Belépés
lilagondolatok.blog.xfree.hu
Keresd meg azt az embert, aki mosolyt csal az arcodra, mert csak egyetlen mosoly kell ahhoz, hogy fantasztikussá tegyen egy rossz napot.Találd meg azt, akitől s... Papp Györgyné
1944.11.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Július 31: Tízmilliószoros nap
  2014-07-31 07:16:02, csütörtök
 
 







Július 31: Tízmilliószoros nap

Véleményem szerint érdemes ezt a napot érzelmeink tisztázására fordítani. Elég csupán egyetlen kérdést feltenni magunknak: Boldog vagyok-e jelenlegi helyzetemben?

Mindannyian a nagy változások idejét éljük. A változások lehetnek számunkra jók és rosszak is. De mindenképpen fejlődünk általuk.
Ma adjunk egy lehetőséget magunknak. Hozzunk meg egy olyan döntést, melyet régóta halogatunk. Lendítsük be életünk egy olyan területét, melyen le vagyunk ragadva. Egyre jobban fogjuk érezni magunkat. Büszkeséggel tölt majd el, hogy valamit megcsináltam, és ez erősíti önbecsülésünket.
Ez az időszak rendkívül próbára teszi az embereket. Leginkább azokkal a dolgokkal szembesítenek most bennünket, melyektől leginkább rettegünk. Szembe kell menni a félelmekkel. Keresztül kell engedni magunkon. Itt az idő arra, hogy kiálljunk önmagunkért. Mindezt türelemmel, alázattal és szeretettel tegyük.
Jézus azt mondta, hogy a világvége akkor jön el, amikor ember az ember ellen fordul. Sajnos ma már ezt éljük. Minden embernek megvannak a maga feladatai, a tanulnivalói, ami miatt inkarnálódott a földi világba. Az ítélkezés felesleges. Mindenki küzd önmagával. Az nem megoldás, ha egymás ellen megyünk. A szeretet a válasz és a megoldás minden problémára.

Szeretném azt mondani, hogy egy könnyebb időszak következik, de nem tehetem. Arra kérlek, ha valahol fáj, ha megaláznak, büntetnek, bántanak, onnan állj fel, és sétálj tovább. Minden Érted történik. Kérlek, tanulj belőle és lépj előre. Szeretettel zárd le a múltat, ne szenvedj tovább. Küldj szeretet azok felé, akik bántottak, megaláztak, becsaptak, és még mindig támadnak Téged. Minden Rajtad múlik. Bármikor bárhol felállhattál volna, ahol ülve maradtál, és fordítva. Senkit nem hibáztathatsz, hiszen minden a Te döntéseden múlt. Hozz most új döntéseket. Ez a nap fontos fordulópont lehet.

"Dönteni kell. A döntést pedig az egyénnek kell meghoznia. Aki felett ,,állam apácska" hoz döntést, az elbukik, aki pedig önrendelkezésre lesz képes, felmagasztosul. Az állami döntések a földi törvényt, míg a magasabb szintű tudatosság alatt hozott egyéni döntések az égi törvényt képviselik. Aki nem dönt, aki a válaszúton ragad, annak ,,szerelme nem teljesül be", vagyis áldozat és elszenvedő lesz élete nagy kérdéseiben.

Eljön az ítélet napja. Akit bolondnak néztek, fellázad. Akit megpróbáltak elnyomni, ellenszegül. Akit félelemben tartottak, ijedtében kitör és úgy harap, akár a veszett kutya. Végelszámolás van, ami ijesztő is lehet, ám tisztítóan hat a világra.
Egyesek életében éltető és pozitív változások, míg másoknál a teljes veszteség köszönthet be. Azoknál, akik képessé tudtak válni arra, hogy emberségesek és jóindulatúak maradnak minden baj ellenére, elindul egy hatalmas fellendülés.
Teliholdkor kicsit ingerültebbek vagyunk, nehezebben alszunk el, több a rossz álmunk és gondolatunk.
Sokszor felerősödnek telihold hatására a félelmek, a fájdalmak, és érzékenyebben reagálunk szinte mindenre. Ilyenkor gyakoribbak a balesetek, és sokkal több a születés. Vérzékenyebbek vagyunk, nem célszerű ezeken a napokon műtétek végzése."

S ennek a különleges napnak köszönhetően az energiák tízmilliószorosan hatnak. Ügyeljünk hát gondolatainkra, szavainkra és tetteinkre, engedjük szabadon, amire már nincs szükségünk.

Érdemes ezen a napon felajánlást tenni, hogy megszabaduljunk, lemondjunk rossz szokásainkról. Tegyünk azért, hogy közelebb kerüljön hozzánk saját boldogságunk. Ígérjük meg, hogy nem halogatjuk tovább a dolgokat.

Lélekben vegyük fel a kapcsolatunkat felsőbb tudatunkkal, és mondjunk el neki mindent, amit szeretnénk. Tedd fel a kérdést a létezésnek: Mit kell tennem, miben kell változtatnom, hogy létrejöhessen a kapcsolat? Mi az, amitől meg kell szabadulnom?

"Így használd a tízmilliószoros teremtő napok energiabőségét:

- Végezz szeretet- és bőségmeditációt! Ha nem vagy gyakorlott meditáló, egyszerűen csak szakíts időt arra, hogy elképzeld, milyen világban élnél szívesen, mi tenne téged és szeretteidet boldoggá. Pörgesd le lelki szemeid előtt a vágyott élet filmjét, ha van hozzá kedved és időd, rajzold vagy írd is le a számodra harmóniát adó állapotot! Haladóbbak mandalába is önthetik a gondolataikat meditáció után.

- Ne mondj nemet! Gondolataid megfogalmazásában kerüld a tagadó formát. Az univerzum nem ismeri a nemet, márpedig ezen a napon különösen aktívan kommunikálhatsz vele. Ügyelj arra, mit mondasz neki.

- Kapcsolódj ki a természetben! Kirándulj, sétálj nagyokat zöld környezetben, gyönyörködj az élővilág csodáiban - találj vissza a természettel való ősi harmónia állapotába!

- Adj hálát! Gondold végig, mi minden jó van jelen az életedben, mennyi klassz dolog történt veled, és milyen remek emberek vesznek körül. Köszönd meg a sorsnak az adományait!

- Szeress! Vedd körül magadat azokkal, akiknek a társasága feltölt, és erősítik az önbizalmadat. Legyél velük kedves, tégy nekik szívességet! Kerüld el messzire az energiavámpír panaszládákat, ne fertőzzenek meg téged is a negatív hozzáállásukkal. Legyél barátságos, érdeklődő és nyitott, ismerkedj bátran - a szíved tévedhetetlenül megsúgja, ha valakivel dolgotok van egymással az életben.

- A tízmilliószoros teremtő napokon könnyebb felhagyni a káros szenvedélyekkel, rossz szokásokkal, letenni a múlt terheit és új utakon indulni el. A Buddha-napok kedveznek a hosszú távú elköteleződésnek, az új ismeretségeknek, a fogantatásnak, a testi és lelki gyógyulásnak.








 
 
0 komment , kategória:  Tőrténetek, bölcsességek  
Címkék: elköteleződésnek, hozzáállásukkal, tévedhetetlenül, önrendelkezésre, tízmilliószoros, önbecsülésünket, kommunikálhatsz, bőségmeditációt, szenvedélyekkel, megszabaduljunk, ismeretségeknek, energiabőségét, felmagasztosul, kapcsolatunkat, vérzékenyebbek, gondolatainkra, inkarnálódott, szembesítenek, hibáztathatsz, szokásainkról, gondolataikat, létrejöhessen, érzékenyebben, végelszámolás, energiavámpír, fogantatásnak, ingerültebbek, panaszládákat, szeretteidet, önbizalmadat, mindenképpen, változtatnom, tanulnivalói, megpróbáltak, büszkeséggel, természettel, napot érzelmeink, nagy változások, változások lehetnek, lehetőséget magunknak, olyan döntést, olyan területét, időszak rendkívül, dolgokkal szembesítenek, világvége akkor, ember ellen, maga feladatai, földi világba, ítélkezés felesleges, megoldás minden, könnyebb időszak, döntést pedig, Minden Érted, Minden Rajtad,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Dóró Sándor: Embernek maradni  Facebookon kaptam  Önmaga ellenére  Paul David Tripp Április 15  Martin Buber, A haszidim meséi  Facebookon kaptam  Martin Buber, A haszidim meséi  Szép estét kedves látogatóimn...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Robin Wight pitypang szobra  Zilahy Lajos gondolata  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Szeretem ujjad karcsuságait,  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Horváth Szilvia tollából  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Tavaszi este  Ma van a magyar költészet napj...  Facebookon kaptam  Anyámról való emlékek  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Müller Péter tollából  Az ókori görögök sebkezelésre ...  A sorsod  Töröld le  Horváth Szilvia tollából  képre írva  Nem kell hozzá fürdőruhás  Spenót fasírttal  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Facebookon kaptam  Bornyi Veronika haiku verse  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Jó nap volt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Dóró Sándor: Embernek maradni  A Magyar Költészet napja alkal...  Szép estét kedves látogatóimna...  Sorsunk miatt...  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  Sorsunk miatt...  Különleges  Facebookon kaptam  Emlékezz  Annyira tisztelem a szabadságo...  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam Krisztinától  Reményik Sándor: Pierrot &...  Van néhány kérdés, amin gondol...  Jó éjszakát  Tavaszi este  Facebookon kaptam  Vannak emberek  Tanácsok egy pszichológustól  József Attila – Keresek ...  A pitypang legendája  Bornyi Veronika haiku verse  Magamnak  Robin Wight pitypang szobra  Facebookon kaptam  jó reggelt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tanácsok egy pszichológustól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Facebookon kaptam  Ismeretlen: Ikarusz monda  39 ígéret  képre írva  Egy párkányon  Hogyan válunk hűségesekké?  Önmaga ellenére  Az ember emlékekből áll  Müller Péter tollából  Facebookon kaptam  Márai Sándor tollából  Ma van a magyar költészet napj...  Az ember emlékekből áll  Jó éjszakát  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Ady Endre - Mindegy átka  Walter Chrysler mondta  Jan Twardowski - Siessünk  A Magyar Költészet napja alkal...  Facebookon kaptam  Vidámság  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
napot érzelmeink, nagy változások, változások lehetnek, lehetőséget magunknak, olyan döntést, olyan területét, időszak rendkívül, dolgokkal szembesítenek, világvége akkor, ember ellen, maga feladatai, földi világba, ítélkezés felesleges, megoldás minden, könnyebb időszak, döntést pedig, egyénnek kell, állami döntések, földi törvényt, magasabb szintű, válaszúton ragad, ítélet napja, veszett kutya, teljes veszteség, hatalmas fellendülés, rossz álmunk, napokon műtétek, különleges napnak, energiák tízmilliószorosan, napon felajánlást, kapcsolatunkat felsőbb, tízmilliószoros teremtő, vágyott élet, számodra harmóniát, gondolataikat meditáció, tagadó formát, napon különösen, élővilág csodáiban, természettel való, társasága feltölt, energiavámpír panaszládákat, negatív hozzáállásukkal, szíved tévedhetetlenül, káros szenvedélyekkel, múlt terheit, hosszú távú, elköteleződésnek, hozzáállásukkal, tévedhetetlenül, önrendelkezésre, tízmilliószoros, önbecsülésünket, kommunikálhatsz, bőségmeditációt, szenvedélyekkel, megszabaduljunk, ismeretségeknek, energiabőségét, felmagasztosul, kapcsolatunkat, vérzékenyebbek, gondolatainkra, inkarnálódott, szembesítenek, hibáztathatsz, szokásainkról, gondolataikat, létrejöhessen, érzékenyebben, végelszámolás, energiavámpír, fogantatásnak, ingerültebbek, panaszládákat, szeretteidet, önbizalmadat, mindenképpen, változtatnom, tanulnivalói, megpróbáltak, büszkeséggel, természettel, helyzetemben, megcsináltam, jóindulatúak, felállhattál, emberségesek, boldogságunk, felerősödnek, gyógyulásnak, tisztázására, köszönhetően, természetben, környezetben, gondolataid, félelmekkel, gyönyörködj, tudatunkkal, szeretettel, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 49 db bejegyzés
e év: 500 db bejegyzés
Összes: 12990 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 266
  • e Hét: 3826
  • e Hónap: 11299
  • e Év: 128545
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.