Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Nyílt levél az elvakult gyűlölködésre hajlamosaknak
  2013-08-01 12:15:32, csütörtök
 
   
  Úr Isten! Hogy mennyire korlátoltak vagytok? Azt már nem lehet ép ésszel elviselni sem! Hogy lehet ilyen elvakultan gyűlölködni? Ez a fajta gyűlölet nem lehet megoldás a problémára!!! Hiszen, nem a cigányság tehet arról, hogy felelőtlen és ennek ellenére kompetenciával rendelkező felnőttek ölni tanítják a cigány-gyerekeket!!! A kurva életben! Hogy lehet egy felnőtt ember, mint "bubo.doki" és "antalignacz" ennyire korlátolt? Én is utálhatnám őtket ezért, de nem teszem, mert szeretném a gyűlölettől elborult elméjüket egy kissé kitisztítani. Ha már nekik megvan a kompetenciájuk, és infrastrukturális- technikai hátterük ahhoz, hogy uszító és megosztó írásaikat szétküldözzék a - nem tudom hogyan jutott hozzá - levelező listák címeire, akkor kénytelen vagyok nekik írni és őket győzködni.

Pedig a hátralévő kicsinyke életidőmet szeretném egészen, de egészen mással tölteni! A kurva életben!
De nem hagyjátok!
Szégyeljétek magatokat!!!!

Nemes Márta is csak a tünetek kezelésére kapacitál bennünket. Nekem meg az a legfontosabb, hogy a TÜNETEK OKAIT, a valódi "BETEGSÉGET" kezeljem, és ha tehetném - végre - gyógyítsam! De nem tehetem, mert nekem még nem jött el a rendszerváltozás és egy sokféleképpen ellenőrzött és egzisztenciálisan teljességgel kiszolgáltatott élethelyzetben vagyok. Köszönhető nektek is - ti gyűlölködő, nagypofájú, bűnbakokra minden felelősséget áthárító gyáva szájhősök!

Azért nem értjük meg egymást, mert nektek nincs lelketek! Ti részismereteket küldöztök ismeretleneknek a neten - így tesztelve - azt, hogy milyen mértékben vagyunk - ÁLTALATOK - manipulálhatóak!

Hát engem nem lehet manipulálni!!! Ki kérem magamnak még a feltételezését is!!! Engem, mint árvát ilyen manipulátorok "neveltek" és alaposan megedzettek. De a lelkemet nem tudták kiirtani, bármennyire is igyekeztek és igyekeznek ma is!!! És nem tűröm, hogy bárkit is megpróbáljanak a gyűlölködés, a faji szempontból történő megítéltetés felé orientálni azok közül, akikkel kéretlenül egy levelező listára kerültem!!

Az én lelkem úgy közeledik minden EMBERI lényhez, mint akit szintén Isten saját képmására teremtett...
Csakhogy, a teremtésben is lehetségesek sikeresebb 0-szériák és kevésbé sikeresek... Sok múlik azonban azon is - hogyan és mivé "fejlődhet" az a kicsi emberi lény: az ártatlan gyermek - hogy milyen közegben nevelődik, illetve növekszik. Mit szív magába már az anyatejjel!!! Merthogy szokás ezt is mondani!

Három évig dolgoztam képesítés nélküli nevelőként egy kültelki általános iskolában. Az egyik legjobb magaviseletű tanítványom egy cigány-származású kislány volt. Az anyukája ott dolgozott, mint takarítónő az iskolában. Amikor a konyhások és egyéb technikai személyzet is a tantestülettel tarthatott a kirándulásokon, akkor gondosan elkülönültek tőlem: a fölöttébb gyanús 40 éves pályakezdőtől, a diplomás tanárféleségek. Azonban a melegszívű konyhások és technikai személyzet hellyel kínált maga mellett az erdei tisztásra kihelyezett egyik padon, amikor látták, hogy milyen elárvultan álldigálok egyik lábamról a másikra...

A tantestület bikájának számító történelemtanár (színmagyar) férfinak látszó lény, pedig megajándékozta az anyasággal a gyermekre addig hiába ácsingózó kolléganőt. Nagyon népszerű volt ez a tanárféleség, mert míg fogadta a történelem szertárban a szerelemre vágyó kolléganőket, azalatt: szabad-foglalkozásra az udvarra engedte az iskola azon osztályának tanulóit, kiknek éppen történelem órájuk lett volna.
Imádták ezeket a lyukas-történelemórákat a gyerekek!!! És, imádták a tanár bácsit is!!! Olyannyira, hogy ma már sokadik ciklusban ő a polgármestere Pesterzsébetnek!!!! Ja, és mint parlamenti képviselő is vághatta zsebre a millás havi jövedelmet - hűségesküt téve Gyurcsány mellett 2006. okt. 6-án... a magyarnak nevezett parlamentben.

2004-ben meghalt Bubik István, akinek ugyanaz volt az autószerelője, mint - a több- korabeli- jó állapotban lévő bogárhátú Volkswagennel rendelkező - polgármesternek. Csakhogy, Bubiknak csak az az egyetlen rozoga volt... És Bubik is a kerületben lakott pont a nagybátyám szomszédságában és azon a délelőttön készültem hozzájuk, hogy majd nagybátyám bemutat neki... Az volt a szándékom, hogy elmesélem- és bemutatok neki valamennyit a több évtizedes hiábavaló küzdelmem termékeiből, írásaimból...

2004-ben kampányolt az emeszpé élén a munkásosztály árulójává lett polgármester

http://furaila.xfree.hu/253201

a december 4-i népszavazáskor az ellen, hogy a határon túli magyarjaink is magyarnak vallhassák magukat!!! Bubik meg okt. 23-án a Hír tv-ben pont az ellenkezőjére biztatta az embereket és arra, hogy "figyelmezzetek az írókra, mert ők előre látják (megérzik) meg is írják a jövőt!!!"

Azért akartam találkozni vele, mert én is ilyen író lennék, de mit ér, ha egyetlen gondolatom sem juthat el az emberekhez? Az olyan, mintha soha egy betűt le sem írtam volna!
A lényeg: Bubikot meghívták egy vidéki bemutatóra, ami után bankett következett, és amin ő jól elbeszélgetett színésztársaival és az éjszaka közepén meg is tért a "barátai" által kibérelt szállodai szobájába. Csakhogy, eszébe jutott, hogy neki de 9-kor találkozója van egy régi kedves (nép)zenész ismerősével, barátjával, akivel azt tervezték, hogy rendhagyó irodalmi műsorral járni fogják az iskolákat, és zenés formában terjesztik nemzeti íróink nagy gondolatait...
Eszébe jutott és nem volt maradása. Volánhoz ült, pedig ott lifegett a kormányon a szerelő figyelmeztetése, hogy mire vigyázzon, mert azt a hibát nem tudta kijavítani. Be sem kötötte magát, hiszen gondolatban mindig előrébb járt... Sajnos, mások nagyon is számítottak arra, hogy Bubik képes egyik pillanatról a másikra álomba zuhanni. Azon a hajnalon is ez történt vele és bele is halt. Majd lehetett holtában lejáratni és vele együtt azt a nemzeti elkötelezettséget is, amit Bubik képviselt.

Máris szabaddá vált a pálya a másik - azóta milliomossá és templomossá váló történelem tanár-polgármester számára... Bubik és (nép)zenész barátja mindazt szerette volna pótolni, amit az a "magyar" származású történelemtanár FELELŐTLENÜL és számító módon, aljas indokból ELMULASZTOTT!
Bubik István (és zenész barátja) az IGAZ történelmi történések- és irodalmi alkotások tanítására akart elszegődni, holott legalább 3 színházban játszott 4 darabban egy-időben!!!!

Az egyik az életét tette föl arra, hogy a magyarságnak segítsen a rendszerváltozás nevezetű KRÍZISből kimászni, míg a másik évtizedekig azért vette föl a fizetését, amit ELMULASZTOTT MEGTENNI!!! AMI a DOLGA LETT VOLNA valójában!!!!
A kurva életben, hogy miért nem ezekről a szemetekről pofáztok itt inkább!!!

Ezek találták ki a cigányság támogatását, segélyezését a magyarság rovására!!!!
Ezek találták ki a magyarság olymértékű lepusztítását, hogy aztán KIPUSZTOLJON MAGÁTÓL!!!
ŐKET KELL ELSZÁMOLTATNI - és akár még gyűlölni is, ha úgy könnyebben menne az a kurva ELSZÁMOLTATÁS - ÉS NEM AZ ÖNTUDATLAN "CIGÁNYPURDÉKAT"!!!

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: színésztársaival, rendszerváltozás, történelemórákat, történelemtanár, polgármesternek, figyelmeztetése, manipulálhatóak, pesterzsébetnek, szomszédságában, részismereteket, ismeretleneknek, kiszolgáltatott, élethelyzetben, elbeszélgetett, népszavazáskor, feltételezését, tantestülettel, figyelmezzetek, kompetenciájuk, kompetenciával, megajándékozta, tanárféleségek, megpróbáljanak, kirándulásokon, cigánypurdékat, lepusztítását, sokféleképpen, ellenkezőjére, elszámoltatni, manipulátorok, elszámoltatás, munkásosztály, foglalkozásra, polgármestere, pályakezdőtől, szétküldözzék, fajta gyűlölet, cigányság tehet, kurva életben, felnőtt ember, gyűlölettől elborult, kissé kitisztítani, hátralévő kicsinyke, tünetek kezelésére, sokféleképpen ellenőrzött, faji szempontból, levelező listára, ártatlan gyermek, kültelki általános, egyik legjobb, cigány-származású kislány, tantestülettel tarthatott, Nemes Márta, TÜNETEK OKAIT, Bubik István, ELMULASZTOTT MEGTENNI, DOLGA LETT VOLNA, KIPUSZTOLJON MAGÁTÓL, ŐKET KELL ELSZÁMOLTATNI, Bóna Mária Ilona,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Paul David Tripp Április 12  Facebookon kaptam  Töröld le  Egy tavasz  Facebookon kaptam  Az ember emlékekből áll  Borzasztó  Alvó kislány  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Önmaga ellenére  Ott van  Kertem  Anyák napjára  Magyar költészet napja  Baranyi Ferenc - N i n c s  39 ígéret  Vannak emberek  ajándék, mellyel meglepem  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Müller Péter tollából  Mindent de mindent visszakap  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimn...  Gebhardt Nóra versei II.  Jó éjszakát  Vidámság  Sorsunk miatt...  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Nagy és kis csodák  A felvilágosodás...  Szabó T. Anna - Pitypang  Gebhardt Nóra versei II.  Nagy és kis csodák  Esterházy Péterre emlékezünk  Különleges  Egy tavasz  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Azért kaptad  Robert Merle tollából  Esterházy Péterre emlékezünk  A Magyar Költészet napja alkal...  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Paul David Tripp Április 15  képre írva  Facebookon kaptam  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Facebookon kaptam Krisztina b...  A sorsod  Vannak emberek  képre írva  Magamnak  Bornyi Veronika haiku verse  Facebookon kaptam  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Jó éjszakát  Szép estét  Ott van  Anyák napjára  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Isten hűségének mértéke  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  Sík Sándor - Ha jő a perc  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Esterházy Péter: Harmonia c...  Isten hűségének mértéke  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Martin Buber, A haszidim meséi  Hogyan válunk hűségesekké?  Márai Sándor tollából  Facebookon kaptam  képre írva  Jó nap volt  Hamvas Béla  Vidámság  Borzasztó  Jánosházy György: Fogd a kezem  Nevelőszülőkhöz adták,  Önmaga ellenére  Ma van a magyar költészet napj...  Márai Sándor tollából 
Bejegyzés Címkék
fajta gyűlölet, cigányság tehet, kurva életben, felnőtt ember, gyűlölettől elborult, kissé kitisztítani, hátralévő kicsinyke, tünetek kezelésére, sokféleképpen ellenőrzött, faji szempontból, levelező listára, ártatlan gyermek, kültelki általános, egyik legjobb, cigány-származású kislány, tantestülettel tarthatott, fölöttébb gyanús, diplomás tanárféleségek, melegszívű konyhások, erdei tisztásra, tantestület bikájának, gyermekre addig, történelem szertárban, szerelemre vágyó, udvarra engedte, iskola azon, tanár bácsit, polgármestere Pesterzsébetnek, millás havi, magyarnak nevezett, több- korabeli-, kerületben lakott, nagybátyám szomszédságában, délelőttön készültem, több évtizedes, emeszpé élén, munkásosztály árulójává, határon túli, ellenkezőjére biztatta, vidéki bemutatóra, éjszaka közepén, régi kedves, szerelő figyelmeztetése, másikra álomba, nemzeti elkötelezettséget, életét tette, magyarságnak segítsen, rendszerváltozás nevezetű, másik évtizedekig, szemetekről pofáztok, cigányság támogatását, magyarság rovására, magyarság olymértékű, színésztársaival, rendszerváltozás, történelemórákat, történelemtanár, polgármesternek, figyelmeztetése, manipulálhatóak, pesterzsébetnek, szomszédságában, részismereteket, ismeretleneknek, kiszolgáltatott, élethelyzetben, elbeszélgetett, népszavazáskor, feltételezését, tantestülettel, figyelmezzetek, kompetenciájuk, kompetenciával, megajándékozta, tanárféleségek, megpróbáljanak, kirándulásokon, cigánypurdékat, lepusztítását, sokféleképpen, ellenkezőjére, elszámoltatni, manipulátorok, elszámoltatás, munkásosztály, foglalkozásra, polgármestere, pályakezdőtől, szétküldözzék, volkswagennel, autószerelője, polgármester, szégyeljétek, teljességgel, elmulasztott, parlamentben, megítéltetés, elkülönültek, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 352
  • e Hét: 7350
  • e Hónap: 8297
  • e Év: 44238
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.