Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Cristiano Ronaldo 70 meccs alatt jutot el 50 gólig .....
  2020-02-07 16:33:16, péntek
 
  Cristiano Ronaldo 70 meccs alatt jutott el 50 gólig a Juventusban.
- Cristiano Ronaldo 2018 nyarán szerződött a Real Madridtól a Juventus együtteséhez, így jelenleg a második szezonját tölti az olasz klubnál. Minden sorozatot figyelembe véve eddig 70 mérkőzésen lépett pályára a torinóiaknál és 50 gólt szerzett. A 35 esztendős klasszisnál gyorsabban csak egy ember tudott 50 gólig jutni amikor Olaszországba szerződött. A Daily Mail közzé tett egy tízes listát arról, kik, milyen gyorsan jutottak el az 50 gólig.
Cristiano Ronaldo a második a már említett mutatójával, de ha csak a bajnokságot nézzük, ott is szédületes számokat produkál, 50 meccsen 40 gólnál jár. A jelenlegi szezonban zsinórban kilenc bajnokin talált be.
- Nála csak egy hatékonyabb játékos volt, Andrij Sevcsenko már első szezonjában 29 gólt szerzett, így nem meglepő, hogy ő is már a második évében eljutott az ötvenig. Ehhez 69 meccsre volt szüksége. A hét év alatt 296 Milan-mezben lejátszott meccsén összesen 175 gólig jutott.

- Az argentin Gonzalo Higuainnak 96 meccs kellett a Napoliban az 50 gólhoz, pedig a 2015/16-os szezonban 36 góllal a liga gólkirálya is lett. A brazil Adrianonak három csapat színeiben (Inter, Fiorentina, Parma) jött össze 95 meccsen az 50 találat.
- A bosnyák Edin Dzeko ötödik szezonját kezdte az AS Romában, és eddig csak kétszer nem jutott el legalább tíz gólig. Már több mint 100 gólt szerzett a rómaiaknál, az első 50-hez 92 meccsre volt szüksége. A franci David Trezeguet 86 meccs alatt jutott el félszáz gólig, összesen 171 góllal zárta olaszországi karrierjét, a 2001-02-es szezonban az év Serie A játékosának választották.
Az argentin Gabriel Batistuta amellett, hogy 85 meccsen jutott el az 50 gólig, egy különös rekordot is megdöntött a Fiorentina színeiben. Az 1994-95-es szezon elején 11 bajnokin sorozatban betalált, erre előtte senki nem volt képes Olaszországban. Az egyik legjobb csatárnak tekintik, aki valaha Olaszországban játszott.
- Michel Platini az egyetlen, aki nem csatárként, hanem középpályásként került fel a listára. A Juventus színeiben 84 meccsen érte el az 50 gólt. A Juve történetének egyik legjobb játékosa, amit jól mutat, hogy háromszor is (1983, 1984, 1985) elnyerte az Aranylabdát.
- A holland Marco van Basten is háromszoros aranylabdás (1989, 1990, 1991), róla ugyanaz mondható el, mint Platiniről, csak ő a Milan történelmének felejthetetlen alakja. Az 50 gólhoz 83 meccsre volt szüksége. A dobogó harmadik fokán a brazil Ronaldo található, aki ugyan öt évet játszott az Interben, de ebből közel két szezont kihagyott sérülés miatt. 1997-ben világrekordnak számító 13,2 millió fontért vették a Barcelonától, és 77 meccs alatt jött össze neki az 50 gól. Van Basten és Batistuta mellett őt tartják a Serie A valaha volt három legjobb támadójának.
 
 
0 komment , kategória:  Real Madrid - Cr. Ronaldo  
Címkék: középpályásként, olaszországban, felejthetetlen, világrekordnak, történelmének, olaszországba, együtteséhez, torinóiaknál, olaszországi, választották, barcelonától, történetének, aranylabdás, háromszoros, játékosának, mutatójával, juventusban, bajnokságot, támadójának, aranylabdát, klasszisnál, szezonjában, hatékonyabb, szerződött, mérkőzésen, rómaiaknál, gólkirálya, adrianonak, csatárként, higuainnak, megdöntött, fiorentina, karrierjét, lejátszott, szédületes, platiniről, második szezonját, olasz klubnál, ember tudott, tízes listát, bajnokságot nézzük, jelenlegi szezonban, hatékonyabb játékos, második évében, argentin Gonzalo, liga gólkirálya, brazil Adrianonak, bosnyák Edin, első 50-hez, franci David, 2001-02-es szezonban, játékosának választották, Cristiano Ronaldo, Real Madridtól, Daily Mail, Andrij Sevcsenko, Gonzalo Higuainnak, Edin Dzeko, David Trezeguet, Serie, Gabriel Batistuta, Michel Platini,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  József Attila – Keresek ...  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam bará...  A sorsod  Facebookon kaptam  Magyar költészet napja  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Van néhány kérdés, amin gondol...  Annyira tisztelem a szabadságo...  Facebookon kaptam  Martin Buber, A haszidim meséi  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Sík Sándor - Ha jő a perc  Egy barátság története  Magamnak  Ismeretlen: Ikarusz monda  Alvó cica  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az ember emlékekből áll  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  képre írva  Facebookon kaptam  ajándék, mellyel meglepem  képre írva  József Attila - Kopogtatás nél...  Jánosházy György: Fogd a kezem  Paul David Tripp Április 12  Facebookon kaptam  James Allen  Hamvas Béla  Facebookon kaptam  Eduardo Sacheri gondolata  Facebookon kaptam  Baranyi Ferenc - N i n c s  Mindig lesz olyan  Emlékezz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jánosházy György: Fogd a kezem  Egy barátság története  Eduardo Sacheri gondolata  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Jó éjszakát  Egy tavasz  Facebookon kaptam  Vannak emberek  Paul David Tripp Április 12  Alvó kislány  Ady Endre - Mindegy átka  Szép estét  Facebookon kaptam  Dóró Sándor: Embernek maradni  Egy tavasz  Nevelőszülőkhöz adták,  Jánosházy György: Fogd a kezem  Magyar költészet napja  Paul David Tripp Április 12  Paul Éluard - És egy mosoly  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Ismeretlen: Ikarusz monda  Robin Wight pitypang szobra  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Esterházy Péter: Harmonia c...  Paul Éluard - És egy mosoly  Nem kell hozzá fürdőruhás  Szép estét kedves látogatóimna...  Alvó kislány  Egy párkányon  képre írva  Vito Giaquinto gondolata  Facebookon kaptam  Mit ünnepelnek a görögök márci...  IGEN így  A gyulladáscsökkentő és csonte...  A sorsod  Erdei gyöngyvirág  Megígért békesség  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Robert Merle tollából  Esterházy Péter: Harmonia c...  Borzasztó  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  Pitypang szökőkút 
Bejegyzés Címkék
második szezonját, olasz klubnál, ember tudott, tízes listát, bajnokságot nézzük, jelenlegi szezonban, hatékonyabb játékos, második évében, argentin Gonzalo, liga gólkirálya, brazil Adrianonak, bosnyák Edin, első 50-hez, franci David, 2001-02-es szezonban, játékosának választották, argentin Gabriel, különös rekordot, 1994-95-es szezon, egyik legjobb, dobogó harmadik, brazil Ronaldo, valaha volt, középpályásként, olaszországban, felejthetetlen, világrekordnak, történelmének, olaszországba, együtteséhez, torinóiaknál, olaszországi, választották, barcelonától, történetének, aranylabdás, háromszoros, játékosának, mutatójával, juventusban, bajnokságot, támadójának, aranylabdát, klasszisnál, szezonjában, hatékonyabb, szerződött, mérkőzésen, rómaiaknál, gólkirálya, adrianonak, csatárként, higuainnak, megdöntött, fiorentina, karrierjét, lejátszott, szédületes, platiniről, gyorsabban, sorozatban, figyelembe, található, színeiben, sevcsenko, szezonban, zsinórban, háromszor, jelenlegi, napoliban, cristiano, csatárnak, szezonját, sorozatot, batistuta, madridtól, trezeguet, esztendős, kihagyott, tekintik, összesen, produkál, számokat, játszott, egyetlen, jelenleg, bajnokin, szerzett, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2065
  • e Hét: 13127
  • e Hónap: 25803
  • e Év: 259550
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.