|
2019-02-24 14:29:30, vasárnap
|
|
|
|
|
|
Hozzávalók:
1 nyúzott afrikai harcsatörzs
1 db vöröshagyma
1 db zöldpaprika
1 db paradicsom
pirospaprika
só
babérlevél
csípős halászlékocka
tejföl
pici liszt
ELKÉSZÍTÉS
Elkészítés: A harcsát kifilézzük, majd a halhúst ízlés szerint feldaraboljuk, félretesszük.
A filézés után visszamaradt csontokat nagyobb darabokra vágjuk, majd egy edénybe tesszük és felönteni annyi vízzel, hogy jól ellepje. Ezután hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát, a zöldpaprikát, a paradicsomot, 1-2 babérlevelet, ízlés szerint sót és pirospaprikát,csípős halászlékockát.
Ezután felforraljuk, majd szép lassan puhára főzzük. Végül az egészet átpasszírozzuk, hogy csak a sűrű, csont nélküli lé maradjon.
A tejfölt simára keverjük pici liszttel és egy kevés levessel, majd állandó keverés mellett a halléhez csorgatni. Jól kiforraljuk, majd hozzáadjuk a feldarabolt halhúst, és szép lassan kb. 10 percig főzzük. Kevergetni már nem szabad, mert akkor összetörik a hal húsa.
Tálaláskor friss kenyeret vagy éppen pirítóst kínálhatunk hozzá, de csak úgy magában is nagyon finom.
|
|
|
0 komment
, kategória: Hal ételek |
|
Címkék: halászlékockát, átpasszírozzuk, feldaraboljuk, pirospaprikát, halászlékocka, babérlevelet, paradicsomot, pirospaprika, felforraljuk, visszamaradt, zöldpaprikát, vöröshagymát, félretesszük, kínálhatunk, kiforraljuk, harcsatörzs, feldarabolt, vöröshagyma, zöldpaprika, hozzáadjuk, összetörik, kevergetni, hozzávalók, tálaláskor, babérlevél, kifilézzük, elkészítés, paradicsom, csontokat, felönteni, csorgatni, darabokra, pirítóst, kenyeret, keverjük, liszttel, harcsát kifilézzük, halhúst ízlés, filézés után, edénybe tesszük, apróra vágott, egészet átpasszírozzuk, tejfölt simára, kevés levessel, halléhez csorgatni, feldarabolt halhúst,
|
|
|
|
Akarat Facebookon kaptam Png csokor Alázat Hazára minden embernek szükség... Png virág Régi emberek, akikre máig büsz... Facebookon kaptam Illyés Gyula - Milyen hamar. Facebookon kaptam Nem tudhatod Albert Einstein gondolata Egy maradéktalanul uralt világ Albert Einsteinről Facebookon kaptam Alázat A boldog családok mind hasonló... Paul David Tripp Április 19 Zilahy Lajos gondolata Makszim Gorkij gondolata Még csak most kezdődik a nap Facebookon kaptam Mírjam barát... Facebookon kaptam képre írva Szép estét kedves látogatóimna... Facebookon kaptam A sors Szép napot kívánok Png csokor Facebookon kaptam Ami embereknek lehetetlen, az... Mi lenne ha Még csak most kezdődik a nap Akarat A Megváltó szolgálatában Szabolcska Mihály – Ákác... Facebookon kaptam Hogyan lehet Jézust szenvedély... Szabolcska Mihály – Ákác... Garai Gábor - Takarítás Soha ne kedvezz... Reménység és erő Krisztustól e... Alázat Facebookon kaptam Mi lenne ha Png kislány Szép estét kedves látogatóimna... Facebookon kaptam s immár én is felragyogva, ért... Nagyi telefonál Paul David Tripp Április 20 Az a nap, amelyik nevetés nélk... Mit beszél, nem értem, hogy m... Akarat Facebookon kaptam Krisztinától Facebookon kaptam A másik dolog, Alvó cicák Gyökössy Endre - Virágok virág... Facebookon kaptam Kiss Éva - Amerre a ház lelke ... Facebookon kaptam Nem számIt Facebookon kaptam Facebookon kaptam Facebookon kaptam Reggel van Nevem Facebookon kaptam A boldog családok mind hasonló... Rátalálsz Png virág Egy lelki imádság 69 éve hunyt el Albert Einstei... Gonosz démon-álarc Szabolcska Mihály – Ákác... Facebookon kaptam Png nő Varga János Veniam - Fontos sz... A tömeg, a Mester, a módszer, ... Facebookon kaptam Facebookon kaptam Facebookon kaptam Facebookon kaptam Krisztinától Németh László tollából Hazára minden embernek szükség... Illyés Gyula - Milyen hamar. Weöres Sándor - A hársfa mind ... Idő Szép estét kedves látogatóimna... Garai Gábor - Takarítás A másik dolog, Szívem Png fotel Miért nem menti meg Jézus a jó... Irgalom és ítélet Még csak most kezdődik a nap Facebookon kaptam Facebookon kaptam Alázat
|
|
|
|
harcsát kifilézzük, halhúst ízlés, filézés után, edénybe tesszük, apróra vágott, egészet átpasszírozzuk, tejfölt simára, kevés levessel, halléhez csorgatni, feldarabolt halhúst, halászlékockát, átpasszírozzuk, feldaraboljuk, pirospaprikát, halászlékocka, babérlevelet, paradicsomot, pirospaprika, felforraljuk, visszamaradt, zöldpaprikát, vöröshagymát, félretesszük, kínálhatunk, kiforraljuk, harcsatörzs, feldarabolt, vöröshagyma, zöldpaprika, hozzáadjuk, összetörik, kevergetni, hozzávalók, tálaláskor, babérlevél, kifilézzük, elkészítés, paradicsom, csontokat, felönteni, csorgatni, darabokra, pirítóst, kenyeret, keverjük, liszttel, halléhez, maradjon, levessel, egészet, nélküli, ellepje, szerint, keverés, mellett, halhúst, afrikai, állandó, nyúzott, filézés, harcsát, magában, tejfölt, tesszük, edénybe, nagyobb, ezután, nagyon, puhára, főzzük, lassan, apróra, vágott, vízzel, simára, vágjuk, csípős, szabad, percig, tejföl, csont, kevés, akkor, éppen, liszt, hozzá, finom, ízlés, friss, végül, annyi, , ,
|
|
|
|
2024. április
| | Hét | Ked | Sze | Csü | Pén | Szo | Vas | |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |
29 | 30 | |
| |
|
|
ma: |
0 db bejegyzés |
e hónap: |
3 db bejegyzés |
e év: |
40 db bejegyzés |
Összes: |
8745 db bejegyzés |
|
|
|
|
- Általános (1237)
- Belső kör (74)
- Család (203)
- Munka (6)
- Haverok (9)
- Iskola (10)
- Hit és vallás- versek,idézete (287)
- novellák, gondolatok, versek (73)
- 1-tál étel (56)
- A természet gyógyszertárából (146)
- Advent (100)
- Advent (9)
- Adventi gondolatok 2015 minden (29)
- Alkohol és likör stb... (13)
- Anyák napjára (18)
- Apró tea sütik (66)
- Barátoknak (29)
- Betegekért ima (27)
- Böjtös ételek (húsmente) (48)
- Bölcsességek (112)
- csibehúsos és más szárnyasok (246)
- Cukrosoknak diétás étrend (25)
- Diétásak (65)
- Dinus és Regi (48)
- Ecetekről (10)
- Egészség,életmód (461)
- Egészségünkről (97)
- EGYASSZONY az én történetem(fe (6)
- EGYSZERŰ ÉTKEK-NAGYSZERŰ ÍZE (22)
- Elgondolkodtató (85)
- Élsz,Barackvirág! (10)
- Érdekes (10)
- Finom husik (80)
- Forever (6)
- Főzés-sütés (65)
- Fűszerkalauz (41)
- Gombócok (10)
- Gyógyászat (169)
- Gyógyító gyyümölcsök,teák,olaj (136)
- gyors édesség (22)
- Gyümölcslevesek (37)
- Hal ételek (31)
- Házi mosószer és egyebek készí (4)
- Hírek a világból (70)
- Horoszkóp (47)
- Humormorzsa (9)
- Húsvét (36)
- Húsvétra töltött husik (20)
- Idézetek,szép mondások (9)
- Ima kilenced (119)
- Ima nyolcad (6)
- Imádságok,áldások. (638)
- Isten patikája. (42)
- Jó éjszakát (29)
- Jó ha tudod (91)
- Jó napot (29)
- Jó reggelt (147)
- Karácsony (55)
- Karácsonyi ételek (50)
- Kelt tészta édes és sós (121)
- Kérdések-válaszok (6)
- Kis Szent Teréz (28)
- Kívánságok (7)
- konyhai tudnivalók (54)
- Könnyű ételek,saláták,stb... (100)
- köretek (37)
- lekvárok-befőzése,szörpök (63)
- Lélekemelő (249)
- Lelkipásztori elmélkedés (220)
- levesek (63)
- mások tollából (74)
- Masszázs és Csakrák (21)
- Mikulás (4)
- Nagymama gyógyító receptje (100)
- okosságok (75)
- Olcsó, finom és házias recepte (72)
- Palacsinták édes - sós (4)
- pünkösd (9)
- Rózsafűzér (40)
- saláták (32)
- Schüssler sók (7)
- sertéshúsos (119)
- Spárgás ételek (9)
- sütemények ,édességek (472)
- Szent Ágnes (1)
- Szent András (2)
- Szent család ünnepe (2)
- Szent Erzsébet (9)
- Szent Ferenc (3)
- Szent Márton (1)
- Szent Mihály Arkangyal (1)
- Szent Mónika (1)
- Szent Pio atya (234)
- Szent Rita (9)
- Szentek (43)
- Szép történetek (48)
- Szeretett könyv (46)
- Szilveszter (3)
- Szószok (16)
- Születésnapi Köszöntők (7)
- tallózásból (15)
- Tanulságos történetek (210)
- Tésztafélék (45)
- Tudnod Kell (25)
- Túrmezei Erzsébet versei (48)
- Új év (3)
- vacsorára reggelire (47)
- Vad ételek (6)
- Versek (262)
- Viccek (37)
|
|
|
|
- Ma: 85
- e Hét: 523
- e Hónap: 6895
- e Év: 57686
|
|
|