Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Magyarország lakosságának népesedési adatai 1950-2010 között
  2014-07-26 03:37:39, szombat
 
   
  Mindenkinek ajánlom figyelmébe ezt az ábrát és hozzá a következő magyarázatot:
http://furaila.xfree.hu/261846

*

1982 óta a halálozások kb. évi 20.000 fővel meghaladják a születések számát.

*

1989 után a születések és a halálozások száma közötti különbség 5 éven belül felgyorsult évi 30.000-50.000 főre.

*

Azonban, ha a megszületetteknél csak a magukat magyarnak vallókat számoljuk, akkor a magyarság pusztulása így évi kb. 50.000-60.000 fő.

*

Az elmúlt 23 évben így a magyarság lélekszáma több, mint 1. MILLIÓ fővel csökkent.

*

A népesség fogyás leginkább a "Ratkó" korszakban, az 1950-es évek első felében születettek (évi 210-230.000 ember) fontos a hatalom számára, hogy ne érje meg a nyugdíjkorhatárt, mert a nyugdíj fizetésükre nincs meg a fedezet. Ami egyebek mellett olyan szociális feszültséghez vezethetett volna, aminek polgárháborús kimenetele lehetne... Ugyanis, ha fennmarad ez a népesedési helyzet összeomlana a magyar társadalom.

*

Már több alkalommal írtam arról részletesen, hogy pont a MUNKÁSSÁG tartozott a LESZAKADÓK népes táborába 1990-es rendszerváltozáskor.

*

Ez úgy történhetett, hogy az egyetlen párt oly mértékben telepedett rá Magyarország MINDEN ÜZEMÉRE, GYÁRÁRA és INTÉZMÉNYEIRE - a függetlenített kisz- párt- és szakszervezeti bizottságaival, annak minden infrastrukturális hátterével és az alkalmazottaik bérével - hogy FELÉLTÉK ezen üzemek, gyárak, és intézmények MINDEN nyereségét... És, már az 1970-es évektől kezdődően - mindent - attól a rothadónak hazudott Nyugattól fölvett kölcsönökből kellett fizetni!!!

Egyik bizonyíték a máig érvényben lévő 1982. évi 6-os számú Törvényrendelet (Tvr.) 9. cikkelyének 2. szakasza! Ez alapján az IMF Magyarországon 1982. óta napjainkig korlátozás nélkül vásárolhat ingatlanokat, lakásokat, házakat, cégeket, üzemeket, vállalatokat (egyszóval mindent, ami megvehető és privatizálható adósság fejében.

http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=94720&n=furaila&blog

*

Az, hogy már akkor is folyamatosan ELÁRULTA a MUNKÁSOSZTÁLYT ez a "PUHA" DIKTATÚRÁT megvalósító hatalmas PÁRT apparátus - mi sem bizonyítja jobban, mint-hogy az 1980-as évekre pont a MUNKÁSSÁG volt a legszegényebb!

*

Báthory Zoltán: a ,,Tanulók, iskolák, különbségek (Egy differenciális tanuláselmélet vázlata)" című könyvét olvasva megtudhatjuk, hogy az 1980-as évek szakmunkás rétegének gyermekei teljesítenek a legrosszabbul az iskolákban.

A továbbtanulási arányuk egyre kisebb... Az okokat ,,kutatva" megállapítják a szerzők: a szegénységgel, az egzisztenciálisan halmozott hátrányos helyzettel magyarázhatók az ,,alul teljesítések" (vagyis: képességeik szerint többre lennének képesek). BÁTHORY ZOLTÁN olyan statisztikai adatokra hivatkozik ebben, a mások munkáját is összegző tanulmányában, melyek ezt bizonyítják. (Megjelent: 1992-ben a Tankönyv Kiadónál.)



*

MIT HOZOTT A TÖRTÉNELMI VÁLTÁS EZEN NÉPRÉTEGNEK?

Így ír erről 1995-ben egy FELNŐTTKÉPZÉSI konferencia előadója:

"Ebben a helyzetben feltétlenül szükségesnek látszik kiterjedt felnőttoktatási intézményrendszerek létrehozása..." ... "Elsősorban azok helyzetének követése fontos, akiket alulképzettségük miatt ... nő az esélyük arra, hogy végleg "lecsúsznak", leszakadnak ..., teljesen perspektívátlanná válnak még utódaik sorsát tekintve is." ... "Képezhetetlenségükkel erős indítékot adnak az Andorka Rudolf által kétharmad-egyharmad, esetleg az egyharmad-kétharmad típusúnak definiált társadalom kialakulásához, vagy (már) tartósításához." "A képző intézmények szerepeinek újragondolása, a képzési tartalmak korszerűsítése, a leszakadók helyzetének javításához eszközök, módszerek és a folyamatos feltáró vizsgálat megszervezése, működtetése feltétlenül állami feladat, amely akkor valósítható meg hatékonyan, ha az kormányprogram szintjére emelkedik. E programnak a feladata a veszélyeztetett rétegek leszakadásának megelőzése, megakadályozása. A program szerves része kell legyen a felnőttoktatást is magába foglaló átfogó oktatási program." (Új Pedagógiai Szemle 1995/2.)

*

Amiért SEMMILYEN FELNŐTTKÉPZÉSI MÓDSZERT NEM VÁLLALT FÖL az 1990 utáni oktatáspolitika azon felnőttek számára, akiket lenullázott állapotban ért az 1990-es hatalomváltás, a leszakadók számára egyenes út vezetett a TEMETŐBE!!!

*

A "népességcsökkentési" (likvidálási) módszerek az EU-ban Susan Georg által, a LUGANOI TANULMÁNYBAN megfogalmazottak alapján működnek!!! Ezért is volt olyan fontos beléptetni Magyarországot az EU-ba... hogy semmilyen felelősségrevonás szóba se kerülhessen. Sőt, folytatódhasson a népirtás azon modern módszerekkel, ahogy azt a LUGANOI TANULMÁNYBAN is olvashatjuk. Csath Magdolna fordította magyarra és megtekinthető tanulmányozás céljából itt is:http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=121622&n=furaila...

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megfogalmazottak, nyugdíjkorhatárt, alulképzettségük, felnőttoktatást, felnőttoktatási, törvényrendelet, oktatáspolitika, megakadályozása, veszélyeztetett, folytatódhasson, korszerűsítése, differenciális, kormányprogram, felnőttképzési, szakszervezeti, függetlenített, bizottságaival, kialakulásához, privatizálható, tartósításához, magyarországon, leszakadásának, tanuláselmélet, magyarországot, munkásosztályt, alkalmazottaik, továbbtanulási, polgárháborús, magyarázhatók, tanulmányozás, feszültséghez, megállapítják, megszervezése, újragondolása, legrosszabbul, szegénységgel, következő magyarázatot, születések számát, halálozások száma, megszületetteknél csak, magukat magyarnak, magyarság pusztulása, magyarság lélekszáma, népesség fogyás, 1950-es évek, hatalom számára, nyugdíj fizetésükre, népesedési helyzet, magyar társadalom, egyetlen párt, függetlenített kisz-, alkalmazottaik bérével, Magyarország MINDEN ÜZEMÉRE, Báthory Zoltán, BÁTHORY ZOLTÁN, Tankönyv Kiadónál, HOZOTT TÖRTÉNELMI VÁLTÁS EZEN NÉPRÉTEGNEK, Andorka Rudolf, Pedagógiai Szemle, Amiért SEMMILYEN FELNŐTTKÉPZÉSI MÓDSZERT NEM VÁLLALT FÖL, EU-ban Susan Georg, LUGANOI TANULMÁNYBAN, Csath Magdolna, Bóna Mária Ilona,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Elköszönt  Varga János Veniam - Fontos sz...  A másik dolog,  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam Krisztinától  A boldog családok mind hasonló...  Sose bánj semmit  Jó éjszakát  A kételkedés kezelése  Éretlen vers  Tavaszi kép  Szép estét kedves látogatóimna...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Jó éjszakát  Éretlen vers  Neked tudnod kell  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Jó éjszakát  Minden harmadik...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Még csak most kezdődik a nap  Nagyi telefonál  Szép álmokat!  Fehér virág  Kaffka_Margit  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Mindig jusson idő nevetni  képre írva  Egy bizonyos határt  Akarat  Elköszönt  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Akarat  Rátalálsz  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Nevem  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Szép estét kedves látogatóimna...  Png lepke  Png rózsa csokor  Reménység és erő Krisztustól e...  Egy lelki imádság  s immár én is felragyogva, ért...  Gonosz démon-álarc  Az engedelmesség miért nem vál...  Hogy lehet megtartani  Örülök, hogy látlak!  Png rózsa csokor  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Jónás Tamás – Végtelen b...  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Png kislány  Varga János Veniam - Fontos sz...  Hogy lehet megtartani  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Gonosz démon-álarc  képre írva  Nagyon különös  Elköszönt  Png virág  Bertolt Brecht -től idézet  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  Idő  Facebookon kaptam  A sors  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Soha ne kedvezz...  Png nő  Szép napot kívánok  Png férfi  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Csak a fogyatkozás látható  Adakozás 
Bejegyzés Címkék
következő magyarázatot, születések számát, halálozások száma, megszületetteknél csak, magukat magyarnak, magyarság pusztulása, magyarság lélekszáma, népesség fogyás, 1950-es évek, hatalom számára, nyugdíj fizetésükre, népesedési helyzet, magyar társadalom, egyetlen párt, függetlenített kisz-, alkalmazottaik bérével, 1970-es évektől, rothadónak hazudott, máig érvényben, 1980-as évekre, differenciális tanuláselmélet, 1980-as évek, továbbtanulási arányuk, okokat &#8222, egzisztenciálisan halmozott, mások munkáját, helyzetben feltétlenül, esélyük arra, képző intézmények, képzési tartalmak, leszakadók helyzetének, folyamatos feltáró, kormányprogram szintjére, veszélyeztetett rétegek, program szerves, 1990 utáni, 1990-es hatalomváltás, leszakadók számára, népirtás azon, megfogalmazottak, nyugdíjkorhatárt, alulképzettségük, felnőttoktatást, felnőttoktatási, törvényrendelet, oktatáspolitika, megakadályozása, veszélyeztetett, folytatódhasson, korszerűsítése, differenciális, kormányprogram, felnőttképzési, szakszervezeti, függetlenített, bizottságaival, kialakulásához, privatizálható, tartósításához, magyarországon, leszakadásának, tanuláselmélet, magyarországot, munkásosztályt, alkalmazottaik, továbbtanulási, polgárháborús, magyarázhatók, tanulmányozás, feszültséghez, megállapítják, megszervezése, újragondolása, legrosszabbul, szegénységgel, legszegényebb, tanulmányában, megtekinthető, intézményeire, hatalomváltás, magyarország, tanulmányban, folyamatosan, kölcsönökből, történhetett, teljesítenek, szükségesnek, módszerekkel, vállalatokat, magyarázatot, megtudhatjuk, statisztikai, ingatlanokat, teljesítések, szerepeinek, bizonyítják, különbségek, javításához, fizetésükre, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 348
  • e Hét: 2058
  • e Hónap: 10662
  • e Év: 46603
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.