Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Döbrögi nagyra vágy…
  2016-08-21 21:32:48, vasárnap
 
  Döbrögi nagyra vágy...

Közzétéve 2016-08-20 | Szerző: Admin

Orbán Rióban házalt a budapesti olimpiával

A kormányfő a riói játékokon, az államalapítás alkalmából a Magyar Házban rendezett ünnepségen angolul tartott beszédében kifejtette: Budapest azért a megfelelő város, mert az olimpiai rendezéssel járó fejlesztések miatt igazi XXI. századi körülmények fogadnák a szurkolókat. Mint azt elmondta, két zónában 27 versenyhelyszín várná a szurkolókat, amelyek a belvárostól maximum hat kilométerre helyezkednek el.

Hangsúlyozta, a magyar lakosság kilencven százalékának nagyjából 90 perc alatt elérhető lesz minden versenyhelyszín. A tervek szerint az egész főváros egy nagy olimpia parkként funkcionálna, ezáltal pedig az egész olimpia egy hatalmas sportfesztivál lenne.

fák
Döbrögisztán Nérója: Ide azt a fáklyát. Ha kell lángba borítom birodalmam! Az újjáépítés is jól tejel!
Orbán Viktor a megfelelő koncepcióról szólva elmondta, a budapesti rendezés az ötkarikás mozgalomnak is egy új alapot adna, hiszen ez lehetne az első igazi közép-európai olimpia, ráadásul, ha egy közepes méretű város közepes költségvetéssel rendezhetne, akkor a hasonló méretű városok is reménykedhetnének a jövőben. A miniszterelnök kifejtette, jó időben is kapná Budapest a lehetőséget, hiszen alig három évtizede lesz annak, hogy az ország megszabadult az önkényuralomtól.
Budapest mellett Los Angeles, Párizs és Róma verseng a 2024-es rendezésért, a NOB 2017 szeptemberében dönt a helyszínről.
Az eseményen részt vett Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke is, aki kiemelte: Magyarország ugyan népességét tekintve kicsi, de a sportban, illetve annak menedzselésében óriás. Bach az ünnepségen - melyen számos NOB-tag is részt vett - gratulált a 2024-es magyar pályázat prezentációjához, s hozzátette, a magyarok megértették, hogy miről is szól a gazdaságos rendezést előtérbe helyező Agenda 2020 program. A beszéd végén Thomas Bach a hivatalos riói olimpiai fáklyát ajándékozta Orbán Viktornak.
Orbán arról is beszélt, hogy kicsit furcsán érzi magát, mert sosem gondolta volna, hogy Rio de Janeiróban, egy talpalatnyi Magyarországon ünnepelheti majd Szent István ünnepét.
Mint mondta, különösen nagyszerű, hogy az olimpia idejére esik ez az ünnep, hiszen a XX. században számtalanszor, a nehéz időkben, mikor a magyarok az identitásukat keresték, a túlélésért küzdöttek, az emberek egyetlen örömünket a sportsikerekben, az olimpiai sikerekben találták meg, csak a sportpályán mutathatták meg eltökéltségüket, és láthatták az ország zászlaját magasan lobogni.
Amint Orbán Viktor jelezte, jelképes, hogy itt Rióban ünnepelhet, ahol az olimpiai mozgalom is lefektette új irányvonalát, s a magyarok, akik az egyik kezdeményezői voltak ennek az új irányelvnek, most megmutathatják tehetségüket, bátorságukat és az elszántságukat, a magyar nemzet szépségét az egész világnak.
(24.hu)
Bal-Rad komm: Arról bezzeg hallgatott, hogy a MAGYAROKAT MEGKÉRDEZNI az agyament ötletükről már nincs bátorságuk. Még leszavaznák az utóbbi idők legnagyszerűbb lopási legetőségét!
“...a XX. században számtalanszor, a nehéz időkben, mikor a magyarok az identitásukat keresték, a túlélésért küzdöttek, az emberek egyetlen örömünket a sportsikerekben, az olimpiai sikerekben találták meg, csak a sportpályán mutathatták meg eltökéltségüket, és láthatták az ország zászlaját magasan lobogni..."-kaffogta. Sejtjük persze, hogy mire gondol! A XX. század melyik részére!
Nagyon finoman és nőiesen fejezzük ki magunkat akkor, amikor kijelentjük: ORDASAT HAZUDOTT ISMÉT! (Nem úgy fest, hogy az ő szülei is túlélőgyakorlatot tartottak azidőtájt. Vagy legalábbis sikerrel vészelték át a Magyar Népköztársasában rájuk mért csapásokat! Döbrögivel együtt!)
Ez az ember már álmában is csak hazudni képes!
Döbrögi “...jelezte, jelképes, hogy itt Rióban ünnepelhet..." Márminthogy a mai ünnepnapon!
Nincs emiatt hiányérzetünk! Maradhatna ott!
HA ELÉRKEZETT AZ IDEJE, ONNAN IS ELŐ LEHET KERÍTENI!
(“Kisbandi" is Braziliából lett hazahozva!)


http://www.balrad.com/2016/08/20/dobrogi-nagyra-vagy/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: népköztársasában, prezentációjához, menedzselésében, sportsikerekben, költségvetéssel, eltökéltségüket, önkényuralomtól, versenyhelyszín, miniszterelnök, magyarországon, sportfesztivál, megmutathatják, elszántságukat, szeptemberében, legnagyszerűbb, hiányérzetünk, államalapítás, kezdeményezői, identitásukat, számtalanszor, százalékának, hangsúlyozta, irányvonalát, tehetségüket, helyezkednek, döbrögisztán, fejlesztések, koncepcióról, magyarország, bátorságukat, funkcionálna, megszabadult, sportpályán, irányelvnek, szurkolókat, leszavaznák, budapesti olimpiával, riói játékokon, államalapítás alkalmából, megfelelő város, olimpiai rendezéssel, belvárostól maximum, magyar lakosság, tervek szerint, egész főváros, nagy olimpia, egész olimpia, hatalmas sportfesztivál, megfelelő koncepcióról, budapesti rendezés, ötkarikás mozgalomnak, első igazi, Orbán Rióban, Magyar Házban, Döbrögisztán Nérója, Orbán Viktor, Thomas Bach, Nemzetközi Olimpiai Bizottság, Orbán Viktornak, Szent István, Amint Orbán Viktor, MAGYAROKAT MEGKÉRDEZNI, ORDASAT HAZUDOTT ISMÉT, Magyar Népköztársasában, ELÉRKEZETT AZ IDEJE, ONNAN IS ELŐ LEHET KERÍTENI,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Albert Einstein gondolata  Hogy lehet megtartani  Png virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Png cica  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Mai harmónia kártyám  Szívem tiéd  Nevem  Örülök, hogy látlak!  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam Annuska bar...  Png virág  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam Krisztinától  Png cica  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Adakozás  Őrizkednünk kell...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Egy bizonyos határt  A sors  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Png ház  Png lepke  Facebookon kaptam  Idő  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Esti kép  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Szívem  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Alázat  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam Krisztinától  A televizió nem a kultúrát kép...  Akarat  Alázat  Png telefon  Kövesd a cowboyt!  Akarat  Nevem  Bertolt Brecht -től idézet  Png kislány  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Garai Gábor - Takarítás  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Szívem  A sors  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  A Megváltó szolgálatában  Egy lelki imádság  Alvó cicák  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Adakozás  Erdőn 
Bejegyzés Címkék
budapesti olimpiával, riói játékokon, államalapítás alkalmából, megfelelő város, olimpiai rendezéssel, belvárostól maximum, magyar lakosság, tervek szerint, egész főváros, nagy olimpia, egész olimpia, hatalmas sportfesztivál, megfelelő koncepcióról, budapesti rendezés, ötkarikás mozgalomnak, első igazi, közepes méretű, hasonló méretű, miniszterelnök kifejtette, ország megszabadult, 2024-es rendezésért, eseményen részt, ünnepségen &#8211, 2024-es magyar, magyarok megértették, gazdaságos rendezést, beszéd végén, hivatalos riói, talpalatnyi Magyarországon, olimpia idejére, nehéz időkben, identitásukat keresték, túlélésért küzdöttek, emberek egyetlen, olimpiai sikerekben, sportpályán mutathatták, ország zászlaját, olimpiai mozgalom, egyik kezdeményezői, magyar nemzet, egész világnak, agyament ötletükről, utóbbi idők, népköztársasában, prezentációjához, menedzselésében, sportsikerekben, költségvetéssel, eltökéltségüket, önkényuralomtól, versenyhelyszín, miniszterelnök, magyarországon, sportfesztivál, megmutathatják, elszántságukat, szeptemberében, legnagyszerűbb, hiányérzetünk, államalapítás, kezdeményezői, identitásukat, számtalanszor, százalékának, hangsúlyozta, irányvonalát, tehetségüket, helyezkednek, döbrögisztán, fejlesztések, koncepcióról, magyarország, bátorságukat, funkcionálna, megszabadult, sportpályán, irányelvnek, szurkolókat, leszavaznák, ajándékozta, belvárostól, kilométerre, mutathatták, helyszínről, rendezésért, márminthogy, legetőségét, rendezhetne, ünnepelheti, talpalatnyi, körülmények, mozgalomnak, megkérdezni, megértették, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3364
  • e Hét: 9096
  • e Hónap: 20207
  • e Év: 173703
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.