Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A cigányok nyakán taposva zsarol és szorongatja Orbán tökeit
  2016-07-30 21:47:46, szombat
 
 
Molnár Bálint 2016-07-30

A cigányok nyakán taposva zsarol és szorongatja Orbán tökeit

Nincs az az isten, hogy elengedje a kezét (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

A helyzet a következő: szombat délután van, meg már lassan este inkább, de mára is jutott bőségesen kurv*anyáznivaló. Pedig olyan jó lenne tiszta elmével, higgadtan fogadni az újabb és újabb kokikat és sallereket. Azt írja a Simicska Lajos tulajdonában lévő, a G-nap óta tényfeltáróba átment Magyar Nemzet, hogy éppen megint megúszni látszik egy újabb nyomozást Farkas Flórián miniszterelnöki bizalmas és nagyon biztos.

Minden idők egyik legsunyibb, legaljasabb fideszes gazemberéről, a kormány által hímestojásként kezelt és óvott köztörvényes bűnözőről, a cigányság felzárkóztatásának elsőszámú kerékkötőjéről, az általános iskolai tanulmányait 20 évesen befejező börtöntöltelékről beszélek. Aki májusban saját mosdatlan szájával ismerte el (igaz, nem a nyilvánosságnak beszélt, de kiderült), hogy az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) több képviselője az ő közbenjárására kerülte el a börtönt, miután 18-20 millió forint közötti összegeket vettek fel az önkormányzattól. Mert csak. Szerencsére Farkas Flórián kib*szott nagy ember, megmentette hát a seggüket. Bűnözőként bűnözőket pártolt, de kit érdekel. A rendőrség a lábainál hever.

A Fidesz kamu házmestere, Tényi István tette is a dolgát: büntetőfeljelentést tett az ügyészségen bűnpártolás gyanújával. Polt vádhatóságnak csúfolt maffiahivatala átpasszolta az ügyet a rendőrségnek. A Budapesti Rendőr-főkapitányság korrupciós és gazdasági bűnözés elleni főosztálya pedig elutasította a feljelentést, méghozzá azért, mert szerintük hiányzik a bűncselekmény gyanúja. Pofátlanul bele az arcunkba:

Mivel a hűtlen kezelés alapbűncselekmény gyanúja hiányzik, ezért a bűnpártolás bűncselekmény elkövetésének gyanúja sem állapítható meg.

Remélem ezt is értjük és felírtuk a többi mellé. Rogán Antal után Farkas Flórián az a legnyilvánvalóbban korrupt bizalmi embere Orbánnak, aki szent és sérthetetlen és ha naponta tolná le a gatyáját a Migráns1-en főműsoridőben és szarna bele a kamerába, akkor is a helyén maradna. Ha végigturnézná az országot és mindenhonnan azt lopná el fényes nappal, ami ellopható, akkor sem görbülne a haja szála sem.

Orbán hűséges seggnyalója korábban pénzt ajánlott fel azoknak, akik segítenek megbuktatni az ÖRO akkori elnökét, ám a hivatali vesztegetés ügyében indult ügyészségi nyomozás is a múlt ködébe veszett. A menesztését sürgető ellenzéki felvetésre (Ikotity István LMP-s képviselőről van szó) a magát sötét alakokkal körbebástyázó miniszterelnök ezt válaszolta:

Nincs ilyen szándékunk. Ön utazik Farkas Flóriánra, és ez az ő pozícióit erősíti.

Értjük? Át tudja fogni a tudatunk? Nem baj. Farkas Flórián azóta is éli világát. A félanalfabéta gengszter, aki magát egyetemi oktatónak hazudta, de még érettségije is alig van. Akinek dicsőséges ténykedése oda vezetett, hogy a Híd a munka világába felzárkóztatási programból semmi nem valósult meg, az ÖRO működésképtelenné vált, a projektre szánt 1,6 milliárd forintnak nyoma veszett és a büdös életben nem lesz visszafizetve. Az elkártyázott, szétlopott program ügyében a Csalás Elleni Európai Hivatal (OLAF) is kihallgatta volna, ám Farkas akkora nagy ember, hogy nem tett eleget a szervezet felhívásának, és egyszerűen nem ment el az OLAF irodájába.

A mindig éhes Tállai András NAV-ja csaknem másfél éve nyomoz ugyanebben az ügyben jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás gyanúja miatt, de hogy és hogy nem, semmi eredményre nem jutottak. Másfél év alatt. Az eljárást októberig meghosszabbították. Gyanítom, hogy addig fogják meghosszabbítani, amíg a 2018-as választáson túl nem esünk. Majd akkor hirtelen megvilágosodnak.

Farkas Flórián mindeközben éli világát, legutóbb Balog Zoltán felkérésének nem sikerült eleget tennie, pedig meghívták, mint elsőszámú illetékest, mint felkent miniszterelnöki biztost, hogy beszéljen már a roma felzárkóztatás sikerével kapcsolatban szervezett konferencián. Farkas Flórián akkora nagy ember, hogy elsunnyogta a dolgot, pedig előadást tartani hívták oda. Egy iskolázatlan, korrupt szarházit. Előadni.

Farkas Flórián Rogán Antal gyanánt kerüli a tömeget: az elmúlt hónapokban nem jelent meg egyetlen nyilvános eseményen sem. Sunnyog, bujkál, telefonhívásokra, sajtómegkeresésekre nem válaszol. Ezzel szemben a kismillió pénzügyi visszaélésnek - ami miatt már régen a propagandaminiszter cellatársa kellene, hogy legyen -, még a gyanúját sem találják a hatóságok. Sem az ügyészség, sem a rendőrség. Pedig annak a szaros másfél milliárdnak akkor kélt lába, amikor ez a sunyi, meztelencsigákat jobbról előző, hajlott gerincű Orbán-nyalonc volt az ÖRO elnöke.

Ha ezek a Farkas Flórián típusú, többszörösen visszaeső gecik embereket gyújtogatnának fel, a fejüket a falba vernék és utána a hátukon ugrálnának, Orbán akkor is a védelmébe venné őket, vagy valamelyik végrehajtója révén üzenné, hogy le kéne szállni Flóriánról. Mint ahogy üzente Lázárral (,,azért, mert valaki cigány ember, illetve cigány vezető, még nem szabad rászállni"), vagy Halász János valamilyen szóvivővel (,,Farkas a frakció nagyon értékes tagja").

Tudom, hogy már rég nem üti át az ingerküszöböt, de azért írjuk le, nézzünk vele szembe és ne feledjük el majd akkor, amikor végre eldöntjük, hogy ez így nem mehet tovább: Farkas Flórián a legközönségesebb bűnözők egyike, akinek valaha köze volt a magyar politikához. Mindenféle rezsimeknél jól feküdt, közös felelőssége a mindenkori kormányoknak, hogy ez a selejtes emberszerű ennyi év után is a húsosfazékba bukott pofával röfög és zabál megállíthatatlanul. Az, hogy nem mondott le mentelmi jogáról, nem állt nyilvános vizsgálat elé, hogy az OLAF meghallgatását is megtagadta (nem kétlem, hogy felsőbb utasításra), Orbán Viktor bűnrészességét támasztja alá. Semmi mást.

Az, hogy ez az undorító, gyomorforgató, fideszes díszcigány továbbra is a helyén van, ugyanazért lehetséges, mint amiért Rogán is sérthetetlen. Ha kiesik egy darab, dől az egész dominó. A cigányok hátán, nyakán taposva, a cigány közösséget kisemmizve zsarolja és szorongatja Orbán tökeit. A fülkeforradalom kétharmada elpárolgott, Farkasnak pedig minden szavazatot ki kell taposnia a roma közösségből. Ezért áll a rendőrség fölött, a Csalás Elleni Európai Hivatal fölött. Mert kellenek a szavazatok, amiket az évek óta sikeresen alkalmazott megfélemlítő maffiatempójával ki tud zsarolni a cigányoktól. Nem csak a kisemmizett, a nyomorba beledöngölt romák, hanem az egész ország szégyene ez az ember. Hogy lenyeli, hogy nyolcosztályos, börtönviselt gazemberek lopják meg. Farkas Flórián már előre felélte az élete hátralevő részét, ha valaha lesz elszámoltatás, akkor ezt nem kellene szem elől téveszteni. Ha már az általa végzett pusztítást helyrehozni nem is lehet.

http://kolozsvaros.com/2016/07/30/a-ciganyok-nyakan-taposva-zsarol-es-szorongatja -orban-tokeit/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: telefonhívásokra, meztelencsigákat, legközönségesebb, maffiatempójával, meghosszabbítani, miniszterelnöki, megvilágosodnak, önkormányzattól, fülkeforradalom, felzárkóztatási, nyilvánosságnak, nyolcosztályos, bűnrészességét, hímestojásként, gyújtogatnának, miniszterelnök, maffiahivatala, kerékkötőjéről, meghallgatását, felzárkóztatás, közbenjárására, tényfeltáróba, költségvetési, bűncselekmény, ingerküszöböt, végigturnézná, gyomorforgató, visszaélésnek, főkapitányság, főműsoridőben, félanalfabéta, vádhatóságnak, körbebástyázó, visszafizetve, elkövetésének, elszámoltatás, cigányok nyakán, újabb nyomozást, kormány által, általános iskolai, nyilvánosságnak beszélt, lábainál hever, ügyészségen bűnpártolás, bűncselekmény gyanúja, hűtlen kezelés, bűnpártolás bűncselekmény, többi mellé, helyén maradna, haja szála, hivatali vesztegetés, múlt ködébe, magát sötét, Molnár Bálint, Koszticsák Szilárd, Simicska Lajos, Magyar Nemzet, Farkas Flórián, Országos Roma Önkormányzat, Szerencsére Farkas Flórián, Tényi István, Budapesti Rendőr-főkapitányság, Rogán Antal, Ikotity István LMP-s, Farkas Flóriánra, Csalás Elleni Európai Hivatal, Tállai András NAV-ja, Balog Zoltán, Farkas Flórián Rogán Antal, Halász János, Orbán Viktor,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Nevelőszülőkhöz adták,  Esterházy Péterre emlékezünk  Ady Endre - Mindegy átka  Bornyi Veronika haiku verse  Zilahy Lajos mondta  Facebookon kaptam  Martin Buber, A haszidim meséi  Facebookon kaptam  József Attila - Kopogtatás nél...  képre írva  Paul Éluard - És egy mosoly  39 ígéret  Vannak emberek  A sorsod  A Magyar Költészet napja alkal...  39 ígéret  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Mindent de mindent visszakap  képre írva  József Attila - Kopogtatás nél...  Szép estét kedves látogatóimna...  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Magyar költészet napja  Szép estét kedves látogatóimn...  Horváth Szilvia tollából  Sík Sándor - Ha jő a perc  Hogyan válunk hűségesekké?  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Somlyó Zoltán - Orgonával  Facebookon kaptam  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Facebookon kaptam Krisztinától  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Somlyó Zoltán - Orgonával  Szép estét kedves látogatóimn...  Tanmese  Jázmin  Facebookon kaptam  Reményik Sándor: Pierrot &...  Sorsunk miatt...  Vito Giaquinto gondolata  Szép estét  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Zilahy Lajos mondta  A pitypang legendája  Mindig lesz olyan  Szép estét kedves látogatóimna...  Esterházy Péterre emlékezünk  James Allen  Nagy és kis csodák  Facebookon kaptam  Kedvenc felismerésem az imádsá...  A felvilágosodás...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Az ember emlékekből áll  Facebookon kaptam  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Van néhány kérdés, amin gondol...  Magyar költészet napja  Szabó T. Anna - Pitypang  Paul David Tripp Április 14  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Esterházy Péter: Harmonia c...  Facebookon kaptam  Otthon  Vito Giaquinto gondolata  Töröld le  Szép estét kedves látogatóimna...  Robin Wight pitypang szobra  Az ember emlékekből áll  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Anyák napjára  Azért kaptad  Facebookon kaptam  Dóró Sándor: Embernek maradni  Magamnak  Spenót fasírttal  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 12  Zilahy Lajos mondta  Annyira tisztelem a szabadságo...  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Esterházy Péterre emlékezünk  ajándék, mellyel meglepem  Baranyi Ferenc - N i n c s  Robert Merle tollából  A sorsod  Pitypang szökőkút  Latinovits Zoltán tollából 
Bejegyzés Címkék
cigányok nyakán, újabb nyomozást, kormány által, általános iskolai, nyilvánosságnak beszélt, lábainál hever, ügyészségen bűnpártolás, bűncselekmény gyanúja, hűtlen kezelés, bűnpártolás bűncselekmény, többi mellé, helyén maradna, haja szála, hivatali vesztegetés, múlt ködébe, magát sötét, félanalfabéta gengszter, munka világába, projektre szánt, büdös életben, szervezet felhívásának, mindig éhes, ügyben jelentős, eljárást októberig, 2018-as választáson, roma felzárkóztatás, elmúlt hónapokban, kismillió pénzügyi, szaros másfél, falba vernék, hátukon ugrálnának, védelmébe venné, frakció nagyon, legközönségesebb bűnözők, magyar politikához, mindenkori kormányoknak, selejtes emberszerű, húsosfazékba bukott, egész dominó, cigányok hátán, cigány közösséget, fülkeforradalom kétharmada, roma közösségből, rendőrség fölött, nyomorba beledöngölt, egész ország, élete hátralevő, általa végzett, telefonhívásokra, meztelencsigákat, legközönségesebb, maffiatempójával, meghosszabbítani, miniszterelnöki, megvilágosodnak, önkormányzattól, fülkeforradalom, felzárkóztatási, nyilvánosságnak, nyolcosztályos, bűnrészességét, hímestojásként, gyújtogatnának, miniszterelnök, maffiahivatala, kerékkötőjéről, meghallgatását, felzárkóztatás, közbenjárására, tényfeltáróba, költségvetési, bűncselekmény, ingerküszöböt, végigturnézná, gyomorforgató, visszaélésnek, főkapitányság, főműsoridőben, félanalfabéta, vádhatóságnak, körbebástyázó, visszafizetve, elkövetésének, elszámoltatás, gazemberéről, megfélemlítő, iskolázatlan, konferencián, kormányoknak, sérthetetlen, többszörösen, köztörvényes, végrehajtója, börtönviselt, húsosfazékba, tanulmányait, rendőrségnek, képviselőről, mindenhonnan, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1364
  • e Hét: 3286
  • e Hónap: 7031
  • e Év: 160527
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.