|
2019-06-28 19:04:40, péntek
|
|
|
Saláta hozzávalók:
500 g sárgarépa
200 g zeller
2 db alma
200 ml natúr joghurt
só és bors ízlés szerint
5 gerezd fokhagyma
1 evőkanál olívaolaj
Elkészítés menete:
A sárgarépát finomra reszeljük, hozzáadjuk a nagyobb lyukú
reszelőn lereszelt zeller és almát. Összekeverjük.
Az így előkészített keverékre ráöntjük a joghurtos öntetet,
amibe előzetesen beletettük a fokhagymanyomón átnyomott
fokhagymát, az olívaolajat, és jól megízesítettük sóval és borssal.
Ez a saláta úgy a legjobb, ha legalább egy órát áll a hűtőben.
Olyankor teljesen összeérnek az ízek.
|
|
|
0 komment
, kategória: Gasztronómia 2. |
|
Címkék: fokhagymanyomón, megízesítettük, összekeverjük, előkészített, olívaolajat, beletettük, elkészítés, hozzáadjuk, sárgarépát, hozzávalók, előzetesen, fokhagymát, összeérnek, fokhagyma, lereszelt, olívaolaj, átnyomott, keverékre, sárgarépa, reszeljük, joghurtos, legalább, teljesen, olyankor, reszelőn, ráöntjük, evőkanál, öntetet, legjobb, hűtőben, szerint, borssal, finomra, joghurt, nagyobb, saláta, sárgarépát finomra, nagyobb lyukú, joghurtos öntetet, fokhagymanyomón átnyomott,
|
|
|
|
sárgarépát finomra, nagyobb lyukú, joghurtos öntetet, fokhagymanyomón átnyomott, fokhagymanyomón, megízesítettük, összekeverjük, előkészített, olívaolajat, beletettük, elkészítés, hozzáadjuk, sárgarépát, hozzávalók, előzetesen, fokhagymát, összeérnek, fokhagyma, lereszelt, olívaolaj, átnyomott, keverékre, sárgarépa, reszeljük, joghurtos, legalább, teljesen, olyankor, reszelőn, ráöntjük, evőkanál, öntetet, legjobb, hűtőben, szerint, borssal, finomra, joghurt, nagyobb, saláta, gerezd, zeller, menete, natúr, amibe, sóval, almát, ízlés, lyukú, , ,
|
|
|
|
2024. április
| | |
|
|
ma: |
3 db bejegyzés |
e hónap: |
74 db bejegyzés |
e év: |
581 db bejegyzés |
Összes: |
34592 db bejegyzés |
|
|
|
|
- Ma: 3002
- e Hét: 7080
- e Hónap: 29347
- e Év: 161901
|
|
|