Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ha csak picit játszunk vele...
  2008-07-30 14:13:38, szerda
 
  Tisztelt Vezetők!

Ezúton is arra szeretnék kérni Mindenkit, hogy használja ki azt a lehetőséget, amikor kisebb-nagyobb csoport összegyűlik, és ne a különbözőségre világítson rá, hanem az egyezésre, és adja elő, hogy mi a valódi igazság: égiség: a szeretet, mely akkor nyilvánul meg igazán, ha a bennünk közösre alapoz: és ez éppen a Turul ereje! a lélekmadáré! - amely madár = magyar: mag-úr, mag-erő, mag-őr!!! A magyaroknak kell utat mutatni a többi nemzet számára! De előbb tegyék már nyilvánvalóvá minden magyarnak, hogy mi az, hogy magyar! És mit JELent a Turul! Szó szerint, nemcsak történelmi szempontból! Mert nyelven értünk! És nem szimbolizál, mert az csak egyezményes jel, hanem, hogy szó szerint mit JELent!!!

TuRuL = TéRüL !!! Meg kell térnünk ön-mag-unkhoz, amikor is láthatjuk, hogy fenn=benn, mert a mag, a lélek isteni, Istentől való, ebben teljesen: tejesen: tisztán: fehéren: fényesen: arányosan, aranyosan: nap-szerűen egy-ez-Ő-ek vagyunk! Tehát mindenkinek mag-án kell először alakítania, azzal, hogy teljesen magához tér, nyitott lesz a jóra! Mert mondani, mondogatni mindent lehet, de bizonyságot tenni csak a tett-tel!

És nagyszerű lehetőség, hogy rend-őrök is vannak jelen, szinte mindig! Mert ha talán ki van adva, hogy tudatosan oda se figyeljen, a tudatalattijába bejut az igazság és önműködően hatva egy idő után elkezdi feszegetni a körülötte lévő páncélt, és áttöri! Mindig működik a kör-kereszt! Nemcsak a Szent Koronában van benne, hanem ha jól cselekszünk, minden tettünkben működésbe lép! És a kereszt: a fény kiárasztása a lelkünkből a sugárzással önmaga megalkotja a kört, ami védelmet is ad egyben és továbbadja a teljesség: tisztaság lehetőségét egyetlen csillogó ponttal!

Mert a magyar nyelv igazsága szerint bármekkora SZaR-ba egyetlen fénymag bekerül: az SZáR-ba szökkenhet! És onnan me(a)g-kezdődik a növekedés! Nő: növény: növevény! Növény: zöld: a magyar zászló női, lelki, bal: bél(ső:ős): szív-oldala!

Kell a női erő a növekedéshez, hogy a férfiak jól, helyesen, lelkien, lélekből tudjanak megnyilvánulni, ne egymással birakozzanak téves tudat-állapotuk miatt! Mert ami most működik, az nem erő, hanem erő-fitogtatás, az erőnek csak szakasza, része, szakja: erő-szak!

Kény-szerrel (a kény elemével), távol-maradással, maradisággal ugyan semmire nem fogunk menni!

Tudom, türelmetlen vagyok (?), gyakorlom a tűr elemem edzését, de nincs sok idő! Tessék finoman, gyengéden (ez is politika!) kimondani, hogy mi a valódi, már létező igazság!

Mert szép dolog a bizalom, hogy majd jön utánunk, bennünk bízva a többi európai és idővel minden földi nép, de tudjuk-e mi magunk már mind, hogy mit is követünk? Mert amíg csak magyarkodás van magyarság helyett (mellverés szó szerint, ugra-bugra, cigaretta, zabálás, pornó..) addig hogy akarunk (ahelyett, hogy szeretnénk...) mi példát mutatni?

Szer-e-tettel

Pál Babette


Ui: a lényeg: lény-egi: égi lény: isteni:

ismerni és megismertetni minél nagyobb mennyiségű emberrel az alapszabályokat, ami szerint a nyelvünk működik és visszahat a gondolkodásunkra, ezzel a tudat-állapotunkra, ezzel a Jelenünkre, hogy Itt és Most tudjunk élni, azaz elvezet önmagunkhoz:

1. a magánhangzók szabadon cserélhetőek

2. az ugyanott ejtett mássalhangzók egymással felcserélhetőek:

B = P = V = F

R = L = LY = J

K = H = G = GY

D = T = TY

M = N = NY

C = CS = S = SZ = Z = ZS


Ha csak picit játszunk vele, rájövünk, hogy nemcsak formai, hanem fogalmi összefüggések is jelen vannak a nyelvünkben, s ezek segítenek megérteni, hogy miért úgy működik a világ most, ahogy - és hogyan működne helyesen!

KöR

KéR

KeReSZT

KoRoNa

KiRáLY

GRáL !!!!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: gondolkodásunkra, tudatalattijába, felcserélhetőek, alapszabályokat, különbözőségre, megnyilvánulni, megismertetni, összefüggések, nyilvánvalóvá, mássalhangzók, magánhangzók, maradisággal, állapotunkra, növekedéshez, birakozzanak, cserélhetőek, lélekmadáré, bizonyságot, önmagunkhoz, cselekszünk, kiárasztása, mindenkinek, nyelvünkben, szempontból, lehetőséget, szimbolizál, egyezményes, magyaroknak, lehetőségét, sugárzással, magyarkodás, türelmetlen, összegyűlik, maradással, lelkünkből, tettünkben, különbözőségre világítson, valódi igazság, bennünk közösre, magyaroknak kell, többi nemzet, csak egyezményes, lélek isteni, tudatalattijába bejut, körülötte lévő, fény kiárasztása, sugárzással önmaga, magyar nyelv, magyar zászló, erőnek csak, kény elemével, többi európai, Tisztelt Vezetők, Szent Koronában,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Varga János Veniam - Fontos sz...  Makszim Gorkij gondolata  Ami embereknek lehetetlen, az...  Lóhere  képre írva  Németh László tollából  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Adakozás  Szép álmokat!  Adakozás  69 éve hunyt el Albert Einstei...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Png kutya  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Png ház  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Popper Péter szavai  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Akarat  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Mi lenne ha  Kellemes délutánt kívánok  Tavaszi kép  Png csokor  A boldog családok mind hasonló...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Jó éjszakát  A kételkedés kezelése  Hazára minden embernek szükség...  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  Hiányzik  Akarat  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Adakozás  Alázat  Adakozás  Adakozás  Alázat  Szép álmokat!  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Örülök, hogy látlak!  A sors  Alázat  Boldog születésnapot a ma ünne...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  képre írva  Nem méltó hozzád  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Egy bizonyos határt  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Lóhere  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Németh László tollából  Régi emberek, akikre máig büsz...  Popper Péter szavai  Png virág  Facebookon kaptam  Png telefon  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Png virág  Nem méltó hozzád  Gonosz démon-álarc  Jó reggelt, jó napot mindenkin... 
Bejegyzés Címkék
különbözőségre világítson, valódi igazság, bennünk közösre, magyaroknak kell, többi nemzet, csak egyezményes, lélek isteni, tudatalattijába bejut, körülötte lévő, fény kiárasztása, sugárzással önmaga, magyar nyelv, magyar zászló, erőnek csak, kény elemével, többi európai, nyelvünk működik, magánhangzók szabadon, ugyanott ejtett, világ most, gondolkodásunkra, tudatalattijába, felcserélhetőek, alapszabályokat, különbözőségre, megnyilvánulni, megismertetni, összefüggések, nyilvánvalóvá, mássalhangzók, magánhangzók, maradisággal, állapotunkra, növekedéshez, birakozzanak, cserélhetőek, lélekmadáré, bizonyságot, önmagunkhoz, cselekszünk, kiárasztása, mindenkinek, nyelvünkben, szempontból, lehetőséget, szimbolizál, egyezményes, magyaroknak, lehetőségét, sugárzással, magyarkodás, türelmetlen, összegyűlik, maradással, lelkünkből, tettünkben, alakítania, mondogatni, önműködően, feszegetni, jelenünkre, világítson, megalkotja, szökkenhet, továbbadja, mennyiségű, történelmi, szeretnénk, fitogtatás, bármekkora, lehetőség, kimondani, nagyszerű, aranyosan, arányosan, láthatjuk, mellverés, cigaretta, magyarság, koronában, mindenkit, tisztaság, teljesség, visszahat, növekedés, egymással, szeretnék, magyarnak, működésbe, figyeljen, gyengéden, körülötte, gyakorlom, állapotuk, tudatosan, használja, nyilvánul, segítenek, egyezésre, megérteni, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 461
  • e Hét: 1298
  • e Hónap: 9902
  • e Év: 45843
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.