Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ébredőben Skandinávia? – Önszerveződő csoportok a bevá
  2015-06-30 21:34:08, kedd
 
  Ébredőben Skandinávia? - Önszerveződő csoportok a bevándorló bandák ellen

Múlt héten zavargások törtek ki Stockholm bevándorlók lakta gettóiban, de úgy látszik, a svéd hazafiak végre a kezükbe vették az irányítást.

sweden_2573103c

Minden éjjel újra megismétlődő rendbontás Svédország más nagyvárosára is kiterjedt. A bevándorlók kocsikat, iskolákat gyújtogatnak, köveket dobálnak a rendőrökre, tűzoltókra és a mentőkre is.

Múlt hét közepén, szerda éjjel a Nordisk Ungdom néhány aktivistája járőrözött a gettók melletti svéd utcákban.

Polgárőrséget szerveztek nagyszámú svédből, melybe beálltak nacionalisták, futballszurkolók, motorosok és más dühös svédek is.

Ahol a rendőrség beengedte őket, ott bementek a gettóba, és eltávolították a bevándorlókat. Sok más helyet is őriztek éjjel.

svéd

Svéd hazafiak beszámolója az eseményekről változtatások nélkül:

Péntek

Több napi faji alapú zavargások után Stockholmban olyan szóbeszéd kelt életre, hogy a svédek önkéntes önvédelmi bizottságokat állítanak fel azokból, akiknek elegük van a faji alapú zavargásokból. Néhányan a közösségi oldalakon jelentettek ilyesmit.

A Twitteren például ijedt bevándorlók írtak arról, hogy a bedühödött svéd harcosok vadásznak a nyugalmat megzavaró bevándorlókra.

A kulturális marxista elit megőrült, és a rendőrséget nyaggatta, hogy tegyen valamit a közrendet megóvni kívánó önkéntesek ellen. Ennek ellenére nem tűnik úgy, hogy érdekeltek lettek volna a svédek dühe útjába állni. Amit a rendőrség egy hét alatt képtelen volt megoldani, a svéd hazafiak egy éjjel megtették.

Riots in Stockholm, Sweden - 22 May 2013

A svéd hazafias média (nordfront.se) beszámolója:

Megerősítették, hogy több száz svéd gyűlt össze, és tömörült önvédelmi szervezetekbe, tiltakozásképpen a Stockholmban élő bevándorlók által elkövetett erőszakos cselekmények ellen. Az energikus svédekről készült kép a közösségi hálózatokon terjed.

Már a hatodik napja folytak zavargások és gyújtogatások Stockholm különböző helyein. Megerősítették, hogy svéd önvédelmi csoportok alakultak, hogy keményen visszavágjanak a bajkeverőknek.

Ez azért történhetett, mert a rendőrség nyilvánvalóan nem tudja, vagy nem akarja kezelni az ügyet.

A közösségi hálózatokon fénykép terjed az önkéntesekről. A képen több száz svéd látható. A tömeghez később még többen csatlakoztak.

Szombat

A jelentések szerint az önvédelmi bizottságok megalakultak az éjjel, amelyből a legnagyobb több száz fős. A bizottság figyel a bevándorló bajkeverőkre, és segíti a rendőrség, a tűzoltók és a mentők rendvédelmi munkáját.

Ezen az éjjel még több svéd gyűlt össze, hogy kitakarítsák a faji alapú zavargásokat Stockholmból.

Az egyik svéd nacionalista médium interjút készített az egyik önvédelmi bizottság résztvevőivel.

Svéd önkéntesek

Ebédidőben a Nordfront találkozott egy személlyel, akinek jó rálátása van az önkéntesek munkájára Stockholmban. Feltehettünk neki pár kérdést.

K: Mi történt? Miért gyűltek össze az emberek?

V: Egy kérdés gyűjtötte össze az embereket Stockholmsmässanben, Stockholm déli külvárosában. Mindenki, aki úgy érezte, ott kell lennie, így tett. Több mint százan gyűltek össze. A rendőrség nagyon gyorsan érkezett volna, így kocsiba ültünk és Stockholm azon negyedeibe hajtottunk, ahol tudtuk, hogy gond van a bevándorlókkal. Eközben Tumbában közvetlen kapcsolatunk is volt néhány személlyel, egyeseket fizikailag is megdorgáltunk.

K.: Az önvédelmi bizottság tagjai? Őket is ,,fizikailag megdorgálták"?

V: Durván 150-en lehettünk, míg ők 30-an. Üvegeket és köveket dobáltak ránk, míg rá nem jöttek, hogy nincs sok esélyük... akkor aztán elmenekültek... néhányan.

K: Milyen volt a hozzáállásuk azoknak, akik csatlakoztak hozzátok?

V: Nagyon pozitívan álltak hozzá, hogy megoldják azt, amit a rendőrség nem volt képes. A küzdelem alatt azt kiabáltuk: ,,A mi városunk, a mi országunk!" A rendőrök Tumbában folyosót biztosítottak volna, ha elhagyjuk a helyszínt. Rájöttek, hogy sosem fognak ellenőrzésük alatt tartani minket.

K: Gondolod, hogy összegyűlnek még így az emberek? Ez még csak a kezdet lenne?

V.: Már adott a hely és az idő, ahol találkoznak ma is.

K: Mi a céltotok?

V.: Hogy kiűzzük a bevándorlókat és biztosítsuk a svédek létét.

forrás: szentkoronaradio.com

http://ultrasliberi.hu/ebredoben-skandinavia-onszervezodo-csoportok-a-bevandorlo- bandak-ellen/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szentkoronaradio, tiltakozásképpen, futballszurkolók, eltávolították, megerősítették, bevándorlókkal, visszavágjanak, megdorgáltunk, változtatások, bajkeverőknek, polgárőrséget, résztvevőivel, nacionalisták, önkéntesekről, nyilvánvalóan, bevándorlókat, gyújtogatások, bevándorlókra, szervezetekbe, zavargásokból, bizottságokat, biztosítottak, onszervezodo, ultrasliberi, külvárosában, csatlakoztak, gyújtogatnak, megalakultak, kitakarítsák, zavargásokat, stockholmból, nacionalista, önszerveződő, bajkeverőkre, elmenekültek, stockholmban, bevándorló bandák, svéd hazafiak, kezükbe vették, bevándorlók kocsikat, gettók melletti, rendőrség beengedte, eseményekről változtatások, svédek önkéntes, faji alapú, közösségi oldalakon, bedühödött svéd, nyugalmat megzavaró, kulturális marxista, rendőrséget nyaggatta, közrendet megóvni, svédek dühe, Ébredőben Skandinávia, Nordisk Ungdom, Eközben Tumbában,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Paul David Tripp Április 13  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Szép estét kedves látogatóimn...  Esterházy Péterre emlékezünk  Nagy és kis csodák  Facebookon kaptam  Kertem  Önmaga ellenére  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  IGEN így  Müller Péter tollából  Van néhány kérdés, amin gondol...  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Zilahy Lajos mondta  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mindig lesz olyan  Facebookon kaptam  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  képre írva  képre írva  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Szép estét  Egyszerű  Ma van a magyar költészet napj...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Egyszerű  Magyar költészet napja  Walter Chrysler mondta  Robert Merle tollából  Egy tavasz  Kertem  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  képre írva  Esterházy Péterre emlékezünk  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Különleges  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Vidámság  Facebookon kaptam  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Paul David Tripp Április 13  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Töröld le  Kedvenc felismerésem az imádsá...  különleges  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Szép estét  Vidámság  Facebookon kaptam  Andrássy Réka - A bolond Böske  Facebookon kaptam  Jó nap volt  Paul David Tripp Április 13  Facebookon kaptam  Tanácsok egy pszichológustól  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Tanmese  Facebookon kaptam Krisztinától  Van néhány kérdés, amin gondol...  Zilahy Lajos gondolata  Szívek  40 felett  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Annyira tisztelem a szabadságo...  Szeretem ujjad karcsuságait,  Egy párkányon  Baranyi Ferenc - N i n c s  Facebookon kaptam  Egyszerű  Önmaga ellenére  képre írva  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Van néhány kérdés, amin gondol...  Erdei gyöngyvirág  Segíts neki dicsérni Téged  Ott van 
Bejegyzés Címkék
bevándorló bandák, svéd hazafiak, kezükbe vették, bevándorlók kocsikat, gettók melletti, rendőrség beengedte, eseményekről változtatások, svédek önkéntes, faji alapú, közösségi oldalakon, bedühödött svéd, nyugalmat megzavaró, kulturális marxista, rendőrséget nyaggatta, közrendet megóvni, svédek dühe, éjjel megtették, svéd hazafias, energikus svédekről, közösségi hálózatokon, hatodik napja, rendőrség nyilvánvalóan, képen több, tömeghez később, jelentések szerint, önvédelmi bizottságok, legnagyobb több, bizottság figyel, bevándorló bajkeverőkre, mentők rendvédelmi, egyik svéd, egyik önvédelmi, önkéntesek munkájára, kérdés gyűjtötte, rendőrség nagyon, önvédelmi bizottság, hozzáállásuk azoknak, küzdelem alatt, rendőrök Tumbában, kezdet lenne, svédek létét, szentkoronaradio, tiltakozásképpen, futballszurkolók, eltávolították, megerősítették, bevándorlókkal, visszavágjanak, megdorgáltunk, változtatások, bajkeverőknek, polgárőrséget, résztvevőivel, nacionalisták, önkéntesekről, nyilvánvalóan, bevándorlókat, gyújtogatások, bevándorlókra, szervezetekbe, zavargásokból, bizottságokat, biztosítottak, onszervezodo, ultrasliberi, külvárosában, csatlakoztak, gyújtogatnak, megalakultak, kitakarítsák, zavargásokat, stockholmból, nacionalista, önszerveződő, bajkeverőkre, elmenekültek, stockholmban, ellenőrzésük, feltehettünk, történhetett, kapcsolatunk, nagyvárosára, eseményekről, cselekmények, összegyűlnek, hozzáállásuk, megismétlődő, megdorgálták, bevándorlók, jelentettek, beszámolója, hálózatokon, találkoznak, rendőrséget, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 281
  • e Hét: 620
  • e Hónap: 4365
  • e Év: 157861
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.