Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Elszabadultak az ösztönös indulatok
  2013-09-18 11:27:55, szerda
 
   
  Olvasom a Facebookon, hogy valaki csákánnyal fog megjelenni valamelyik bank előtt... Amikor olvastam ezt a fenyegetődzést, csak moslyogtam, mert tudtam, hogy nem fogja rombolásra használni. Én is átéltem és átélem ezt a végső kétségbesést, amikor már nem tudok mit kitalálni, mint az erőszakkal való riogatás... Ez aztán, többnyire - ha valódi magyar az illető - önmaga ellenfordul, vagy azok ellen, akiktől a legkisebb ellenállás várható...
Erre, mit hallok az egyik híradóban? Letartóztatták ezen szerencsétlent, "terrorizmus gyanújával!"
NEM HIÁBA GONDOLOM ÉN, HOGY

- UGYANAZOK EZEK A MINDENKORI HATALMAT KÉPVISELŐ ÉS VÉDELMEZŐ RENDŐRÖK, MINT AKIK ÁVH-sként felléptek a saját népük ellen és

- UGYANAZOK, AKIK VÉDELMEZTÉK A KÁDÁRI VÉRGŐZÖS BOSSZÚÁLLÁST, MAJD A SUTTYOMTERRORT!!!

- UGYANAZOK, AKIK BRUTÁLISAN RÁTÁMADTAK VÉDTELEN- BÉKÉS MEGEMLÉKEZŐKRE 2006-BAN!!!


Csoda, hogy mindenki szorong ebben az országban és mindenki frusztált, de nem azért, mert tüntettek a Kossuth téren!

Hanem azért, AMIÉRT tüntettek!


Ez, pedig nem más, mint a SZORONGÁST KIVÁLTÓ OK:
2006-ra nyilvánvalóvá vált, hogy HAZUG, GAZDASÁGI ÉS POLITIKAI BŰNÖZŐK KEZÉBE KERÜLT MAGYARORSZÁG!


Csakhogy, ez a hazudozás nem most kezdődött, hanem 1945 utáni bűnbak-politizálással! Amikor is a filmhíradókban olyan kisdiákokat mutogattak - MINTA-ként követendő - akik feljelentették az ÁVH-nál vagy a Beszolgáltató minisztérium helyi hivatalos helyiségében a SAJÁT SZÜLEIKET!!!

Majd a bűnbak-politizálásos-hazudozás ellen 1956 okt. 23-án felkelő és IGAZSÁGOT KÖVETELŐ magyar népnek megmutatta ez a hatalom, hogy a HAZUGSÁG KULTUSZA ellen nincs értelme semmilyen lázadásnak!!!!
Ártatlan embereket lövettek halomra, börtönöztek be életfogytiglanra, vagy kínoztak halálra és a műszaki egyetem tervei alapján elkészített darálóval eltüntették ezen áldozatok tetemeit! El lehet képzelni a félelem azon fokát, amitől még érdeklődni sem mertek ELTŰNT HOZZÁTARTOZÓIK után a rokonok! (TEMETETLEN HALOTTAK ezrei kiáltanak azt IGAZSÁGOS ELSZÁMOLTATÁS után!)

Miért ez a rettenetes félelem?

Azért, mert 1956 után kiépült titkosszolgálati hálózat "segítségével" megvalósult az a SUTTYOM-TERROR, amelynek az volt a lényege, hogy KIIRTSA A MAGYAR EMBERBŐL A LELKISÉGET! Ehhez szüksége volt a hatalomnak arra a marxista-ateista ideológiára, melyre hivatkozva kiélhette azt a mérhetetlen bosszúvágyát, amely a II. világháborút követően tombolt a rákosista-féle, majd az 1956 utáni kádárista hatalomgyakorlókban.

LELKETLEN! Mondja a magyar ember, ha valakiről úgy gondolja, hogy ártó szándékkal tesz, vagy érez. Ilyen lelketlen, önmagának és ezzel közvetlen környezetében élőknek is ártó szándékkal "éli", vagy inkább önpusztítja és pusztítja életét Európa szívében a magyarnak nevezett nép.
Mert, 1956 után már megbizonyosodhatott arról, hogy nem fordulhat azok ellen, akik rákényszerítették és még egy kicsit sem hagyták magyarítani azt a szörnyű ideológiát, "kultúrát", amitől olyan frusztált lett, hogy tehetetlen dühében önmaga ellen fordult! Bizonyság erre: az elvetélt magzatok milliói, a magas öngyilkossági ráta, az alkoholizmus, mint népbetegség és az ebből következő összes korai halálok...
Ezzel a lelketlenséggel el lehetett érni, hogy minden magyarnak egy másik magyar legyen a legnagyobb ellensége! Öreg a fiatalnak, fiatal az öregnek, nő a férfinak, férfi a nőnek, kétkezi munkás az értelmiséginek, értelmiségi a kétkezi dolgozónak, szülő gyermekének, gyerek szülőjének, oktató diákjának, diák tanárának... és a LELKETLEN HATALOM, AZ AZT KISZOLGÁLÓ LELKETLEN BÜROKRÁCIA AZ EGÉSZ NEMZETNEK! Mert a bűnbakgyártás módszerével manipulálva egymásnak lehetett uszítani a lelketlenné tett embereket, népcsoportokat.
Ötven év össznépi lelketlenségben eltöltött idő elég lehet egy nemzet életében ahhoz, hogy kipusztítsa önmagát?

NEM!!!!!!!!!!!!!!

Mert újra és újra fellázadnak, akik ragaszkodnak a saját lelkiségükhöz!!!

Mert hiába volt a kádári viszonylagos "jólét", az anyagiak gyarapítása, a műtárgyak és az egész társadalmi építmény fáradságos, véres-verejtékes építgetése, ha rossz, LELKETLEN alapokra, idegen ideológiára és "kultúrára" épült!
Ennek belátása következett be 1988-ban; és 1990-ben, már a lelketlen hatalom is belátta, hogy NINCS TOVÁBB!
Mert az ő lelketlen építményüket LE KELL BONTANI, mert előbb-utóbb összeomlik* magától és maga alá temeti a benne élőket!
Föl kell, de új alapokon építeni az új társadalmi építményt**! Elhatározással láttak a nagy munkához a rendszert változtatni akarók.
Ebből az építkezésből nem hiányozhat az egyetlen kohézióerő: a LELKIERŐ!
Hangoztatták és hangoztatják most is a Kossuth téren!

Az a LELKIERŐ, amely GARANTÁLTAN ÖSSZETART, MEGTART, NEMZETTÉ KOVÁCSOL EGY NÉPET!

*Igen, összeomlik, mint, ahogy most is már nyilvánvaló mindenki számára!

**Már azok is kezdik ezt belátni, akik szavazatát 2002-ben és 2006-ban is megvásárolhatták a magukat szocialistának nevező politikusféleségek.
Mert, bizony a borsodi településeken a szavazás napján(!) megnyitott munkaügyi hivataloktól*** kapott címekre gépkocsival közlekedő szoci aktivisták vitték szavazni a legelesettebb embereket!
Ki lehet találni, hogy melyik párt képviselő jelöltjére szavaztak!

Ezek az emberek most tényleg halálfélelemben élnek, mert rá kellett jönniük, hogy csúnyán be lettek csapva! Mert, akire ilymódon szavaztak, most az a megszorítás "csomagját" akasztja a nyakukba! Ezek az emberek kétségbe esésükben azok ellen fordulnak frusztált dühükben, akitől a legkisebb ellenállást remélhetik!
Mint Olaszliszkán a cigányok tették!

***Miért nem tettek semmit a fideszes aktivisták ez ellen a nyílvánvaló törvénytelenség ellen? Hát, ők bejelentették az OVB-nél, csakhogy ott azt mondták: bizonyítsák be! Erre, a 2. fordulóban amikor az ominózus munkaügyi központba be akartak menni, a kapuban hatalmas testű - polgárőrnek álcázott - verőlegények állták útjukat!!!



Legyen ez a tény figyelmeztetés a 2014-es választások előtt! Még most: 2013. októberében is szabadon garázdálkodhatnak - polgárőrnek, rendőrnek, a törvényt védlmezendő bírónak és jobbító szándékú politikusnak ÁLCÁZOTT - letartóztathatnak, tetleesen bántalmazhatnak, vétlenül elítélhetnek és HAZUGSÁGGAL kampányoló BŰNÖZŐ hatalomgyakorlók és hatalom-védelmezők!!!



KÉRDEZEM ÉN EZEK UTÁN, HOGY KI FÉLEMLÍT MEG EBBEN AZ ORSZÁGBAN ÉS KICSODÁT??? Jól tetszik gondolni, azok a megfélemlítők, akik ehhez voltak szokva az elmúlt évtizedekben, miközben az ország békésen tüntető polgáraira mutogatva - a sajtót, a média minden csatornáját felhasználva - hangoztatják vádló, HAZUG SZAVAIKAT!

A 2006. október 18-i blogbejegyzésem

http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=624&n=furaila&blog

átirata 2013. október 18-án

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megvásárolhatták, életfogytiglanra, titkosszolgálati, hatalomgyakorlók, törvénytelenség, bántalmazhatnak, halálfélelemben, lelketlenséggel, blogbejegyzésem, lelketlenségben, megemlékezőkre, figyelmeztetés, népcsoportokat, politizálással, suttyomterrort, elhatározással, szocialistának, letartóztatták, szerencsétlent, értelmiséginek, filmhíradókban, hozzátartozóik, fenyegetődzést, feljelentették, környezetében, bejelentették, elszámoltatás, megfélemlítők, öngyilkossági, beszolgáltató, politizálásos, lelkiségükhöz, településeken, bűnbakgyártás, nyilvánvalóvá, legelesettebb, végső kétségbesést, erőszakkal való, legkisebb ellenállás, egyik híradóban, saját népük, filmhíradókban olyan, műszaki egyetem, félelem azon, rettenetes félelem, hatalomnak arra, marxista-ateista ideológiára, mérhetetlen bosszúvágyát, 1956 utáni, magyar ember, magyarnak nevezett, szörnyű ideológiát, HIÁBA GONDOLOM ÉN, UGYANAZOK EZEK MINDENKORI HATALMAT KÉPVISELŐ ÉS VÉDELMEZŐ RENDŐRÖK, MINT AKIK ÁVH-sként, AKIK VÉDELMEZTÉK KÁDÁRI VÉRGŐZÖS BOSSZÚÁLLÁST, MAJD SUTTYOMTERRORT, AKIK BRUTÁLISAN RÁTÁMADTAK VÉDTELEN- BÉKÉS MEGEMLÉKEZŐKRE, SZORONGÁST KIVÁLTÓ OK, GAZDASÁGI ÉS POLITIKAI BŰNÖZŐK KEZÉBE KERÜLT MAGYARORSZÁG, SAJÁT SZÜLEIKET, IGAZSÁGOT KÖVETELŐ, HAZUGSÁG KULTUSZA, ELTŰNT HOZZÁTARTOZÓIK, TEMETETLEN HALOTTAK, IGAZSÁGOS ELSZÁMOLTATÁS, KIIRTSA MAGYAR EMBERBŐL LELKISÉGET, LELKETLEN HATALOM, KISZOLGÁLÓ LELKETLEN BÜROKRÁCIA AZ EGÉSZ NEMZETNEK, NINCS TOVÁBB, KELL BONTANI, GARANTÁLTAN ÖSSZETART, NEMZETTÉ KOVÁCSOL EGY NÉPET, Mint Olaszliszkán, KÉRDEZEM ÉN EZEK UTÁN, HOGY KI FÉLEMLÍT MEG EBBEN AZ ORSZÁGBAN ÉS KICSODÁT, HAZUG SZAVAIKAT, Bóna Mária Ilona,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Erdőn  Png kutya  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  A boldog családok mind hasonló...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Szép estét kedves látogatóimna...  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Irgalom és ítélet  képre írva  Akarat  Png ház  Png telefon  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Sokan azt tartják  Fekete István - Akác  Png férfi  A sors  George Byron - Ahogy itt jár -...  Az engedelmesség miért nem vál...  Png rózsa csokor  Png ház  Png rózsa csokor  A kételkedés kezelése  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Kerüld el az evangélium örömén...  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Png lepke  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Radikális szeretet  Miért nem menti meg Jézus a jó...  képre írva  Png rózsa csokor  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Nagyi telefonál  Szép álmokat!  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Alázat  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Szívem  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Paul David Tripp Április 21  Alvó cicák  Soha ne kedvezz...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Hiányzik  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Tavaszi kép  Alázat  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Németh László tollából  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Reménység és erő Krisztustól e...  Adakozás  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Makszim Gorkij gondolata 
Bejegyzés Címkék
végső kétségbesést, erőszakkal való, legkisebb ellenállás, egyik híradóban, saját népük, filmhíradókban olyan, műszaki egyetem, félelem azon, rettenetes félelem, hatalomnak arra, marxista-ateista ideológiára, mérhetetlen bosszúvágyát, 1956 utáni, magyar ember, magyarnak nevezett, szörnyű ideológiát, elvetélt magzatok, magas öngyilkossági, ebből következő, másik magyar, legnagyobb ellensége, kétkezi dolgozónak, bűnbakgyártás módszerével, lelketlenné tett, nemzet életében, saját lelkiségükhöz, kádári viszonylagos, anyagiak gyarapítása, egész társadalmi, lelketlen hatalom, benne élőket, nagy munkához, rendszert változtatni, egyetlen kohézióerő, magukat szocialistának, borsodi településeken, szavazás napján, legelesettebb embereket, emberek most, emberek kétségbe, legkisebb ellenállást, cigányok tették, fideszes aktivisták, nyílvánvaló törvénytelenség, ominózus munkaügyi, kapuban hatalmas, tény figyelmeztetés, 2014-es választások, törvényt védlmezendő, elmúlt évtizedekben, ország békésen, média minden, megvásárolhatták, életfogytiglanra, titkosszolgálati, hatalomgyakorlók, törvénytelenség, bántalmazhatnak, halálfélelemben, lelketlenséggel, blogbejegyzésem, lelketlenségben, megemlékezőkre, figyelmeztetés, népcsoportokat, politizálással, suttyomterrort, elhatározással, szocialistának, letartóztatták, szerencsétlent, értelmiséginek, filmhíradókban, hozzátartozóik, fenyegetődzést, feljelentették, környezetében, bejelentették, elszámoltatás, megfélemlítők, öngyilkossági, beszolgáltató, politizálásos, lelkiségükhöz, településeken, bűnbakgyártás, nyilvánvalóvá, legelesettebb, bosszúvágyát, építkezésből, hivataloktól, kétségbesést, hangoztatták, hangoztatják, viszonylagos, világháborút, elítélhetnek, építményüket, bosszúállást, ragaszkodnak, felhasználva, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 516
  • e Hét: 793
  • e Hónap: 9397
  • e Év: 45338
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.