Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Pánikban a döbrögista horda! Közel a vég!
  2015-10-31 21:40:47, szombat
 
  Pánikban a döbrögista horda! Közel a vég!


Posted on 2015-10-31 by Admin

Tuzson: Százezrek jöhetnek Magyarországra, ha nyélbe ütik a kvótarendszert
Uniós csatlakozásakor Magyarország nem tett olyan vállalást, amellyel “hozzájárulna ahhoz, hogy befogadjon nagy számban embereket, és hozzájáruljon ahhoz, hogy Magyarország esetleg emiatt megváltozzon" - mondta a Rogán-minisztérium államtitkára.

tuz


Akár százezrek is érkezhetnének Magyarországra, ha bevezetnék a folyamatosan érkező migránsok EU-országok közötti szétosztásának állandósuló befogadási kvótáját - mondta az M1-en péntek este Tuzson Bence, a Miniszterelnöki Kabinetiroda kommunikációért felelős államtitkára.
“Mi ezt nem akarjuk, hiába akarják egyesek felgyorsítani ezt a folyamatot, ezért minden nemzetközi, minden uniós fórumon tiltakozunk ez ellen, akár bírósági úton is" - jelentette ki.
Hangsúlyozta: uniós csatlakozásakor Magyarország nem tett olyan vállalást, amellyel “hozzájárulna ahhoz, hogy befogadjon nagy számban embereket, és hozzájáruljon ahhoz, hogy Magyarország esetleg emiatt megváltozzon".
A befogadást szuverenitási kérdésnek nevezve kiemelte: Magyarország nem szól bele más államok döntésébe, és ugyanezt várja el.
A menekülteket be nem fogadó országok uniós forrásainak esetleges kurtításával kapcsolatos kérdésre azt mondta: ezek az összegek járnak, “azért, mert Magyarország annak idején megnyitotta a piacait, és ezért a felzárkózását támogatják".
Ezt a pénzt semmilyen más feltételhez nem lehet kötni, különösen egy olyan feltételhez, amelyre semmilyen uniós szabály nem kötelezi Magyarországot - hangsúlyozta Tuzson Bence.
(HVG)
Bal-Rad komm: Tuzson és főnökei NAGY-NAGY TÉVEDÉSBEN (!?) VANNAK, ÉS HATALMAS MEGTÉVESZTŐ HADJÁRATOT FOLYTATNAK!
Akár úgy is mondhatnánk, hogy a tűzzel játszanak!
Az uniós csatlakozásunk egy ködös semmitmondás volt, amellyel a “MAGYAR POLITIKAI ELIT" egy biankocsekként átadta Magyarországot az Európai Uniónak! Tuzson és főnökei nagyon is jól tudják, hogy Magyarország a csatlakozással SZERZŐDÉSBEN MONDOTT LE NEMZETI SZUVERENITÁSA EGÉSZÉRŐL!
A “magyar politikai elitnek" nevezett SZERVEZETT BŰNBANDÁK annyira tisztában voltak az uniós (és egyéb) csatlakozásaink lényegével, hogy alkotmányaikba és tákolmányukba BELEFOGLALTÁK A NÉPSZAVAZÁS TILALMÁT MAGYARORSZÁG SZÖVETSÉGI RENDSZEREIRŐL!
Bizony-bizony! A “gránitszilárdságú húsvéti tákolmányba" is!
Egy nemzeti önrendelkezését feladó, saját nemzeti érdekeit mindenben az Európai Unió érdekei alá rendelő GYARMAT-MAGYARORSZÁG az uniós csatlakozási szerződéssel minden jogáról lemondott!
NEM CSAK A GAZDASÁGÁRÓL ÉS PIACAIRÓL, HANEM A JÖVŐJE SAJÁT ALAKÍTÁSÁNAK LEHETŐSÉGÉRŐL IS!
A csatlakozási szerződéssel a “magyar" politikai elit-így a jelenlegi “magyar" qrmány is-JÓVÁHAGYÓLAG TUDOMÁSUL VETTE, HOGY AZ EURÓPAI UNIÓ A MAGA ÉRTÉKÍTÉLETE MENTÉN FOG JUTTATNI ALAMIZSNÁT MAGYARORSZÁGNAK, AMELYNEK AZ EU-KÉNYE-KEDVE SZERINTI KURTÍTÁSA AZ EU JOGA!
Most-a migránsválság kapcsán-kiderült a “magyar politikai elit" árulása! Saját csapdájukba zuhanva kapálóznak egyre kétségbe esettebben, és a döbrögista horda a saját-önérdekű- hatalma mentése érdekében az amerikai nagykövet szerdai fenyegetőzéseitől pánikba esve, ISMÉT A NEMZETRE HIVATKOZVA FÚJ HARCI RIADÓT!
Nagyon-nagy a baj magyar nemzettársak! A legtöbben még föl sem fogták, hogy milyen nagy!
A DÖBRÖGISTA HORDA BUKÁSA VAN ÉPPEN NAPIRENDEN! HOGY UTÁNUK EGY MÁSIK BŰNBANDA LÉPJEN A VÉGREHAJTÓI SZEREPKÖRBE!
Döbrögiék már tudják-de nem merik kimondani az ország közvéleménye felé: az EU NEM FOG PÉNZT FOLYÓSÍTANI MAGYARORSZÁGNAK, HA NEM VÁLLALJÁK BE MAGYARORSZÁG ELMUZULMÁNOSÍTÁSÁT, AZ USA-EU BŰNSZÖVETSÉG AKARATA SZERINT!
Magyarország NATO-megszállása befejeződött! A bűnszövetség akarata kivitelezésére a gazdasági és katonai garanciák megteremtve! Az ultimátum átadva!
NAGYON-NAGY A BAJ HONFITÁRSAINK! NAGYOBB, MINT AZT A LEGTÖBBEN GONDOLNÁK!
Most igazolja az élet a Bal-Rad által már régóta hangoztatott LEGNAGYOBB DÖBRÖGI BŰNT!
A 2/3-os parlamenti többség CSALÁDI SZOLGÁLATBA ÁLLÍTÁSÁT, AZ ORSZÁG ÉRDEKEI HELYETT!
Azt a 2/3-ot a NATO-ból való azonnali kilépésre kellett volna felhasználni! Döbrögi inkább pávatáncot járt a kétharmados ütemre! Szerdán elgáncsolták a pávatáncost! És most érzi, hogy már közel a vég!
DÖBRÖGI BÁRMIT VÁLASZT!-BELE FOG BUKNI!
Ha a NATO-EU utasításokat hajtja végre, akkor a néppel kerül szembe!
Ha szembeszegül a parancsok végrehajtásával, a kitartói távolítják el!
A magyar népnek EGYIK ALTERNATÍVA SEM MEGFELELŐ!
A KIALAKULT HELYZET FELOLDÁSÁRA CSAK EGYETLEN MÓD KÍNÁLKOZIK!
ÜGYDÖNTŐ NÉPSZAVAZÁS KIÍRÁSA RÖVID IDŐN BELÜL MAGYARORSZÁG SZÖVETSÉGI RENDSZERKBEN VALÓ TAGSÁGÁRÓL!
Így kerülhet tiszta víz a pohárba! Ha a magyarok úgy döntenek, hogy maradjunk itt ahol vagyunk, akkor NÉPAKARAT HATÁROZ A RABSZOLGASORSUNKRÓL!
Az egyetlen lehetőség a dolgok tisztázására, a NÉPSZAVAZÁS!

http://www.balrad.com/2015/10/31/panikban-a-dobrogista-horda-kozel-a-veg/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kommunikációért, csatlakozásakor, csatlakozásaink, miniszterelnöki, végrehajtásával, magyarországnak, önrendelkezését, magyarországot, kvótarendszert, magyarországra, kivitelezésére, alkotmányaikba, csatlakozással, csatlakozásunk, biankocsekként, szétosztásának, hozzájáruljon, felzárkózását, szuverenitása, érkezhetnének, honfitársaink, felgyorsítani, migránsválság, lehetőségéről, szuverenitási, belefoglalták, tákolmányukba, rendszereiről, hangsúlyozta, kabinetiroda, megváltozzon, magyarország, államtitkára, szerződéssel, csatlakozási, szerződésben, döbrögista horda, folyamatosan érkező, befogadást szuverenitási, összegek járnak, felzárkózását támogatják”, pénzt semmilyen, olyan feltételhez, tűzzel játszanak, uniós csatlakozásunk, ködös semmitmondás, biankocsekként átadta, csatlakozással SZERZŐDÉSBEN, nemzeti önrendelkezését, uniós csatlakozási, csatlakozási szerződéssel, jelenlegi “, Tuzson Bence, Miniszterelnöki Kabinetiroda, NAGY-NAGY TÉVEDÉSBEN, HATALMAS MEGTÉVESZTŐ HADJÁRATOT FOLYTATNAK, MAGYAR POLITIKAI ELIT”, Európai Uniónak, SZERZŐDÉSBEN MONDOTT LE NEMZETI SZUVERENITÁSA EGÉSZÉRŐL, SZERVEZETT BŰNBANDÁK, BELEFOGLALTÁK NÉPSZAVAZÁS TILALMÁT MAGYARORSZÁG SZÖVETSÉGI RENDSZEREIRŐL, Európai Unió, CSAK GAZDASÁGÁRÓL ÉS PIACAIRÓL, HANEM JÖVŐJE SAJÁT ALAKÍTÁSÁNAK LEHETŐSÉGÉRŐL IS, TUDOMÁSUL VETTE, HOGY AZ EURÓPAI UNIÓ MAGA ÉRTÉKÍTÉLETE MENTÉN FOG JUTTATNI ALAMIZSNÁT MAGYARORSZÁGNAK, AMELYNEK AZ EU-KÉNYE-KEDVE SZERINTI KURTÍTÁSA AZ EU JOGA, ISMÉT NEMZETRE HIVATKOZVA FÚJ HARCI RIADÓT, DÖBRÖGISTA HORDA BUKÁSA VAN ÉPPEN NAPIRENDEN, HOGY UTÁNUK EGY MÁSIK BŰNBANDA LÉPJEN VÉGREHAJTÓI SZEREPKÖRBE, PÉNZT FOLYÓSÍTANI MAGYARORSZÁGNAK, VÁLLALJÁK BE MAGYARORSZÁG ELMUZULMÁNOSÍTÁSÁT, USA-EU BŰNSZÖVETSÉG AKARATA SZERINT, Magyarország NATO-megszállása, NAGYON-NAGY BAJ HONFITÁRSAINK, MINT AZT LEGTÖBBEN GONDOLNÁK, LEGNAGYOBB DÖBRÖGI BŰNT, CSALÁDI SZOLGÁLATBA ÁLLÍTÁSÁT, ORSZÁG ÉRDEKEI HELYETT, DÖBRÖGI BÁRMIT VÁLASZT, EGYIK ALTERNATÍVA SEM MEGFELELŐ, KIALAKULT HELYZET FELOLDÁSÁRA CSAK EGYETLEN MÓD KÍNÁLKOZIK, ÜGYDÖNTŐ NÉPSZAVAZÁS KIÍRÁSA RÖVID IDŐN BELÜL MAGYARORSZÁG SZÖVETSÉGI RENDSZERKBEN VALÓ TAGSÁGÁRÓL, NÉPAKARAT HATÁROZ RABSZOLGASORSUNKRÓL,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  képre írva  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Bounty krémes  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Csak a fogyatkozás látható  Erdőn  képre írva  Kövesd a cowboyt!  A kételkedés kezelése  Png virág  Png cica  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Png fotel  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Akik bántanak téged  Elköszönt  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Nem számIt  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Szép estét kedves látogatóimna...  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható  Szívem  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Elköszönt  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Png cica  képre írva  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Alázat  Egy bizonyos határt  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Akarat  Png telefon  Akarat  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png fotel  Facebookon kaptam  Alázat  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Szép estét  Sose bánj semmit  Adakozás  Paul David Tripp Április 20  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Png csokor  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Png virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Minden harmadik...  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
döbrögista horda, folyamatosan érkező, befogadást szuverenitási, összegek járnak, felzárkózását támogatják&#8221, pénzt semmilyen, olyan feltételhez, tűzzel játszanak, uniós csatlakozásunk, ködös semmitmondás, biankocsekként átadta, csatlakozással SZERZŐDÉSBEN, nemzeti önrendelkezését, uniós csatlakozási, csatlakozási szerződéssel, jelenlegi &#8220, saját-önérdekű- hatalma, amerikai nagykövet, ország közvéleménye, bűnszövetség akarata, ultimátum átadva, kétharmados ütemre, néppel kerül, parancsok végrehajtásával, kitartói távolítják, magyar népnek, egyetlen lehetőség, dolgok tisztázására, kommunikációért, csatlakozásakor, csatlakozásaink, miniszterelnöki, végrehajtásával, magyarországnak, önrendelkezését, magyarországot, kvótarendszert, magyarországra, kivitelezésére, alkotmányaikba, csatlakozással, csatlakozásunk, biankocsekként, szétosztásának, hozzájáruljon, felzárkózását, szuverenitása, érkezhetnének, honfitársaink, felgyorsítani, migránsválság, lehetőségéről, szuverenitási, belefoglalták, tákolmányukba, rendszereiről, hangsúlyozta, kabinetiroda, megváltozzon, magyarország, államtitkára, szerződéssel, csatlakozási, szerződésben, kurtításával, nemzettársak, hozzájárulna, értékítélete, semmitmondás, jóváhagyólag, alakításának, menekülteket, gazdaságáról, közvéleménye, utasításokat, szembeszegül, minisztérium, elgáncsolták, bűnszövetség, felhasználni, hangoztatott, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1371
  • e Hét: 4473
  • e Hónap: 15584
  • e Év: 169080
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.