Belépés
sanci81.blog.xfree.hu
-Minden ember, minden apró mozzanat, Életedbe úgy került, hogy magad vontad oda... Az pedig, hogy mit kezdesz velük, csakis rajtad áll! ... Czifra Sándor
2007.12.24
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Csillagmag üzentet...
  2014-01-01 13:38:16, szerda
 
  Kedves Csillagmag Barátom!

Nagyon sokan keresnek meg azzal, hogy mikortól lesz kapható a Csillagleső 2014-es című könyvem. Ha esetleg még a válaszom nem jutott el hozzád, most már "hivatalosan" is szeretném bejelenteni, hogy NEM LESZ TÖBB Csillagleső.

2011-ben és 2012-ben nagy lelkesedéssel kezdtem bele mindig a Csillagleső könyvek megírásába, ez a lelkesedés ugyanúgy megvolt idén tavasszal és nyáron, amikor is neki kellett volna állnom ennek a kőkemény, 2 hónapos éjt nappallá tévő munkának. Sokszor ültem neki, sokszor kezdtem bele, de azok a szavak, amelyek régen szinte megállíthatatlanul ömlöttek ki belőlem, most nem akartak úgy jönni, ahogyan azt én szerettem volna.

S amikor elengedtem az "akaratot", akkor értettem meg, hogy bizony nekem nem kell idén (azaz 2014-re) Csillaglesőt írnom. Akár az egómnak ez egy fájó pont lehet, akár a sok-sok kedves Olvasó, akiktől olyan sok szép és kedves köszönetet kaptam már, esetleg csalódni fognak bennem... akkor is hű leszek magamhoz.

Megváltoztam, nagyon nagyon megváltozott bennem sok minden 2012 december 21 óta. Éppen ezért már nem tudom úgy értelmezni azokat a dolgokat, amelyekről régen írtam, például a Csillaglesőben. Hosszú lenne ezt most kifejtenem, hogy ez miért van, de ez van.

De a sok belekezdés azért megszülte 2014 január elsejét és második napját, ezt mindenképpen szeretném veled megosztani. :)

Illetve, elérhető a honlapomról - MINDENKI SZÁMÁRA - egy beszélgetés a Rádió Q-ból, amelyben a 2014-es évről értekezünk Kiss J. Zsolt asztrológus barátommal:

Link

* * *

S akkor nézzük, mit írtam volna a Csillagleső 2014-be:

Minden Napra

Kedves Olvasó Barátom! Kérlek, először is vegyél egy mély lélegzetet.

Vagy többet. Mert ez a legfontosabb, hogy lélegezz - ha lehet, tudatosan. Azért, hogy megleld a békédet, a belső csendedet. S ha nem haragszol, akkor ezt talán minden napra le fogom írni, hiszen nem másért vagyok itt, mint hogy EMLÉKEZTESSELEK TÉGED arra, Aki Vagy. Minden más csak játék. S ha belefeledkeznél a játékba, ott leszek melletted (például e könyv lapjain keresztül), hogy megbökjelek: a játékfigurádat ért megpróbáltatások, kihívások és örömök csak a játékod részei. S ekkor ezt súgom a füledbe, talán a legnagyobb sötétség közepette: Ne felejts el játszani!

* * *

2014.01.01

Ma Újhold van (egzakt 12:16-kor, budapesti helyi idő szerint), ám ez az Újhold talán a történelem egyik legerősebb Nap-Hold együttállása. Képzeld el, hogy ha délben felnézel gondolatban a Nap irányába, akkor a Hold ott rejtezik valahol a Nap vakító sugaraitól láthatatlanul, s a Napon túl pedig a Plútó áll a messzeségben. S Mindez még nem elég, Merkúrt sem látjuk szabad szemmel, de ,,ő" is ott áll ebben a négyes együttállásban. Mindez mit is jelent, és miért mondtam, hogy ,,történelmi"?

Az Újhold maga mindig is a megújulás szimbóluma volt. Az üresség, a csend, amikor egy belső kapu nyílik meg fensőbb éned felé, új lehetőségek felé. Az ősi népek mind követték a Hold járását, és az Újholdhoz igazították naptárukat - hiszen ez az új idők kezdete.

A Plútó pedig szimbolizálja a végletes és gyökeres átalakulást. A halál metamorfózisa egy tapasztalás végét jelenti, hogy új körben, új tapasztalások indulhassanak. Kiváló időszak tehát a naptári Újéven túl arra, hogy totálisan másmilyenné változz át. De mit is jelent ez?

Ha megnéznénk egy asztrológiai programban a mai nap, és az elkövetkező napok ábráját, akkor bizony megszólalhatna bennünk egy kevésbé tudatos hang, ami azt mondja: ajajaj. Csupa-csupa piros (kvadrát és szembenállás) fényszöget látnánk ebben a programban, ami azt szimbolizálja: LÁTSZÓLAGOS nehézségekkel és kihívásokkal nézünk szembe. Ez bizony, egy szinten valóban problémákat jeleníthet meg életedben, de nagyon fontos tudatosítanod: minden érted van! Azért, hogy segítsen meghalnod - azaz egy énképed elpusztulhasson. Azonosultál egy szereppel - és ennek a szerepnek lejárt az ideje (Plútó: elmúlás). Mint maga a születés: nehéz elhagyni a régi otthonodat, ám most pont fordítva történik. A földi életedben vállalt szereped áll ellen a változásnak, mert be kell fogadnod otthonodat, ami nem csak három dimenziós.

A Plútó a bak jegyében áll, vele szemben pedig a Jupiter a rák jegyében. Ez szembenállás-feszülés kérdezi Tőled: mit engedsz el azért, hogy megtaláld a Belső otthonodat, ami összhangba tud kerülni a földi világban betöltött otthonoddal? Hol van Benned az egyensúly, hogy el tudd engedni azt, ami felborítja lelked nyugalmát. Egyértelműen elengedő időszak: az életed kihívásai mutatják, hogy mely területeken kell leraknod elképzeléseidet.

Légy végletes, merj elmenni saját határaidig - hogy túlléphesd azokat! Ne engedj a megszokásnak, merj formabontó lenni. Ezek a tanácsok ezen a héten végig érvényben vannak.

* * *

2014.01.02

Mi az, ami a segíteni tud abban, hogy a benned feszülő erőkben az egyensúlyt megtaláld? Amikor a bebörtönözve érzed magad, és tehetetlennek a világ erőivel szemben, akkor látszólag nincs kiút. Az elme racionalitása egy idő után csődöt mond, mert nem látja a kiutat a rendszerből, amit alkotott. Ezt a rendszert úgy hívjuk: az életed. S ebből tényleg nincs kivezető út. Ezért szoktak az emberek kilátástalanságot megélni, ezért tapasztalhatod most - vagy tapasztaltad - hogy nem tudsz dönteni, s nincs ráhatásod az életedre.

Ebből természetesen van kiút, és erre most érdemes ráérzékelned. Ez az elmén túl rejtezik, erre utal az aktív Vénusz-Hold együttállás, ami kvintil kapcsolatban áll az Uránusszal. A belső érzékelésed és intuíciód az, ami egy VARÁZSÜTÉSRE kint teremt téged a börtönödből. Ezt nem fogod most megérteni, és nem fogod tudni, hogy hogyan kell csinálnod. Pont ez a lényeg. Ne tudd. Eddig tudtad, és ez vezetett ide.

Még egyszer felhívnám a figyelmedet arra az asztrológiai képletre, amit most rajzolnak ki a bolygók. Van egy asztrológus éned, ami látja ezt, és azt gondolhatja: hogyan fogom ezt túlélni? Mert ,,nehéz" energiákat szimbolizál a horoszkóp. Nagyon erősnek élheted meg a szorítást életedben, vagy úgy is láthatod, hogy minden rendben van. Ez utóbbi esetben érdemes körbenézned: mi az, ami zavar, mi az, ami nap-mint-nap kihoz a sodromból?

Hallgass mindig a sugallataidra, az első érzésekre, és ha teheted, ne hallgass a gondolkodásra. S ha már azt kérdezed magadtól, hogy amire rájöttél az a gondolkodásod vagy az intuíciód, akkor biztos lehetsz benne, hogy lemaradtál valamiről. Térj vissza a belső gyökereidhez!

* * *

Kívánok Neked Játékosságban és Szabadságban gazdag új esztendőt!

Sok szeretettel,

Kiss Balázs Kunó
 
 
0 komment , kategória:  Égi dolgok  
Címkék: megpróbáltatások, elpusztulhasson, belefeledkeznél, elképzeléseidet, emlékeztesselek, megszólalhatna, csillaglesőben, együttállásban, játékfigurádat, tapasztalhatod, tapasztalások, metamorfózisa, racionalitása, tudatosítanod, játékosságban, láthatatlanul, természetesen, lelkesedéssel, sugallataidra, indulhassanak, gondolkodásod, gondolkodásra, szimbolizálja, tehetetlennek, nehézségekkel, asztrológiai, szembenállás, együttállása, ráérzékelned, gyökereidhez, kihívásokkal, tapasztaltad, csillaglesőt, mindenképpen, varázsütésre, szabadságban, lelkesedés ugyanúgy, fájó pont, sok-sok kedves, 2014-es évről, mély lélegzetet, belső csendedet, játékod részei, legnagyobb sötétség, történelem egyik, négyes együttállásban, megújulás szimbóluma, belső kapu, halál metamorfózisa, tapasztalás végét, naptári Újéven, asztrológiai programban, Kedves Csillagmag Barátom, LESZ TÖBB Csillagleső, MINDENKI SZÁMÁRA, Kiss, Minden Napra, Kedves Olvasó Barátom, EMLÉKEZTESSELEK TÉGED, Kívánok Neked Játékosságban, Kiss Balázs Kunó,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Jónás Tamás – Végtelen b...  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Akarat  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Gyökössy Endre - Virágok virág...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Hiányzik  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Fekete István - Akác  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Elköszönt  Hiányzik  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Szép estét kedves látogatóimna...  Még csak most kezdődik a nap  képre írva  A boldog családok mind hasonló...  Png cica  Nem számIt  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Reménység és erő Krisztustól e...  Gonosz démon-álarc  Radikális szeretet  Makszim Gorkij gondolata  Szabolcska Mihály – Ákác...  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Még csak most kezdődik a nap  Nem tudhatod  Paul David Tripp Április 19  Szívem  Nagyi telefonál  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét  Idő  Lóhere  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  A kételkedés kezelése  Paul David Tripp Április 19  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  Adakozás  Nem számIt  Egy bizonyos határt  Nem méltó hozzád  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Szép estét kedves látogatóimna...  Alázat  Jónás Tamás – Végtelen b...  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Nem számIt  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Png rózsa csokor 
Bejegyzés Címkék
lelkesedés ugyanúgy, fájó pont, sok-sok kedves, 2014-es évről, mély lélegzetet, belső csendedet, játékod részei, legnagyobb sötétség, történelem egyik, négyes együttállásban, megújulás szimbóluma, belső kapu, halál metamorfózisa, tapasztalás végét, naptári Újéven, asztrológiai programban, elkövetkező napok, kevésbé tudatos, szinten valóban, énképed elpusztulhasson, szereppel &#8211, szerepnek lejárt, régi otthonodat, földi életedben, földi világban, életed kihívásai, tanácsok ezen, héten végig, benned feszülő, egyensúlyt megtaláld, bebörtönözve érzed, világ erőivel, elme racionalitása, emberek kilátástalanságot, aktív Vénusz&#8211, belső érzékelésed, figyelmedet arra, asztrológiai képletre, asztrológus éned, szorítást életedben, első érzésekre, belső gyökereidhez, megpróbáltatások, elpusztulhasson, belefeledkeznél, elképzeléseidet, emlékeztesselek, megszólalhatna, csillaglesőben, együttállásban, játékfigurádat, tapasztalhatod, tapasztalások, metamorfózisa, racionalitása, tudatosítanod, játékosságban, láthatatlanul, természetesen, lelkesedéssel, sugallataidra, indulhassanak, gondolkodásod, gondolkodásra, szimbolizálja, tehetetlennek, nehézségekkel, asztrológiai, szembenállás, együttállása, ráérzékelned, gyökereidhez, kihívásokkal, tapasztaltad, csillaglesőt, mindenképpen, varázsütésre, szabadságban, megváltozott, egyértelműen, legfontosabb, megváltoztam, messzeségben, bebörtönözve, kapcsolatban, megszokásnak, területeken, érzékelésed, beszélgetés, lehetőségek, rendszerből, átalakulást, asztrológus, igazították, megbökjelek, tapasztalás, börtönödből, csillagleső, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 50420 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 227
  • e Hét: 2075
  • e Hónap: 13089
  • e Év: 119233
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.