokkal, oxigénszintjének, fűszernövényként, egészségesebbnek, szobanövényeket, szennyeződések, előszeretettel, elhanyagolható, szobanövénynek, hálószobádban, elkerülésében, elhelyezheted, kapcsolatokba, legnépszerűbb, enyhítésében, orvosolhatod, kifejezetten, szépségekkel, bazsalikomot, hálószobában, balszerencse, pozitivitást, kiszűrésében, küzdelemben, minimalista, feljavítani, felfrissítő, garantáltan, szobanövény, tulajdonság, otthonokban, légtisztító, főztjeidben, természetes, rendelkezik, otthonodnak, energiákkal, fokozásában, előszobában, baktériumok, ellazulhat, virágaként, depresszió, szenvedély, különleges, szeretetet, pénzlevelű, nappaliban, garantálva, romantikus, érzelmeket, feltölteni, hangulatát, energiákat, otthonodba, elhelyezik, energiákra, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 18977 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 155
  • e Hét: 808
  • e Hónap: 11161
  • e Év: 70414
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.