Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Gyászmenet és ami eszembe jut róla...
  2013-08-14 15:29:29, szerda
 
   
  GYÁSZMENET

Gyászunkkal demonstrálunk és felhívjuk a politikusok figyelmét a halálba kergetett honfitársainkra.

Másfelől üzenet és figyelmeztetés az előző választási ciklusokban a hatalommal visszaélőknek és figyelmeztetés a mostani kétharmados többség dölyfösen fennhéjázóknak is.

Szeretném, ha látnák mennyien kiállunk nehézsorsú honfitársaink mellett!

Szeretném, ha egy picit is elgondolkodnánk a felelősségen! Mert mindannyian felelősök vagyunk hazánk és a benne élők sorsáért. Erről a felelősségről feledkeztek meg az 1989 utáni un. rendszerváltó pártok politikusai.

Megfeledkeztek a ,,KISEMBERRŐL", azokról, akiket szinte lenullázott állapotban ért a rendszerváltozás nevezetű felfordulás.

Ők azok, akik még javában azt hitték, hogy építik a szocializmust, miközben már a bért is a rothadónak hazudott Nyugattól fölvett kölcsönökből fizették számukra.

Ők azok, akiket egyszerűen kiöntöttek - mint a gyereket a fürdővízzel - magukra hagyva őket... Mert eladósították nem csak az országot, hanem a benne élőket is. Holott, nem a szerencsétlen lenullázott gyári szakmunkások tehettek arról, hogy nem lehetett a bérből és fizetésből lakást venni, csak hitelre!
De még megélni is csak nehezen lehetett... Mostanra meg már sehogyan...

A kétharmados többség, pedig mindezzel nem törődve, rajtuk üli halotti torát!

Gyurcsány volt az egyetlen igazmondó, aki bevallotta, hogy mindenben HAZUDTAK. Mert tudván-tudva azt, hogy az osztálytársadalom megszűntével, megszűnt a baloldali politizálás létjogosultsága is. Ezért mondta az őszödi beszédében, hogy majd belegebedett abba a látszattevékenységbe négy évig, amit folytattak országépítés és a benne élők sorsának jobbítása helyett!!!! Gyurcsány mellett 2006-ban hűségesküt tett az akkori szoc.lib. képviselők többsége, átruházva rá minden további felelősséget... Ezért, Gyurcsány Ferenc nagyon is keményen hozzátette HALÁLOSZTÓ tevékenységét és még ma is sokan követik "értelmiségi" körökből is. Nem csak a fagyoskodó mamájának gyűjteni akarók, kiknek meg sem fordul a fejükben, hogy a milliárdossá váló kisfia miért hagyja fagyoskodni az édesanyját? Még mindig sokan tapsikolnak neki és oda is szavaznak majd, ha oda kerülnek a szavazófülkébe! Éppen ezért, felelőtlenség úgy beszélni egy volt miniszterelnökről, mint egy félkegyelműről! Főleg, akkor, amikor szabadlábon itt mozoghat közöttünk, mint KÖZSZEREPLŐ és nyomatja a médiában a világrengető, gyűlölettől fröcsögő hazugságait!!!

Most, pedig arra kérem a tisztelt Olvasót, hogy próbálja meg beleélni magát azoknak a kisembereknek a helyzetébe, kiknek évtizedekig az volt az egyetlen érdemük, hogy mertek "kicsik lenni"!!! (Kovács László emeszpés és EU-s képviselő tanácsa szerint.)

Ők azok, akiket belehajszoltak 1968-ban az új gazdasági mechanizmusba, amit meg lehetett csinálni ,,gebinben"... Vagyis, lehetett melózni a kötelező nyóóócóra mellett még másik nyolcat másodállásban a vállalatnál...

Ők azok, akiket már nem vettek föl a főiskolákra, egyetemekre alanyi jogon... Nekik már nem jutott a tanácsi bérlakásokból... Nekik már meg kellett vásárolni a panelt (ha a párt, a kisz, meg a szakszervezeti titkár is javasolta) OTP-hitelre, 30 évre eladósodva... Mire kifizették, belehaltak a napi 16 órás robotba!!!!

Ők azok, akik mindezt túlélve, de teljesen lepukkanva (anyagi- ismereti- és kapcsolati tőke nélkül) ért a rendszerváltozás...

Ők azok, akik pillanatok alatt elveszítették a gyári munkájukat, mert kiprivatizálták alóluk a gyárat...

Ők azok, akik aztán állás nélkül maradva, nem tudván fizetni a lakás rezsijét, törlesztő részleteit, az utcára kerülve, mint hajléktalanok megtöltötték a nagyvárosok tereit, aluljáróit...

Ők azok, kiknek gyerekei apa nélkül és az unokák, pedig nagyszülők nélkül nőnek majd föl... Minderről semmit nem tudva... Szégyenkezve szüleik miatt, hogy nem vitték semmire!!!

Ők azok, akik még mindig fizetik a II. világháborús holokauszt miatt a jóvátételt ...

Ők azok, akik előtt ott a nagy ,,lehetőség", a meddővé tétel - már 18 éves kortól ingyen!!!

Nem sorolom...

Elegem van minden - a szocializmusban biztos egzisztenciát teremtő- majd a rendszerváltozásban azt tőkésítő és ettől a mai napig dölyfösen MAGABIZTOS - engem lehurrogóból!

Én csak leírom, hogy mit produkált az élet, a RENDSZERVÁLTOZÁS (a szocializmus) VESZTESEI SZÁMÁRA! Merthogy, ez az ELADÓSÍTÁS már nem most kezdődött! 1990 után, pedig bevált gyakorlattá válva ,,intézményesült".

Hogyan?

Például úgy, ahogy azt a Díjbeszedőnél tették...
1991-ben ott dolgoztam, mint adminisztrátor-könyvelő a jogi osztályon, ahol a hátralékosok ügyeit intézték. Ott szereztem tapasztalatot arról, hogyan lehet hátralékot MESTERSÉGESEN GERJESZTENI azoknál a bérlőknél, kiknek kinézték a pénzeszsákok a lakásaikat!!!!! MEGTAPASZTALTAM, hogy a gyanútlan kisembernek még esélye sem volt a védekezésre és se-perc alatt kipakolták minden holmiját a bérház udvarára. Százával vitették velem a Közjegyzői Hivatalba az ilyen szerencsétlenek kilakoltatásához és végrehajtásához szükséges engedélyért az iratokat!!! Ha még megvannak, akkor még most is ott olvasható a monogramom ezeken az ügyiratokon!!!!

Értük már senki nem emelheti föl a szavát - rajtam kívül!!!!

Naná, hogy megírtam 1996-ban, abban a szociográfiában, amelyikkel 1998-ban díjat nyertem http://furaila.xfree.hu/55534 És, amelyiknek a megjelenését még most is akadályozzák minden létező módon!
Naná, hogy felkerestem mindezzel 2005-ben a Nemzeti Konzultációs Irodát! Csakhogy, ott sem érdekelt senkit...

Most ott tartok, hogy álnéven megjelentettem http://furaila.xfree.hu/252531 azonban, minden hiába, mert most meg az értékesítését akadályozzák minden létező módon... Így téve tönkre engem... anyagilag és erkölcsileg!!!!

Gyurcsány Ferencnek, Bajnai Gordonnak és minden PAKTUMOZÓ volt miniszterelnöknek, miniszternek, milliárdossá váló közszereplőnek NAGY A FELELŐSSÉGE HAZÁNK - és a benne élők - ELADÓSÍTÁSSAL és más módszerekkel való TÖNKRETÉTELÉBEN!!!

Bűn nagyvonalúan ejteni őket és főleg bűn lepaktálni velük, vagy egyáltalán bárminemű együttműködést elvárni tőlük!

Elég volt!

Az 1956-os pesti srácokat azért akasztották föl forradalmi tevékenységükért, mert elárulták a munkásosztályt. Az emeszempé utódpártjainak politikusai 1989 után szintén elárulták a munkásosztályt. Ennek következtében egy egész nemzedéket küldtek a HALÁLBA! Nem maradhat el a SZÁMONKÉRÉSÜK, a FELELŐSSÉGREVONÁSUK! És ez NEM BOSSZÚ, hanem JOGOS ÖNVÉDELEM!
Ugyanis, ha valaki önmaga, vagy mások számára ártó szándékkal cselekszik és ezért őt soha nem vonja senki felelősségre, akkor mindaddig fennáll a VESZÉLYEZTETETTSÉG helyzete, míg a LELEPLEZÉS és FELELŐSSÉGREVONÁS meg nem történik!

Ha erre a LELEPLEZÉSRE és ELSZÁMOLTATÁSRA egy társadalmi berendezkedésben - ha csak egyetlen-egy személynek, akinek ÁRTANAK - nincs lehetősége, akkor az NEM DEMOKRÁCIA, hanem az ÁRTÓ SZÁNDÉKÚAK DIKTATÚRÁJA!

A legkevesebb, hogy kellő tisztelettel emlékezzünk (nem ,,csak" a deviza-hiteles) ÁLDOZATOKRA!

https://www.facebook.com/events/623828220983566/624435977589457/?comment_id=62550 6414149080¬if_t=like


Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: tevékenységükért, berendezkedésben, rendszerváltozás, kilakoltatásához, szerencsétlenek, végrehajtásához, kiprivatizálták, elgondolkodnánk, elszámoltatásra, szocializmusban, megtapasztaltam, honfitársainkra, szociográfiában, tönkretételében, létjogosultsága, megfeledkeztek, együttműködést, megjelentettem, belehajszoltak, szavazófülkébe, félkegyelműről, közszereplőnek, adminisztrátor, utódpártjainak, munkásosztályt, szakszervezeti, intézményesült, figyelmeztetés, fennhéjázóknak, bérlakásokból, felelőtlenség, elveszítették, kisembereknek, rendszerváltó, egzisztenciát, eladósítással, politikusok figyelmét, halálba kergetett, előző választási, hatalommal visszaélőknek, mostani kétharmados, benne élők, felelősségről feledkeztek, 1989 utáni, rendszerváltozás nevezetű, rothadónak hazudott, benne élőket, szerencsétlen lenullázott, kétharmados többség, egyetlen igazmondó, osztálytársadalom megszűntével, baloldali politizálás, Gyurcsány Ferenc, Kovács László, VESZTESEI SZÁMÁRA, MESTERSÉGESEN GERJESZTENI, Közjegyzői Hivatalba, Nemzeti Konzultációs Irodát, Gyurcsány Ferencnek, Bajnai Gordonnak, NAGY FELELŐSSÉGE HAZÁNK, JOGOS ÖNVÉDELEM, ÁRTÓ SZÁNDÉKÚAK DIKTATÚRÁJA, Bóna Mária Ilona,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Mindig jusson idő nevetni  Jó éjszakát  Az engedelmesség miért nem vál...  A televizió nem a kultúrát kép...  Radikális szeretet  Csak a fogyatkozás látható  Png kislány  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Nem számIt  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Idő  Minden harmadik...  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  képre írva  Alázat  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Reménység és erő Krisztustól e...  Png fotel  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  A sors  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Szép estét kedves látogatóimna...  Png férfi  George Byron - Ahogy itt jár -...  Png csokor  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png nő  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  Png virág  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Reggel van  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Nagyon különös  képre írva  Boldog születésnapot a ma ünne...  Soha ne kedvezz...  Akarat  Png nő  Még csak most kezdődik a nap  Png csokor  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Png lepke  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Akarat  Leonardo da Vinci gondolata  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Png férfi  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Szívem  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Szép napot kívánok  Jó éjszakát  Akarat  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Szép estét kedves látogatóimna...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  A televizió nem a kultúrát kép...  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad 
Bejegyzés Címkék
politikusok figyelmét, halálba kergetett, előző választási, hatalommal visszaélőknek, mostani kétharmados, benne élők, felelősségről feledkeztek, 1989 utáni, rendszerváltozás nevezetű, rothadónak hazudott, benne élőket, szerencsétlen lenullázott, kétharmados többség, egyetlen igazmondó, osztálytársadalom megszűntével, baloldali politizálás, őszödi beszédében, akkori szoc, fagyoskodó mamájának, milliárdossá váló, volt miniszterelnökről, tisztelt Olvasót, egyetlen érdemük, kötelező nyóóócóra, tanácsi bérlakásokból, szakszervezeti titkár, gyári munkájukat, lakás rezsijét, utcára kerülve, nagyvárosok tereit, nagy &#8222, meddővé tétel, szocializmusban biztos, jogi osztályon, hátralékosok ügyeit, gyanútlan kisembernek, bérház udvarára, ilyen szerencsétlenek, monogramom ezeken, értékesítését akadályozzák, 1956-os pesti, emeszempé utódpártjainak, egész nemzedéket, társadalmi berendezkedésben, tevékenységükért, berendezkedésben, rendszerváltozás, kilakoltatásához, szerencsétlenek, végrehajtásához, kiprivatizálták, elgondolkodnánk, elszámoltatásra, szocializmusban, megtapasztaltam, honfitársainkra, szociográfiában, tönkretételében, létjogosultsága, megfeledkeztek, együttműködést, megjelentettem, belehajszoltak, szavazófülkébe, félkegyelműről, közszereplőnek, adminisztrátor, utódpártjainak, munkásosztályt, szakszervezeti, intézményesült, figyelmeztetés, fennhéjázóknak, bérlakásokból, felelőtlenség, elveszítették, kisembereknek, rendszerváltó, egzisztenciát, eladósítással, honfitársaink, mesterségesen, díjbeszedőnél, következtében, mechanizmusba, visszaélőknek, szerencsétlen, tevékenységét, értékesítését, eladósították, számonkérésük, másodállásban, szocializmust, tapasztalatot, felelősségről, hajléktalanok, demonstrálunk, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 115
  • e Hét: 3643
  • e Hónap: 12247
  • e Év: 48188
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.