Belépés
faciendum.blog.xfree.hu
"Fordítsd az arcodat a nap felé, és minden árnyék mögéd kerül." HELEN KELLER dr Szűcs Ildikó
1961.01.18
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Regenor-MSM-C-vitamin
  2019-08-21 20:27:00, szerda
 
 



Msm c vitamin italpor
C VITAMIN MSM-EL - FÁJDALOMCSILLAPÍTÓ, GYULLADÁSGÁTLÓ KÉNVEGYÜLETTEL (MSM) GYOMORSAV TÚLTENGÉSRE
NEM TESZ FÜGGŐVÉ!!!
Az MSM tartalma miatt a legfontosabb szer az allergia megelőzésében az antihisztamin hatóanyag megjelenése óta, ami 40 évvel ezelőtt volt. Az MSM segít kontrollálni a elsavasodást és gyomorégést természetes úton.

Ajánlott adagolás: naponta ½ adagolókanál (2,75 g / 1/2 kanál) por. Keverje el a port gyümölcslében vagy vízben és úgy fogyassza el.

Összetevők: L-aszkorbinsav, MSM (metil-szulfonil-metán), természetes citrom aroma, édesítőszer (szukralóz).

Biocom MSM C összetétele
SZAKCIKK:

SZAKCIKK A BIOCOM MSM C ITALPOR FELHASZNÁLÁSÁRÓL ÉS ALKALMAZÁSÁRÓL
(HATÓANYAG SZAKÉRTŐK- leírása alapján):
Mi az MSM?
Az MSM egy természetben előforduló tápanyag, kén vegyület, megtalálható a normál emberi és más gerinces táplálékban és jelen van minden élő szervezetben. A kén az emberi testben legnagyobb mennyiségben előforduló elemek között a nyolcadik. Nagy múltja van a gyógyítás terén. Az emberiség évszázadokon át áztatta magát kénben gazdag, ásványi hévizekben, hogy meggyógyítsa különböző betegségeit. Míg a kén természetes gyulladáscsökkentő hatása egy sor egészségügyi problémánál, mint arthritis, izom és ízületi fájdalom, segítséget nyújtott, még mindig nem volt ismert igazán, hogyan működik a kén a testben.

Az MSM köre az óceánban kezdődik, ahol a planktonok, ezek a mikroszkopikus növények kén vegyületet bocsájtanak ki. Ezek a sók az óceán vizében nagyon illékony vegyületeké alakulnak át, dimethil-sulfiddá (DMS), amely a vízből gáz formájában távozik. A DMS felszáll a felsőbb légkörbe, ott ózon és ultraibolya sugárzás hatására MSM-mé alakul. Az MSM a DMS teljesen természetes forrásából származik, ami az erdei fenyőfából ered. A DMS kétszeres oxidációja során jön létre az MSM, annál sokkal jobban oldódik vízben, és eső formájában tér vissza a földre. A földön a növények az MSM-et a gyökerükön keresztül veszik fel és koncentrálják. Az MSM és a benne található kén beépül a növény struktúrájába. A növény anyagcseréje során visszakerülnek a kénvegyületek a tengerbe.

Miért van szükségünk MSM-re?
MSM VEGYULET
Az MSM és a hozzá kapcsolódó vegyületek 85%-át teszik ki az élő szervezetben található kénnek. Sok kutató úgy vélekedik, hogy a kén súlyosan elhanyagolt ásványi tápanyag, ami elengedhetetlen szerepet játszik az emberi táplálkozásban. Majdnem mindenki a mai modern társadalomban MSM hiányos, és az idő előrehaladtával ez a hiány csak fokozódik. Az MSM legnagyobb előfordulása a tejben van, természetes előfordulása a friss gyümölcsben, zöldségben, tengeri élőlényekben, húsban. A baj az, hogy a melegítés és feldolgozás csökkenti az MSM tartalmat. A hagyma, fokhagyma, spárga, káposzta, kelbimbó magas kéntartalmú ételek, még több van a pirospaprikában és a tojásban. Az ételfeldolgozás, mint mosás főzés szintén csökkenti az MSM szintet.

Az MSM hatásai:
Annak ellenére, hogy az MSM-et gyakran úgy jellemzik mint az ízületi gyulladás (osteoarthritis) áttörő gyógyítója, az előnyei jóval túlmutatnak a krónikus betegségek kezelésén. Valójában az atléták és a fitness rajongók kezdték el eredményesen használni mint fájdalomcsökkentés, sérülések utáni érzékenység, gyulladásgátlás, izomgörcs, ízületi túlfeszítés.

Tapasztalatok mutatják, hogy az MSM gyakran annyira hatásos fájdalomcsillapító, hogy az orvosok csökkenteni tudják a felírt gyógyszerek mennyiségét. A végeredmény, a fájdalommentesség kevesebb vagy megszűnő mellékhatásai, ami pedig gyakran előfordul a fájdalomcsökkentő gyógyszereknél. Fontos megjegyezni, hogy az MSM a testben is természetesen előforduló kén vegyület, nem hasonló a szervetlen szulfidokhoz, szulfitokhoz és szulfátokhoz, amikre sokan allergiások.

Másik nagyon fontos tulajdonsága a természetes egészség megőrzésében az MSM-nek, hogy kitűnő allergia megelőző. Sokak szerint a legfontosabb szer az allergia megelőzésében az antihisztamin hatóanyag megjelenése óta, ami 40 évvel ezelőtt volt. Azok az emberek, akik szedik az MSM-et, nem szenvednek a szokásos szemégéstől, orrfolyástól, rekedtségtől, ami a pollen, por allergia állandó velejárója.

Az MSM-nek van antiparazita hatása is. A két leggyakoribb, béltraktusban előforduló parazitát vizsgáltuk. A Giardia egy parazita fertőzés a vékonybélben, ami a tápanyagok elégtelen felszívódását eredményezi. Ez a leggyakoribb oka a víz által okozott hasmenésnek. Nagyon sok nő szenved trichomonas parazita által okozott élesztő-betegségben, aminek a tünetei a viszketés és a bűzös elszíneződött folyás.

Az MSM segít kontrollálni a elsavasodást és gyomorégést természetes úton. Sajnos sokan, akik gyógyszert szedtek a probléma megoldására, még rontottak is a helyzeten azzal, hogy függővé váltak tőle. MSM egy olyan táplálékkiegészítő, amely jobb eredményeket mutatott azzal, hogy stabilizálta az emésztési folyamatokat.

A termék fogyasztása javasolt vitaminhiányos, egyoldalú táplálkozás, dohányzás, kimerültség, fokozott C-vitamin szükséglet (terhesség, szoptatás, fogamzásgátló tabletta szedés) esetén, valamint betegség után, az immunrendszer erősítésére.

A C VITAMIN HATÁSA - Története:
Szent-Györgyi Albert biokémikus az 1930-as években izolálta a C-vitamint, amelyet eredetileg hexuronsavnak nevezett el. Munkásságát 1937-ben orvosi és élettani Nobel-díjjal ismerték el.

Hatásai:

C-vitamin a kollagén előállításához szükséges, ami a kötőszövetek fő proteinje
Alapvetően szükséges az izmok, inak, artériák, csontok és a bőr karbantartásához.
Alapvetően szükséges a kollagént előállító enzimek működéséhez.
A dopamin hidroxilációja a noradrenalin neurotranszmitteréhez C-vitamint igényel.
Szükséges a karnitin előállításához. A karnitin alacsony szintje fáradtsággal és izomgyengeséggel kapcsolódik össze.
Különféle peptidhormonok aktiválásához C-vitamintól függő enzim szükséges.
Számos további enzimnek C-vitaminra van szüksége; ezek az enzimek több élettani folyamatot befolyásolnak. köztük az epe kiválasztását, és a májban a mérgek és a karcinogének lebontását.
Elősegíti a vas felszívódását a bélrendszerből, ha ugyanannál az étkezésnél veszik be.
Segíti a sebgyógyulást és a megfázásból való felépülést.
Javítja az immunrendszer működését.
Csökkenti a rák- és szívbetegség kialakulásának kockázatát (legalább napi 200 mg fogyasztása esetén).
Csökkenti a koleszterinszintet.
Csökkenti a magas vérnyomást (sportolással, testsúlycsökkentéssel, dohányzás abbahagyásával együtt alkalmazva).
Fogínygyulladás, fogínyvérzés csökkentése (gingivitisz).
Parkinson-kór előrehaladásának csökkentése a kezdeti stádiumban, nagy adagolású C-vitaminnal.
A C-vitamin sok más betegségben segíthet: epehólyag gyulladás, herpesz, ekcéma, májgyulladás, krónikus fáradtság szindróma, stb.
Mérése:

A vérplazmában és a fehérvérsejtben mérhető, elfogadható szintje 17 mmol/l fölötti, 11 mmol/l alatt C-vitamin-hiányról beszélünk.

Hiánya:

Abban a népcsoportban fordul elő, ahol hosszabb ideig nem fogyasztanak zöldséget és gyümölcsöt. A C-vitamin-hiány jellemzői: a kötőszövet abnormális működése (beleértve a lassú sebgyógyulást), gyengeség, fáradtság, vérző íny, sérült, vérző bőr; a hiánybetegség neve skorbut. Dohányosok szervezetében akár 40%-kal kevesebb C-vitamin található, számukra az ajánlott adag napi 1000 mg, ez már védelmet nyújthat a gégerák és nyelőcsőrák ellen.

Túladagolás:

Napi 2000-10 000 mg bevétele túlzásnak számít, bár a skorbut és a megfázás tüneteit gyorsan enyhíti. Ekkora adag hasmenést okozhat és hosszabb távon megnőhet bizonyos fajta vesekő kialakulásának kockázata.[7] A fölösleges C-vitamin oxálsav formájában ürül ki a szervezetből, ami alkotóeleme az egyik fajta húgykőnek. Ha valaki ekkora adagot akar szedni, fokozatosan kell növelnie az adagolást, hogy a szervezete hozzászokjon.

Mellékhatások más gyógyszerekkel:

Nagy mennyiségű C-vitamin szedése befolyásolhatja a vércukor és a kalcium-oxalát értékét a vizeletben, a vér mennyiségét a székletben és a hemoglobinszintet a vérben, ezért tervezett laborvizsgálat előtt érdemes a C-vitamin mennyiségét csökkenteni a vizsgálat előtt néhány nappal, hogy az ne befolyásolja az eredményt. Cukorbetegség, allergia, asztma, stressz, alkoholfogyasztás, idős kor, terhesség, rendszeres aszpirin, fogamzásgátló tabletta, antibiotikum, kortizon szedés többszörösére növeli a C-vitamin-igényt.
 
 
0 komment , kategória:  REGENOR életmód és diéta  
Címkék: előrehaladásának, karbantartásához, izomgyengeséggel, felhasználásáról, befolyásolhatja, előrehaladtával, pirospaprikában, elengedhetetlen, gyulladásgátlás, ételfeldolgozás, fogínygyulladás, fehérvérsejtben, gyógyszerekkel, alkalmazásáról, laborvizsgálat, bélrendszerből, mikroszkopikus, osteoarthritis, előállításához, hidroxilációja, vitaminhiányos, gyógyszereknél, kialakulásának, táplálkozásban, abbahagyásával, peptidhormonok, visszakerülnek, gyulladásgátló, kénvegyülettel, béltraktusban, szervezetében, természetesen, sebgyógyulást, antihisztamin, felszívódását, immunrendszer, legfontosabb szer, allergia megelőzésében, antihisztamin hatóanyag, port gyümölcslében, természetben előforduló, normál emberi, emberi testben, gyógyítás terén, emberiség évszázadokon, óceánban kezdődik, mikroszkopikus növények, óceán vizében, felsőbb légkörbe, erdei fenyőfából, gyökerükön keresztül, benne található, VITAMIN MSM-EL, GYULLADÁSGÁTLÓ KÉNVEGYÜLETTEL, GYOMORSAV TÚLTENGÉSRE, TESZ FÜGGŐVÉ, Biocom MSM, SZAKCIKK BIOCOM MSM ITALPOR FELHASZNÁLÁSÁRÓL ÉS ALKALMAZÁSÁRÓL, HATÓANYAG SZAKÉRTŐK-, VITAMIN HATÁSA, Szent-Györgyi Albert,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Egy párkányon  Facebookon kaptam  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Facebookon kaptam  Alvó cica  Segíts neki dicsérni Téged  Bornyi Veronika haiku verse  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy barátság története  Vidámság  Somlyó Zoltán - Orgonával  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Spenót fasírttal  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Vidámság  Facebookon kaptam  IGEN így  képre írva  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  képre írva  Szép estét  Hogyan válunk hűségesekké?  különleges  Jó nap volt  Robin Wight pitypang szobra  Bársony székben  Önmaga ellenére  Szép estét  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sík Sándor - Ha jő a perc  Facebookon kaptam  Jánosházy György: Fogd a kezem  Facebookon kaptam  IGEN így  Mindig lesz olyan  "Ez egy csoda"  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Egyszerű  Töröld le  Isten hűségének mértéke  Spenót fasírttal  Hamvas Béla  Facebookon kaptam  Hamvas Béla  Latinovits Zoltán tollából  Hogyan válunk hűségesekké?  Annyira tisztelem a szabadságo...  A pitypang legendája  Facebookon kaptam  jó reggelt  Facebookon kaptam  Azért kaptad  Nagy és kis csodák  Ady Endre - Mindegy átka  Facebookon kaptam  különleges  Szívek  IGEN így  Esterházy Péterre emlékezünk  Tanmese  Facebookon kaptam  39 ígéret  Alvó cicák  Erdei gyöngyvirág  Facebookon kaptam  József Attila - Kopogtatás nél...  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A felvilágosodás...  Tanmese  Facebookon kaptam  Különleges  Van néhány kérdés, amin gondol...  40 felett  Facebookon kaptam  Egy tavasz  Csend  A Magyar Költészet napja alkal...  Facebookon kaptam  Reményik Sándor: Pierrot &...  Esterházy Péter: Harmonia c...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jean de La Fontaine 1621 júliu... 
Bejegyzés Címkék
legfontosabb szer, allergia megelőzésében, antihisztamin hatóanyag, port gyümölcslében, természetben előforduló, normál emberi, emberi testben, gyógyítás terén, emberiség évszázadokon, óceánban kezdődik, mikroszkopikus növények, óceán vizében, felsőbb légkörbe, erdei fenyőfából, gyökerükön keresztül, benne található, növény struktúrájába, növény anyagcseréje, hozzá kapcsolódó, emberi táplálkozásban, hiány csak, friss gyümölcsben, ízületi gyulladás, előnyei jóval, krónikus betegségek, fitness rajongók, orvosok csökkenteni, felírt gyógyszerek, fájdalommentesség kevesebb, fájdalomcsökkentő gyógyszereknél, szervetlen szulfidokhoz, természetes egészség, szokásos szemégéstől, parazita fertőzés, tápanyagok elégtelen, bűzös elszíneződött, probléma megoldására, helyzeten azzal, emésztési folyamatokat, termék fogyasztása, immunrendszer erősítésére, 1930-as években, kollagén előállításához, kollagént előállító, dopamin hidroxilációja, karnitin előállításához, karnitin alacsony, enzimek több, karcinogének lebontását, étkezésnél veszik, megfázásból való, immunrendszer működését, magas vérnyomást, kezdeti stádiumban, fehérvérsejtben mérhető, népcsoportban fordul, kötőszövet abnormális, lassú sebgyógyulást, hiánybetegség neve, ajánlott adag, megfázás tüneteit, fölösleges C-vitamin, egyik fajta, szervezete hozzászokjon, kalcium-oxalát értékét, vizsgálat előtt, előrehaladásának, karbantartásához, izomgyengeséggel, felhasználásáról, befolyásolhatja, előrehaladtával, pirospaprikában, elengedhetetlen, gyulladásgátlás, ételfeldolgozás, fogínygyulladás, fehérvérsejtben, gyógyszerekkel, alkalmazásáról, laborvizsgálat, bélrendszerből, mikroszkopikus, osteoarthritis, előállításához, hidroxilációja, vitaminhiányos, gyógyszereknél, kialakulásának, táplálkozásban, abbahagyásával, peptidhormonok, visszakerülnek, gyulladásgátló, kénvegyülettel, béltraktusban, szervezetében, természetesen, sebgyógyulást, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7620 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 14
  • e Hét: 1689
  • e Hónap: 2681
  • e Év: 34410
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.