Belépés
klarika47.blog.xfree.hu
Ha érted a saját lényedet, érted mindenki lényét. Kiss Tiborné
1947.10.29
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Harmadik hullám
  2021-03-11 15:33:48, csütörtök
 
  MELY JELEN­SÉGEK A LEG­GYANÚSAB­BAK A KORONA­MIZÉ­RIÁVAL KAPCSOLATBAN?
1. Bezárjuk a kórházakat egy járványhelyzetben? Megnehezítjük minden más beteg ellátását, mintha csak a ko­rona­vírus lenne az egyetlen egészséget veszé­lyeztető tényező? Elhalasztjuk vagy megnehezítjük más betegek ellátását? Nem sátáni elképzelés ez? Miért fontosabb a ko­ronaví­rus minden más betegségnél? Csak nem azért, mert erre hivatkozva korlátozni lehet az embereket?

2. Nem boncoltunk, de miért? Hiszen a legsúlyosabb betegségek áldozatait IS eddig felboncoltuk. Vajon azért lett tilos a boncolás, mert így bemondásra volt megállapítható a ko­rona­áldozatok száma, és ez a szám jóval magasabb lett? Hogy fokozható volt a pánik?

3. A számokat összevetve nem lehet szó súlyos járványról, ugyanis eddig (2021. 07.) a magyar lakosság 8%-a fertőződött meg. A koronafertőzés mellett több betegségben elhunytak aránya 0,4%, és a tisztán ko­rona­vírustól elhalálozottak aránya 0,012%. Ha csak (maximum) 1.200 egészséges (!) ember halt meg a ko­ronavírustól, akkor miért beszélünk súlyos járványról, akkor miért vezetünk be korlátozásokat? Miért ilyen fontos korlátozni?

4. Az operatív törzs minden megérkezett szállítmány után "vizsgálatot" folytatott, és kijelen­tették, hogy az ol­tó­anyag biztonságos - holott 2023-ig csak kísérleti készítményekről beszélhetünk. Ez vajon nem az emberek félelmének elaltatása?

5. Miért megen­gedhető a vakcinák esetén a gyógyszer engedélyeztetés megkerülése? A magyar­országi engedély feltétele ugyanis az volt, hogy akkor lehet alkalmazni az ol­tóanya­got, ha Európában más országban azt legalább 100 ezer alkalommal beadták. Hogy volt lehetséges megkerülni az orvosetikai normákat, és a fogyasztóvédelmi szempontokat? Magyar­­országon a politikusok miért nem tisztelik a magyar törvényeket? Vajon miért kellett a magyar szabályozást kiiktatni, csak nem azért mert a (kísérleti) szerek esetleg veszélyesek lehetnek?

6. A kísérleti szerek esetén az állam feladata lenne nem csak a szabad beleegyezés megszerzése az oltásra jelentkezőktől, de a figyelemmel kísérés is. Ez miért nem valósul meg? Miért nincsenek RENDSZEREZETT adatok az oltottak egészségi állapotáról? Csak nem azért, mert a mellékhatások és halálesetek kínos összefüggésekre világítanának rá? Demokratikus ez a hozzáállás?

7. "Gyilkos" és "veszélyes" a koronavírus, kivéve fociidényben? Ez nem arról árulkodik, hogy nem objektív okokból korlátoznak, hanem pillanatnyi érdekeik szerint? Komolyan ­vehetők egyáltalán a korlátozások?

8. Tudományos-e az a hozzáállás, hogy bármilyen halálesetnél ko­rona­ví­rus áldozat lesz az elhunyt, ha a vírust meg­találták a szer­vezetében? Ez vajon nem statisztikai csalás? Ez vajon nem azt a célt szolgálja, hogy jóval több ko­ronaál­dozat legyen kimutatható, és fokozódjon a pánik?

9. Ha kimutatható a ko­rona­fertő­zés a szenny­vízből, akkor miért kell a nyálkahártyát kapargatva mintát venni az egyéntől? Csak nem a "tortúra" ez esetben a lényeg?

10. Hová tűnt az influenza? Megszűnt, és soha többé nem "fenyeget"?

11. A sejtes immu­nitásra miért nem lehet védettségi kártyát igényelni? Csak nem azért, hogy senki se bújhasson ki a jogkorlátozások alól, mert ennek a kormánynak ez a fontos?

12. Miféle védőoltás az, ami nem igazán véd? Ami után az oltott megfertőződhet, és fertőz. Nincs abban ellentmondás, hogy oltatlan az oltottat veszélyeztetheti? Nem arra utal ez a tematika, hogy az oltottak is korlá­tozhatók maradjanak?

13. Miért nem meri a magyar kormány kijelenteni: a koronavírusok nem leküzdhetők, hogy nincs végleges védettség, hogy évente két hullám várható, és a korlá­tozások állandósulnak? Demok­ráciában nem alapvető fontosságú a lakosság hiteles tájékoz­tatása? Ha ezt nem jelentik ki, akkor vajon az emberek maguktól erre nem jönnek rá? Ilyen osto­bának nézi a magyar kormány a lakosságot?





 
 
0 komment , kategória:  Hazám hazám 2.  
Címkék: fogyasztóvédelmi, veszélyeztetheti, engedélyeztetés, összefüggésekre, jogkorlátozások, készítményekről, megállapítható, jelentkezőktől, elhalálozottak, korlátozásokat, koronafertőzés, megfertőződhet, rendszerezett, mellékhatások, nyálkahártyát, koronavírusok, világítanának, megnehezítjük, állandósulnak, halálesetnél, szabályozást, szempontokat, elhalasztjuk, ronavírustól, korlátozások, beszélhetünk, kapcsolatban, demokratikus, felboncoltuk, statisztikai, legsúlyosabb, fociidényben, ellentmondás, betegségnél, megérkezett, szállítmány, ko­rona­vírus lenne, egyetlen egészséget, ko­ronaví­rus minden, legsúlyosabb betegségek, ko­rona­áldozatok száma, szám jóval, számokat összevetve, magyar lakosság, koronafertőzés mellett, tisztán ko­rona­vírustól, operatív törzs, ol­tó­anyag biztonságos, emberek félelmének, vakcinák esetén, gyógyszer engedélyeztetés, magyar­országi engedély, MELY JELEN­SÉGEK LEG­GYANÚSAB­BAK KORONA­MIZÉ­RIÁVAL KAPCSOLATBAN,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Már Gárdonyi Géza is méltatta  Facebookon kaptam  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  "Ez egy csoda"  Van néhány kérdés, amin gondol...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Azért kaptad  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Tavaszi este  Magyar költészet napja  Eduardo Sacheri gondolata  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Nem kell hozzá fürdőruhás  Van néhány kérdés, amin gondol...  Latinovits Zoltán tollából  Paul David Tripp Április 14  Jó éjszakát  James Allen  Robin Wight pitypang szobra  Bársony székben  Martin Buber, A haszidim meséi  Andrássy Réka - A bolond Böske  Ott van  Egy barátság története  Paul David Tripp Április 14  Facebookon kaptam Krisztina b...  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Különleges  Paul David Tripp Április 12  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Andrássy Réka - A bolond Böske  Ady Endre - Mindegy átka  Az ember  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esterházy Péter: Harmonia c...  Jázmin  Facebookon kaptam  Különleges  40 felett  Ma van a magyar költészet napj...  Sorsunk miatt...  Facebookon kaptam  Szép estét  Szeretem ujjad karcsuságait,  IGEN így  Walter Chrysler mondta  Szép estét  Erdei gyöngyvirág  Erdei gyöngyvirág  Nem kell hozzá fürdőruhás  Facebookon kaptam  Márai Sándor tollából  Szívek  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Mindent de mindent visszakap  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ott van  Facebookon kaptam  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Tanmese  Jázmin  Szép álmokat!  Tanmese  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  jó reggelt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mindig lesz olyan  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Latinovits Zoltán tollából  Nevelőszülőkhöz adták,  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Magyar költészet napja  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Facebookon kaptam  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Walter Chrysler mondta  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Önmaga ellenére  Facebookon kaptam  Márai Sándor tollából 
Bejegyzés Címkék
ko­rona­vírus lenne, egyetlen egészséget, ko­ronaví­rus minden, legsúlyosabb betegségek, ko­rona­áldozatok száma, szám jóval, számokat összevetve, magyar lakosság, koronafertőzés mellett, tisztán ko­rona­vírustól, operatív törzs, ol­tó­anyag biztonságos, emberek félelmének, vakcinák esetén, gyógyszer engedélyeztetés, magyar­országi engedély, orvosetikai normákat, fogyasztóvédelmi szempontokat, politikusok miért, magyar törvényeket, magyar szabályozást, kísérleti szerek, állam feladata, szabad beleegyezés, oltásra jelentkezőktől, figyelemmel kísérés, oltottak egészségi, vírust meg­találták, célt szolgálja, nyálkahártyát kapargatva, sejtes immu­nitásra, jogkorlátozások alól, oltott megfertőződhet, oltottat veszélyeztetheti, magyar kormány, korlá­tozások állandósulnak, lakosság hiteles, emberek maguktól, fogyasztóvédelmi, veszélyeztetheti, engedélyeztetés, összefüggésekre, jogkorlátozások, készítményekről, megállapítható, jelentkezőktől, elhalálozottak, korlátozásokat, koronafertőzés, megfertőződhet, rendszerezett, mellékhatások, nyálkahártyát, koronavírusok, világítanának, megnehezítjük, állandósulnak, halálesetnél, szabályozást, szempontokat, elhalasztjuk, ronavírustól, korlátozások, beszélhetünk, kapcsolatban, demokratikus, felboncoltuk, statisztikai, legsúlyosabb, fociidényben, ellentmondás, betegségnél, megérkezett, szállítmány, koronavírus, leküzdhetők, biztonságos, megkerülése, politikusok, kijelenteni, korlátoznak, vizsgálatot, orvosetikai, törvényeket, betegségben, állapotáról, beleegyezés, kimutatható, veszélyesek, megszerzése, halálesetek, pillanatnyi, fertőződött, figyelemmel, védettségi, félelmének, hozzáállás, lakosságot, összevetve, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 2 db bejegyzés
e hónap: 54 db bejegyzés
e év: 561 db bejegyzés
Összes: 34572 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1315
  • e Hét: 2661
  • e Hónap: 12045
  • e Év: 144599
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.