Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Mrs. Czunyi’s last chance (Czunyiné utolsó esélye)
  2016-04-30 21:42:42, szombat
 
  Mrs. Czunyi's last chance (Czunyiné utolsó esélye)

Posted by karoligaspar - április 17, 2016
Mrs Balogh-Czunyi


Czunyiné kiesett a pixisből. Miniszter akart volna lenni, de már államtitkár se lett. A semmire se vezető pedagógus-kerekasztal-tárgyalásokon azonban még rendületlenül ott ül Balog Zoltán balján. Számára Balog az utolsó szalmaszál a politikai karrierhez. Ha mind az oktatásügy, mind az egészségügy terén megbukott miniszter államfő lesz, Czunyiné számára is eljöhet a feltámadás. És - valljuk be - a rosszemlékű báb-elnök, Schmitt Pál ideális utódja Orbán számára nem a fejét olykor-olykor óvatosan felemelő Áder János, hanem a buta és feltétlenül engedelmes Balog Zoltán. - A szerk.

Írta: Református Identitás

2017-ben lejár Áder János államfői mandátuma. Orbán nem kedveli Csorna és Győr-Sopron-Moson megye díszpolgárát, mivel az két balinozás vagy horgászverseny között néha visszaküld egy-egy különösen brutális törvényjavaslatot. Bár Áder ugyanolyan proliparaszt miliőből származik, mint Orbán vagy Kövér, de jogilag némileg kikupálódott apósa, a nemzetközileg elismert alkotmányjogász, Hercegh Géza akadémikus mellett. Míg a másik két “főméltóság" magához hasonlóan első generációs értelmiségi évfolyamtársat választott házastársnak, tehát a családi összkulturális szint a kiindulóponthoz képest nem emelkedett semmivel.

Áder önismerete persze ettől nem lett különb, komolyan gondolta magáról, hogy a nyelvismerete és egyéb tulajdonságai alapján ENSZ-főtitkár is lehet. A pontyok, sügérek és süllők nagyon drukkoltak is neki, de mivel a halaknak nincsen szavazati joguk, ez sem döntötte el a kérdést.

-Sto gyelaty? - tette fel magának a ruszkikat kiűző, majd Putyin lábához térdeplő géniusz a kérdést és rögtön a Lacihoz fordult, Kövér Lacihoz, aki az ő legfőbb politikai tanácsadója. Ezt pesti értelmiségi szempontból ugyan nehéz megérteni, hiszen “Laci" háromszor is megbukott római jogból, de a fideszesek “különös emberek", ahogy Lenin Lajos, a margitszigeti Nagyszálló főpincére szokta mondogatni. Szóval Orbán azt akarta, hogy Kövér legyen az államfő, hiszen ő olyan példásan megtestesíti “a nemzet egységét". Hát csakugyan, a vöröskatona nagypapával, a Szocialista Hazáért kitüntetett papával Kövér úr “alkatilag" és családilag is ismeri a szocialista mentalitást, sőt a “nemzetére rontó" komcsikét is. Ezt ki is fejezte erőteljesen szép szavakkal 2016. április 11-én, stílusosan a költészet napján a magyar parlamentben.

Szóval Orbán felkérte Kövért, hogy legyen ő az államfő, ő képviselje hazánkat szerte a világban. Ez nagyon is testhez álló feladat neki, jól emlékszünk, hogy pár éve a kneszetből is kitiltották, miután Nyirő hamvaival egy Tesco-szatyorban turnézott Erdély-szerte.

Kövér viszont nem vállalta a felkérést. Nos, ez sötét személyének legkülönösebb oldala: bizonyos dolgokban nemet mond. A jóindulatú “értelmiségiek" úgy gondolják, Kövér “belátja", hogy ő egy megosztó személyiség. A magunk részéről ezt kevéssé tartjuk valószínűleg, jellemétől, intellektusától (?) messze van bármiféle belátáshoz hasonló kognitív és emocionális művelet. A másik vélemény - ez a kevésbé jóindulatúaké - hogy Kövér “látja", mekkora bűncselekményeket követnek el pártja vezetői és “tiszta" akar maradni. Bár Kövér kifejezetten spártai életmódot folytat a palotákat rekviráló, stadionokat és vasútvonalakat építő Orbánhoz képest, ezt sem tartjuk valószínűleg. (Azonkívül azt is tudjuk, hogy a Kövér családban Szilárd öcsike felelős a financiális ügyek unortodox intézéséért, lásd a MAHIR privatizálását.)

Mindegy: Kövér nem vállalta, de javasolt maga helyett egy minden szempontból pompás jelöltet: Balog Zoltán Hold utcai lelkipásztort és EMMI minisztert. Balog persze vállalta az “elhívást", hiszen ő már régóta Orbánt szolgálja az Örökkévaló helyett. Régi ismerősei, köztük külföldiek is nem győznek csodálkozni, mennyire megváltozott Balog, a hajdani jogvédő, tisztességes pap jelleme a Fideszhez való csatlakozása után. Orbánnak csak egy kételye(???) volt, nem baj-e, hogy akkor ő mint miniszterelnök meg az államfő is református lenne, avagy mit szólnak ehhez a pápisták, név szerint Erdő Péter bíboros?

Az furcsa módon nem jutott Orbán eszébe, hogy ebben az esetben nemcsak ő meg az államfő lenne református, hanem mind a három főméltóság, hacsak nem akarja leváltani “a Lacit", márpedig erre kevés jel mutat. Ugyanis Kövér mostanában feltűnően gyakran fényképezkedik Steinbach dunántúli püspök oldalán, látogat el református templomokba és ott öntudatosan jelenti ki, hogy őt “reformátusnak keresztelték". Ez ugyan kevéssé valószínű a vöröskatona nagypapa meg a szochazás párttitkár (MSZMP!) apuka ismeretében, de miért ne higgyünk neki. Szóval akkor 2017-ben igazi református diktatúra lesz Magyarországon. A történészek tudják, volt már ilyen, mégpedig Tisza Kálmán miniszterelnöksége alatt. Akadémiai elnök, főrendiház elnöke nem lehetett ezekben a dicsőséges napokban más, csak kálomista. Orbán nagyon tiszteli a Tiszákat, nem véletlenül állíttatta vissza Tisza István kivételesen szörnyű szobrát, a már szenilis Zala György ocsmányságát a Kossuth téren mind a 16 (!!!!) mellékalakkal együtt. Bizonyos (arisztokrata származású) pesti értelmiségiek ugyan azt állítják, hogy a Tiszáknak még az intézője se állt volna szóba ilyen ordas bugrisokkal, mint a mostani “főméltóságok", de ez legyen az ő bajuk.

Mert mi azt is tudjuk, hogy mi a célja Orbánnak Balog államfővé emelésével. Az, hogy megint fideszes motor kerüljön aláírási helyzetbe, ahogy a felejthetetlen “álamfő", a plagizáló Schmitt mondotta (és tette). Azonkívül gondolhatta azt is - már ha persze a gondolkodás nem lenne alkatilag idegen a személyiségétől -, ha a a németeknek megfelel szövetségi elnöknek egy luteránus pap, neki is jó lesz. Joachim Gaucknak azonban nem ez az első, nagy megbecsülést hozó megbízatása. Nem véletlenül lett ő a titkos STASI-akták rendszerezésére és hozzáférésének biztosítására kirendelt hivatal elnöke 1992 és 2000 között, melyet még ma is Gauck-Behördének hívnak a németek. Gauck hajóskapitány apját az NDK-ban bebörtönözték, maga pedig evangélikus lelkészként csakugyan ellenálló tevékenységet fejtett ki az NDK embertelen rendszere ellen. (Nem csak hazudja ezt, mint Balog Zoltán a hivatalos életrajzában!) 2003 óta pedig Gauck az elnöke a Felejtés ellen - a demokráciáért (Gegen Vergessen - Für Demokratie) egyesületnek. Gauck a holokauszt bűnét német emberként így élte meg: ,,Megoldhatatlan feladatnak tűnt számomra Auschwitz után hinni Istenben. Nem is tudom, hányszor veszítettem majdnem el a hitemet és hogyan, mikor találtam meg mégis". (J. Gauck: Freiheit. Ein Plädoyer. München: Kösel-Verlag, 2012, 32.) A kanti felelősség-erkölcs alapján álló, Luther veretes, mégis elegáns német nyelven megírt könyvében leírja, egész lelkészi tevékenysége során tudatosan elkerülte, hogy prédikációjának tárgyául tegye a 1Móz 1,27 bibliai textust: ,,Teremté tehát az Isten az embert az ő képére, Isten képére teremté őt". Nem akarta elfogadni, hogy az Isten képére teremtett ember képes legyen embertársai céltudatos, tervszerű, ipari méretű irtására. Végül teológusként úgy oldotta fel a maga számára a dilemmát, hogy az embert “a felelősségvállalás nagyszerű képességével megáldott" teremtményként gondolta el.

Nos, ha Balog lesz az államfő, őtőle nem ilyen erkölcsi és irodalmi színvonalú, de semmilyen könyveket nem várhatunk. A németül segédesztergályosként megtanuló Balog nem hogy könyvet nem ír, de nem is olvas. Kapjuk majd tőle államfőként is azt, amit eddig is: gyors, felelőtlen locsogást, a baloldal ekézését, szemét álszent frázisokat és istenverte baromságokat. Ezt tette EMMI miniszterként is. Államfőként bizonyára hasonlóan szerencsés kézzel választja meg a munkatársait. Miniszterként a Károlin Tenke Sándor rektor szeretőjeként mindenféle erkölcstelenségben kitanult szakemberként mozgó tudatlan és aljas Czunyiné Bertalan Juditot választotta államtitkárnak, akinek proli pimaszsága és ordító hozzánemértése váltották ki a mai napig tartó pedagógus ellenállást, s akinek bűzhödt kipárolgása ma is belengi az államtitkárság termeit. Szegényügyi szakemberként a triplatokás Cziberét választotta, akinek feneketlen pofátlansága csak szociális érzéketlenségével áll arányban. A kultúráért az egyházi zenész Hoppál Péter államtitkár felel, a számos hangszeren egyaránt dilettánsan nyiszorgó zenebohóc. Balog legfőbb tette a Szabó András - Petrőczi Éva házaspár helyzetbe hozása volt: meggyalázta József Attila emlékét azzal, hogy a róla elnevezett díjat odaítélte a károlis idióta fűzfapoetesszának, míg az egész ország előtt hitelét vesztett doktorandusztolvaj, okirathamisító és csaló férjet beültette a Magyar Akkreditációs Bizottságba. Az egészségügyet vezetők változatos sorát nem is említjük. Mi tehát Balog miniszteri teljesítménye? Tönkretette pár év alatt a köz- és felsőoktatást, az egészségügyet és a kultúrát.

De nyilván maradt még olyan terület, ami eddig megmenekült a hérosztratoszi bohóc pap gyilkos tombolásától. Ha államfő lesz, az egész országot lángra gyújthatja. De talán éppen ez Orbán és Kövér titkos célja Balog államfővé emelésével. És a pusztító hatású károlis indíttatású Czunyiné ismételt helyzetbe hozása...




https://jhnnsclvn.wordpress.com/2016/04/17/mrs-czunyis-last-chance-czunyine-utols o-eselye/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kiindulóponthoz, személyiségétől, alkotmányjogász, intellektusától, prédikációjának, rendszerezésére, megoldhatatlan, teremtményként, államtitkárság, felejthetetlen, államtitkárnak, hozzáférésének, hozzánemértése, horgászverseny, összkulturális, miniszterelnök, vasútvonalakat, privatizálását, fényképezkedik, okirathamisító, évfolyamtársat, hérosztratoszi, magyarországon, demokráciáért, jóindulatúaké, tevékenységet, értelmiségiek, legkülönösebb, reformátusnak, lelkipásztort, mellékalakkal, hajóskapitány, biztosítására, bebörtönözték, margitszigeti, szeretőjeként, utolsó szalmaszál, politikai karrierhez, egészségügy terén, rosszemlékű báb-elnök, fejét olykor-olykor, nemzetközileg elismert, családi összkulturális, kiindulóponthoz képest, halaknak nincsen, ruszkikat kiűző, fideszesek “, margitszigeti Nagyszálló, nemzet egységét”, vöröskatona nagypapával, szocialista mentalitást, költészet napján, Balog Zoltán, Számára Balog, Schmitt Pál, Áder János, Református Identitás, Kövér Lacihoz, Lenin Lajos, Szóval Orbán, Szocialista Hazáért, Balog Zoltán Hold, Erdő Péter, Ugyanis Kövér, Tisza Kálmán, Tisza István, Zala György, Orbánnak Balog, Joachim Gaucknak, Gegen Vergessen, Károlin Tenke Sándor, Czunyiné Bertalan Juditot, Hoppál Péter, Szabó András, Petrőczi Éva, József Attila, Magyar Akkreditációs Bizottságba,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Esti kép  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Ne kapaszkodj magasabbra,  Garai Gábor - Takarítás  Irgalom és ítélet  Nem tudhatod  Alázat  Neked tudnod kell  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Albert Einsteinről  Alvó cicák  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  Jónás Tamás – Végtelen b...  Jó éjszakát  George Byron - Ahogy itt jár -...  Zilahy Lajos gondolata  Png kislány  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Szép estét  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Nagyon különös  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Paul David Tripp Április 19  Png kutya  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam Annuska bar...  Szép álmokat!  Erdőn  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Elköszönt  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Egy lelki imádság  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Png nő  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Alvó cicák  A másik dolog,  Szép estét  Jó éjszakát  Albert Einsteinről  A Megváltó szolgálatában  Varga János Veniam - Fontos sz...  képre írva  Régi emberek, akikre máig büsz...  Png ház  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Png lepke  Png telefon  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam Krisztinától  Png csokor  Png telefon  Png férfi  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Png virág  Szép napot kívánok  Ne kapaszkodj magasabbra,  Miért kiabálunk amikor dühösek... 
Bejegyzés Címkék
utolsó szalmaszál, politikai karrierhez, egészségügy terén, rosszemlékű báb-elnök, fejét olykor-olykor, nemzetközileg elismert, családi összkulturális, kiindulóponthoz képest, halaknak nincsen, ruszkikat kiűző, fideszesek &#8220, margitszigeti Nagyszálló, nemzet egységét&#8221, vöröskatona nagypapával, szocialista mentalitást, költészet napján, magyar parlamentben, jóindulatú &#8220, megosztó személyiség, magunk részéről, másik vélemény, kevésbé jóindulatúaké, palotákat rekviráló, financiális ügyek, minden szempontból, hajdani jogvédő, furcsa módon, esetben nemcsak, államfő lenne, három főméltóság, vöröskatona nagypapa, szochazás párttitkár, történészek tudják, dicsőséges napokban, mostani &#8220, célja Orbánnak, felejthetetlen &#8220, plagizáló Schmitt, titkos STASI-akták, hivatalos életrajzában, holokauszt bűnét, maga számára, embert &#8220, baloldal ekézését, államtitkárság termeit, triplatokás Cziberét, egyházi zenész, számos hangszeren, róla elnevezett, károlis idióta, egész ország, egészségügyet vezetők, hérosztratoszi bohóc, egész országot, pusztító hatású, kiindulóponthoz, személyiségétől, alkotmányjogász, intellektusától, prédikációjának, rendszerezésére, megoldhatatlan, teremtményként, államtitkárság, felejthetetlen, államtitkárnak, hozzáférésének, hozzánemértése, horgászverseny, összkulturális, miniszterelnök, vasútvonalakat, privatizálását, fényképezkedik, okirathamisító, évfolyamtársat, hérosztratoszi, magyarországon, demokráciáért, jóindulatúaké, tevékenységet, értelmiségiek, legkülönösebb, reformátusnak, lelkipásztort, mellékalakkal, hajóskapitány, biztosítására, bebörtönözték, margitszigeti, szeretőjeként, tárgyalásokon, egészségügyet, teljesítménye, szakemberként, akkreditációs, nyelvismerete, tulajdonságai, rendületlenül, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 817
  • e Hét: 6549
  • e Hónap: 17660
  • e Év: 171156
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.