Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ennyire szenilis, demens, gerinctelen lenne az átlaghülyema
  2016-06-29 19:02:00, szerda
 
 
Swan Edgar 2016-06-29


Ennyire szenilis, demens, gerinctelen lenne az átlaghülyemagyar?


Forrás: MTI/Illyés Tibor Forrás: MTI/Illyés Tibor

Azon töprengtem, hogy akár nagyon-nagyon röhögni is tudnék önmagunkon, ha éppen nem lenne kedvem ordítani. Valami egészen félelmetesen groteszk valóságsóban érzem magam. Ezzel csak az a baj, hogy nem jelentkeztem ebbe a sóba, nem fizetnek érte (konkrétan: én fizetem a számlát), kiszállni nem lehet, élvezni pedig nem tudom.

Egészen döbbenetes azt látni, ahogy máról holnapra, de akár reggelről estére amnéziába zuhan a fél ország. Ezt hetente többször is tudjuk produkálni, igény szerint. Hogy némi magyarázatot adjak erre a kijelentésemre, szeretném felhívni a figyelmet egy bizonyos Simicska Lajos nevű úriemberre (na jó, tudom, de mit írjak?). Tehát volt ,,A" Lajos, Orbán Viktor kebelbarátja, volt szobatársa, bizalmasa. Akinek több esze volt (szintén Orbántól idézek), mint bárki másnak. Ez a Simicska Lajos a kezdetektől segített felépíteni a Fidesz nevű pártot. Közreműködött tevőlegesen és konkrétan a párt anyagi hátországának a kiépítésében. Az ő agyafúrt ötleteinek köszönhetően sikerült a Fidesz székház eladásából befolyt összeg egy részét az Orbán apuka bányájába injektálni, ő biztosította a hátteret a médiabirodalom kiépítéséhez és még ki tudja, mi mindenhez. Szerette is Orbán Viktor Simicskát, amikor sikerült hatalomba vergődnie, ,,A" Lajos hirtelen minden meghirdetett és dúsan finanszírozott pályázatot sorra-rendre megnyert. Mindenkinek kuss volt, Simicska érinthetetlen volt. Ha nincs Simicska, ma nincs Fidesz, vagy az a Fidesz nincs, amit ma ismerünk. Akkor Orbán Viktor sincs, illetve van, talán ügyvéd Szolnokon, egy huszadrangú irodánál.

Aztán összekaptak valamin, ,,A" Lajos és ,,A" Viktor, a barátság pillanatok alatt semmivé lett. Az ország népe tátott szájjal hallgatta az ominózus mondatot: ,,Orbán egy geci!"

A Közgép hirtelen nem értett semmihez, nem volt alkalmas útépítésre, sem másra, amire addig igen. Sorra bukta el a közbeszerzéseket, azonban Orbán Viktor kebelszomszédja, a fényes eszű Mészáros Lőrinc váratlanul minden témában zseniális lett. Percek alatt ő értett legjobban a csatornázástól kezdve a vasútépítésen át a szalonnafüstölésig mindenhez. Így megy ez, ha a Jóisten és Orbán Viktor úgy akarja. Úgy akarta.

Ez eddig szimpla korrupciós - mert megtehetem és kussolsz - történet. Minden gagyi banánköztársaságban ezer ilyen van. Nade!

A miniszterek elnökével kissé elszaladt a rénszarvas, vagy a dakota csatapóni. Gondolok itt arra, hogy furán válogatja meg a közvetlen környezetét, ráadásul egészen extrém módon kommunikálja a választását. Az csak egy dolog, hogy egy teremfociban középszerű rajongója váratlanul zseniálisan alkalmas lett külügyminiszternek, de az minimum fura volt, amikor a sajtó faggatni kezdte bizonyos Habony Árpád nevű divatdiktátor és vitrinfelelős pozíciójáról és országunk vezetője jóformán azt válaszolta: azt sem tudja, kiről van szó. Pedig de.

Na, ez a média és kommunikációs zseni Habony Árpád elhatározta: ő bizony letarolja a médiát, mert ehhez is nagyon ért. Létrehozott egy 888 nevű/című teljesen-nagyon pártatlan hírportált. Ennek (mármint a név választásnak) semmi köze nincs a 444 címmel már eléggé befutott oldalhoz (hehehe).

Tehát megszületett az ominózus habonyi lap, ami nem csak nevében, de stílusában is képtelen önálló ötletekre hagyatkozni, marad a lopkodás ősi hagyományainál, de legalább elég pofátlanul csinálja mindezt. Ezt pedig az átlaghülyemagyar nagyon szereti! Mert olyan emberi, olyan ősi és még a turulszárnyak suhogását is hallani véli közben.

De még ez is belefér a keményen hülye kisember tradicionális viselkedési sémájába. Nade az, hogy az eddig rajongott, vagy minimum de ő legalább magyar vállakozó-ként imádott/eltűrt Simicska Lajos hirtelenjében közutálat tárgya lett, akit mindenki mindig megvetett...az komoly szellemi hanyatlást jelez. Hiszen az említett habonyújság szidja Simicskát, mint a bokro(s)t, de minimum úgy, mint Soros Györgyöt. Pedig tegnap még szeretni kellett. Simicskát. Sorost tegnapelőtt kellett szeretni, amikor fizette a kormánypotentátok iskoláztatását/megélhetését. Azóta lehet utálni. Az már régen volt. Azonban Simicska nem volt régen. Annyira.

Itt jön az, hogy nem értem az átlaghülyemagyart. Tényleg nem emlékszik arra, amikor ,,A " Lajos még jófiú volt? Tényleg képes azt is beszopni, hogy mindig is rosszfiú volt és ő, valamint Miviktorunk világ életében utálta? Ennyire szenilis, demens, gerinctelen lenne az átlaghülyemagyar? Még véletlenül sem emlékszik arra, amikor Simicska egy rendes, becsületes magyar vállalkozó volt, aki miért is ne nyerhetne meg minden uniós tendert? Tényleg annyira régen volt, amikor Orbán legjobb barátja, hűséges harcostársa volt a mi Lajosunk? Pikk-pakk, elfelejtjük? Ez azért szánalmas. Nem kicsit, nagyon (hogy egy klasszikust is idézzek).

A 444-hez képest duplánszar 888 pedig bátran onthatja magából a híg fost és annak még örülünk is? Mert az jó?

Aki pedig eddig is gecinek tarotta Orbánt is, Simicskát is, az mostanában szurkolhatott, hogy a geci Simicska, vagy a parókakészítőből magyar filmcézárrá avanzsált kaszinótulajdonos Vajna veszi meg az ország második legnézettebb televízióját? A mi pénzünkből, jelzem csöndesen. Hát teljesen megőrültünk? Debilis lett a fél ország? Belegondol itt valaki, mi történik? Mondom, mi történik. Vagy az Orbán kegyelméből milliárdossá vált, eddig közpénzen és Uniós pénzeken hízlalt Simicska vette(volna) meg a TV2-őt, vagy az Orbán kegyelméből milliárdossá vált, kaszinótulajdonos egykori parókakészítő, gazdasági migráns Andy Vajna. És végül ő vette meg. A cehhet mi fizetjük, mindannyian.

Emberek! Európában vagyunk, a huszonegyedik században!

Nem lenne már jó felébredni? Vagy esetleg Cavintont szedni? Hiszen itt annyi mocsok ömlik a nyakunkba napról napra, hogy az valami elképesztő és mi mára mindig elfelejtjük a tegnapot.

Ha így haladunk, hamarosan nem a tegnapot kell majd elfelednünk, hanem a holnapot.

http://kolozsvaros.com/2016/06/29/ennyire-szenilis-demens-gerinctelen-lenne-az-at laghulyemagyar/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: atlaghulyemagyar, közbeszerzéseket, átlaghülyemagyar, parókakészítőből, kebelszomszédja, iskoláztatását, finanszírozott, csatornázástól, hagyományainál, médiabirodalom, kijelentésemre, parókakészítő, hátországának, érinthetetlen, közreműködött, huszonegyedik, tradicionális, hirtelenjében, turulszárnyak, kommunikációs, szurkolhatott, vitrinfelelős, vasútépítésen, divatdiktátor, biztosította, legnézettebb, kiépítésében, milliárdossá, köszönhetően, kommunikálja, magyarázatot, megélhetését, megszületett, pozíciójáról, kebelbarátja, televízióját, bizonyos Simicska, kezdetektől segített, párt anyagi, médiabirodalom kiépítéséhez, huszadrangú irodánál, barátság pillanatok, ország népe, ominózus mondatot, fényes eszű, csatornázástól kezdve, miniszterek elnökével, dakota csatapóni, közvetlen környezetét, teremfociban középszerű, minimum fura, sajtó faggatni, Swan Edgar, Illyés Tibor Forrás, Illyés Tibor, Simicska Lajos, Orbán Viktor, Orbán Viktor Simicskát, Akkor Orbán Viktor, Mészáros Lőrinc, Habony Árpád, Soros Györgyöt, Azonban Simicska, Andy Vajna,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Baranyi Ferenc - N i n c s  Robin Wight pitypang szobra  Emlékezz  Reményik Sándor: Pierrot &...  Szép estét  Facebookon kaptam Krisztinától  Jó nap volt  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 12  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Robert Merle tollából  Szép estét  Otthon  Facebookon kaptam  40 felett  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  képre írva  Töröld le  Paul David Tripp Április 15  Paul David Tripp Április 15  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  James Allen  Esterházy Péterre emlékezünk  Jó éjszakát  Bársony székben  Dóró Sándor: Embernek maradni  Vito Giaquinto gondolata  Esterházy Péterre emlékezünk  Tanmese  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Anyák napjára  Vito Giaquinto gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Különleges  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Bársony székben  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  ajándék, mellyel meglepem  Vannak emberek  Pitypang szökőkút  Van néhány kérdés, amin gondol...  Tanácsok egy pszichológustól  Magyar költészet napja  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Emlékezz  Facebookon kaptam  képre írva  Azért kaptad  Facebookon kaptam  Csend  Azért kaptad  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  képre írva  Ady Endre - Mindegy átka  Sorsunk miatt...  Márai Sándor tollából  Horváth Szilvia tollából  Facebookon kaptam  Latinovits Zoltán tollából  Otthon  Jó nap volt  Nem kell hozzá fürdőruhás  Nem kell hozzá fürdőruhás  40 felett  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  "Ez egy csoda"  Esterházy Péterre emlékezünk  Csend  Facebookon kaptam Krisztinától  Esterházy Péterre emlékezünk  Erdei gyöngyvirág  Facebookon kaptam  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Különleges  Kertem  A Magyar Költészet napja alkal...  Vannak emberek  Ott van  Zilahy Lajos mondta 
Bejegyzés Címkék
bizonyos Simicska, kezdetektől segített, párt anyagi, médiabirodalom kiépítéséhez, huszadrangú irodánál, barátság pillanatok, ország népe, ominózus mondatot, fényes eszű, csatornázástól kezdve, miniszterek elnökével, dakota csatapóni, közvetlen környezetét, teremfociban középszerű, minimum fura, sajtó faggatni, ominózus habonyi, átlaghülyemagyar nagyon, turulszárnyak suhogását, keményen hülye, eddig rajongott, komoly szellemi, említett habonyújság, kormánypotentátok iskoláztatását, 444-hez képest, mostanában szurkolhatott, geci Simicska, parókakészítőből magyar, ország második, huszonegyedik században, nyakunkba napról, valami elképesztő, tegnapot kell, atlaghulyemagyar, közbeszerzéseket, átlaghülyemagyar, parókakészítőből, kebelszomszédja, iskoláztatását, finanszírozott, csatornázástól, hagyományainál, médiabirodalom, kijelentésemre, parókakészítő, hátországának, érinthetetlen, közreműködött, huszonegyedik, tradicionális, hirtelenjében, turulszárnyak, kommunikációs, szurkolhatott, vitrinfelelős, vasútépítésen, divatdiktátor, biztosította, legnézettebb, kiépítésében, milliárdossá, köszönhetően, kommunikálja, magyarázatot, megélhetését, megszületett, pozíciójáról, kebelbarátja, televízióját, kiépítéséhez, meghirdetett, teremfociban, félelmetesen, választásnak, jelentkeztem, valóságsóban, kegyelméből, mindannyian, kolozsvaros, létrehozott, gerinctelen, habonyújság, filmcézárrá, összekaptak, kezdetektől, tevőlegesen, klasszikust, hagyatkozni, harcostársa, elfelejtjük, miniszterek, viselkedési, zseniálisan, huszadrangú, tegnapelőtt, választását, mindenkinek, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 320
  • e Hét: 6072
  • e Hónap: 9817
  • e Év: 163313
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.