Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Blogom, Képtáram,
Nincs Cím
  2024-11-16 17:46:51, szombat
 
   
  GESZTENYEKRÉM NARANCSZSELÉVEL ÉS RUMOS CSOKOLÁDÉVAL






Hozzávalók (6 db 2 dl-es pohárhoz):
25 dkg gyorsfagyasztott natúr gesztenye
3 dl habtejszín (30% zsírtartalmú)
5 dkg nyírfaporcukor

A rumos csokoládéhoz:
5 dkg étcsokoládé (60% kakaótartalmú)
5 dkg habtejszín (30% zsírtartalmú)
2 dkg szobahőmérsékletű vaj
1 dl tej
2 ek. rum
1 ek. nyírfaporcukor

A narancszseléhez:
2 dl frissen facsart narancslé
1 tk. zselatinpor
nyírfacukor

-továbbá:
6 db cukormentes babapiskóta
Elkészítés:
Adjuk a gesztenyéhez a nyírfaporcukrot, majd keverjük habosra a tejszínnel, végül töltsük habzsákba.
A csokoládét olvasszuk fel a tejszínnel. Adjuk hozzá a vajat, a tejet, a nyírfaporcukrot, és dolgozzuk simára. Ízesítsük rummal.
2-3 evőkanál narancslevet vegyítsünk el a zselatinnal, és kis lángon melegítsük addig, amíg a zselatin teljesen fel nem oldódik. Öntsük hozzá a többi narancsléhez, keverjük simára és édesítsük nyírfaporcukorral.

A babapiskótát tegyük zacskóba, és törjük morzsalékosra.
A poharakban osszuk el a csokoládét, és szórjuk meg piskótamorzsával. A habzsákból a gesztenyekrémet töltsük a poharak 3/4 -éig, és szórjuk meg piskótamorzsával, végül a rétegezést zárjuk a narancsos zselével. A desszertet tálalásig tegyük a hűtőbe.
forrás /Kifőztük gasztromagazin/
 
 
0 komment , kategória:  gyors édesség  
Címkék: gyorsfagyasztott, piskótamorzsával, narancszseléhez, nyírfaporcukrot, gesztenyekrémet, narancszselével, nyírfaporcukor, gasztromagazin, kakaótartalmú, morzsalékosra, gesztenyekrém, csokoládéhoz, zsírtartalmú, gesztenyéhez, narancslevet, narancsléhez, babapiskótát, csokoládéval, zselatinnal, zselatinpor, babapiskóta, cukormentes, nyírfacukor, étcsokoládé, rétegezést, elkészítés, desszertet, habtejszín, csokoládét, vegyítsünk, melegítsük, tejszínnel, hozzávalók, poharakban, habzsákból, olvasszuk, rumos csokoládéhoz, csokoládét olvasszuk, zselatin teljesen, többi narancsléhez, babapiskótát tegyük, poharakban osszuk, gesztenyekrémet töltsük, rétegezést zárjuk, narancsos zselével, desszertet tálalásig, Nincs Cím, GESZTENYEKRÉM NARANCSZSELÉVEL ÉS RUMOS CSOKOLÁDÉVAL,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
Blog Címkék
Szóról szóra így van...  képre írva  Őszi este  A.E. Baconsky - Októberi tánc  A pénz csak illúzió.  Nincs Cím  Az őszi és téli szaunázás előn...  Isten bal keze  Jó reggelt, kellemes szép napo...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Az egyik leggyakoribb bőrprobl...  A brit nagykövet szerint a mag...  A.E. Baconsky - Októberi tánc  Facebookon kaptam  Mindenkinek van egy csomagja  Facebookon kaptam Mírjam bará...  A magyar cégek fizetik az egyi...  Facebookon kaptam  Kifulladó propaganda ősz derek...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Angyal veled  képre írva  A rideg valóság ismét berúgta ...  képre írva  A Táltos-barlang rejtélye  Természetes fájdalomcsillapítá...  Mátra, hasznosi - víztározó  képre írva  Mindenkinek van egy csomagja  Elég volt?  Őszi falevél  200 ezer forintra büntette a b...  Facebookon kaptam  Bepereljük a Szuverenitásvédel...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Minden évszakban lehet szezoná...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  A jó emésztés elérése és a szé...  Facebookon kaptam Krisztinától  Csúcsra járatott képmutatás  Facebookon kaptam  képre írva  Jó éjszakát  Szép estét  A tudomány behálózza életünk  Attól tartanak az uniós vezető...  Facebookon kaptam  És végre a tudósnak is  Már nem hiszem  Mi "háborúpártiak" a béke olda...  képre írva  Szóról szóra így van...  Nyár és tél között  képre írva  Szép estét  Szóról szóra így van...  képre írva  Mindenünket, amink van,  Álmodj  A hagyma gyógyhatásairól  Facebookon kaptam Krisztinától  Álmodj  Ne várd  Mi "háborúpártiak" a béke olda...  képre írva  Módszerek a lábfájdalom enyhít...  Egészségesebb arcszín és súlyc...  Szép álmokat!  Köszönöm, hogy erre jártál, gy...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Veit Lindau könyvéről  Facebookon kaptam  Olyan vagy, mint az őszi nap:  A káliumban és magnéziumban bő...  Kifulladó propaganda ősz derek...  Bepereljük a Szuverenitásvédel...  Az ősz  A brit nagykövet szerint a mag...  A tudomány elsődleges célja,  A tudomány valami olyan megsze...  Az őszi és téli szaunázás előn...  Facebookon kaptam  képre írva  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp November 6  Facebookon kaptam  A tudomány elsődleges célja,  Ne várd 
Bejegyzés Címkék
rumos csokoládéhoz, csokoládét olvasszuk, zselatin teljesen, többi narancsléhez, babapiskótát tegyük, poharakban osszuk, gesztenyekrémet töltsük, rétegezést zárjuk, narancsos zselével, desszertet tálalásig, gyorsfagyasztott, piskótamorzsával, narancszseléhez, nyírfaporcukrot, gesztenyekrémet, narancszselével, nyírfaporcukor, gasztromagazin, kakaótartalmú, morzsalékosra, gesztenyekrém, csokoládéhoz, zsírtartalmú, gesztenyéhez, narancslevet, narancsléhez, babapiskótát, csokoládéval, zselatinnal, zselatinpor, babapiskóta, cukormentes, nyírfacukor, étcsokoládé, rétegezést, elkészítés, desszertet, habtejszín, csokoládét, vegyítsünk, melegítsük, tejszínnel, hozzávalók, poharakban, habzsákból, olvasszuk, tálalásig, édesítsük, narancsos, habzsákba, narancslé, gesztenye, ízesítsük, dolgozzuk, evőkanál, keverjük, pohárhoz, teljesen, zacskóba, kifőztük, zselatin, zselével, poharak, oldódik, szórjuk, töltsük, továbbá, habosra, facsart, frissen, tegyük, osszuk, törjük, hűtőbe, forrás, zárjuk, simára, öntsük, lángon, rummal, többi, adjuk, végül, hozzá, rumos, addig, , ,
2024.11 2024. December 2025.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 1 db bejegyzés
e év: 112 db bejegyzés
Összes: 8810 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 566
  • e Hét: 1574
  • e Hónap: 1574
  • e Év: 168274
Szótár
 




Blogok, Szótár,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.