Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Munkásnő vallomása szerelemről, gyermekáldásról
  2014-07-24 11:06:43, csütörtök
 
  5. KÁDÁR-KORSZAK TESTKÖZELBŐL

Kedves Ibolya!

(Levél az utánunk születetteknek)

Bocsáss meg nekem, amiért eléggé elutasító voltam, pedig csak ,,beszélgetni" szerettél volna velem! Megoldhatatlan, magánéleti problémák kezdik kikezdeni a türelmemet. Pedig, mindig is legendásan türelmes voltam az emberekkel...

Ezért is voltam képes együtt élni és három gyermeket szülni egy olyan embertől, aki ezt nem is akarta. Csak aztán, beletörődőn elfogadta, de lélekben soha nem volt partnerem a gyermekvárásban. Örökösen aggodalmaskodott, hogyan, miből fogunk megélni??? A létbizonytalanság az én életemet is végigkísérte, de ha én kettesben lehettem (volna) azzal, akit szeretek, megszűnt (volna) a világ minden kínja, bánata, problémája.

Na ez az, amire a "férjem" soha nem volt képes és ezzel megfosztott a magánélet boldogságától. Megfosztott az örömtől; a nőiségemben rejlő örömtől.

*

OLY KORBAN ÉLTEM MEG IFJÚSÁGOMAT, KÖZÉPKOROMAT - és úgy tűnik, hogy az ÖREGKOROMAT is úgy fogom megélni - amelyikben EMBERSÉGEM, NŐI VOLTOM KIMERÜLT A TERMELÉSBEN NYÚJTOTT TELJESÍTMÉNYEMBEN, vagy a TÁRSADALMI HIERARCHIÁBAN ELFOGLALT HELYEMBEN.

Ezért is éltem úgy meg ANYASÁGOMAT, mint egy SZÁMŰZÖTT.

*

Nem volt elég gond, hogy a SZÜLŐKET ELIDEGENÍTETTÉK saját GYERMEKEIKTŐL és fordítva, akkor még a NYUGDÍJASOKKAL is elhitették a kommunista politikusok, hogy az Ő ROVÁSUKRA KAPJÁK a KISMAMÁK a semmire sem elegendő GYES-t (gyermekgondozási segélyt).

Ennek ellenére úgy éltem meg ÁLDOTT ÁLLAPOTOMAT, mint aki részese lehet a TEREMTÉSNEK.

Mert ,,EMBER NEM ALKOTHAT NAGYOBBAT, MINT EMBERT"!

Ennek az ALKOTÓI FOLYAMATNAK LEHETTEM RÉSZESE többször is. Az első, sikeres szülésem után még két évig lebegtem a boldogságban, csak az fájt, hogy nem volt egy teremtett emberi lélek sem, akivel megoszthattam volna!!! Ezért, aztán NAGYON IGYEKEZTEM, hogy SZERETETRE MÉLTÓ és - főleg akkor ez nagyon fontos volt - ,,HASZNOS" LEGYEK a magánéletemben és a társadalmiban is. Amiért sem a magánéletemben nem éreztette velem senki, hogy szüksége van rám: a szeretetemre, sem a társadalmi elfogadhatóságomat nem tudtam semmilyen szakmai területen megvalósítani, ezért azt hittem, ha GYERMEKEKET SZÜLÖK és NEVELEK, akkor ezzel lehetek igazán HASZNÁRA LÉLEKSZÁMBAN FOGYÓ MENZETEMNEK!

Na erre kaptam a legnagyobb pofonokat az un. ,,élettől"! Mert valahogy ebbéli szerepemben sem tudott elfogadni sem a "férjem", sem a társadalom!

Három gyermeket szültem, de MINDEN SZÜLÉSEM OLYAN VOLT, hogy ha a SZŰZANYA NEM SEGÍT - mindketten, mindhárom alkalommal - OTT MARADUNK HALVA A SZÜLŐÁGYON!!!

*

Ezért, a legfontosabbnak azt tartom, hogy a FIATALOK TANULJANAK MEG SZERETNI!!! NE FOGADJÁK EL a most divatos, EGYMÁS HASZNÁLATBA-VÉTELÉRE való kapacitálást! Mert, az, hogy a nő és a férfi úgy tekint egymásra kizárólag, mint a szexuális élvezkedés tárgyára, nagyon degradáló!!! Magyarul: LEFOKOZZA EMBER-VOLTUNKAT!

*

Arról nem is beszélve, hogy míg ,,használ" valakit az ember, addig nincs módja arra, hogy megtalálja a duál-párját! Mert tudd meg, hogy MINDEN EMBER ÚGY SZÜLETIK A VILÁGRA, hogy ÉL VALAHOL A MÁSIK NEMBŐL EGY EMBER, AKI NEKI SZÜLETETT!!!

- Akivel csodálatos boldogság minden kontaktus, még a távolból is!

- Akire, ha csak rágondolsz, áramütés-szerű bizsergés járja át a testedet, lelkedet! Hát, még a fizikai együttlét!

- Akivel tökéletesen működik a telepatikus kapcsolat.

- Akivel ugyanarra gerjedsz és minden egyes együtt töltött pillanat pozitív élménnyel tölt el még akkor is, ha netalán-tán összevesztek valamin, mert olyan természetes, hogy közben a SZERETET-ÉRZÉS MEGMARAD és magától értetődő a BÉKÜLÉS!!!

Egy ilyen kapcsolatból született gyermeknek lesz boldog a gyermekkora, mert egy GYERMEK SAJÁT LÉTJOGOSULTSÁGÁT IS MEGKÉRDŐJELEZI, ha ANYA-APA NEM SZERETI EGYMÁST! Mert ez az ami annyira fájdalmas egy gyereknek, mint talán, semmi más!!!

*

Ezért lenne fontos, hogy MINDEN GYEREK SZERELEMBŐL FOGANVA JŐJJÖN A VILÁGRA!!!

De: ha EZ nem adatik meg, akkor legalább a kölcsönös szeretet legyen meg a pároknál egymás iránt.

Nahát, EZ AZ AMIT az ÉN "munkás"-NEMZEDÉKEM - kevés kivételtől eltekintve - NEM VOLT KÉPES (többnyire önhibáján kívül) GYERMEKEI SZÁMÁRA TOVÁBBADNI!

*

Visszatérve a DUÁL-PÁR dologra, az is lehet, hogy hiába várod, keresed egy életen át, mert valami miatt nem találkozol vele, vagy nem lehettek egymáséi...Az is lehet, hogy többször is megadatik, hogy úgy éld meg párkapcsolatodat, mint a duál-pároddal!!!

Az a LEGKEGYETLENEBB, ha mégis megtalálod az elve neked rendelt SZERELMETES PÁRODAT és a HÁBORÚ SZAKÍT EL EGYMÁSTÓL! A háború, vagy a DESPOTA HATALOM, amelyikbe mi (az én nemzedékem) beleszülettünk a II. világháború után.

Ilyen DESPOTA DIKTATÚRÁBAN kellett annak a nemzedéknek FELNŐNIE ÉS MEGÉLNIE AZ IFJÚSÁGÁT, amelyikhez tartozom!!!

*

Az a legszörnyűbb, hogy folytatódik ellenünk és főleg a fiatalok elleni támadás.

Életünk irányítói továbbra is azok, akik valóban 7 millióban határozták és határozzák meg a magyarság ,,ideális" lélekszámát, miközben tárt karokkal várják és fogadják pl. a kínaiakat.

A minap olvastam egy újsághírt, melyben a szerző, ,,a történelem temetőjéből előbújó zombik"-nak nevezte a magyarokat!!! (Az is igaz, hogy túlnépesedés van a földön, de ez ránk magyarokra egyáltalán nem, sőt az ellenkezője érvényes!)

Az a társadalom, amelyik nem képes reprodukálni önmagát, kipusztulásra van ítélve!

Márpedig, az 1990 utáni hatalom is egymás használatbavételére igyekszik kapacitálni fiataljait. Miközben, virágzó iparágak (szépségipar, szórakoztatóipar...) gazdagodnak meg ebből!!!

Arról nem is beszélve, hogy mennyire MEGNEHEZÍTIK az OTTHONHOZ-JUTÁS lehetőségét is! Miért hajszolják bele a fiatalokat, mint az én nemzedékemet is abba, hogy öröklakásokat VÁSÁROLJUNK BANKI HITELRE? Miért NEM LEHET BÉRLAKÁSOKAT ÉPÍTENI? Erre miért nincs pénz???



*

Nahát ezért írtam meg a történetemet, hogy az utókor tanulhasson belőle!!! Mert, az a politikai, társadalmi formáció, amelyik nem családban, mint a társadalom legkisebb sejtjében gondolkodik, abban veszélybe kerül a magánélet!!! Ott az ember nem több, mint egy RABSZOLGA, akinek TERMÉKENYSÉGÉT úgy akarják SZABÁLYOZNI, mint valami TENYÉSZÁLLATÉT!!!



*

Kedves Ibolya!

Még ennyit úgy éreztem, hogy el kell mondanom. Azt hiszem, megértesz, ha azt mondom, hogy ezt, így lehetetlen kifejteni a Vendégkönyv kis ablakába beírható, meghatározott karakterben!!! Mostanában olyan érzelmi felfokozottságban (kampány, stb.) telnek napjaim, hogy képtelen voltam higgadtan leülni és ezt így kifejteni.

Ma éjszaka azonban, felébredve a legszebb álmomból eszembe jutottál és felkeltem, hogy írjak Neked.

Közben, itt a wordben is letölti valaki, amit írok. Ezt sem lehet megszokni és ez az, ami miatt mostanában nem tudok írni...

Azért is küldtem el azokat az írásokat, amelyek ,,készen" a rendelkezésemre álltak. Meg, ELEGEM LETT A BÉKETŰRÉSBŐL. Szerettem volna TUDATNI a világgal és Veled is, hogy MILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT ÉLTÜNK A KÁDÁRI SUTTYOM-TERROR ALATT. És: milyen diszkriminációt kell elszenvednie annak aki - mint én is - az élet lángjának tovább-adása mellett kardoskodunk!!!



Szeretettel és reménykedő szívvel, hogy megadatik nektek a gyermekáldással kísért, magánéleti boldogság, tisztelettel:

Bp. 2006.06.18.

Egy munkásnő a kádári időkből: Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: aggodalmaskodott, párkapcsolatodat, szórakoztatóipar, gyermekgondozási, létjogosultságát, elidegenítették, diszkriminációt, legfontosabbnak, gyermekvárásban, rendelkezésemre, gyermekáldással, legkegyetlenebb, tenyészállatét, megoldhatatlan, beleszülettünk, megkérdőjelezi, magánéletemben, születetteknek, termékenységét, nyugdíjasokkal, kipusztulásra, megvalósítani, meghatározott, boldogságától, megoszthattam, gyermekeiktől, társadalmiban, öröklakásokat, hierarchiában, nemzedékemet, szeretetemre, tisztelettel, kapcsolatból, testközelből, boldogságban, reprodukálni, utánunk születetteknek, olyan embertől, világ minden, magánélet boldogságától, nőiségemben rejlő, kommunista politikusok, teremtett emberi, legnagyobb pofonokat, most divatos, szexuális élvezkedés, fizikai együttlét, telepatikus kapcsolat, ilyen kapcsolatból, kölcsönös szeretet, pároknál egymás, elve neked, KÁDÁR-KORSZAK TESTKÖZELBŐL, Kedves Ibolya, KORBAN ÉLTEM MEG IFJÚSÁGOMAT, VOLTOM KIMERÜLT TERMELÉSBEN NYÚJTOTT TELJESÍTMÉNYEMBEN, TÁRSADALMI HIERARCHIÁBAN ELFOGLALT HELYEMBEN, SZÜLŐKET ELIDEGENÍTETTÉK, ROVÁSUKRA KAPJÁK, ÁLDOTT ÁLLAPOTOMAT, EMBER NEM ALKOTHAT NAGYOBBAT, MINT EMBERT”, ALKOTÓI FOLYAMATNAK LEHETTEM RÉSZESE, NAGYON IGYEKEZTEM, SZERETETRE MÉLTÓ, GYERMEKEKET SZÜLÖK, HASZNÁRA LÉLEKSZÁMBAN FOGYÓ MENZETEMNEK, MINDEN SZÜLÉSEM OLYAN VOLT, SZŰZANYA NEM SEGÍT, MARADUNK HALVA SZÜLŐÁGYON, FIATALOK TANULJANAK MEG SZERETNI, FOGADJÁK EL, EGYMÁS HASZNÁLATBA-VÉTELÉRE, LEFOKOZZA EMBER-VOLTUNKAT, MINDEN EMBER ÚGY SZÜLETIK VILÁGRA, VALAHOL MÁSIK NEMBŐL EGY EMBER, NEKI SZÜLETETT, SZERETET-ÉRZÉS MEGMARAD, GYERMEK SAJÁT LÉTJOGOSULTSÁGÁT IS MEGKÉRDŐJELEZI, ANYA-APA NEM SZERETI EGYMÁST, MINDEN GYEREK SZERELEMBŐL FOGANVA JŐJJÖN VILÁGRA, VOLT KÉPES, GYERMEKEI SZÁMÁRA TOVÁBBADNI, SZERELMETES PÁRODAT, HÁBORÚ SZAKÍT EL EGYMÁSTÓL, DESPOTA HATALOM, Ilyen DESPOTA DIKTATÚRÁBAN, FELNŐNIE ÉS MEGÉLNIE AZ IFJÚSÁGÁT, VÁSÁROLJUNK BANKI HITELRE, Miért NEM LEHET BÉRLAKÁSOKAT ÉPÍTENI, ELEGEM LETT BÉKETŰRÉSBŐL, MILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT ÉLTÜNK KÁDÁRI SUTTYOM-TERROR ALATT, Bóna Mária Ilona,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Egy lelki imádság  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Mindig jusson idő nevetni  Png cica  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Szívem  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Png telefon  Leonardo da Vinci gondolata  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Akarat  Albert Einstein gondolata  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Krisztinától  Leonardo da Vinci gondolata  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Éretlen vers  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Szívem  Bertolt Brecht -től idézet  Örülök, hogy látlak!  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Ami embereknek lehetetlen, az...  Alázat  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Paul David Tripp Április 21  Neked tudnod kell  Png fotel  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Akarat  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Adakozás  Mi lenne ha  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Esti kép  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Png lepke  Kellemes délutánt kívánok  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Kaffka_Margit  Nevem  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Neked tudnod kell  Esti kép  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Png cica  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Png fotel  Jónás Tamás – Végtelen b...  Adakozás  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Neked tudnod kell  Reggel van  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
utánunk születetteknek, olyan embertől, világ minden, magánélet boldogságától, nőiségemben rejlő, kommunista politikusok, teremtett emberi, legnagyobb pofonokat, most divatos, szexuális élvezkedés, fizikai együttlét, telepatikus kapcsolat, ilyen kapcsolatból, kölcsönös szeretet, pároknál egymás, elve neked, nemzedéknek FELNŐNIE, fiatalok elleni, magyarság &#8222, minap olvastam, történelem temetőjéből, ellenkezője érvényes, 1990 utáni, utókor tanulhasson, társadalom legkisebb, legszebb álmomból, rendelkezésemre álltak, élet lángjának, gyermekáldással kísért, kádári időkből, aggodalmaskodott, párkapcsolatodat, szórakoztatóipar, gyermekgondozási, létjogosultságát, elidegenítették, diszkriminációt, legfontosabbnak, gyermekvárásban, rendelkezésemre, gyermekáldással, legkegyetlenebb, tenyészállatét, megoldhatatlan, beleszülettünk, megkérdőjelezi, magánéletemben, születetteknek, termékenységét, nyugdíjasokkal, kipusztulásra, megvalósítani, meghatározott, boldogságától, megoszthattam, gyermekeiktől, társadalmiban, öröklakásokat, hierarchiában, nemzedékemet, szeretetemre, tisztelettel, kapcsolatból, testközelből, boldogságban, reprodukálni, bérlakásokat, végigkísérte, középkoromat, túlnépesedés, legszörnyűbb, kapacitálást, béketűrésből, lélekszámban, elszenvednie, megnehezítik, összevesztek, diktatúrában, kardoskodunk, történetemet, anyaságomat, vásároljunk, kapacitálni, menzetemnek, nemzedéknek, karakterben, gyermekeket, tanulhasson, ellenkezője, gondolkodik, visszatérve, vendégkönyv, gazdagodnak, nőiségemben, folyamatnak, gyermekkora, ifjúságomat, folytatódik, szépségipar, öregkoromat, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 783
  • e Hét: 1620
  • e Hónap: 10224
  • e Év: 46165
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.