Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Heti útravaló Müller Pétertől - 62. rész
  2013-02-28 23:13:34, csütörtök
 
   
  Heti útravaló Müller Pétertől - 62. rész

Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Müller Péter minden héten ilyen "lelki útravalót" ad.

Olvasd el, és hagyd magadban megérni. A népmesékben a szülők csak néhány pogácsával és egy-két gondolattal bocsátják útra gyermekeiket. Azokkal a gondolatokkal, melyekről tudják, hogy fontosak, és csakis az övék.

"Vigyázz! Shakti végtelenül erős!"






Ezt az útravalót kifejezetten férfiaknak írom. Ha nő vagy, tudod. Érzed. Sejted - talán. Mi, férfiak, nem tudjuk, mert nem látjuk a gőgünktől.



Arról van szó, hogy a női ősprincípiumnak - amit a hinduk Shaktinak neveznek - sokféle megfelelése van. A legismertebb: az anyatermészet. Nem véletlenül tartjuk a természetet "anyánknak".

No már most, ahogy a nőkkel bánik a férfi, úgy bánik az anyatermészettel is. Méhének kincseibe beletúr, kihasználja, értékeit gátlástalanul megrabolja, önző céljaira használja, koszolja, gyilkolja. Mérgezi a tengert, a földet, a levegőt. Nem tudja, hogy az anyatermészet végtelenül békés és alázatos, jóságos és türelmes, de van egy pontja a kizsákmányolásnak, amit ha túllépnek, olyan hatalmassá és borzalmassá válik, amilyen egy férfi sohasem tud lenni.

A földeket elnyelő árvizek, a tájfunok, a városokat elsöprő cunamik, az erdőtüzek, a szárazság, a mindent rommá döntő földrengések, de maga az atom robbanása is a békésen lekötött női energiák gátjukat vesztett kitörései, melyek az egész földi életet képesek megszüntetni - ez mind a Nő hatalmas "Elég volt!" kiáltása.

A hinduk évezredek óta figyelmeztetnek: "Vigyázz! Az alázatos és türelmes Shakti istennővel csakis gyengéden szabad bánni és szeretettel. Nemcsak azért, mert megérdemli, hanem azért is, mert van egy rettenetes megnyilvánulása is, melyet lehetetlen legyőzni."

A kérdés csak az, hogy az öntelt kisegér meddig ingerelhet egy elefántot. Ez nem férfikérdés, és nem női kérdés. Ez az emberiség kérdése.

Ha a mai ostoba, agresszív, lélektelen, versenyszellemben élő, a saját neméből teljesen kifordult, degenerált Férfi tovább feszíti a húrt, és azt hiszi, mindent lehet, szembe fog találkozni nem egy másik hadsereggel, nem a terrorizmussal, nem az általa indított háborúkkal vagy a pénzvilág csődjével - hanem a női istenség sötét erejével. Akit évezredeken át elnyomott, megalázott, meggyötört. Nem vett emberszámba. Azt hitte, erősebb és hatalmasabb nála. Nem így van!

Vigyázzunk, fiúk! Ha az anyaistennő megmutatja veszedelmes arcát, semmivé válunk! Menekülni akarunk majd, de nem lesz hová.

Forrás:/www.life.hu/sztarszerzok
 
 
0 komment , kategória:  Heti útravaló - Müller Péter  
Címkék: anyatermészettel, gondolatmagocska, megnyilvánulása, ősprincípiumnak, figyelmeztetnek, terrorizmussal, megtermékenyít, gátlástalanul, gondolatokkal, anyatermészet, megszüntetni, földrengések, sztarszerzok, kifejezetten, gyermekeiket, legismertebb, férfikérdés, hatalmasabb, gondolattal, szeretettel, anyaistennő, veszedelmes, természetet, kihasználja, hadsereggel, megfelelése, évezredeken, népmesékben, borzalmassá, emberszámba, megérdemli, pogácsával, lehetetlen, megrabolja, rettenetes, megmutatja, tiéd lesz, szülők csak, útravalót kifejezetten, hinduk Shaktinak, nőkkel bánik, anyatermészet végtelenül, férfi sohasem, földeket elnyelő, városokat elsöprő, mindent rommá, atom robbanása, békésen lekötött, egész földi, hinduk évezredek, rettenetes megnyilvánulása, kérdés csak, Müller Pétertől, Müller Péter,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A szeretetről  Az izmaink nem csak testmozgás...  Facebookon kaptam  Idővel az ember megérti, hogy ...  Facebookon kaptam  Ratkós beszületései a szereplő...  Leereszkedés és olvadás  Jó éjszakát  Az erdőterápia egészségre gyak...  Vérnyomáscsökkentés  Jó éjszakát  Karinthy Frigyes: Almafa  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A tavasz nem csak önmagában sz...  Szép álmokat!  Esti képek  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Amikor még kicsi voltál...  Alvó kisfiú  2004-es kivégzés után  Levél lány  Esti kép  Graffiti bölcsesség  A haj állapotának javítása egy...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép estét kedves látogatóimna...  Fotó: Fiatal pár (Szék –...  A máj egészségét biztosító és ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Apu  Sonka vásár  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Inkább ad  Az izmaink nem csak testmozgás...  Szép estét kedves látogatóimna...  Színház az egész világ,  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Manna OWell tollából  Nem jár  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Antoine de Saint-Exupéry gondo...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 28  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy imádság Ágoston Vallomások...  Válaszok a halál után  üdvözöllek!  Az izmaink nem csak testmozgás...  Szép estét kedves látogatóimna...  Szívet megérintő . . .  Sadhguru idézet  Kövesd a vezetőt  Jó éjszakát  Nagy Feró megmondta?  Nem jár  Facebookon kaptam  Graffiti bölcsesség  Facebookon kaptam  Kövesd a vezetőt  üdvözöllek!  Facebookon kaptam  Devecsery László - Húsvét  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  A jó kedv a világon  Manna OWell tollából  Szép estét  Jó éjszakát  Fotó: Fiatal pár (Szék –...  Nárcisz  Facebookon kaptam  Alvó kutya  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Vérnyomáscsökkentés  Facebookon kaptam  Alvó cica  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Humor is meg nem is szerinted?  Leereszkedés és olvadás  képre írva  Paul David Tripp Március 28  Facebookon kaptam Krisztinától 
Bejegyzés Címkék
tiéd lesz, szülők csak, útravalót kifejezetten, hinduk Shaktinak, nőkkel bánik, anyatermészet végtelenül, férfi sohasem, földeket elnyelő, városokat elsöprő, mindent rommá, atom robbanása, békésen lekötött, egész földi, hinduk évezredek, rettenetes megnyilvánulása, kérdés csak, öntelt kisegér, emberiség kérdése, saját neméből, másik hadsereggel, általa indított, pénzvilág csődjével, anyaistennő megmutatja, anyatermészettel, gondolatmagocska, megnyilvánulása, ősprincípiumnak, figyelmeztetnek, terrorizmussal, megtermékenyít, gátlástalanul, gondolatokkal, anyatermészet, megszüntetni, földrengések, sztarszerzok, kifejezetten, gyermekeiket, legismertebb, férfikérdés, hatalmasabb, gondolattal, szeretettel, anyaistennő, veszedelmes, természetet, kihasználja, hadsereggel, megfelelése, évezredeken, népmesékben, borzalmassá, emberszámba, megérdemli, pogácsával, lehetetlen, megrabolja, rettenetes, megmutatja, férfiaknak, vigyázzunk, véletlenül, istennővel, hatalmassá, végtelenül, meggyötört, lélektelen, megalázott, degenerált, ingerelhet, háborúkkal, találkozni, megismered, gőgünktől, elnyomott, szárazság, erdőtüzek, kincseibe, kifordult, útravalót, önmagadat, kitörései, menekülni, évezredek, gyengéden, robbanása, csődjével, pénzvilág, melyekről, túllépnek, elefántot, gyilkolja, használja, anyánknak, emberiség, agresszív, shaktinak, városokat, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 181
  • e Hét: 2986
  • e Hónap: 11252
  • e Év: 127905
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.