Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Közmunkaprogram és analfabétizmus
  2013-12-03 14:16:05, kedd
 
   
  Megnézve és -hallgatva az alábbi videót, eszembe jut több évtizedes hiábavaló küzdelmem, amit hiába folytattam ennek a tipikusan magyar-cigány tragikus probléma megszüntetéséért!


http://www.atv.hu/videok/video-20131202-a-kozmunkasok-elete-es-munkassaga


Jobbiknak - személyesen Vona Gábornak több, mint egy éven keresztül, 2005-ben, amikor még ő volt a Jobbik kulturális kabinetjének vezetője - küldözgettem azokat a módszertani leírásokat, amelyek arról szóltak, hogyan lehetne megszervezni, vagyis a VÁLTOZÁSRA alkalmassá tenni az erőszakos proletarizálás áldozatait - egy polgári értékrend mentén.

Diplomamunkámat andragógiából írtam 1998-ban. Tettem ezt azért, mert tudtam, hogy "... a kilencvenes évek kezdetétől ... az új helyzetbe került magyar társadalom elenyésző kisebbségének jelent reális kibontakozási lehetőséget. A többség számára a korábbi értékrendek felbomlása és a társadalmi kommunikáció új eszközeinek hiánya egyfajta funkcionális analfabétizmust eredményezett. Ha mindezekhez hozzáadjuk, hogy 1990-ben a 15 éves és ennél idősebb népesség 20,7 %-a nem rendelkezett befejezett 8 osztályos általános iskolai végzettséggel, és 1,2 %-uk iskolába sem járt, megállapíthatjuk, hogy Magyarország lakossága kettészakadt: a még mobilizálható tudással rendelkezőkre és a reménytelenül leszakadókra." És akkor még nem is beszéltünk a szakmunkásokról. Ők a további 42,5 %-ban találhatók (a középfokú és felsőfokú szakképzettségűekkel együtt) - egy 1990-ben elvégzett statisztikai felmérés szerint.(KSH Statisztikai Évkönyv 1991.)

Tetszik érteni? 1990-ben a 15 éves és ennél idősebbek 20,7 %-a NEM VÉGEZTE EL A 8 ÁLTALÁNOST!!! És 1,2 % ANALFABÉTA VOLT!!!

Nos, ez mind annak a magát szocialistának hazudó rendszernek a ,,SARA", amiben a mai napig dagonyázunk!!!

Mit akarunk ennyi analfabétával DOLGOZTATNI!??? Főleg úgy, hogy 1990 után bezártak minden felnőttképzős- dolgozók iskoláját és PIACOSÍTOTTÁK A FELNŐTTKÉZÉST...????

Ezért választottam ezt a témát, mert tudtam, hogy ez az a TÉMA amivel KÖTELESSÉGE LETT VOLNA A MINDENKORI ORSZÁGVEZETÉSNEK FOGLALKOZNI!!!

Ezért örömmel vállaltam, hogy részt veszek a felnőttképzés feltérképezésében egész Magyarország területén. Én, természetesen Bp. XX. kerületét kértem, amit NEM KAPTAM MEG! De még így is megírtam, hogy az akkor különvált - Bp. XXIII. kerületét, Soroksárt kaptam. Féltek, hogy megírom majd az igazságot Pesterzsébetről... Azt, hogy piacosítottak mindent KÍMÉLETLENÜL 1990 után. Még a MUNKÁSOK ÁLTAL ÉPÍTETT CSILI Művelődési Házat is!!!

Minden esetre én megtettem, amit csak tudtam, hogy HASZNÁLHATÓ dolgozatot írjak... Aztán, mégis kivágtak a projektből..Sőt, a diplomavédéshez szükséges abszolutóriumot sem adta ki az JPTE FEEFI. Itt látható: http://furaila.xfree.hu/248314

MAGYARORSZÁG FELNŐTTKÉPZÉSI ATLASZÁT teljes egészében LENYÚLTÁK ÉS AGYONHALLGATTÁK!!!

Pontosan úgy, mint a korábbi - Magyar Írószövetség által meghirdetett szociográfiai pályázatokra érkezett tragikus élethelyzetről szóló pályaműveket!

Így azután már azon sem lehet csodálkozni, hogy 1998-ban a díjátadás a média teljes kizárásával történt - nagy titokban!



Amikor Orbán Viktor létrehozta a Nemzeti Konzultációs Testületet, újra feltámad bennem a reménykedés... Amit azután újabb CSALÓDÁS követett! Mert hiába özönlött a nép a legtanultabb, nemzetközi tekintélyként tisztelt testületi tagokhoz, bizony ez is MIND-MIND AGYON LETT HALLGATVA!!!

Joggal gondoltam, hogy majd a beérkező információk alapján elkészítik azt a HELYZETJELENTÉST, ami alapja lehet egy olyan NEMZETMENTŐ PROGRAMNAK, AMIVEL megkezdődhet végre a magyarság (és a velünk együtt élő kisebbségiek) megmentése!!! De erről szó nem volt!!!

Sokat töprengtem a MIÉRTEKEN, míg rájöttem, hogy a kádári időkben diplomázott, doktorált tanult társaság bizony békésen asszisztált a NÉP testi-lelki elszegényítéséhez!!
Ez olyan, mint az orvoslásban a JÓ DIAGNÓZIS: ami alapja a megfelelő gyógymód alkalmazásának! Ez az, ami NEM TÖRTÉNT MEG, mert GYÁVA HAZAÁRULÓK MIND, mert teljességgel KÖZÖMBÖSEK A NÉP NYOMORÁVAL SZEMBEN!!!

Direkt KIVÁRTÁK, míg az emeszpé "eltakarítja a társadalom peremére kontraszelektáltakat...
Ezért, aztán egy egész nemzedék kint porlad a velük megtelt magyar temetőkben! A mostani pártokraták, pedig folyamatosan halotti tort ülnek fölöttük...

Ez a videó is bizonyítja, hogy bizony halovány f--juk sincs a mai magyar-cigány valóságról!!!

Hogy a kurva életben dolgozzon az analfabéta cigány, ha még a diplomás magyarnak sincs állás? Szándékosan írtam állást és NEM MUNKÁT, mert nem csak az számít ám MUNKÁNAK, amit MÁSOK "ADNAK" AZ EMBERNEK! Az öntudatos, önállóság felelősségével élők nagyon is jól tudnák, hogy mi lenne a dolguk a világban! CSakhogy, nem engedik "dolgozni" őket a hatalom képviselői, mert akkor nem lehetne őket rabszolga-sorban tartani!!!!

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: helyzetjelentést, országvezetésnek, megállapíthatjuk, megszüntetéséért, diplomavédéshez, diplomamunkámat, abszolutóriumot, pesterzsébetről, szakmunkásokról, agyonhallgatták, analfabétizmust, felelősségével, proletarizálás, alkalmazásának, felnőttképzési, élethelyzetről, szocialistának, rendelkezőkre, végzettséggel, mobilizálható, eredményezett, felnőttképzés, felnőttkézést, piacosították, szociográfiai, analfabétával, kisebbségének, piacosítottak, andragógiából, felnőttképzős, tekintélyként, kibontakozási, reménytelenül, természetesen, folyamatosan, küldözgettem, alábbi videót, tipikusan magyar-cigány, éven keresztül, módszertani leírásokat, erőszakos proletarizálás, polgári értékrend, kilencvenes évek, többség számára, korábbi értékrendek, társadalmi kommunikáció, reménytelenül leszakadókra, 1990-ben elvégzett, magát szocialistának, felnőttképzés feltérképezésében, akkor különvált, igazságot Pesterzsébetről, Vona Gábornak, Statisztikai Évkönyv, VÉGEZTE EL, ANALFABÉTA VOLT, PIACOSÍTOTTÁK FELNŐTTKÉZÉST, KÖTELESSÉGE LETT VOLNA MINDENKORI ORSZÁGVEZETÉSNEK FOGLALKOZNI, KAPTAM MEG, MUNKÁSOK ÁLTAL ÉPÍTETT CSILI Művelődési Házat, JPTE FEEFI, MAGYARORSZÁG FELNŐTTKÉPZÉSI ATLASZÁT, LENYÚLTÁK ÉS AGYONHALLGATTÁK, Magyar Írószövetség, Amikor Orbán Viktor, Nemzeti Konzultációs Testületet, MIND-MIND AGYON LETT HALLGATVA, NEMZETMENTŐ PROGRAMNAK, TÖRTÉNT MEG, GYÁVA HAZAÁRULÓK MIND, KÖZÖMBÖSEK NÉP NYOMORÁVAL SZEMBEN, Direkt KIVÁRTÁK, Bóna Mária Ilona,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Az eper flavonoidjainak gyógyh...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Nagy Feró megmondta?  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Március 25. - Gyümölcsoltó Bol...  Szép estét kedves látogatóimna...  2004-es kivégzés után  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 27  Benedek Elek - Virágvasárnap  Facebookon kaptam  A jó kedv a világon  Facebookon kaptam  A szeretetről  Sárkány  Agárdi Gábor gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Reményik Sándor: Itt most virá...  Alvó cica  Facebookon kaptam  Manna OWell tollából  Sadhguru idézet  Sok ember olyan,  Facebookon kaptam  Márciuzs 24.  Facebookon kaptam  Manna OWell tollából  Ratkós beszületései a szereplő...  Várnai Zseni - Éveim  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Krisztinától  Hibáztam már  Facebookon kaptam  virágvasárnap  Ne hagyd  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A máj egészségét biztosító és ...  Szép estét  Facebookon kaptam  Nem azt látja  A máj egészségét biztosító és ...  Facebookon kaptam  Kosztolányi Dezső: A komédiás ...  Paul David Tripp Március 28  Agárdi Gábor gondolata  Facebookon kaptam  Esti kép  Kövesd a vezetőt  képre írva  Facebookon kaptam  A tavasz nem csak önmagában sz...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  képre írva  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Szép estét  Alvó kutya  Facebookon kaptam  Az angyali üdvözlet  Alvó cica  Esti kép  Sadhguru idézet  J. Donald Walters  Antoine de Saint-Exupéry gondo...  Egy imádság Ágoston Vallomások...  Facebookon kaptam  Rács mögé  Facebookon kaptam  Esti képek  Alvó cica  Facebookon kaptam  Alvó baby  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Márciuzs 24.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Nem látom őket  Az izmaink nem csak testmozgás...  Facebookon kaptam  Boldog virágvasárnapot minden...  Táplálékok a máj egészségének ...  Egy hét kihagyás  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Az erdőterápia egészségre gyak...  Az út  Az út  Facebookon kaptam  Boldog virágvasárnapot minden...  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
alábbi videót, tipikusan magyar-cigány, éven keresztül, módszertani leírásokat, erőszakos proletarizálás, polgári értékrend, kilencvenes évek, többség számára, korábbi értékrendek, társadalmi kommunikáció, reménytelenül leszakadókra, 1990-ben elvégzett, magát szocialistának, felnőttképzés feltérképezésében, akkor különvált, igazságot Pesterzsébetről, diplomavédéshez szükséges, média teljes, beérkező információk, olyan NEMZETMENTŐ, velünk együtt, kádári időkben, megfelelő gyógymód, társadalom peremére, egész nemzedék, velük megtelt, mostani pártokraták, kurva életben, analfabéta cigány, diplomás magyarnak, hatalom képviselői, helyzetjelentést, országvezetésnek, megállapíthatjuk, megszüntetéséért, diplomavédéshez, diplomamunkámat, abszolutóriumot, pesterzsébetről, szakmunkásokról, agyonhallgatták, analfabétizmust, felelősségével, proletarizálás, alkalmazásának, felnőttképzési, élethelyzetről, szocialistának, rendelkezőkre, végzettséggel, mobilizálható, eredményezett, felnőttképzés, felnőttkézést, piacosították, szociográfiai, analfabétával, kisebbségének, piacosítottak, andragógiából, felnőttképzős, tekintélyként, kibontakozási, reménytelenül, természetesen, folyamatosan, küldözgettem, megszervezni, magyarország, teljességgel, kommunikáció, funkcionális, pályázatokra, írószövetség, statisztikai, pályaműveket, választottam, meghirdetett, kabinetjének, leszakadókra, legtanultabb, kisebbségiek, megkezdődhet, kettészakadt, konzultációs, rendelkezett, kíméletlenül, asszisztált, információk, kozmunkasok, eltakarítja, értékrendek, orvoslásban, kilencvenes, nemzetmentő, használható, reménykedés, eszközeinek, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 157
  • e Hét: 780
  • e Hónap: 3906
  • e Év: 35636
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.