Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ne érje szó a ház elejét
  2013-11-08 05:33:25, péntek
 
   
  ,,NE ÉRJE SZÓ A HÁZ ELEJÉT"

Ez a "ne érje szó a ház elejét"-kényszer rettenetesen sokat ront abban a folyamatban, hogy ismét nemzetté váljon a nép, ami egyáltalán most kezd újra néppé válni. Hiszen a JOBB- és BAL-oldalra való osztottság is gátja ennek. Két nyájjá válva, felsorakozva - 20. éve ott ,,béget" a maga vezére mögött. Tetszett ez az okt. 23-i Békemenet még akkor is, ha nyájként lettek feltüntetve mindkét oldalon... Igen! Mindkét oldalon!!!
Pedig, a Békemenetelőket teljesen alaptalanul tüntetik fel BALRÓL ,,JOBBOSOKNAK", JOBBRÓL, pedig ,,Fideszbirkák"-nak!

Ez a mindkét oldalról jövő támadás nagyon nem tesz jót Magyarországnak és a benne élőknek! Ez csak az ,,OSZD MEG ÉS URALKODJ!" elvét követő politikusoknak jó!!! Ezért folyik az uszítás és az alaptalan vádaskodás jobbról is és balról is...
A békemenetelők valójában, a két oldal között egyfajta HIDAT alkotnak, vagy inkább azt a mélységes árkot szeretnék némiképpen betemetni, amit jobbról és balról is megpróbálnak minden létező módon és eszközzel mélyíteni.

Pedig, a nép már kezd belefáradni ebbe. Talán ezért követelte október 23-án oly kétségbe esetten a baloldalinak nevezettek rendezvényén az "összefogást", hogy egyik vezérük percekig nem tudott megszólalni. Szemlátomást már ez a ,,nyáj" is belefáradt ebbe a megosztottságba. Csakhogy, az ő vezérük nem a nemzeti összetartozásra, hanem pont ellenkezőleg: a gyűlölködésre való összefogásra szólította föl balosnak hazudott híveit.

Mindaddig, míg ez így van, nem jöhet létre semmilyen összefogás a ,,NEMZETEGYESÍTÉS" jegyében!

Az a legfőbb akadálya a nemzeti egység létrejöttének, hogy a magukat szocialistának hazudók valójában DIKTATÚRÁT valósítottak meg 1990 előtt... Nem lett tisztázva - még 1990-ben - hogy valójában azért adták át oly "békésen" a hatalmat, mert máskülönben be kellett volna jelenteni Magyarország fizetőképtelenségét. (Tessék csak megnézni ennek bizonyítékát: az 1989-es MSZMP KB ülésein készült jegyzőkönyvek itt látható kivonatát!)

http://furaila.xfree.hu/256559 MSZMP KB-jegyzőkönyv fizetésképtelenségről

Be kellett volna vallani, hogy amiért az egyetlen párt oly mértékben telepedett rá Magyarország MINDEN ÜZEMÉRE, GYÁRÁRA és INTÉZMÉNYEIRE - a függetlenített kisz- párt- és szakszervezeti bizottságaival, annak minden infrastrukturális hátterével és az alkalmazottaik bérével, hogy FELÉLTÉK ezen üzemek, gyárak, és intézmények MINDEN nyereségét... és már az 1970-es évektől kezdődően attól a rothadónak hazudott Nyugattól fölvett kölcsönökből kellett fizetni!!!

http://furaila.xfree.hu/256559 MSZMP KB jkv. Az ország tönkretevéséről- eladósításáról

Az, hogy már akkor is folyamatosan ELÁRULTA a MUNKÁSOSZTÁLYT ez a "PUHA" DIKTATÚRÁT megvalósító hatalmas PÁRT apparátus - mi sem bizonyítja jobban, mint-hogy az 1980-as évekre pont a munkásság volt a legszegényebb! Tessék csak elolvasni Báthory Zoltán: a ,,Tanulók, iskolák, különbségek (Egy differenciális tanuláselmélet vázlata)" című könyvében. Megjelent: 1992-ben a Tankönyv Kiadónál.)
BÁTHORY ZOLTÁN olyan statisztikai adatokra hivatkozik ebben, a mások munkáját is összegző könyvében, melyek azt bizonyítják, hogy az 1980-as évek szakmunkás rétegének gyermekei teljesítenek a legrosszabbul az iskolákban.
A továbbtanulási arányuk egyre kisebb... Az okokat ,,kutatva" megállapítják a szerzők: a szegénységgel, az egzisztenciálisan halmozott hátrányos helyzettel magyarázhatók az ,,alul teljesítések" (vagyis: képességeik szerint többre lennének képesek).
Sőt! Már 1971-ben törvényt kellett hozni az ifjúságról... Nem folytatom... inkább rátérnék arra, hogy miért lett ez elhallgatva a magyar NÉP előtt? És miért képesek magukat még mindig baloldalinak nevezni a legvadabb kapitalistákká vált - volt függetlenített pártvezérek? Talán, mert megkötötték velük azt a bizonyos PAKTUMOT, aminek még a létezését is agyonhallgatják! Sőt! Még 2014-ben is a TUDATLANSÁG és FÉLISMERETEK alapján fogunk elmenni "SZAVAZNI" és NEM VÁLASZTANI-tudni!!! Nemhogy 1990-ben NEM VOLT SZABAD a választás, hanem az azóta eltelt 23-24 évben sem! Mert milyen egy választási lehetőség az, amikor a NÉP nem választhat jelöltet saját maga lakóközösségéből, hanem el kell fogadnia a PÁRTOKra oszlott egy-párti előd utódainak JELÖLTJEIT, akikre aztán "SZAVAZHATUNK"!??? Vagyis, szó sem lehet valódi VÁLASZTÁSRÓL!!!

http://furaila.xfree.hu/256559 Paktum


Ezért, aztán az ÁRULÁS és az ország lakosságának (népe) eladósítása tovább folytatódhatott... zavartalanul! Így fordulhatott elő, hogy a mai napig ünnepelhetnek 1956-os népfölkelés és szabadságharcosok emlékére megtartott emlékezéseken azok és jogutódaik, akik a legfőbb GYILKOSAI voltak a 13 napos harcban résztvevőknek. És gyilkosként vettek részt az 1956-os népfölkelés leverését követő véres megtorlásban...

http://furaila.xfree.hu/256559 Mansfeld Pétert a munkásosztály árulásáért akasztották föl.

Zavartalanul kiárusíthatták az országot privatizáció címén - saját magánvagyonaikat gyarapítandó - a dolgozó munkásság feje fölül! Mi ez,. ha nem ÁRULÁS? Tessék csak elolvasni a fenti képen látható idézetet! Azt, amivel a bíró megindokolta egy akkor még kiskorú pesti srác - halálra ítélésének jogosságát! Az, pedig a munkásosztály "ÁRULÁSA" volt!!! Kérdem én és azt hiszem, hogy jogosan - milyen büntetést érdemelnének ezek a "hivatalos" ÁRULÓK? És ebben mindenki cinkos, aki ezt nem vallja be!!! Addig álságos minden politikai tevékenység és minden un. "VÁLASZTÁS"!!! Így, sajnos, a 2014-es sem lesz valójában "SZABAD", mint ahogy az 1990-es sem - és az azóta összes nem volt az!!! A múltat be kellene végre vallani! Erre az ELSZÁMOLÁSRA-ELSZÁMOLTATÁSRA JOGOS ÖNVÉDELEMBŐL LENNE SZÜKSÉG! Ugyanis, ha valaki önmaga, vagy mások számára ártó szándékkal cselekszik és ezért őt soha nem vonja senki felelősségre, akkor mindaddig fennáll a veszélyeztetettség helyzete, MÍG EZ MEG NEM TÖRTÉNIK!!!.
Ha erre a LELEPLEZÉSRE és ELSZÁMOLTATÁSRA egy társadalmi berendezkedésben - ha csak egyetlen-egy személynek, akinek ÁRTANAK - nincs lehetősége, akkor az NEM DEMOKRÁCIA, hanem az ártó szándékúak diktatúrája!!! Vagyis, a diktatúra folytatódik, csak-hogy ezt már nem szocializmusnak hazudják, hanem "DEMOKRÁCIÁNAK". Ami valójában, pártokrácia - a Paktumnak köszönhetően. Pártokrácia, mert a pártfegyelem betartatása fontosabb a pártok képviselői számára, mint a nép demokratikus és VALÓDI KÉPVISELETE. Vagyis, a PÁRTÉRDEK FELÜLÍRHAT MINDENT, még azt is, ami a NÉP ÉRDEKE LENNE!!!

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: berendezkedésben, lakóközösségéből, magánvagyonaikat, magyarországnak, szocializmusnak, elszámoltatásra, tönkretevéséről, nemzetegyesítés, folytatódhatott, összetartozásra, békemenetelőket, agyonhallgatják, megosztottságba, tanuláselmélet, kapitalistákká, differenciális, függetlenített, bizottságaival, szocialistának, politikusoknak, szakszervezeti, eladósításáról, alkalmazottaik, munkásosztályt, továbbtanulási, kiárusíthatták, résztvevőknek, legszegényebb, demokráciának, legrosszabbul, munkásosztály, gyűlölködésre, jegyzőkönyvek, intézményeire, létrejöttének, ünnepelhetnek, maga vezére, mindkét oldalról, benne élőknek, alaptalan vádaskodás, békemenetelők valójában, mélységes árkot, baloldalinak nevezettek, nemzeti összetartozásra, gyűlölködésre való, nemzeti egység, magukat szocialistának, 1989-es MSZMP, egyetlen párt, függetlenített kisz-, alkalmazottaik bérével, 1970-es évektől, ÉRJE SZÓ HÁZ ELEJÉT”, OSZD MEG ÉS URALKODJ, MSZMP KB, MSZMP KB-jegyzőkönyv, Magyarország MINDEN ÜZEMÉRE, Báthory Zoltán, Tankönyv Kiadónál, BÁTHORY ZOLTÁN, VOLT SZABAD, Mansfeld Pétert, ELSZÁMOLÁSRA-ELSZÁMOLTATÁSRA JOGOS ÖNVÉDELEMBŐL LENNE SZÜKSÉG, VALÓDI KÉPVISELETE, PÁRTÉRDEK FELÜLÍRHAT MINDENT, ÉRDEKE LENNE, Bóna Mária Ilona,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szabó T. Anna - Pitypang  Szép álmokat!  Borzasztó  Töröld le  Szép álmokat!  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  képre írva  Nevelőszülőkhöz adták,  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Facebookon kaptam  Egyszerű  Ma van a magyar költészet napj...  Megígért békesség  Emlékezz  Facebookon kaptam  jó reggelt  Márai Sándor tollából  Facebookon kaptam  Sík Sándor - Ha jő a perc  Jó éjszakát  Hogyan válunk hűségesekké?  Tanmese  Paul David Tripp Április 14  Facebookon kaptam  Nevelőszülőkhöz adták,  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Ma van a magyar költészet napj...  Magyar költészet napja  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Egyszerű  A sorsod  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Töröld le  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Isten hűségének mértéke  Facebookon kaptam  Az ember emlékekből áll  Különleges  Facebookon kaptam  Egyszerű  Facebookon kaptam  IGEN így  Tanmese  Jó nap volt  Robin Wight pitypang szobra  Facebookon kaptam  Csend  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Borzasztó  A felvilágosodás...  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hamvas Béla  jó reggelt  Facebookon kaptam  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Facebookon kaptam  Önmaga ellenére  Horváth Szilvia tollából  Vannak emberek  ajándék, mellyel meglepem  Esterházy Péterre emlékezünk  Jó éjszakát  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Egy gondolat  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem kell hozzá fürdőruhás  Bornyi Veronika haiku verse  Hamvas Béla  Kertem  Facebookon kaptam  Magamnak  Facebookon kaptam  Esterházy Péter: Harmonia c...  IGEN így  Facebookon kaptam  "Ez egy csoda"  Egy gondolat  Azért kaptad  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Különleges  Szép estét kedves látogatóimn...  Jó nap volt  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Nevelőszülőkhöz adták,  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Horváth Szilvia tollából  Anyámról való emlékek  Töröld le 
Bejegyzés Címkék
maga vezére, mindkét oldalról, benne élőknek, alaptalan vádaskodás, békemenetelők valójában, mélységes árkot, baloldalinak nevezettek, nemzeti összetartozásra, gyűlölködésre való, nemzeti egység, magukat szocialistának, 1989-es MSZMP, egyetlen párt, függetlenített kisz-, alkalmazottaik bérével, 1970-es évektől, rothadónak hazudott, ország tönkretevéséről-, 1980-as évekre, munkásság volt, differenciális tanuláselmélet, mások munkáját, 1980-as évek, továbbtanulási arányuk, okokat &#8222, egzisztenciálisan halmozott, legvadabb kapitalistákká, bizonyos PAKTUMOT, azóta eltelt, választási lehetőség, ország lakosságának, legfőbb GYILKOSAI, 1956-os népfölkelés, munkásosztály árulásáért, országot privatizáció, dolgozó munkásság, fenti képen, bíró megindokolta, azóta összes, társadalmi berendezkedésben, ártó szándékúak, diktatúra folytatódik, pártfegyelem betartatása, pártok képviselői, berendezkedésben, lakóközösségéből, magánvagyonaikat, magyarországnak, szocializmusnak, elszámoltatásra, tönkretevéséről, nemzetegyesítés, folytatódhatott, összetartozásra, békemenetelőket, agyonhallgatják, megosztottságba, tanuláselmélet, kapitalistákká, differenciális, függetlenített, bizottságaival, szocialistának, politikusoknak, szakszervezeti, eladósításáról, alkalmazottaik, munkásosztályt, továbbtanulási, kiárusíthatták, résztvevőknek, legszegényebb, demokráciának, legrosszabbul, munkásosztály, gyűlölködésre, jegyzőkönyvek, intézményeire, létrejöttének, ünnepelhetnek, emlékezéseken, megállapítják, békemenetelők, magyarázhatók, szegénységgel, leleplezésre, megpróbálnak, megindokolta, felelősségre, valósítottak, összefogásra, magyarország, ellenkezőleg, demokratikus, önvédelemből, szemlátomást, elszámolásra, rendezvényén, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 586
  • e Hét: 7584
  • e Hónap: 8531
  • e Év: 44472
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.