Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Blogom, Képtáram,
Nincs Cím
  2024-11-16 17:46:51, szombat
 
   
  GESZTENYEKRÉM NARANCSZSELÉVEL ÉS RUMOS CSOKOLÁDÉVAL






Hozzávalók (6 db 2 dl-es pohárhoz):
25 dkg gyorsfagyasztott natúr gesztenye
3 dl habtejszín (30% zsírtartalmú)
5 dkg nyírfaporcukor

A rumos csokoládéhoz:
5 dkg étcsokoládé (60% kakaótartalmú)
5 dkg habtejszín (30% zsírtartalmú)
2 dkg szobahőmérsékletű vaj
1 dl tej
2 ek. rum
1 ek. nyírfaporcukor

A narancszseléhez:
2 dl frissen facsart narancslé
1 tk. zselatinpor
nyírfacukor

-továbbá:
6 db cukormentes babapiskóta
Elkészítés:
Adjuk a gesztenyéhez a nyírfaporcukrot, majd keverjük habosra a tejszínnel, végül töltsük habzsákba.
A csokoládét olvasszuk fel a tejszínnel. Adjuk hozzá a vajat, a tejet, a nyírfaporcukrot, és dolgozzuk simára. Ízesítsük rummal.
2-3 evőkanál narancslevet vegyítsünk el a zselatinnal, és kis lángon melegítsük addig, amíg a zselatin teljesen fel nem oldódik. Öntsük hozzá a többi narancsléhez, keverjük simára és édesítsük nyírfaporcukorral.

A babapiskótát tegyük zacskóba, és törjük morzsalékosra.
A poharakban osszuk el a csokoládét, és szórjuk meg piskótamorzsával. A habzsákból a gesztenyekrémet töltsük a poharak 3/4 -éig, és szórjuk meg piskótamorzsával, végül a rétegezést zárjuk a narancsos zselével. A desszertet tálalásig tegyük a hűtőbe.
forrás /Kifőztük gasztromagazin/
 
 
0 komment , kategória:  gyors édesség  
Címkék: gyorsfagyasztott, piskótamorzsával, narancszseléhez, nyírfaporcukrot, gesztenyekrémet, narancszselével, nyírfaporcukor, gasztromagazin, kakaótartalmú, morzsalékosra, gesztenyekrém, csokoládéhoz, zsírtartalmú, gesztenyéhez, narancslevet, narancsléhez, babapiskótát, csokoládéval, zselatinnal, zselatinpor, babapiskóta, cukormentes, nyírfacukor, étcsokoládé, rétegezést, elkészítés, desszertet, habtejszín, csokoládét, vegyítsünk, melegítsük, tejszínnel, hozzávalók, poharakban, habzsákból, olvasszuk, rumos csokoládéhoz, csokoládét olvasszuk, zselatin teljesen, többi narancsléhez, babapiskótát tegyük, poharakban osszuk, gesztenyekrémet töltsük, rétegezést zárjuk, narancsos zselével, desszertet tálalásig, Nincs Cím, GESZTENYEKRÉM NARANCSZSELÉVEL ÉS RUMOS CSOKOLÁDÉVAL,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Isten értelmezése  Soha ne felejtsünk el két dolg...  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Az ember végső célja  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hiányzott a statikus annak az ...  Meghallgatni  Facebookon kaptam  Őszi este  Az Átlátszó megtámadásáról  Üdvözöllek, szép estét kívánok...  Facebookon kaptam  Szájer József visszatér  A tudomány behálózza életünk  Egy a jelszó tartós béke  A tudomány valami olyan megsze...  Addig lehetsz gyermek  Meghallgatni  Kínosan semmitmondóan intézi e...  Facebookon kaptam  képre írva  A tiétek az egyik legszerencsé...  Facebookon kaptam  Kamala Harrisnek nagyobb esély...  Bepereljük a Szuverenitásvédel...  Szorongást csökkent és megakad...  Már nem hiszem  Vackolós  Természetes fájdalomcsillapítá...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  képre írva  Őszi kedvenc: birsalma  A Medve-tó legendája - (A tünd...  Nem minden...  Egy a jelszó tartós béke  Facebookon kaptam  Orbán szerint a magyar iparral...  Egy a jelszó tartós béke  Az észak-koreai külügyminiszté...  két dolog létezik  Kövért továbbképzésre küldik a...  A.E. Baconsky - Októberi tánc  Olyan vagy, mint az őszi nap:  De még vár az Úr, hogy megkegy...  Hungarikum: a Puskás Aréna lel...  Fox Kids 2003. 06. 03.  Paul David Tripp November 3  A jó emésztés elérése és a szé...  Facebookon kaptam  két dolog létezik  Gyógyír törékeny körmökre  Természetes fájdalomcsillapítá...  Ősz  Veit Lindau könyvéről  képre írva  Facebookon kaptam  A pénz csak illúzió.  Pokol  Veit Lindau könyvéről  Így bízzunk Mészáros Lőrinc ha...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Őszi kedvenc: birsalma  Őszi kedvenc: birsalma  Facebookon kaptam  Vackolós  Hiányzott a statikus annak az ...  A brit nagykövet szerint a mag...  A hagyma gyógyhatásairól  képre írva  Facebookon kaptam Annuska bar...  képre írva  Őszi falevél  Az ember végső célja  Porhanyós kifli  Füst Milán - Nyilas - hava  Köszönöm, hogy erre jártál, gy...  Hegyeket képes elmozdítani a 3...  Kifulladó propaganda ősz derek...  A brit nagykövet szerint a mag...  őszi levél  Az egyik leggyakoribb bőrprobl...  Pokol  Üdvözöllek, szép estét kívánok...  Facebookon kaptam  Álmodj  Ön a fizetésemelésben érdekelt...  képre írva  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Láttam mindent  Facebookon kaptam  Az őszi és téli szaunázás előn...  Az egyik leggyakoribb bőrprobl...  Nem minden... 
Bejegyzés Címkék
rumos csokoládéhoz, csokoládét olvasszuk, zselatin teljesen, többi narancsléhez, babapiskótát tegyük, poharakban osszuk, gesztenyekrémet töltsük, rétegezést zárjuk, narancsos zselével, desszertet tálalásig, gyorsfagyasztott, piskótamorzsával, narancszseléhez, nyírfaporcukrot, gesztenyekrémet, narancszselével, nyírfaporcukor, gasztromagazin, kakaótartalmú, morzsalékosra, gesztenyekrém, csokoládéhoz, zsírtartalmú, gesztenyéhez, narancslevet, narancsléhez, babapiskótát, csokoládéval, zselatinnal, zselatinpor, babapiskóta, cukormentes, nyírfacukor, étcsokoládé, rétegezést, elkészítés, desszertet, habtejszín, csokoládét, vegyítsünk, melegítsük, tejszínnel, hozzávalók, poharakban, habzsákból, olvasszuk, tálalásig, édesítsük, narancsos, habzsákba, narancslé, gesztenye, ízesítsük, dolgozzuk, evőkanál, keverjük, pohárhoz, teljesen, zacskóba, kifőztük, zselatin, zselével, poharak, oldódik, szórjuk, töltsük, továbbá, habosra, facsart, frissen, tegyük, osszuk, törjük, hűtőbe, forrás, zárjuk, simára, öntsük, lángon, rummal, többi, adjuk, végül, hozzá, rumos, addig, , ,
2024.11 2024. December 2025.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 1 db bejegyzés
e év: 112 db bejegyzés
Összes: 8810 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 505
  • e Hét: 1513
  • e Hónap: 1513
  • e Év: 168213
Szótár
 




Blogok, Szótár,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.