Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Rettegés
  2013-07-12 07:04:03, péntek
 
  Törött szárnyú madárnak tettetve magamat - a mindenkori hatalom "házi" képviselőjének lába előtt vergődve - éltem. - Eddig legalább is...
Mert mihelyt "felröppenve" ki mertem nyitni a számat és megírtam mindazt őszintén, amit tapasztaltam magam/magunk körül, a bosszú nem maradt el. Élet-ellenes- hitelrontó- becsületbe gázoló cselekedetek sora következett ellenem és mindazok ellen, akik nekem ebben a "felröppenésekben" segítségemre voltak.
Ami a legfájóbb számomra, hogy még utódaim is célponttá váltak... ha ki mertem nyitni a számat, vagy meg mertem írni mindazt, amit a szűkebb-tágabb környezetemben tapasztaltam.
Ez azt jelenti, hogy évtizedek óta törött szárnyú-madár vergődése az életem!

Mindaddig, míg ez így van, nekem ne merészeljen senki demokráciáról papolni!!! Mert az nem demokrácia, ha az ember saját pénzén megjelentetett írását, könyvének értékesítését- terjesztését megakadályozzák!!! Ha, meg feljelentést tennék, akkor meg a bíróság még engem marasztalna el, vagy büntetne meg! Mert a szocializmusnak hazudott társadalmi berendezkedésben a törvények kijátszására szakosodott bírák basáskodhattak a bíróságokon! Éppen ideje, hogy nyugdíjba menjenek és átadják a helyüket a fiataloknak, akiket még nem rontottak el, vagy meg... Bízzunk benne, hogy kevés "tanítványt" sikerült "kinevelniük" "kitanítaniuk" a törvények törvénytelen alkalmazására!

Ezt a törött szárnyú-madár-vergődést a rigóknál tapasztaltam. A magasban csiriboló madár énekét, pedig a kihalófélben lévő mezei pacsirtánál. Kislány-koromban, szénahordás közben megállt nagyapa és feltekintett az égre, ahol ő látott egy madarat. Én azonban csak az énekét hallottam, majd nagypapa mondta, hogy:
- az a kicsi kis pont ott a magosban egy pacsirta.
És még azt is hozzátette, hogy:
- Az is csak fönt a magosban, az Úr szabad egiben mondja a magáét...

Számomra azóta a mezei pacsirta a szabadság szimbóluma.

Amiért ismét "felröppenni" készülök, rettegve félek az igazság kimondását követő bosszútól... Mert nem tudok beletörődni abba, hogy csakis a spicli jelentések maradjanak fenn utánam!
El tudja valaki is képzelni azoknak a jelentéseknek a tartalmát, a stílusát?
A legaljasabb, legrosszabb indulattól vezérelve írják ezeket. Pont, mint ahogy mostanság a volt kommunisták fröcsögve vádaskodva terjesztik a hazugságaikat a demokráciára hivatkozva. Mert azt remélem mindenki tudja, hogy ugyanazok a jelentgetők és ugyanazoknak jelentgetnek, mint akik-akiknek1990 előtt!
Mert nem lettek elszámoltatva!!!
És, hogy ne is legyenek soha, ezért még sokkal nagyobb erővel és aljasabb módszerek- eszközök bevetésével végzik sorsrondító tevékenységüket. Egy ilyen jelentgetőnek még a családtag is csak túsz, akit maga előtt tolva mondhatja, hogy
- rá lőjetek, mert ő a rossz, nem én!
Pedig, sokszor, ép ésszel fel sem mérhető bűnös titkaik miatt zsarolva szervezték be őket valamikor... Mindaddig, míg ilyen bűnözők jelentései alapján ítélhetnek meg ártatlan embereket, veszélyeztetve van a magán- és közéletünk tisztasága!
Mi a teendő? A válasz: ELSZÁMOLTATNI, de azonnal!

Nem szervezhetjük meg az újabb választási kampányt a "tudatlanságra" és "félismeretekre" alapozva! Mint ahogy ezt Boross Péter 2003. decemberében írta arról az agyonhallgatott PAKTUM http://furaila.xfree.hu/212714 helyességéről, aminek még a létezését is - mindenki más tagadja!!! Amiért elég halovány a képi szöveg, ezért idézem:
"...Ezért kötötte meg az ismert paktumot és nem tette lehetővé, hogy a tudatlanság, vagy félismeretek ezt lehetetlenné tegyék."
Ez az egy mondat adott magyarázatot egy sor, azóta is érthetetlen történésre. Melyek mögött a kádári suttyom-terrort megvalósító spicli hálózatot működtető titkosszolgálati vezetők álltak és állnak. Nekik volt a legfőbb okuk arra, hogy ne legyenek elszámoltatva, mint a németeknél pl. a Stázi...
Így fordulhatott elő, hogy az 1990 előtti "tudás", valamint az "ismeretek" birtokában, sikerrel privatizálják át a társadalmi (állami) vagyonokat a magánvagyonukat gyarapítandó magánvállalkozásaikba. Ugyanakkor - részben illegalitásba vonulva - továbbra is (vissza)élhettek és (vissza)élhetnek az előzőleg elraktározott tudás adta előnyeikkel. Ezt az ártó szándékú tevékenységet meg kell szüntetni, méghozzá elszámoltatással! Ami nem bosszú, hanem JOGOS ÖNVÉDELEM!
Ugyanis, ha valaki önmaga, vagy mások számára ártó szándékkal cselekszik és ezért őt soha nem vonja senki felelősségre, akkor mindaddig fennáll a VESZÉLYEZTETETTSÉG helyzete. (Pontosan úgy, mint a sorozatgyilkosok esetében, akik szabadlábon kószálhatnak a gyanútlan- leendő áldozataik között.

Ha az ÁRTÓ SZÁNDÉKOT és CSELEKEDETET tetten érjük, LELEPLEZZÜK az nem bosszú, hanem JOGOS ÖNVÉDELEM! Ha erre a LELEPLEZÉSRE és ELSZÁMOLTATÁSRA egy társadalmi berendezkedésben - ha csak egyetlen-egy személynek, akinek ÁRTANAK - nincs lehetősége, akkor az NEM DEMOKRÁCIA, hanem az ártó szándékúak diktatúrája!
Ilyen ártó szándékúak fennhatósága alatt csakis rettegésben lehet tengődni.

2013. július 12.

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: titkosszolgálati, berendezkedésben, felröppenésekben, elszámoltatással, sorozatgyilkosok, tevékenységüket, elszámoltatásra, agyonhallgatott, magánvagyonukat, szocializmusnak, megakadályozzák, környezetemben, basáskodhattak, veszélyeztetve, megjelentetett, képviselőjének, félismeretekre, privatizálják, tevékenységet, elszámoltatva, értékesítését, hazugságaikat, jelentéseknek, jelentgetőnek, illegalitásba, demokráciáról, elraktározott, tudatlanságra, alkalmazására, szervezhetjük, elszámoltatni, helyességéről, kószálhatnak, feltekintett, segítségemre, tapasztaltam, mindenkori hatalom, legfájóbb számomra, szűkebb-tágabb környezetemben, ember saját, szocializmusnak hazudott, törvények kijátszására, törvények törvénytelen, rigóknál tapasztaltam, magasban csiriboló, kihalófélben lévő, énekét hallottam, mezei pacsirta, szabadság szimbóluma, igazság kimondását, spicli jelentések, volt kommunisták, Boross Péter, JOGOS ÖNVÉDELEM, ÁRTÓ SZÁNDÉKOT, Bóna Mária Ilona,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Akarat  Varga János Veniam - Fontos sz...  Png kutya  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Tavaszi kép  Sokan azt tartják  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  A kételkedés kezelése  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Nem számIt  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Nem tudhatod  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Bounty krémes  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Mai harmónia kártyám  Akarat  Facebookon kaptam Mírjam barát...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Ágai Ágnes – Csendélet  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Minden harmadik...  Hazára minden embernek szükség...  Png virág  Szép estét kedves látogatóimna...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Mindig jusson idő nevetni  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Jó éjszakát  Akarat  Nem méltó hozzád  A Megváltó szolgálatában  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  képre írva  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Akarat  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Hogy lehet megtartani  Albert Einsteinről  Radikális szeretet  Akarat  Alázat  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Kaffka_Margit  Adakozás  Akarat  Régi emberek, akikre máig büsz...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam Krisztinától  Sokan azt tartják  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Alvó cicák  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Ami embereknek lehetetlen, az...  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Albert Einsteinről  Jó éjszakát  Soha ne kedvezz...  Csak a fogyatkozás látható  Soha ne kedvezz...  Jó éjszakát  Mai harmónia kártyám  Bertolt Brecht -től idézet  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Alázat  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Mit beszél, nem értem, hogy m... 
Bejegyzés Címkék
mindenkori hatalom, legfájóbb számomra, szűkebb-tágabb környezetemben, ember saját, szocializmusnak hazudott, törvények kijátszására, törvények törvénytelen, rigóknál tapasztaltam, magasban csiriboló, kihalófélben lévő, énekét hallottam, mezei pacsirta, szabadság szimbóluma, igazság kimondását, spicli jelentések, volt kommunisták, demokráciára hivatkozva, ilyen jelentgetőnek, újabb választási, agyonhallgatott PAKTUM, képi szöveg, ismert paktumot, kádári suttyom-terrort, legfőbb okuk, 1990 előtti, magánvagyonukat gyarapítandó, előzőleg elraktározott, ártó szándékú, sorozatgyilkosok esetében, gyanútlan- leendő, társadalmi berendezkedésben, ártó szándékúak, titkosszolgálati, berendezkedésben, felröppenésekben, elszámoltatással, sorozatgyilkosok, tevékenységüket, elszámoltatásra, agyonhallgatott, magánvagyonukat, szocializmusnak, megakadályozzák, környezetemben, basáskodhattak, veszélyeztetve, megjelentetett, képviselőjének, félismeretekre, privatizálják, tevékenységet, elszámoltatva, értékesítését, hazugságaikat, jelentéseknek, jelentgetőnek, illegalitásba, demokráciáról, elraktározott, tudatlanságra, alkalmazására, szervezhetjük, elszámoltatni, helyességéről, kószálhatnak, feltekintett, segítségemre, tapasztaltam, jelentgetnek, feljelentést, fordulhatott, ugyanazoknak, kijátszására, demokráciára, decemberében, terjesztését, cselekedetet, leleplezésre, magyarázatot, törvénytelen, felelősségre, kihalófélben, lehetetlenné, kitanítaniuk, fennhatósága, félismeretek, cselekedetek, gyarapítandó, kommunisták, leleplezzük, pacsirtánál, rettegésben, szénahordás, szakosodott, legrosszabb, merészeljen, beletörődni, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 133
  • e Hét: 410
  • e Hónap: 9014
  • e Év: 44955
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.