Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A legnemmzetthybb magyar parasztgyerek
  2016-10-04 08:22:09, kedd
 
  A legnemmzetthybb magyar parasztgyerek


Közzétéve 2016-10-04


Luxushétvége égen és földön - ez a parasztgyerek jussa

rohe
Nemcsak a helikopteres út, de luxus Mercedes is a parasztgyerekek jussa - legalábbis Rogán Antal szerint, aki korábban lapunkban (és megannyi más sajtótermékben) is egyszerű parasztgyerekként azonosította magát. Családjával a legutóbbi élményhétvége alkalmával helikopterrel utazott haza egy szabolcsi lakodalomból, majd a landolás után egy német rendszámú, alapáron 34 millió forintba kerülő, bérelt luxus Mercedes szállította el a budaörsi repülőtérről. A Népszabadság kiderítette: az autó a Valton-Master Car Kft.-hez tartozik.

A Rogán család az ország egyik legszebb helikopterével tért haza Szabó Zsófia tévés híresség lakodalmából. A propagandaminiszter - aki pár éve még azt állította, hogy képviselőként még azt sem engedheti meg magának, amit magánemberként igen - előbb letagadta az utazást, ahogyan a helikoptert bérbeadó vállalkozás vezetője sem emlékezett, hol járt cégének legértékesebb járműve a hétvégén. Majd miután Rogánt szembesítettük egy a landolás után készült felvétellel, a FlyCoop Kft. ügyvezetőjének, Jakab Tamásnak beugrott: ő maga ajánlotta fel üzleti partnerének, Rogán Cecíliának, hogy elhozza a családot a lakodalomból, ne kelljen a kisfiukkal éjszaka utazniuk.
Az ügyvezető állítása szerint a felajánlás kifejezetten az üzletasszonyként eddig a széles közönség előtt nem ismert Rogán Cecíliának szólt, a fuvardíjat pedig barterezik.
Erre azért nyílik lehetőségük, mert Rogánné idén májusban beszállt egy vállalkozásba, a Nakama  & Partners Kft.-be, amelyet eredetileg barátnője, Hajdú-Sarka Katalin és a Valton Security egyik tulajdonosa, Bessenyei István alapított tavaly decemberben. Bessenyei a Valton Security egyik tulajdonosa 2010 óta. Az üzletember, akit a pesti társasági életben Mesterházy Attila volt szocialista pártelnök barátjaként is számon tartanak, nem csak itt tűnik fel a Rogán-élményhétvége kapcsán.
A Népszabadság információja szerint a kocsit múlt vasárnap a Valton- Master Car adta bérbe Rogánék útjára. Ez 2013-ig formálisan a Valton Security luxuskocsik bérbeadására és VIP-szállításra szakosodott leányvállalata volt. Ezután formálisan kivált abból, de a név és az együttműködés megmaradt. A Fidesz-közeli biztonsági cégről, a Valton Securityről másik tulajdonosa, Varga Lajos néhány hete az Indexen maga mondta: bizalmi viszonyt ápol a kormánypárttal. A cég árbevétele 2010-ben még 600 millió forint volt, 2014-re már 1,6 milliárd feletti eredménnyel zártak. Pár hete közbeszerzésen elnyertek egy egész országra kiterjedő, 1,1 milliárdos állami munkát.
Lapunk - cégen belüli forrásokból - megtudta: a Valton-Master Car Kft. honlapján is az a kocsi van lefényképzve, amellyel a Rogán famíliát fuvarozták vasárnap délelőtt. Ez a külső szemlélőnek is egyértelmű lehet: noha az S500 L típusú Mercedes honlapon szereplő képén nincs rendszám, a típus, a szín, a hosszított karosszériaváltozat, a krómdíszek elhelyezése és a felnik típusa megegyezik. További azonosság: a budaörsi reptéren lefotózott ­autó német rendszámú, így a szélvédő jobb alsó sarkában ott a Németországban használatos zöld címke, amely a környezetvédelmi besorolást jelzi. A Valton-honlapon bemutatott kocsi szélvédőjének jobb alsó sarkában is látható a citált zöld matrica. Emellett ugyanaz a felirat olvasható a rendszámtáblát tartó műanyag kereteken: D-85051Ingolstadt Royal Cars GmbH www.royalcars-online.de.

mrc
A Valton-Master Car honlapja szerint napi 80 ezer forintért lehet kibérelni a Mercedest, amely még kétévesen is 25-35 millió forintba kerül. Nem alacsony a bérleti díj, de ezért sofőr mellé - ha szükséges - személyi biztosítás és egy sor más szolgáltatás is jár. Az ügyfeleket luxuskörnyezetben szállítják: a kényelemről és az extrák soráról sokat elárul, hogy még a hátul ülőknek is jut egy-egy monitor, amin a kényelmes bőrülésekben süppedve, italt kortyolgatva nézhetnek filmet.
Lapunk megkereste Rogán Antal titkárságát, azt firtatva, hogy milyen konstrukcióban használta a járművet. Lapzártánkig nem kaptunk választ a propagandaminiszter titkárságáról.
Megúszható az adó a helikoptertúrával
Nem érnek véget a kételyek azzal, hogy a légi járművet Rogán Cecília cégének rendelkezésére bocsátó cég közölte: senki nem fizetett a luxusútért, mivel a két cég barterezte azt. Felmerül a kérdés, szabályos-e barterezni egy olyan szolgáltatást, amelyet egy cég vezetőjeként vesznek igénybe, de valójában magáncélokat szolgálhat: Rogán Cecília családostul utazott a helikopteren.
Kérdéseket küldtünk a Nakama & Partners cégkivonatában fellelhető e-mail címre, azt tudakolva, milyen adófizetési kötelezettséggel számolnak a bérlés nyomán, mekkora volt az üzlet értéke - listaáron egy óra a helikopterrel 250 ezer forint -, és korábban milyen kapcsolatban volt Rogán Cecília cége a helikopteres FlyCoppal. Egyik cégtől sem kaptunk választ.
Ha a barterezett szolgáltatást magáncélra használják, áfa, társasági- és személyi jövedelemadó-vonzat is van, mintegy 40 százaléknyi. Adószakértők szerint meg tudja úszni az adófizetést a barterező két cég.
Elegendő, ha Rogán Cecília, illetve cége azt állítja, a lakodalom ügyfélkapcsolat ápolását is szolgálta, vagyis a násznépben voltak, akik Rogánné cégének ügyfelei. Meg kell neveznie legalább egy ilyen kuncsaftot. Ha ez megvan, akkor az adóhatóságnak kell bizonyítania, hogy az út mégis magáncélokat szolgált - magyarázta két adószakértő is, kérve neve mellőzését. Mindkét cég számlát állít ki ugyanakkora összegről, bevallja az ügylet áfavonzatát, de nyomban szembe is állítja vele a levonható áfát, amik lenullázzák egymást, így nettó értelemben nem kell áfát fizetniük a cégeknek.
(NOL)
Bal-Rad komm: “...Az ügyfeleket luxuskörnyezetben szállítják: a kényelemről és az extrák soráról sokat elárul, hogy még a hátul ülőknek is jut egy-egy monitor, amin a kényelmes bőrülésekben süppedve, italt kortyolgatva nézhetnek filmet..."
-Hát ez bizony az a kategória, amihez a Legnemmzetthybb Parasztgyerek az utóbbi hat esztendőben hozzászokott. DE ILLŐ FELKÉSZÜLNIE! TALÁN nem is olyan sokára, valamivel puritánabb körülmények között fog útra kelni. Sokadmagával. Olyanra, ahonnan nincs visszatérés!
A marhavagon padlóján ürülékben ücsörögni-ácsorogni-tocsogni heteken keresztül. Bámulni a rácsos ablakból Szibéria néhol meseszép, néhol kevésbé szép tájait. Poshadt vizet szürcsölgetve, száraz kenyér után a zsebben kotorászva. Csak a vagonkerekek vigasztalan csattogását és a tettestársak káromkodásait hallgatni. Egészen Csukotkáig. Ott meg várakozni, amíg a hitves is megérkezik.

JUTALOMÚT HAZAÁRULÓ BŰNÖZŐKNEK! A HÁLÁS NÉPTŐL!

http://www.balrad.com/2016/10/04/a-legnemmzetthybb-magyar-parasztgyerek/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: üzletasszonyként, kötelezettséggel, környezetvédelmi, legnemmzetthybb, ügyfélkapcsolat, parasztgyerekek, konstrukcióban, cégkivonatában, helikopterével, sajtótermékben, leányvállalata, rendelkezésére, magánemberként, kormánypárttal, rendszámtáblát, németországban, szembesítettük, ügyvezetőjének, közbeszerzésen, helikopterrel, parasztgyerek, együttműködés, vállalkozásba, adóhatóságnak, élményhétvége, szolgáltatást, képviselőként, legértékesebb, titkárságáról, káromkodásait, szélvédőjének, szürcsölgetve, kortyolgatva, jövedelemadó, bőrülésekben, adószakértők, legnemmzetthybb magyar, parasztgyerek jussa, parasztgyerekek jussa, legutóbbi élményhétvége, szabolcsi lakodalomból, landolás után, német rendszámú, budaörsi repülőtérről, ország egyik, helikoptert bérbeadó, kisfiukkal éjszaka, ügyvezető állítása, felajánlás kifejezetten, üzletasszonyként eddig, széles közönség, fuvardíjat pedig, Rogán Antal, Valton-Master Car Kft, Szabó Zsófia, FlyCoop Kft, Jakab Tamásnak, Rogán Cecíliának, Partners Kft, Hajdú-Sarka Katalin, Valton Security, Bessenyei István, Mesterházy Attila, Valton- Master Car, Valton Securityről, Varga Lajos, S500, D-85051Ingolstadt Royal Cars GmbH, Valton-Master Car, Rogán Cecília, Legnemmzetthybb Parasztgyerek, ILLŐ FELKÉSZÜLNIE, Egészen Csukotkáig, JUTALOMÚT HAZAÁRULÓ BŰNÖZŐKNEK, HÁLÁS NÉPTŐL,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Szeretettel !  A tavasz nem csak önmagában sz...  Manna OWell tollából  virágvasárnap  képre írva  Esti Ima !  Esti Ima !  Benedek Elek - Virágvasárnap  Áldott, békés, szép Virágvasár...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Boldog virágvasárnapot minden...  Facebookon kaptam  Sir Andrew Lloyd Webber  Sok ember olyan,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az erdőterápia egészségre gyak...  Esti kép  Egy hét kihagyás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó baby  Facebookon kaptam  Ködvirágok  Karinthy Frigyes: Almafa  Jó éjszakát  képre írva  Jézus amikor fölment a hegyre,...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A víz abszolút súlya nem számí...  Haja van  Kövesd a vezetőt  A pálma a győzelem és a diadal...  Paul David Tripp Március 25  képre írva  Harang ( gif )  Leereszkedés és olvadás  Levél lány  Kékfestőről pár szóban  Egy imádság Ágoston Vallomások...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az út  Szívet megérintő . . .  Tibeti harangvirág  képre írva  Facebookon kaptam  Válaszok a halál után  Boldogság  Heltai Jenő: Március  Humor is meg nem is szerinted?  Az idegen országok éghajlata  Nagy Feró megmondta?  képre írva  Alvó baby  Aki belekortyol  Alvó baby  Virágvasárnap a húsvét előtti  Havazás  Humor is meg nem is szerinted?  Öreg nő sóhajt  Táplálékok a máj egészségének ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tudd, hogy magától az élet soh...  A Víz Világnapja.  Havasi gyopár  Sonka vásár  Benedek Elek - Virágvasárnap  A víz abszolút súlya nem számí...  Facebookon kaptam  Egy hét kihagyás  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  2004-es kivégzés után  Facebookon kaptam  Esti képek  Kezdjük annak a megértésével,....  képre írva  Kinyílni egy beteg világban: v...  Csak egy életed van....  Mi van, ha?  A jó kedv a világon  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Táplálékok a máj egészségének ...  Kinyílni egy beteg világban: v...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Haja van  Facebookon kaptam  Varázskönyv  Március 25. - Gyümölcsoltó Bol...  Facebookon kaptam  Esti kép  Márciuzs 24.  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
legnemmzetthybb magyar, parasztgyerek jussa, parasztgyerekek jussa, legutóbbi élményhétvége, szabolcsi lakodalomból, landolás után, német rendszámú, budaörsi repülőtérről, ország egyik, helikoptert bérbeadó, kisfiukkal éjszaka, ügyvezető állítása, felajánlás kifejezetten, üzletasszonyként eddig, széles közönség, fuvardíjat pedig, pesti társasági, kocsit múlt, együttműködés megmaradt, egész országra, külső szemlélőnek, krómdíszek elhelyezése, felnik típusa, budaörsi reptéren, szélvédő jobb, környezetvédelmi besorolást, citált zöld, felirat olvasható, rendszámtáblát tartó, ügyfeleket luxuskörnyezetben, extrák soráról, hátul ülőknek, kényelmes bőrülésekben, kételyek azzal, légi járművet, olyan szolgáltatást, bérlés nyomán, üzlet értéke, helikopteres FlyCoppal, barterezett szolgáltatást, lakodalom ügyfélkapcsolat, násznépben voltak, ilyen kuncsaftot, adóhatóságnak kell, ügylet áfavonzatát, levonható áfát, marhavagon padlóján, rácsos ablakból, zsebben kotorászva, vagonkerekek vigasztalan, tettestársak káromkodásait, üzletasszonyként, kötelezettséggel, környezetvédelmi, legnemmzetthybb, ügyfélkapcsolat, parasztgyerekek, konstrukcióban, cégkivonatában, helikopterével, sajtótermékben, leányvállalata, rendelkezésére, magánemberként, kormánypárttal, rendszámtáblát, németországban, szembesítettük, ügyvezetőjének, közbeszerzésen, helikopterrel, parasztgyerek, együttműködés, vállalkozásba, adóhatóságnak, élményhétvége, szolgáltatást, képviselőként, legértékesebb, titkárságáról, káromkodásait, szélvédőjének, szürcsölgetve, kortyolgatva, jövedelemadó, bőrülésekben, adószakértők, népszabadság, bizonyítania, repülőtérről, bérbeadására, információja, lefényképzve, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 477
  • e Hét: 2135
  • e Hónap: 18928
  • e Év: 151845
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.