Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Totalitárius Terrorisztikus...
  2008-08-29 03:22:42, péntek
 
   
  Totalitárius Terrorisztikus Tönkretételünk


Tisztelt Bogád Antal!

Köszönet írásáért! Nagyon pontosnak és lényegre törőnek gondolom írását. Főleg 2006. október 23-ával kapcsolatban megrendítő a viszonylatok felidézése, feltárása.
Igen, új, és minden eddiginél nagyobb tüntetésre lenne szükség, ami talán felébreszthet sokakat. Igen, legyünk minél többen a Corvin-köznél!

Van egy mondat, amit 2006 októbere óta sokat idéztem mindenfelé:
2006. OKTÓBER 24-ÉTŐL 2006. OKTÓBER 23-A AZ A NAP, AMIT SOHA SEHOL SENKI MAGYAR MEG NEM BOCSÁJTHAT ENNEK A RENDSZERNEK.

A tömegek nem csupán a demoklesz kardjára figyelnek minden percükben félszemmel, hanem a zsigereikbe ivódott félelem dolgozik bennük. Tudom, mert naponta találkozom és beszélek olyan emberekkel, akik ott voltak a sűrűjében azon a napon. Akkor megfogadták, hogy mivel nem történt olyan változás, amit a szeptember 17-én indult morális forradalomtól vártak, csak akkor mennek tüntetésre, vagy tömegmegmozdulásra, ha már lőnek, vagy akkora lesz a tömeg, hogy bármilyen ellenállást elsöprő erejével semmi nem szabhat gátat akaratának és a kívánt változásoknak.

Nagy tehát a felelősége azoknak, akik utcára szólítják a tömeget! Megmondom őszintén, azt kellene hangoztatni, hogy akik március 9-én három igennel szavaztak a népszavazáson, azok lehetőleg mindenki jöjjön el szeptember 17-én a Corvin közhöz. Szinte vonulni sem kellene, mert akkora tömeg, vagyis nagyjából három millió magyar az egész belvárost megtöltené.
A következő elhatározásnak annak kellene lenni, hogy ez az összegyűlt tömeg addig ne tágítson, ameddig ez a parlament el nem tűnik a közéletből az utolsó szálig.
Ne felejtsük el: VÁLTSUNK KORMÁNYT! VÁLTSUNK ELLENZÉKET!

Kis csoportoknak nincs változtatási lehetősége, még erővel sem. Szervezettségük, összehangoltságuk majdnem a semmivel egyenlő minden jószándék ellenére. Az ok egyszerű. Ha valaki végiggondolja, hogy csak a tömegek mozgatásával kapcsolatos kommunikáció mennyi pénzbe kerülhet, akkor nagyon meg fog lepődni egy alapos számítás után. Itt kezdődik.
Akik ma változásokat akarnak, megfeszülhetnek, akkor sem jut el a szavuk ahhoz a szükséges tömeghez, akiknek a támogatása nélkül semmire sem mennek. Helybenjárás.
Milliós tömegnek kell itt összegyűlni. De milliós tömegnek enni-inni kell, annak végterméke is van - mint láttuk a Kossuth téren anno. Mindez tengernyi pénzt emészt fel.
Emlékezzünk, Prágában napokon át rázták a kulcscsomókat milliók, akik végig azt skandálták: ,,Utolsó csengetés!". Tudom, mínusz nagyon sokban Kijevben együtt maradt a milliós tömeg a parlament előtt.

A Kossuth térre a böszme válasza ugye az volt, hogy ,,Lesznek tüntetések. Lesznek. Majd megunják, hazamennek.". Ezt elneveztem ,,Na és?"-technológiának. Ami alatt azt értem, hogy olyan mértékig becsmérli szemtől szemben azt a tömeget, akiknek zsírjából él a nyomorult politikus fajzat, hogy ettől a szövegtől az emberek gondolkodása szinte lebénul, tetrekész lendülete megtörik, és valóban hazamegy. Egy ilyen mondat olcsóbb és hatásosabb egy sortűznél. Csak a gonoszságban igazán élenjárók képesek ilyen velejéig romlott szívbéli és szellemi sortüzet zúdítani saját véreikre.
A bűnösnyelvű pártelitek pedig bármilyen általuk összehívott megmozduláson azzal fejezik be, menjetek békével.
Zsibbadt országgá tették a magyarok honát. Kevés remény látszik ezt az állapotot megváltoztatni.

Totális kiszolgáltatottságra vetettségre pedig csak totális megmozdulás tűnik az egyetlen alapvetően megfelelő válasznak, hogy ne legyünk tovább totálisan kiszolgáltatva. Amit követően biztosan megszűnik az ezerszer is elátkozott, világgá hiába kiabált keserűségünk és annak oka.

Szeptember 17-én legyünk hát együtt legalább hárommilliónyian rettenthetetlen elszántsággal és kitartással a Corvin köznél! Semmi mással nem törődve, mint az egyetlen lehetséges és értelmes közös céllal, hogy nem tágítunk, ameddig ki nem írják az azonnali új országgyűlési képviselői választással együtt az önkormányzati választást is.
Békés eszközökkel, de totális hatalomváltásra van szükség a technikailag lehetséges legrövidebb időn belül. Ezt a tömegakaratot pedig határozottan egyértelművé kell tenni rögtön az elején, és ettől egy lépést sem hátrálni. Ez csak azoknak tűnik veszélyesnek, akiknek vaj van fejükön.

Kíváncsi leszek, lesz-e annyi elszánt magyar együtt, hogy ezt a létszükséglet diktálta változást ki lehessen kényszeríteni?

Isten óvja Magyarországot!

Budapest, 2008. augusztus 28.

Lengyel Károly
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: hárommilliónyian, szervezettségük, megfeszülhetnek, hatalomváltásra, rettenthetetlen, elhatározásnak, megváltoztatni, magyarországot, kiszolgáltatva, tönkretételünk, technológiának, terrorisztikus, felébreszthet, forradalomtól, végiggondolja, elszántsággal, létszükséglet, megmozduláson, változásoknak, országgyűlési, kényszeríteni, kulcscsomókat, önkormányzati, népszavazáson, tömegakaratot, mozgatásával, helybenjárás, technikailag, totalitárius, választással, csoportoknak, kapcsolatban, változásokat, keserűségünk, gonoszságban, változtatási, viszonylatok felidézése, demoklesz kardjára, zsigereikbe ivódott, sűrűjében azon, szeptember 17-én, kívánt változásoknak, felelősége azoknak, egész belvárost, következő elhatározásnak, összegyűlt tömeg, utolsó szálig, semmivel egyenlő, tömegek mozgatásával, alapos számítás, szavuk ahhoz, szükséges tömeghez, Totalitárius Terrorisztikus, Totalitárius Terrorisztikus Tönkretételünk, Tisztelt Bogád Antal, AMIT SOHA SEHOL SENKI MAGYAR MEG NEM BOCSÁJTHAT ENNEK RENDSZERNEK, VÁLTSUNK KORMÁNYT, VÁLTSUNK ELLENZÉKET, Lengyel Károly,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Akarat  Nem méltó hozzád  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Radikális szeretet  Jó éjszakát  A jó emberek mindig szépek mar...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Hazára minden embernek szükség...  Jó éjszakát  Png telefon  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Rátalálsz  Nem számIt  Éretlen vers  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Fekete-erdő desszert  Alázat  Facebookon kaptam Krisztinától  Reggel van  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  Alázat  Adakozás  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Alázat  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Egy maradéktalanul uralt világ  Fekete-erdő desszert  Ágai Ágnes – Csendélet  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Gonosz démon-álarc  A kételkedés kezelése  Csak a fogyatkozás látható  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Akarat  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  A televizió nem a kultúrát kép...  Idő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Png lepke  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Akarat  Leonardo da Vinci gondolata  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  képre írva  Szívem tiéd  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  képre írva  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Lóhere  Alázat  Akarat  Hiányzik  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam Krisztinától  Tavaszi kép  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Png virág  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Png telefon  Éretlen vers  Szép estét kedves látogatóimna...  Esti kép  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Alvó cicák  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
viszonylatok felidézése, demoklesz kardjára, zsigereikbe ivódott, sűrűjében azon, szeptember 17-én, kívánt változásoknak, felelősége azoknak, egész belvárost, következő elhatározásnak, összegyűlt tömeg, utolsó szálig, semmivel egyenlő, tömegek mozgatásával, alapos számítás, szavuk ahhoz, szükséges tömeghez, támogatása nélkül, kulcscsomókat milliók, milliós tömeg, parlament előtt, böszme válasza, nyomorult politikus, emberek gondolkodása, ilyen mondat, gonoszságban igazán, bűnösnyelvű pártelitek, magyarok honát, állapotot megváltoztatni, egyetlen alapvetően, egyetlen lehetséges, önkormányzati választást, technikailag lehetséges, tömegakaratot pedig, létszükséglet diktálta, hárommilliónyian, szervezettségük, megfeszülhetnek, hatalomváltásra, rettenthetetlen, elhatározásnak, megváltoztatni, magyarországot, kiszolgáltatva, tönkretételünk, technológiának, terrorisztikus, felébreszthet, forradalomtól, végiggondolja, elszántsággal, létszükséglet, megmozduláson, változásoknak, országgyűlési, kényszeríteni, kulcscsomókat, önkormányzati, népszavazáson, tömegakaratot, mozgatásával, helybenjárás, technikailag, totalitárius, választással, csoportoknak, kapcsolatban, változásokat, keserűségünk, gonoszságban, változtatási, határozottan, viszonylatok, egyértelművé, kommunikáció, veszélyesnek, gondolkodása, zsigereikbe, hangoztatni, rendszernek, kitartással, legrövidebb, kapcsolatos, ellenállást, emlékezzünk, megfogadták, összehívott, összegyűlni, bűnösnyelvű, eszközökkel, megmozdulás, vetettségre, tüntetések, tüntetésre, felelősége, skandálták, támogatása, pártelitek, szeptember, emberekkel, végterméke, alapvetően, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1193
  • e Hét: 2903
  • e Hónap: 11507
  • e Év: 47448
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.