Belépés
jupiter21.blog.xfree.hu
" Elég, ha megértjük, hogy mindannyian valamilyen célból vagyunk itt, és elég, ha elkötelezzük magunkat ennek a célnak. " Paulo Coelho "Né... Keller Istvánné
1946.04.10
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
*** Rafael arkangyal ***
  2013-11-27 05:00:13, szerda
 
   
 



RAFAEL ARKANGYAL

Rafael nevének jelentése: "Isten gyógyító hatalma, - Isten gyógyít, - Isten meggyógyít."

A név a héber rafa (gyógyítani ) szóból eredeztethető. A teljesség és az egység Arkangyala is egyben.

Színei: általában zöld, de ritkábban lila is mert, Rafael a gyógyítás és szívcsakra színét sugározza.

Rafael nagyon kedves, gyöngéd, csak úgy árad belőle a szeretet. Jelenlétét a környezetünkben észlelhető smaragdzöld fényszikrák jelzik. Az emberek szelleme felett ál, de mivel a vándorok kisérője is egyben, ezért segít úticélunk megtalálásában, és vigyáz csomagjainkra is ha megkérjük rá.
Rafael minden fizikai lény eredményes gyógyítója, így a házi és vadon élő állatok gyógyításában is segít, és hatása szinte rögtön észlelhető, mert az állatok nálunk sokkal fogékonyabbak a gyöngédségre és a szeretetteljes gondoskodásra.

A gyógyítás minden formájával segít minket, hagyományos és kiegészítő gyógyászattal egyaránt. Rafael Arkangyal segít meggyógyítani a testet, az elmét és a lelket, a következő helyzetekben kérhetjük közbelépését:
ha betegségben szenvedünk, vagy egy ismerősünk beteg (de ha ő elutasítja, akkor csak a szorongás oldását kérjük a beteg számára Rafaeltől)
- ha műtét, vagy kezelés előtt állunk
- ha gyógyítók vagyunk, és segítségre vagy útmutatásra van szükségünk
- ha gyógyítót, vagy egy kiegészítő gyógyászattal foglalkozó iskolát keresünk.
- ha gyógyszer után kutató tudósok vagyunk.
- ha orvosok, vagy sebészek vagyunk.
- ha valamilyen fájdalmunk van: fizikai, érzelmi, vagy szellemi
- ha segítségre van szükségünk a múlt sebeinek gyógyítására, (fizikai, érzelmi, vagy szellemi értelemben)
- ha valamilyen kapcsolatunk javításra szorul.

A belső, azaz spirituális utazáson résztvevőket lelki útmutatással támogatja, segít megkeresni az igazságot. Segítségül hívhatjuk a tanítványok harmadik szemének felnyitásához a spirituális energiák felé. (A harmadik szem spirituális energia központ - csakra - amely ha jól működik, lehetővé teszi a tisztánlátást).

Rafael hatókörébe tartozik a szelleműzés és tértisztítás is. Mihály Arkangyallal együtt sikeresen kiűzik a gonoszt az emberekből, és a fizikailag behatárolható helyekről.

Salamon végrendeletéből tudjuk, hogy Rafael egy hat ágú csillag jelű gyűrűt adott a bölcs királynak, mely megvédte őt a démoni erők támadásától.

Jellemző rá az utazók mindenre kiterjedő oltalmazása is. De a szenvedély betegségek, beteges vágyak leküzdésében is segít.

Rafael egységet hozhat az életünkbe, ezúttal segít:
- ha fizikai, érzelmi, szellemi és éteri részünk egységre vágyik
- ha lelkünket nem érezzük egésznek
- ha megrázó élményben van részünk és újra egész-ségre vágyunk
- ha elveszítettünk egy társat és nem érezzük magunkat egésznek
- ha véget ért egy kapcsolatunk, és le vagyunk törve
- ha úgy érezzük, elvesztettük a lelkiségünket.

Valahányszor fizikai bajt érzel magadon vagy más embereken, állatokon (baleset is lehet), kérd Rafael Arkangyalt a gyors gyógyuláshoz és figyelj a belső sugallataidra, mert azon keresztül mondja meg hogy mit tudsz te tenni.
Ha távgyógyítást szeretnél létrehozni valaki számára akkor lelki szemeid előtt lásd a beteget, majd a gyógyító Angyalt és hogy bevonja smaragdzöld sziporkázó fénnyel a beteg testrészt, de előtte kérd az angyalt hogy menjen a helyszínre és nevet is mondj, mondd el mi a baja, és köszönd meg a segítségét.

De kérhetsz rövid fohászokat is, melyek így hangzanak:
Rafael Arkangyal, kérlek gyógyítsd meg a múltbéli sebeimet, -sebzett lelkemet, - fizikai,szellemi,érzelmi fájdalmamat.
Rafael Arkangyal segíts testemnek meggyógyulni, -mást meggyógyítani, - meggyógyítani és jobbá tenni kapcsolatomat -vel, - segíts felépülnöm, - segíts gyógyító munkámban.

Az ásványkövek közül hozzá tartozik a smaragd és a malachit.







Szívcsakra:
Szanszkrit neve: Anahata
Helye: a mellkas középpontja
Színe: zöld és rózsaszín
Szirmok száma: 12
Hozzá tartozó mirigyek: csecsemőmirigy
Működése érzelmi szinten: feltétel nélküli szeretet, együttérzés
Működése fizikai szinten: szív és vérkeringés, légzőszervek, immunrendszer
Működése lelki szinten: empátia
Illóolajai: benzoéfa, bergamot, fahéj, szegfűszeg, muskátli, grapefruit, levendula, hárs, mandarin, narancsvirág, rózsa, szantál
Angyalai: Haniel és Rafael arkangyal
Kristályai: aventurin, krizoprasz, smaradg, jáde, rózsakvarc




Rafael arkangyal I. szintű pecsét





Ima

Rafael arkangyal
Most megidézlek Rafael arkangyal zöld smaragdsugaraddal, kérlek állj mögém és kérlek, tölts meg a gyógyulni tudás erejével és a bőség áldásával. Védelmet kérek utazásaimhoz és hogy az igazságosság, igazság és a cél vezéreljenek utamon.






Rafael arkangyal

Rafael arkangyal héberül :"Isten meggyógyított"", "Isten meggyógyít, arabul a vándorok és utazók védője,mert a Szentírásban Tóbiás utazótársa volt. Rafaelt utazóként ábrázolják szandálban, karján utazó köntösével és egyéb utazási felszereléssel, néha vízi tükörrel, és mint minden angyalnak, neki is szárnyai vannak.

A Rafael név jelentése a héber rapha: gyógyítani és az el: Isten szavakból alakult ki. Jelentése tehát "Isten gyógyít" vagy más értelmezésben az "Isteni gyógyító".

"Rafael vagyok, egy a hét angyal közül, aki mindig készen áll arra, hogy az Úr fölséges színe elé lépjen."(Tób.12,15






Rafael arkangyal gyógyulást és gazdagságot ajándékoz neked; segíti feléleszteni öngyógyító erőinket, megszünteti a szorongást és levertséget, segít leküzdeni szenvedély betegségeket és beteges vágyakat is; ereje áthatja és támogatja a gyógyítókat és orvosokat, útmutatást adhat a legjobb gyógymód felkutatásában; a belső, spirituális utazáson részt, vevőket lelki útmutatással támogatja; segíti megkeresni az igazságot és felnyitni a harmadik szemünket



 
 
0 komment , kategória:  Vallás - Angyalok II. ❤  
Címkék: végrendeletéből, környezetünkben, csecsemőmirigy, szeretetteljes, elveszítettünk, megtalálásában, felkutatásában, felszereléssel, gyógyászattal, immunrendszer, fogékonyabbak, felnyitásához, gyógyításában, gondoskodásra, kapcsolatomat, meggyógyítani, tisztánlátást, behatárolható, csomagjainkra, távgyógyítást, értelmezésben, meggyógyított, sugallataidra, eredeztethető, lelkiségünket, gyógyítására, arkangyallal, közbelépését, utazásaimhoz, narancsvirág, gyógyuláshoz, meggyógyulni, leküzdésében, légzőszervek, helyzetekben, résztvevőket, héber rafa, egység Arkangyala, környezetünkben észlelhető, emberek szelleme, vándorok kisérője, állatok nálunk, szeretetteljes gondoskodásra, gyógyítás minden, következő helyzetekben, ismerősünk beteg, szorongás oldását, beteg számára, kiegészítő gyógyászattal, múlt sebeinek, tanítványok harmadik, spirituális energiák, RAFAEL ARKANGYAL, Rafael Arkangyal, Mihály Arkangyallal, Rafael Arkangyalt, Szentírásban Tóbiás,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  különleges  Jó nap volt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos mondta  Nagy és kis csodák  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Paul Éluard - És egy mosoly  Facebookon kaptam Krisztina b...  Pitypang szökőkút  Isten hűségének mértéke  Egy tavasz  Bornyi Veronika haiku verse  Somlyó Zoltán - Orgonával  Facebookon kaptam  Gebhardt Nóra versei II.  Szívek  Pitypang szökőkút  különleges  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Annyira tisztelem a szabadságo...  Facebookon kaptam  Müller Péter tollából  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Facebookon kaptam  39 ígéret  Martin Buber, A haszidim meséi  Egy barátság története  Facebookon kaptam  Sorsunk miatt...  Szeretem ujjad karcsuságait,  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Facebookon kaptam  Egy párkányon  Facebookon kaptam  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Spenót fasírttal  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Jó nap volt  Sík Sándor - Ha jő a perc  Reményik Sándor: Pierrot &...  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Eduardo Sacheri gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy tavasz  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Egy barátság története  Sok ember olyan, mint a kaméle...  képre írva  Hogyan válunk hűségesekké?  Szabó T. Anna - Pitypang  Szép estét kedves látogatóimn...  40 felett  Facebookon kaptam  Spenót fasírttal  Egy párkányon  Alvó kislány  Szép estét kedves látogatóimna...  Pitypang szökőkút  Szeretem ujjad karcsuságait,  Paul David Tripp Április 14  Facebookon kaptam  "Ez egy csoda"  Facebookon kaptam  Vito Giaquinto gondolata  40 felett  Szép estét kedves látogatóimn...  Gebhardt Nóra versei II.  Jan Twardowski - Siessünk  Facebookon kaptam  Emlékezz  Anyámról való emlékek  Müller Péter tollából  Horváth Szilvia tollából  Önmaga ellenére  Pitypang szökőkút  Gebhardt Nóra versei II.  Minden tavaszból őrizz..  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 15  Facebookon kaptam  Otthon  József Attila – Keresek ...  Segíts neki dicsérni Téged  Jánosházy György: Fogd a kezem  A sorsod 
Bejegyzés Címkék
héber rafa, egység Arkangyala, környezetünkben észlelhető, emberek szelleme, vándorok kisérője, állatok nálunk, szeretetteljes gondoskodásra, gyógyítás minden, következő helyzetekben, ismerősünk beteg, szorongás oldását, beteg számára, kiegészítő gyógyászattal, múlt sebeinek, tanítványok harmadik, spirituális energiák, harmadik szem, fizikailag behatárolható, bölcs királynak, démoni erők, utazók mindenre, szenvedély betegségek, gyors gyógyuláshoz, belső sugallataidra, gyógyító Angyalt, beteg testrészt, angyalt hogy, múltbéli sebeimet, ásványkövek közül, mellkas középpontja, gyógyulni tudás, bőség áldásával, héber rapha, legjobb gyógymód, harmadik szemünket, végrendeletéből, környezetünkben, csecsemőmirigy, szeretetteljes, elveszítettünk, megtalálásában, felkutatásában, felszereléssel, gyógyászattal, immunrendszer, fogékonyabbak, felnyitásához, gyógyításában, gondoskodásra, kapcsolatomat, meggyógyítani, tisztánlátást, behatárolható, csomagjainkra, távgyógyítást, értelmezésben, meggyógyított, sugallataidra, eredeztethető, lelkiségünket, gyógyítására, arkangyallal, közbelépését, utazásaimhoz, narancsvirág, gyógyuláshoz, meggyógyulni, leküzdésében, légzőszervek, helyzetekben, résztvevőket, igazságosság, útmutatással, valahányszor, elvesztettük, gyöngédségre, kapcsolatunk, betegségeket, tértisztítás, vezéreljenek, feléleszteni, szentírásban, tanítványok, gyógyítókat, együttérzés, hagyományos, betegségben, spirituális, szelleműzés, megszünteti, oltalmazása, útmutatásra, gazdagságot, ásványkövek, támadásától, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 26968 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 91
  • e Hét: 3515
  • e Hónap: 7921
  • e Év: 63854
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.