Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Schilling Árpád: Ha nem lehet ésszel, merjük erővel!
  2015-11-29 17:44:01, vasárnap
 
  Schilling Árpád: Ha nem lehet ésszel, merjük erővel!

szerző
Schilling Árpád
publikálva
2015. nov. 29., 11:11

Magyarországon a kormány, a katolikus egyház, de még a terrorelhárításért felelős állami szervezet is abban érdekelt, hogy félelemben éljünk. Takarodjatok az életünkből, elnyomók!

Lengyelországban a Jog és Igazságosság Pártja, miután megszerezte a szavazatok 39,1 százalékát, levonta az Európai Unió zászlaját a lengyel közintézményekről. Magyarországon 2010-ben még 52,76% kellett a Fidesz Magyar Polgári Szövetség és a Kereszténydemokrata Néppárt koalíciójának ahhoz, hogy az Európai Uniós államok közül elsőként deklarálja, nemzeti szinten nem azonosul az Európai Unió politikájával és értékeivel. Érezhetően egyre kisebb arányú győzelem is elegendő ahhoz, hogy egy hivatalba lépő kormány felrúgja a korábban vállalt nemzetközi kötelezettségeit, és megkezdje a kihátrálást az Unióból. Miközben a magyar gazdaságot kizárólag a nyugati államok polgárainak hozzájárulása tartja életben (nyilvánvalóan Lengyelországba is ömlenek az eurómilliárdok), a felelőtlenül urizáló, léha elit következetesen bontja le az Unió iránti bizalmat, és a nemzetközi szervezetek ellen hangolja a hazai közvéleményt. A magyar és a lengyel kormány együtt már képes a teljes Kelet-Európai közösséget elmozdítani ebbe az irányba. De pontosan milyen irányba?
Kaczyński és Orbán

Kaczyński és Orbán

Fotó: MTI/EPA/Pawel Supremak



Magyarországon a kormány, a katolikus egyház, de még a terrorelhárításért felelős állami szervezet is abban érdekelt, hogy félelemben éljünk. Azzal, hogy terroristának bélyegeznek menekülteket, hogy híveket buzdítanak egy gyűlöletet keltő petíció aláírására, és hogy propaganda céljára használják a legjobban felszerelt erőszakszervezetet, egyértelművé teszik, hogy Magyarország egy olyan állam, amely polgárait permanens feszültségben tartja. Miért? Mert ha állandóan rettegünk és gyűlölünk, akkor bizony nem gondolkodunk, csak menekülünk, bujkálunk, és hazudozunk. Egy rakás alattvalót sokkal könnyebb kézben tartani és irányítani, mint ugyanennyi szabad, független és öntudatos polgárt. Ha az emberek nem érzik magukat otthonosan a saját hazájukban, akkor nem politikai programokra vágynak, hanem rendre és biztonságra, amihez nem kell más mint jól szervezett kampányok, meg némi erődemonstráció. Az irány tehát kelet: Oroszország, Kína, Közel-Kelet, valamely autokratikus, ortodox és illiberális rendszer, amely minimálisra csökkenti a szabadságjogokat, cserébe látványos sportrendezvényekkel igyekszik fenntartani a szabadság illúzióját. A cél egy stabil kasztrendszer, amelyben minden kiváltság származáshoz kötött. (Ha nincs rokonod a pártban, akkor baszhatod, már megbocsáss!) És mindeközben a nyugat?

Az Európai Unió jelenleg egy morálisan instabil hely. François Hollande kiemelte ugyan, hogy a menekültek és a terroristák közé nem lehet és nem szabad egyenlőségjelet tenni, de ahelyett, hogy beismerte volna a saját, a pártja és az állam felelősségét abban, hogy hová fajult a helyzet a Közel-Keleten vagy Észak-Afrikában, vagy hogy egyre nő a kilátástalanság és a feszültség a volt gyarmatokról bevándoroltak leszármazottai körében, inkább szűkítette a szabadságjogokat, a rendkívüli helyzetre való tekintettel, megelőző jelleggel rabosított radikális környezetvédőket, miközben arról tájékoztatta a nyilvánosságot, hogy bosszút állnak, fegyverkeznek és háborúznak. Kit érdekel, hogy a francia állampolgárságú terroristákat francia fegyverekkel képezték ki? Kit érdekel, hogy Franciaország gazdagságát többek között azoknak a kizsákmányolt gyarmatoknak köszönheti, ahol ma az emberek mérhetetlen szellemi, lelki és fizikai elnyomásban élnek? Kit érdekel, hogy nem az iszlám az erőszak igazi melegágya, hanem a kilátástalanság és a kizsákmányolás?

Minket, európaiakat hagyományosan nem sok minden érdekel a világ történéseiből. Ez nálunk amolyan tradíció. Többségünkben önző és gőgös emberek vagyunk, akik nem szívesen osztjuk meg javainkat olyanokkal, akiknek semmije sincsen. Európa, főként annak keleti fele istentelen hely, amelyben az egyházak épp úgy viselkednek, mint a multik. A legnagyobb üzlet pedig továbbra is a legális és illegális fegyverkereskedelem. Merre tovább?

Ha a paranoiás Michel Houellebecq-re hallgatunk, akkor az újabb és újabb, korszerűbbnél korszerűbb fegyverek és biztonságtechnikai eszközök, a fegyverkező államok, az egyre szigorodó határellenőrzés, a bizalmatlanság, a szegregáció, az egyre fokozódó társadalmi feszültségek, a polgárháborús helyzetek és statáriális intézkedések, végső soron a pincében megbújó emberek világához érünk el. Hülyeség?

Nem is olyan régen még egyetértettünk abban, hogy a boldogság és a szabadság egy tőről fakad, és hogy a fenntartható jólét alapja a szolidaritás. Manapság már az is kérdés, hogy megillet-e mindenkit a szabadsághoz való jog. Orbán Viktor szerint csak annak juthat kenyér, aki megdolgozik érte. A közmunkások ezért arra is hajlandók, hogy a kormánypárt migrációs politikának álcázott gyűlöletkampányához asszisztáljanak. Anélkül, hogy valós tudásuk volna bármiről, szórólapokat osztanak és aláírásokat gyűjtenek, ahogy az a rendes jogfosztott rabszolgákhoz illik. A rend és biztonság mannájával teletömött emberek egyre kevésbé érzékenyek az igazságtalanságokra, egyre kevésbé érdekli őket, hogy vannak-e jogaik. Önként mondanak le a szabadságról, önként választják a függőséget, és annak kikerülhetetlen következményét: az elnyomást Ebben a környezetben lubickol igazán az Orbán-Kaczyński tandem: a tekintélytisztelő, sapkáját ijedten lekapó, a püspökuraknak kezet csókoló, a saját halálos ítéletét is alázattal aláíró, szellemtelen, örömtelen, őszintétlen és képmutató emberek körében.

A megalázkodás állati ösztön, éppen ezért a civilizált embertől teljesen idegen. Az ember csak akkor képes állandóan megalázkodni, ha valahol levezetheti a természetétől idegen viselkedés okozta feszültséget. Hol? A családján például, a gyerekein, a buszon mellette utazó idős emberen, a román vagy a menekülten. A kormányok rettegésben tartanak és megaláznak, az emberek meg feszülnek és erőszakoskodnak. Nem a menekültek jelentenek veszélyt az európai kultúrára, nem a bevándorlók és azok leszármazottai. Az európai kultúrát a fehér emberek tapossák sárba. Korábban tönkretettük az amerikai és afrikai őslakosok világát, és kísérletet tettünk az ázsiai kultúra felszámolására is. Akkoriban a magunk világát hirdettük és terjesztettük. Kétségek nélkül hittük, hogy mi vagyunk az egyedül életképes civilizáció. Ma már az európai ember a saját kultúráját, történelmét, fejlődéstörténetét sem érti. Nem emlékszik rá, hogy mennyit küzdött az önkény, a szellemi sötétség, az erőszak ellen. Ma minden rendes európai háborút akar.

Nem engedhetjük meg Európa lezüllését. Nem ülhetünk karba tett kézzel, miközben odavész a boldogságunk, a szabadságunk és az élhető jövőnk. Függetlenül attól, hogy jobboldalinak vagy baloldalinak nevezi magát, az összes politikai erővel, amely fegyverekkel akar rendet tenni, amely tiszteletet követel, miközben lop, csal és hazudik, amelyik elrabolja a gyerekeink jövőjét és cserébe nem ad mást, mint lejárt szavatosságú ideológiai maszlagot, ezekkel mind szembe kell szállni, és meg kell őket buktatni.

El a kezekkel a hatalomtól, ha nem tudtok mást ígérni, mint vért és könnyeket! Takarodjatok az életünkből, elnyomók! Elég a kampányokból, mi akarjuk irányítani a saját életünket! Nem kell több nemzeti konzultáció, népszavazás kell! És ha azt nem lehet, akkor jöjjön a forradalom...


http://magyarnarancs.hu/magyar_termek/schilling-arpad-ha-nem-lehet-esszel-merjuk- erovel-97403
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kötelezettségeit, szabadságjogokat, lengyelországban, környezetvédőket, kikerülhetetlen, lengyelországba, erődemonstráció, egyenlőségjelet, határellenőrzés, állampolgárságú, kilátástalanság, erőszakoskodnak, asszisztáljanak, eurómilliárdok, magyarországon, egyetértettünk, nyilvánosságot, kizsákmányolás, bizalmatlanság, leszármazottai, felszámolására, következetesen, következményét, terroristákat, magyarnarancs, hagyományosan, bevándoroltak, fegyverkeznek, hozzájárulása, többségünkben, történéseiből, terjesztettük, polgárháborús, kasztrendszer, terroristának, kizsákmányolt, katolikus egyház, lengyel közintézményekről, hivatalba lépő, korábban vállalt, magyar gazdaságot, nyugati államok, felelőtlenül urizáló, nemzetközi szervezetek, hazai közvéleményt, lengyel kormány, teljes Kelet-Európai, gyűlöletet keltő, legjobban felszerelt, olyan állam, rakás alattvalót, saját hazájukban, Schilling Árpád, Igazságosság Pártja, Európai Unió, Fidesz Magyar Polgári Szövetség, Kereszténydemokrata Néppárt, Európai Uniós, Pawel Supremak, François Hollande, Michel Houellebecq-re, Orbán Viktor,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Ady Endre - Mindegy átka  Facebookon kaptam  jó reggelt  Facebookon kaptam  Jó nap volt  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  "Ez egy csoda"  Paul David Tripp Április 15  IGEN így  Egy gondolat  Szép estét  Robert Merle tollából  Csend  Facebookon kaptam  A felvilágosodás...  Facebookon kaptam  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Szép estét  Facebookon kaptam  Tanácsok egy pszichológustól  Szép álmokat!  Segíts neki dicsérni Téged  Isten hűségének mértéke  Paul David Tripp Április 12  Esterházy Péter: Harmonia c...  Szép estét  különleges  Facebookon kaptam  Tavaszi este  Somlyó Zoltán - Orgonával  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Tavaszi este  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Anyák napjára  A Magyar Költészet napja alkal...  jó reggelt  Reményik Sándor: Pierrot &...  Facebookon kaptam  Anyámról való emlékek  Reményik Sándor: Pierrot &...  Töröld le  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Csend  Egyszerű  Paul David Tripp Április 12  Töröld le  Magamnak  Bornyi Veronika haiku verse  Facebookon kaptam  Megígért békesség  Azért kaptad  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Az ókori görögök sebkezelésre ...  A Magyar Költészet napja alkal...  Robert Merle tollából  Vidámság  Csend  képre írva  Jánosházy György: Fogd a kezem  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Szép estét kedves látogatóimna...  Robin Wight pitypang szobra  képre írva  Csend  Facebookon kaptam  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Anyámról való emlékek  Facebookon kaptam  különleges  Paul Éluard - És egy mosoly  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Vidámság  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  IGEN így  Szép estét  Facebookon kaptam  A pitypang legendája  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos mondta  Facebookon kaptam  Nagy és kis csodák  IGEN így  Facebookon kaptam  Esterházy Péter: Harmonia c...  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Minden tavaszból őrizz..  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Különleges  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Jázmin 
Bejegyzés Címkék
katolikus egyház, lengyel közintézményekről, hivatalba lépő, korábban vállalt, magyar gazdaságot, nyugati államok, felelőtlenül urizáló, nemzetközi szervezetek, hazai közvéleményt, lengyel kormány, teljes Kelet-Európai, gyűlöletet keltő, legjobban felszerelt, olyan állam, rakás alattvalót, saját hazájukban, irány tehát, szabadság illúzióját, stabil kasztrendszer, morálisan instabil, terroristák közé, állam felelősségét, volt gyarmatokról, rendkívüli helyzetre, francia állampolgárságú, kizsákmányolt gyarmatoknak, emberek mérhetetlen, erőszak igazi, világ történéseiből, legnagyobb üzlet, paranoiás Michel, fegyverkező államok, egyre szigorodó, egyre fokozódó, polgárháborús helyzetek, pincében megbújó, tőről fakad, fenntartható jólét, szabadsághoz való, közmunkások ezért, kormánypárt migrációs, elnyomást Ebben, környezetben lubickol, püspökuraknak kezet, saját halálos, megalázkodás állati, civilizált embertől, ember csak, természetétől idegen, családján például, buszon mellette, román vagy, kormányok rettegésben, menekültek jelentenek, európai kultúrára, európai kultúrát, fehér emberek, ázsiai kultúra, magunk világát, egyedül életképes, európai ember, saját kultúráját, szellemi sötétség, erőszak ellen, élhető jövőnk, összes politikai, gyerekeink jövőjét, saját életünket, kötelezettségeit, szabadságjogokat, lengyelországban, környezetvédőket, kikerülhetetlen, lengyelországba, erődemonstráció, egyenlőségjelet, határellenőrzés, állampolgárságú, kilátástalanság, erőszakoskodnak, asszisztáljanak, eurómilliárdok, magyarországon, egyetértettünk, nyilvánosságot, kizsákmányolás, bizalmatlanság, leszármazottai, felszámolására, következetesen, következményét, terroristákat, magyarnarancs, hagyományosan, bevándoroltak, fegyverkeznek, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 239
  • e Hét: 578
  • e Hónap: 4323
  • e Év: 157819
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.