Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Koszovó ~ a függetlenség ára
  2008-02-29 22:26:56, péntek
 
  Hazánkért Online, 2008. 02. 27.





Koszovó ~ a függetlenség ára
I.



Kutatásaim során már régóta tapasztalom, hogy igazságnak megfelelő sajtóközlemény olyan ritka, mint a fehér holló, és a tárgyilagosság pedig egyszerűen hiányzik a külföldi szótárakból. Tanulmánysorozatomat a való, de elhallgatott tények feltárásával, és nem utolsó sorban magyar szemmel, állítottam össze. Írásommal, amennyire lehetséges, a pártatlanságra törekszem, hogy az érem másik oldalát is bemutassam. Mivel a téma meglehetősen bonyodalmas, tanulmányomat több folytatásban az eddig összegyűjtött vaskos sajtóanyag alapján tervezem megírni. Olvasóink drótpostán küldött észrevételeit, megjegyzéseit szívesen fogadom. - T.J. szerkesztő

*

"Koszovó a mai naptól büszke, független és szabad" - jelentette ki Hashim Thaci koszovói miniszterelnök a pristinai parlament rendkívüli ülésén. "Soha nem szűntünk meg hinni abban az álomban, hogy egy napon a világ szabad nemzeteinek sorába kerülünk, és a mai napon ezt megtesszük". - 2008. február 17.



▐ Nem akarom elrontani a lelkesedések hangulatát, de úgy vélem, kissé tévednek azok, akik ezt a ,,függetlenséget" tiszta üzletnek tekintik, és reménykedve várják, amikor egy szép napon talán az ő függetlenségi álmuk is megvalósulhat. Itt a trianoni gyászbéke által idegen uralom alá dobott felvidéki, erdélyi és délvidéki magyar testvéreinkre gondolok.



Jóhiszeműség a budapesti parlamenttől bármit is elvárni, hogy cselekedeteik a magyarság érdekében történjék. És lám csak Budapesten, a mindenki és akárki érdekét -- kivéve a magyarságét! -- képviselő parlament, az álellenzékkel együtt, felsorakozik a nagyfőnök Nyugat nemzetközi politikájához, és siet elismerni Koszovó egyoldalúan kikiáltott függetlenségét.



Nem meglepő, hogy Koszovó függetlensége ellen a trianoni és párizsi békeegyezmények államai tiltakoznak a leghevesebben: ► Szerbia, Oroszország, Kína, Szlovákia, Románia és Spanyolország, valamennyi állam, amelyben elnyomott kisebbségek élnek. Ugyebár, veszélyes bolygatni odújában a medvét, amely ellopott zsákmányokon alszik! Izrael bár a hírek szerint ,,aggódik", de erre nincs is szükség, mert a cionista állam már elvégezte a palesztinok ,,függetlenségét" - a Választófallal!



Téves az a megállapítás, hogy Koszovó függetlenségét a ,,nemzeti önrendelkezés jogára alapították" volna! Ezt próbálják elhitetni a közvéleménnyel, ám ez szemenszedett hazugság! Koszovó tartomány 82%-os albán lakossága - amelynek 'népszaporulata meghaladja az őshonos államalkotó lakosságét' -- éppen most vesztette el a függetlenségét és a szabadságát. A lelkesedő kedélyek majd akkor csitulnak el, amikor Koszovóba Washington,





A USA volt ENSZ-követe majd

a Clinton-kormányzat

külügyminisztere

Madeleine (Kolbe) Albright

és Hashim Thaci



az EU és NATO által kinevezett magas rangú, igazgatással és kormányzással megbízott idegen ügynökei kerülnek. (A gépezet már beindult, felesleges jövőidőben beszélni!) Idővel, sőt rövidesen majd az is kiderül, hogy a ,,nyugati demokrácia" mit jelent a lakosságnak, hiszen tudjuk, hogy akárcsak Irakban, Koszovó államigazgatásában is valamilyen diktatórikus Bush-ENSZ-EU féle alkirályság veszi majd át a hatalmat. Koszovóban az országhódítás ékes példája - állítólag a ,,demokrácia, a függetlenség és szabadság megvalósítása az albán lakosság érdekében" -- kísértetiesen emlékeztet Magyarország 1944-45-ös helyzetére, amikor Debrecenben, a győztes Nyugat támogatásával, szovjet tankok árnyékában állították fel az Ideiglenes Nemzeti Kormányt. Vagy emlékezzünk Irak amerikai lerohanására (2003), ahol kezdetben az abszolút hatalmat két évig az amerikai L. Paul Bremer tartotta kézben.



Ne feledjük, hogy az embertelen, lelketlen nemzetközi nyugati politika, mialatt hangzatos emberi jogokat hirdet - minden időben a saját érdekei szerint - ide vagy oda dobál népeket, nemzetiségeket. Ez lesz vagy már az is a sorsa a szerencsétlen koszovóiaknak is...!



Koszovó esetében a népszaporulatra alapozott nemzeti önrendelkezési jog csak porhintés a gyanútlan közvélemény szemébe! Egy dolog bizonyos, például Magyarországon, az EU erőszakos bevándoroltatásai idővel megnövelik bizonyos országrészek idegen lakosságának - afrikai, ázsiai, cigány, zsidó stb... -- létszámát, amit ,,függetlenség" címen kihasználhatnak hazánk újabb területrablásához. Tegyük fel, hogy egy-egy megyében csak zsidók, kínaiak vagy cigányok lesznek többségben, akkor ez alapot adhat a ,,függetlenség" kikiáltására? Amit nem vásárolhatnak fel, azt majd a Nyugat segítségével a népszaporulat elve alapján kisajátítják! Ez akármikor megtörténhet a Dunántúlon, a Tiszántúlon, vagy a főváros idegenek részére luxuslakásokkal, vásárlóközpontokkal kiépített területén, ahonnan a honos magyar lakosság menekülni kényszerül.



USA-NATO fennhatóság alatt Koszovó albán lakosságának negyede elhagyni kényszerült hazáját, hogy máshol keressen megélhetést. Ugyanúgy 25 ezer szerb és cigány is elment. A menekültek célországai ismeretlenek, elképzelhető, hogy nagy részük Magyarországon telepedett le.

*

A 82%-ban albán lakosú Koszovó, Szerbia tartománya február 17-én kikiáltotta a függetlenségét. Ezt azonnal sietett elismerni Amerika, Németország, Anglia, Franciaország és az Európai Unió. Vajon megbízhatunk-e ezen országok őszinteségében, hogy az aláírt nemzetközi egyezményeket tiszteletben tartják? [Ugye, mi magyarok ezen a téren már tapasztalatból beszélhetünk!] Koszovó függetlenségének elismerése homlok egyenest ütközik az ENSZ Biztonsági Tanácsának 1244. határozatával, amit 78 napos bombázás után Jugoszláviának alá kellett írnia, 1999-ben.



2005. júniusában Kofi Annan, az ENSZ főtitkára, Marti Ahtisaari volt finn elnököt nevezte ki rendkívüli követként a Koszovó-ügyek tárgyalásának utolsó szakaszához. Az egyetemi tanár Ahtisaari, aki a George Soros milliárdos spekuláns által fenntartott NATO-bővítés, US/EU szabadpiacot és egyéb beavatkozásokat szorgalmazó International Crisis Group /ICG/ elnöke, természetesen nem bizonyult semleges döntőbírónak. Az ICG igazgatóságában, Koszovó bombázásaiért felelős két amerikai kulcsfigura van: Wesley Clark tábornok és Zbigniew Brzezinski.



Az Egyesült Államok és az EU kinevezi a Nemzetközi Polgári Képviseletet, amely (International Civilian Representative) átveszi az irányítást Koszovó felett. Az ICG teljes fennhatósága alá kerül a vámhivatal, az adóztatás, a pénz-, és bankügyek.



Az EU megalapítja az ,,European Security and Defense Policy Mission" /ESDP/ -- Európai Biztonsági és Védelmi Politikájának Misszióját - és a NATO az International Military Presence - Nemzetközi Katonai Karhatalom jelenlétét. Koszovóban ezek az intézmények illetve szervezetek teljes irányítása alá esnek a külpolitika, a biztonság, a rendőrség, az igazságszolgáltatás, a törvényszék és a fegyházak. Nevezett intézmények és az ICR döntő szava határoz abban, hogy milyen bűncselekményekben és kik ellen hozható ítélet. Bármilyen határozatot visszafordíthatnak és/vagy semlegesíthetnek. [Ha ezek után valaki még «függetlenségről» beszélne, akkor e szó jelentése feltétlenül magyarázatra szorul!]

'Oszd meg és uralkodj!'
A Balkán különféle nemzetiségi kisebbségekből, vallási csoportokból - oláh, szerb, bolgár stb... -- összetákolt térség. Vesszen Trianon! A második világháború után alakult Jugoszláv Szocialista Államszövetség hat tartományt foglalt magában, de egyik sem volt többségi. Jugoszlávia hagyományos ellenséges érzelmekkel jött létre a XX. század elején, amit korábban a törökök, később pedig a Habsburgok jól kihasználtak, nem is beszélve a brit és francia beavatkozásokról.



A '90-es években a Szovjetunió látványos felbomlása után a Pentagon azonnal hozzálátott a NATO keleti irányba való kibővítéséhez, és az 'Oszd meg és uralkodj' elvet tette magáévá, az egész térségben.



1991-ben mialatt a világ Irak napirenden való bombázásának szörnyűségeivel foglalkozott, Washington különféle horvát, szlovén és bosnyák szeparatista csoportokat pénzelt és támogatott a jugoszláv államszövetség tartományaiban. Az USA és Németország akkor is sietett elismerni, sőt támogatni is a szeparatista csoportokat.

,,Camp Bondsteel"
Kilenc évvel a NATO-hadművelet után Koszovóban még mindig 60% a munkanélküliség, és a térség Európában a kábítószer-kereskedelem és a prostitúció alvilágának a virágzó központja lett. Az ásványkincsekben gazdag kis államban a korábban aránylag virágzó ipar - a bányák, a malmok, a kohók és olajfinomítók, vasutak elnémultak. A NATO megszállás alatt Koszovó anyagi javait privatizálták és eladták külföldi nyugati nagyvállalatoknak. Az egyetlen nagy





Dick Cheney



építmény, a hírhedt Camp Bondsteel, Európa egyik legnagyobb amerikai támaszpontja, aminek a szerződését a Halliburton vállalat kaparintotta meg. Jelenleg a Camp Bondsteel irányítása alatt áll az egész térség nyersolaj és szállítóeszközök ügyeinek intézése.



A Halliburton-cég külön tanulmányt érdemelne! Az utóbbi években heves viták keringtek a Bush-kormányzat alelnöke Dick Cheney nevéhez fűződő Halliburton vállalat körül. Cheney otthagyta a vállalatot még 2000-ben, az amerikai elnökválasztás idején és 34 millió US dollárral távozott. Ki mondja azt, hogy a háborúzás nem kifizető? --Wikipedia



Koszovóban a legnagyobb börtön a Camp Bondsteel nevű amerikai támaszpont, ahol fegyenceket minden bűnvád, törvényszéki tárgyalás, és ügyvédi képviselet nélkül fogva tartanak.





-[














Az alkirályság és a kormány
Koszovóban most ugyanolyan bűnszövetkezet került hatalomra Hashim Thaci miniszterelnökkel a bársonyszékben, mint Budapesten, az USA, az EU és az ENSZ támogatásával. Miniszterelnökségét az ENSZ ,,Ideiglenes Önkormányzati Intézmény" (Provisional Institutions of Self-Government) /PISG/ hozta létre. Ez röviden annyit jelent, hogy az 'Egyesült Nemzetek' sóhivatal, -- nemzetközi törvények megsértésével, -- nemcsak előkészítette Koszovó ,,függetlenségét", hanem egy bűnszövetkezet ügynökeit telepítette az állam élére.

Idézetek a kanadai ,,GlobalResearch.ca" honlapról:


Hashim Thaci, a Kosovo Demokrata Párt (PDK) elnöke, az ideiglenes kormány miniszterelnöke, a KLA (Kosovo Liberation Army) volt fővezére köztudottan háborús bűnös!



,,A Hashim Thaci vezette PDK, volt KLA parancsnok a háború után számos város elfoglalt. A pártnak szoros kapcsolatai vannak bizonyos szervezett bűnözőcsoportokkal." - The Observer, 2000.10.29.



,,Thaci úr, becenevén ,,A kígyó", a KLA idejében is jólöltözött forradalmi-parancsnok volt, szegényes szónoki képességekkel rendelkezik, és szoros kapcsolatokat tart fenn bűnözőcsoportokkal. Mindent elkövet a pártja (PDK) és az USA közti jóviszony érdekében." - The Scotsman, 2000.10.20.



,,Én felismerem a terroristákat, és ezek az emberek terroristák." - Robert Gelbard US nagykövet.



Az előzőleg Hasim Thaci által vezetett KLA kapcsolatokat tart fenn közel-keleti és távol-keleti kábítószer-kereskedőkkel. Interpol, Europol és gyakorlatilag minden európai kémszolgálat és kábítószer-ellenes szervezet aktákat tart olyan narco-csoportokról, amelyek egyenesen a KLA-hoz vezetnek." - Michael Levine, az US Drug Enforcement Administration. /DEA/.



,,Hashim Thaci alapította a Drenica-Group nevezetű földalatti szervezetet, amely a becslések szerint Koszovóban a bűncselekmények 10-15 %-áért felelős (fegyvercsempészet, lopott autók, olaj, cigaretta és prostitúció." - Wikipedia ◘



/folytatjuk/



Tóth Judit

Kanada

http://www.hazankert.com/200802_kosovo.html

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szállítóeszközök, függetlenségének, beavatkozásokról, semlegesíthetnek, külügyminisztere, ásványkincsekben, miniszterelnöke, munkanélküliség, luxuslakásokkal, szörnyűségeivel, békeegyezmények, bűncselekmények, függetlenségről, népszaporulatra, kihasználhatnak, beavatkozásokat, igazgatóságában, pártatlanságra, tartományaiban, representative, jugoszláviának, függetlenségét, államszövetség, miniszterelnök, elnökválasztás, magyarországon, őszinteségében, tapasztalatból, függetlenséget, népszaporulata, kisebbségekből, globalresearch, bűnszövetkezet, sajtóközlemény, közvéleménnyel, administration, fehér holló, tárgyilagosság pedig, külföldi szótárakból, pártatlanságra törekszem, érem másik, téma meglehetősen, eddig összegyűjtött, pristinai parlament, világ szabad, lelkesedések hangulatát, szép napon, trianoni gyászbéke, budapesti parlamenttől, magyarság érdekében, álellenzékkel együtt, nagyfőnök Nyugat, Hazánkért Online, Hashim Thaci, Koszovóba Washington, Ideiglenes Nemzeti Kormányt, Paul Bremer, Európai Unió, ENSZ Biztonsági Tanácsának, Kofi Annan, Marti Ahtisaari, George Soros, International Crisis Group, Wesley Clark, Zbigniew Brzezinski, Egyesült Államok, Nemzetközi Polgári Képviseletet, International Civilian Representative, European Security, Defense Policy Mission”, Európai Biztonsági, Védelmi Politikájának Misszióját, International Military Presence, Nemzetközi Katonai Karhatalom, Vesszen Trianon, Jugoszláv Szocialista Államszövetség, Camp Bondsteel”, Dick Cheney, Camp Bondsteel, Ideiglenes Önkormányzati Intézmény”, Provisional Institutions, Egyesült Nemzetek’, Kosovo Demokrata Párt, Kosovo Liberation Army, Robert Gelbard US, Hasim Thaci, Michael Levine, Drug Enforcement Administration, Tóth Judit,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Müller Péter tollából  Baranyi Ferenc - N i n c s  Van néhány kérdés, amin gondol...  Egy tavasz  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Alvó cica  Szép estét kedves látogatóimna...  képre írva  Hamvas Béla  A Magyar Költészet napja alkal...  Az ember  Emlékezz  Nevelőszülőkhöz adták,  Facebookon kaptam  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Paul David Tripp Április 14  Facebookon kaptam  ajándék, mellyel meglepem  Vidámság  Különleges  Alvó cica  képre írva  Anyámról való emlékek  Facebookon kaptam  A felvilágosodás...  Facebookon kaptam  Szeretem ujjad karcsuságait,  Különleges  jó reggelt  különleges  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Emlékezz  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Somlyó Zoltán - Orgonával  Robert Merle tollából  Az ember emlékekből áll  Sík Sándor - Ha jő a perc  IGEN így  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Azért kaptad  Robert Merle tollából  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Különleges  Facebookon kaptam  Erdei gyöngyvirág  Facebookon kaptam  Jan Twardowski - Siessünk  Egy barátság története  Szép estét  Paul Éluard - És egy mosoly  Jan Twardowski - Siessünk  Szép estét  Andrássy Réka - A bolond Böske  Facebookon kaptam  Különleges  Erdei gyöngyvirág  Szívek  különleges  Töröld le  Andrássy Réka - A bolond Böske  Facebookon kaptam  Ott van  Pitypang szökőkút  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Andrássy Réka - A bolond Böske  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Tanmese  Erdei gyöngyvirág  képre írva  képre írva  Robert Merle tollából  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Esterházy Péterre emlékezünk  A hagyma antibakteriális hatás...  Facebookon kaptam  Müller Péter tollából  Gebhardt Nóra versei II.  40 felett  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Különleges  Jan Twardowski - Siessünk  Szép estét  Paul David Tripp Április 13  40 felett  Megígért békesség  Facebookon kaptam  Vannak emberek  Facebookon kaptam  Robin Wight pitypang szobra  Facebookon kaptam  James Allen  Borzasztó 
Bejegyzés Címkék
fehér holló, tárgyilagosság pedig, külföldi szótárakból, pártatlanságra törekszem, érem másik, téma meglehetősen, eddig összegyűjtött, pristinai parlament, világ szabad, lelkesedések hangulatát, szép napon, trianoni gyászbéke, budapesti parlamenttől, magyarság érdekében, álellenzékkel együtt, nagyfőnök Nyugat, hírek szerint, cionista állam, palesztinok &#8222, őshonos államalkotó, lelkesedő kedélyek, országhódítás ékes, albán lakosság, győztes Nyugat, abszolút hatalmat, saját érdekei, szerencsétlen koszovóiaknak, népszaporulatra alapozott, gyanútlan közvélemény, dolog bizonyos, népszaporulat elve, főváros idegenek, honos magyar, menekültek célországai, 82%-ban albán, aláírt nemzetközi, egyetemi tanár, irányítást Koszovó, intézmények illetve, második világháború, egész térségben, világ Irak, jugoszláv államszövetség, szeparatista csoportokat, térség Európában, prostitúció alvilágának, virágzó központja, ásványkincsekben gazdag, korábban aránylag, egyetlen nagy, hírhedt Camp, egész térség, utóbbi években, amerikai elnökválasztás, legnagyobb börtön, bűnszövetkezet ügynökeit, állam élére, kanadai &#8222, ideiglenes kormány, háború után, pártnak szoros, emberek terroristák, előzőleg Hasim, becslések szerint, bűncselekmények 10-15, szállítóeszközök, függetlenségének, beavatkozásokról, semlegesíthetnek, külügyminisztere, ásványkincsekben, miniszterelnöke, munkanélküliség, luxuslakásokkal, szörnyűségeivel, békeegyezmények, bűncselekmények, függetlenségről, népszaporulatra, kihasználhatnak, beavatkozásokat, igazgatóságában, pártatlanságra, tartományaiban, representative, jugoszláviának, függetlenségét, államszövetség, miniszterelnök, elnökválasztás, magyarországon, őszinteségében, tapasztalatból, függetlenséget, népszaporulata, kisebbségekből, globalresearch, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1121
  • e Hét: 3043
  • e Hónap: 6788
  • e Év: 160284
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.