Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Saller a diktátornak
  2015-05-31 22:55:40, vasárnap
 
 
Saller a diktátornak
Tényleg ilyen lenne egy sikeres ország miniszterelnöke?


2015. május 23. - BerkeczBalazs

Többek között index.hu is hozta a sokkoló hírt, miszerint az Eurostat a 2013-as árszínvonal alapján összehasonlította az uniós régiók egy főre eső GDP-jét, pontosabban hasonlította a 2013-as EU 28-as átlaghoz, amely szerint az Európai Unió tagországainak 12 legcsóróbb régiójából 4 Magyarországon van. Magyarország jobban teljesít... de mégis miben?! Hazugságban? Nyomorban? Idiotizmusban? Arroganciában? Demokráciadeficitben?

pofon.jpegA pofon (a kép forrása: RT.com)

Az Eurostat listájából jól látszik, hogy mennyire célt tévesztett az orbánizmus matolcsyzmusa, és milyen durván lemaradtunk a saját térségünkhöz képest, ugyanis az EU 12 leggazdagabb régióinak listájában az előkelő hatodik helyet foglalja el Pozsony (itt az uniós GDP-átlag 184 %-a jut egy főre) és térsége, kilencedik Prága (itt az uniós GDP-átlag 173 %-a jut egy főre), akik még a mindig irigyelt, és jelen összehasonlításban a "csak" a tizenkettedik helyen szereplő Bécset is megelőzték (ahol az uniós GDP-átlag 159 %-a jut egy főre). Budapest illetve a fővárost magában foglaló Közép-Magyarországi Régió nincs az első húszban, de a legszegényebbek listáján a nyolcadik Észak-Magyarország (ahol az uniós GDP-átlag 40 %-a jut egy főre), tizenegyedik Észak-Alföld (ahol az uniós GDP-átlag 42 %-a jut egy főre) és holtversenyben tizenkettedik a Dél-Alföld és a Dél-Dunántúl (mindkettőben az uniós GDP-átlag 45 %-a jut egy főre). A 12 legszegényebb uniós régióból 5 Bulgáriában, 4 Magyarországon, 3 Romániában és egy Afrikában van (Mayotte egy Afrika és Madagaszkár közötti sziget, amely Franciaországhoz tartozik).

kepernyofoto_2015-05-23_7_41_51.png

A számok sokkolóak, pedig Orbán Viktor tavaly decemberben a Blikknek nyilatkozva még arról hazudozott, hogy a szegénységet “különböző módokon mérik, és ezeket rendszeresen összekeverik, a tények pedig azt mutatják, hogy a szegénység csökken Magyarországon". Azt is elmondta, hogy “egyre többen élnek munkából, mint segélyből, és az emberek a közmunkáért kétszer annyit kapnak, mint a segélyért. A legfrissebb számadatok szerinte arról tanúskodnak, hogy nemhogy nőtt a szegénység, hanem közel negyedmillióval csökkent, és sikerült a gazdasági válság előtti szint alá szorítani a nélkülözők arányát."

Orbánék valóban sokat dolgoztak azon, hogy a hazai statisztikai felmérések lehetőleg olyan képet adjanak a munkanélküliség, szegénység és egyéb számonkérhető mutatók vonatkozásában, amelyek negatív tendenciák esetén is pozitív képet adnak, de ennek ellenére még a KSH adatai szerint is tragikus a helyzet. És az Eurostat adatait elnézve nagyobb pofont is megérdemelt volna a miniszterelnök Jean-Claude Junckertől, az Európai Bizottság elnökétől, aki mielőtt lekevert egy laza sallert Orbán Viktornak még diktátornak is nevezte.

Tényleg ilyen lenne egy sikeres ország miniszterelnöke?

Orbán és a Fidesz egyik visszatérő sikerpropagandisztikus hazugsága, hogy Magyarország sikeres, sőt a Fidesz szabadságharca miatt sikeres. Szerintem a sikeres kormányfőket nem nevezik még mosolygósan sem diktátornak és nem adnak nekik egy csattogós taslit (főleg nem nagy nyilvánosság előtt). Orbán egy tramplivá, nagy nyilvánosság előtt is lediktátorozható bohóccá vált, akin legfeljebb kínosan lehet röhögni, de felnézni rá semmiképpen. Számunkra, magyarok számára az a szomorú, hogy mi el is szenvedjük ennek az EU szégyenévé vált diktátorocskának a hülyeségeit.

“Lehet a sz@rból ostort fonni, csak nem lehet vele csattogtatni..."

Tegnap még másról terveztem blogolni, de mivel lényegét tekintve az eredeti közlendőm is a témába vág, ezért a fideszes hülyeség aktuális példájaként ideírom. A legszegényebb uniós régiók táborához tartozó Dél-Dunántúl fővárosa, Pécs most penget ki közel 1,6 milliós visszatérítendő támogatást a fenyegetőzéseiről, hazaárulózásáról és sikkasztási ügyéről ismertté vált pécsi exfideszes képviselő Fodor Ibolya egyesületének, amely egyesületnél - az RTL Klub információi szerint - nem fizették a dolgozók járulékait és a közüzemi számlákat. A kereskedelmi televízió híradója és a hvg.hu értesülései szerint a Fodor Ibolya által vezetett egyesület által felhalmozott elmaradások miatt akár 100 millió forintos uniós támogatást bukhat a pécsi önkormányzat, mivel tavaly a pécsi önkormányzattal partnerségben uniós támogatásból, 54 millióért újították fel a Kék Egyesület pécsi épületét, és a projektet csak úgy lehet lezárni, ha nincs tartozása az egyesületnek. Újabb szép sztori, ugye?

De van még egy kis színes a csóró Dél-Dunántúlról. A bama.hu írta meg a minap, hogy »Tiffán Zsolt parlamenti képviselőt megbírságolták (pótdíjazták) Siklóson a múlt héten, miközben egy pénzintézet fiókavatóján vett részt. Az autója szélvédőjére kitett ,,Mikuláscsomag", avagy ennek piros műanyag borítása nem sokkal később Marenics János siklósi polgármester kezében landolt, a postás Mojzes Tamás helyi fideszes képviselő, Tiffán barátja volt.«

Ez az írás a választókerületét elegánsan hanyagoló, kérdésekre ritkán válaszoló harkányi buszos Tiffán képviselő úr ingerküszöbét is elérte, olyannyira, hogy saját közösségi oldalán adott magasröptű választ a mikuláscsomagos cikkre: »A Dunántúli Napló mai internetes oldalán(BAMA) egy cikk jelent meg rólam egy parkolási csekk kalandos és hihetetlenül érdekfeszítő útjáról. S bár a szerző,Babos Attila ezt a drámai exodus-t aránylag tényszerűen írja le, műve végén Agatha Christie-i magasságokba emelkedve kéri az olvasót a borzalmas rejtély kibogozására. Idézem:"Hogy mi lehet az igazság? Döntsék el önök!" Nos, kedves Olvasók, a mellékelt képpel szeretnék segíteni eme egetrengető ügy megfejtésében... Szeretném még megjegyezni - annak érdekében, hogy véletlenül se maradjon üres hasáb az újságban - , hogy tegnap Harkányban két tanú jelenlétében lecsaptam egy zöldhátú legyet az asztalon...
Tisztelt Uraim! Mindazok, kik izzadt ecetfákkal a hónuk alatt próbálnak lejáratni, besározni! Egy végtelenül bölcs idézettel szeretném soraimat zárni:
“Lehet a sz@rból ostort fonni, csak nem lehet vele csattogtatni..."
Ennyi...."«

kepernyofoto_2015-05-22_22_52_39.png

Ugyanakkor Tiffán úr a minap az Ős-Dráva Program kapcsán már nem akart nyilatkozni. Az RTL Klub Híradója így számolt be az ügyről: "Egy félkész aszfaltcsík, néhány út menti jelzőtábla, ennyi készült el a kerékpáros turizmus fejlesztésének terveiből az Ős-Dráva programban. Nincsenek biciklikölcsönzők és nem épültek meg a pihenőhelyek sem. Pedig a 400 milliós beruházásnak tavaly decemberre el kellett volna készülnie. A programért felelős miniszteri biztost hiába kerestük, nem válaszolt."

Az Ős-Dráva Program apropóján idézném ismét Tiffán úr bölcseletét: “Lehet a sz@rból ostort fonni, csak nem lehet vele csattogtatni..."

A fenti hírek ismeretében abban már biztosak lehetünk, hogy Magyarország - élén Orbánnal és hűbéreseivel - jobban teljesít hazugságban, nyomorteremtésben, idiotizmusban, arroganciában és a demokráciadeficitben is. Sajnos.


http://berkeczbalazs.blog.hu/2015/05/23/saller_a_diktatornak
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: franciaországhoz, hazaárulózásáról, diktátorocskának, lediktátorozható, munkanélküliség, legszegényebbek, mikuláscsomagos, miniszterelnöke, önkormányzattal, negyedmillióval, visszatérítendő, fejlesztésének, magyarországon, miniszterelnök, megbírságolták, holtversenyben, vonatkozásában, tagországainak, szabadságharca, partnerségben, mikuláscsomag, tizenkettedik, számonkérhető, matolcsyzmusa, magyarországi, legszegényebb, ingerküszöbét, arroganciában, idiotizmusban, egyesületének, berkeczbalazs, megfejtésében, csattogtatni, egyesületnek, hihetetlenül, magasságokba, sikeres ország, sokkoló hírt, 2013-as árszínvonal, uniós régiók, orbánizmus matolcsyzmusa, saját térségünkhöz, előkelő hatodik, uniós GDP-átlag, mindig irigyelt, tizenkettedik helyen, fővárost magában, első húszban, legszegényebbek listáján, számok sokkolóak, szegénységet “, tények pedig, Európai Unió, Közép-Magyarországi Régió, Orbán Viktor, Jean-Claude Junckertől, Európai Bizottság, Orbán Viktornak, Fodor Ibolya, Tiffán Zsolt, Marenics János, Mojzes Tamás, Dunántúli Napló, Babos Attila, Agatha Christie-i, Tisztelt Uraim, Ugyanakkor Tiffán, Ős-Dráva Program, Klub Híradója,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 14  Facebookon kaptam  jó reggelt  Szép estét  Tanácsok egy pszichológustól  Szívek  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Vidámság  Paul David Tripp Április 15  Facebookon kaptam  képre írva  Walter Chrysler mondta  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Somlyó Zoltán - Orgonával  Tanácsok egy pszichológustól  Töröld le  A pitypang legendája  Szép estét kedves látogatóimna...  Azért kaptad  Pitypang szökőkút  Dóró Sándor: Embernek maradni  Pitypang szökőkút  Bornyi Veronika haiku verse  Mindig lesz olyan  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Facebookon kaptam  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Zilahy Lajos gondolata  Jázmin  Szép álmokat!  Paul Éluard - És egy mosoly  Jázmin  Sorsunk miatt...  Facebookon kaptam  Különleges  Facebookon kaptam  Bársony székben  Facebookon kaptam  Egy gondolat  Jánosházy György: Fogd a kezem  Előfordul, hogy  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A sorsod  Kertem  Facebookon kaptam  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  40 felett  Baranyi Ferenc - N i n c s  IGEN így  Robert Merle tollából  Az ember  Facebookon kaptam  Nem kell hozzá fürdőruhás  Nevelőszülőkhöz adták,  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Facebookon kaptam  A Magyar Költészet napja alkal...  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Ma van a magyar költészet napj...  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Pitypang szökőkút  Reményik Sándor: Pierrot &...  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  József Attila – Keresek ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Azért kaptad  Nem kell hozzá fürdőruhás  Ott van  Erdei gyöngyvirág  Facebookon kaptam  Vannak emberek  Csend  Esterházy Péterre emlékezünk  Emlékezz  Esterházy Péterre emlékezünk  A Magyar Költészet napja alkal...  Facebookon kaptam Krisztinától  Paul Éluard - És egy mosoly  Facebookon kaptam Krisztinától  Jó éjszakát  Jó éjszakát  Csend  Vannak emberek  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Jan Twardowski - Siessünk  Facebookon kaptam  Bornyi Veronika haiku verse  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 12  Magamnak  Anyámról való emlékek 
Bejegyzés Címkék
sikeres ország, sokkoló hírt, 2013-as árszínvonal, uniós régiók, orbánizmus matolcsyzmusa, saját térségünkhöz, előkelő hatodik, uniós GDP-átlag, mindig irigyelt, tizenkettedik helyen, fővárost magában, első húszban, legszegényebbek listáján, számok sokkolóak, szegénységet &#8220, tények pedig, szegénység csökken, közmunkáért kétszer, legfrissebb számadatok, gazdasági válság, nélkülözők arányát, hazai statisztikai, miniszterelnök Jean-Claude, laza sallert, sikeres kormányfőket, csattogós taslit, sz@rból ostort, eredeti közlendőm, fideszes hülyeség, legszegényebb uniós, dolgozók járulékait, közüzemi számlákat, kereskedelmi televízió, pécsi önkormányzat, pécsi önkormányzattal, projektet csak, csóró Dél-Dunántúlról, múlt héten, pénzintézet fiókavatóján, autója szélvédőjére, postás Mojzes, választókerületét elegánsan, mikuláscsomagos cikkre, cikk jelent, parkolási csekk, drámai exodus-t, borzalmas rejtély, mellékelt képpel, zöldhátú legyet, hónuk alatt, végtelenül bölcs, félkész aszfaltcsík, kerékpáros turizmus, programért felelős, fenti hírek, franciaországhoz, hazaárulózásáról, diktátorocskának, lediktátorozható, munkanélküliség, legszegényebbek, mikuláscsomagos, miniszterelnöke, önkormányzattal, negyedmillióval, visszatérítendő, fejlesztésének, magyarországon, miniszterelnök, megbírságolták, holtversenyben, vonatkozásában, tagországainak, szabadságharca, partnerségben, mikuláscsomag, tizenkettedik, számonkérhető, matolcsyzmusa, magyarországi, legszegényebb, ingerküszöbét, arroganciában, idiotizmusban, egyesületének, berkeczbalazs, megfejtésében, csattogtatni, egyesületnek, hihetetlenül, magasságokba, szélvédőjére, kepernyofoto, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1709
  • e Hét: 5473
  • e Hónap: 9218
  • e Év: 162714
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.