Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Merjünk felnőni saját nagyságunkhoz!
  2014-09-11 13:37:40, csütörtök
 
   
  (Levél 2008-ból, amit egyik Barátomnak írtam)

Igen, szükség van arra a NEMZETMENTŐ programra, amely olyan eszmeiség jegyében fogalmazódik meg, amely valóban FELEMELKEDÉST jelentene hazánk minden egyes állampolgára számára! Ezt az ESZMEISÉLGET számomra a MAGYARSÁG ŐSTÖRTÉNETÉBŐL EREDEZTETŐ LÉLEKERŐSÍTÉS, a SZENT KORONA áldáésos kisugárzásából meríthető LELKI- és SZELLEMI MEGERŐSÍTÉS, valamint a Klebelsberg-i oktatási- és kultuszpolitikai újragondolása és megvalósításának következtében kialakult polgárosodási folyamat jelenti.

Vagyis, a magyarság ,,GYÖKEREIBEN" rejlő őskeresztyéni ERŐ megismerése, továbbítása és a magyarság ELHIVATOTTSÁGÁNAK ERŐSÍTÉSE a TUDÁS által.
Tehát, ne kicsik "merjünk lenni", hanem MERJÜNK VÉGRE A SAJÁT NAGYSÁGUNKHOZ FELNŐNI!!!

Ezért lenne fontos, hogy a nemzetmentő ,,progik" megfogalmazását BEFOGADNI- MEGÉRTENI képes ,,VÁLASZTÓ-POLGÁROKRA". (Az eddigi ,,szavazó-polgárok" helyett!)
Ezért szorgalmaztam az MDF Pedagógus Kollégiumában, majd a Fidesznél, végül Vona Gábornál az ORSZÁGOS NÉPFŐISKOLAI KURZUSOK beindítását. Dr. Varga Tibor megalapította ugyan a Szent Korona Szabadegyetemet, ahova lehet jelentkezni, mint bármely felnőttoktatási intézménybe - munka mellett. Ez azonban, amolyan ,,fizetős" oktatási intézmény, ahonnan kirekesztődnek azok a kisjövedelmű emberek, akiknek a mindennapi betevőre-való előteremtése is megoldhatatlan gond.

Azért tartunk ott a SZENT KORONA-eszmeiséggel, és NEMZETI JELKÉPEINKKEL is ott, hogy valósággal köpnek rá bizonyos életkörülmények között élő emberek a nagyobb városokban, mert.... Nem is sorolom, mert megtettem már évek, évtizedek óta FOLYAMATOSAN és hiába. Mert örökösen le vagyok hurrogva, és ezen elhivatottságommal a pálya szélére vagyok küldözve, örökös pótjátékos-sorsra kárhoztatva.
Ezzel egyet is kellene értenem, hiszen ki vagyok én? Egy SENKI, mert még a saját létjogosultságom is megkérdőjeleződik fogantatásom és születésem óta.
Merthogy, számomra ISMERETLENEK az ,,édes" szüleim, vagyis a GENEALÓGIAI MÚLTAM, pontosabban a MAGÁNTÖRTÉNELMEM.
Nem lenne nagy ügy, ha nem ilyen ÖNTUDATLANSÁGBAN élnének még rajtam kívül ebben az országban milliónyian!!!

És, igen is előbb a CSALÁDI TÖRTÉNETEKET kell megismerniük ezeknek az ,,agymosott" embereknek! Mert addig, míg azt sem tudja - és nem is érdekli - hogy KI FIA-BORJA, minden erkölcsi alapja adott ahhoz, hogy LESAJNÁLJA a MAGYAR TÖRTÉNELMET úgy, ahogy azt neki HAZUDJÁK az ISKOLÁKBAN évtizedek óta!

Pedig nagyon fontos lenne ismerni a CSALÁDI- MAGÁNTÖRTÉNELMÜNKET, mert abból áll össze a HAZA TÖRTÉNELME!

Addig, bizony míg ez nem valósul meg, MINDEN ISMERET LÓG A LEVEGŐBEN és képtelenek FELELŐSSÉGGEL megélni MAGYAR ÁLLAMPOLGÁRSÁGUKAT, és ÉLETIDEJÜKET. Mert, ha ismernék hogy a szépapjuk, ükapjuk, vagy dédanyjuk történetét, azt, hogy melyik őse hogy halt bele a háborús- ideológiás harcokba, illetve hogyan élte túl az I. vagy a II. világháborút, vagy a proletárdiktatúrát...akkor talán okulhatna ősei sorsából és kialakíthatna egy olyan ÉLETFELFOGÁST, amelyikkel megszülethet benne egy olyan ÉLETPROGRAM IGÉNYE, amihez hozzáadhatná a szavazófülkében a szavazatát... vagyis FELELŐSSÉGGEL TUDNA VÁLASZ-TANI!!!

*

Abban a SZAVAZÁSBAN úgysincs köszönet, amit a ,,TUDATLANSÁG" és ,,FÉLISMERET" motivál!!! Lásd Boross Péter nyilatkozatát még 2003-ból a PAKTUMMAL kapcsolatban: Tessék csak beleolvasni ebbe a visszaemlékezésbe, amit külön kiemelnék:

"... Ezért kötötte meg az ismert paktumot és nem tette lehetővé, hogy a tudatlanság, vagy félismeretek ezt lehetetlenné tegyék."

http://furaila.xfree.hu/256559

Nemhogy 1990-ben NEM VOLT SZABAD a választás, hanem az azóta eltelt 20 évben sem! Mert milyen egy választási lehetőség az, amikor a NÉP nem választhat jelöltet saját maga lakóközösségéből, hanem el kell fogadnia a PÁRTOKra oszlott egy-párti előd utódainak JELÖLTJEIT, akikre aztán "SZAVAZHATUNK"!???
Vagyis, szó sem lehet valódi VÁLASZTÁSRÓL!!!

Bóna Mária Ilona

-.-.-.-.-


Ma már tudom, hogy semmiféle nemzetmentő program nem valósulhat meg a NATO és az EU beleegyezése nélkül. Márpedig az EU úgy működik, mint ahogy azt Susan Georg a LUGANOI TANULMÁNYÁBAN megfogalmazta:

,,...az egyedüli lehetséges módja annak, hogy a liberális világgazdasági rend fennmaradhasson. A kevesebb ember pedig a természetet is kevésbé fogja károsítani, és kevesebb szociális problémát is okoz. Tehát mindenki boldog lesz, a föld és azon a liberális rend tovább él. Így megvalósulhat a fenntartható fejlődés. De hogyan érhető el a lakosság-csökkenés? A szokásos módszerek: világháborúk, etnikai-nyelvi csoportok kiirtása, és az egyéb durva, direkt módszerek ma már nem alkalmazhatók. Ezek ugyanis túl költségesek és nem elég hatékonyak. Fel kell vetnünk tehát a kérdést: hogyan oldható meg mégis a radikális népességcsökkentés? Fogalmazzunk meg először néhány alapelvet!

Az alkalmazandó módszereknek:
* olcsónak kell lenniük,
* nem szabad semmilyen speciális berendezést igényelniük továbbá
* az "áldozatok" kiválasztását nem vállalhatja senki, azt magukra az "áldozatokra" kell bízni,
* az államoknak nem kell közvetlenül résztvenni a munkában. Jobb ha azt ráhagyja a magánszektorra...."
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=121623&n=furaila&blog


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: öntudatlanságban, lakóközösségéből, létjogosultságom, magántörténelmem, kultuszpolitikai, megvalósításának, felnőttoktatási, szabadegyetemet, megfogalmazását, fennmaradhasson, életkörülmények, szavazófülkében, kisugárzásából, világgazdasági, magánszektorra, megoldhatatlan, őstörténetéből, kirekesztődnek, polgárosodási, következtében, nyilatkozatát, újragondolása, kollégiumában, kiválasztását, nagyságunkhoz, felelősséggel, szorgalmaztam, tanulmányában, megfogalmazta, megvalósulhat, megalapította, őskeresztyéni, alkalmazhatók, felemelkedést, életfelfogást, lélekerősítés, magyarság „, magyarság ELHIVATOTTSÁGÁNAK, eddigi „, kisjövedelmű emberek, mindennapi betevőre-való, nagyobb városokban, pálya szélére, saját létjogosultságom, országban milliónyian, háborús- ideológiás, olyan ÉLETFELFOGÁST, olyan ÉLETPROGRAM, ismert paktumot, azóta eltelt, választási lehetőség, egyedüli lehetséges, MAGYARSÁG ŐSTÖRTÉNETÉBŐL EREDEZTETŐ LÉLEKERŐSÍTÉS, SZENT KORONA, SZELLEMI MEGERŐSÍTÉS, ELHIVATOTTSÁGÁNAK ERŐSÍTÉSE, MERJÜNK VÉGRE SAJÁT NAGYSÁGUNKHOZ FELNŐNI, BEFOGADNI- MEGÉRTENI, Pedagógus Kollégiumában, Vona Gábornál, ORSZÁGOS NÉPFŐISKOLAI KURZUSOK, Varga Tibor, Szent Korona Szabadegyetemet, SZENT KORONA-eszmeiséggel, NEMZETI JELKÉPEINKKEL, GENEALÓGIAI MÚLTAM, CSALÁDI TÖRTÉNETEKET, MAGYAR TÖRTÉNELMET, CSALÁDI- MAGÁNTÖRTÉNELMÜNKET, HAZA TÖRTÉNELME, MINDEN ISMERET LÓG LEVEGŐBEN, MAGYAR ÁLLAMPOLGÁRSÁGUKAT, ÉLETPROGRAM IGÉNYE, FELELŐSSÉGGEL TUDNA VÁLASZ-TANI, Lásd Boross Péter, VOLT SZABAD, Bóna Mária Ilona, Susan Georg, LUGANOI TANULMÁNYÁBAN,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szép álmokat!  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Graffiti bölcsesség  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Esti képek  Kosztolányi Dezső: A komédiás ...  Esti kép  Facebookon kaptam  Nem azt látja  Most - segíts meg Mária ,  Esti kép  Virágvasárnap: az élet és a re...  A nagy természet  Most - segíts meg Mária ,  Graffiti bölcsesség  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  képre írva  Facebookon kaptam  Március 25. - Gyümölcsoltó Bol...  Paul David Tripp Március 28  Kőrösi Csoma Sándor gondolata  képre írva  Az eper flavonoidjainak gyógyh...  Facebookon kaptam  Esti képek  Haja van  Graffiti bölcsesség  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Hibáztam már  Alvó baby  Esti kép  Facebookon kaptam  2004-es kivégzés után  A máj egészségének javítása te...  Facebookon kaptam Krisztina b...  Nagyon furcsa szeretni valaki...  Facebookon kaptam  Sárkány  A nagyhét eseményei  Facebookon kaptam  Graffiti bölcsesség  Mi van, ha?  Maci az északi fény alatt  Facebookon kaptam Krisztinától  Nagy Feró megmondta?  Facebookon kaptam Krisztinától  Az izmaink nem csak testmozgás...  Ratkós beszületései a szereplő...  Leereszkedés és olvadás  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Színház az egész világ,  Facebookon kaptam  Virágvasárnap a húsvét előtti  Szép estét  A jó kedv a világon  A haj állapotának javítása egy...  Facebookon kaptam  Antoine de Saint-Exupéry gondo...  Esti Ima !  Agárdi Gábor gondolata  Facebookon kaptam  Az idegen országok éghajlata  Facebookon kaptam Krisztinától  Ha nyitott vagy  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Karinthy Frigyes: Almafa  Színház az egész világ,  Facebookon kaptam Krisztina b...  Benedek Elek - Virágvasárnap  Boldogság  Sárkány  Paul David Tripp Március 27  Apu  Virágvasárnap: az élet és a re...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Heltai Jenő: Március  Facebookon kaptam  Idővel az ember megérti, hogy ...  Facebookon kaptam  Játékos kis cicák  Soli Deo gloria  Facebookon kaptam  Sok ember olyan,  Graffiti bölcsesség  Graffiti bölcsesség  Sok ember olyan, 
Bejegyzés Címkék
magyarság &#8222, magyarság ELHIVATOTTSÁGÁNAK, eddigi &#8222, kisjövedelmű emberek, mindennapi betevőre-való, nagyobb városokban, pálya szélére, saját létjogosultságom, országban milliónyian, háborús- ideológiás, olyan ÉLETFELFOGÁST, olyan ÉLETPROGRAM, ismert paktumot, azóta eltelt, választási lehetőség, egyedüli lehetséges, liberális világgazdasági, kevesebb ember, liberális rend, fenntartható fejlődés, szokásos módszerek, egyéb durva, alkalmazandó módszereknek, öntudatlanságban, lakóközösségéből, létjogosultságom, magántörténelmem, kultuszpolitikai, megvalósításának, felnőttoktatási, szabadegyetemet, megfogalmazását, fennmaradhasson, életkörülmények, szavazófülkében, kisugárzásából, világgazdasági, magánszektorra, megoldhatatlan, őstörténetéből, kirekesztődnek, polgárosodási, következtében, nyilatkozatát, újragondolása, kollégiumában, kiválasztását, nagyságunkhoz, felelősséggel, szorgalmaztam, tanulmányában, megfogalmazta, megvalósulhat, megalapította, őskeresztyéni, alkalmazhatók, felemelkedést, életfelfogást, lélekerősítés, kialakíthatna, jelképeinkkel, választásról, világháborút, állampolgára, fogantatásom, eszmeisélget, félismeretek, fogalmazódik, fenntartható, hozzáadhatná, módszereknek, életidejüket, ismeretlenek, lehetetlenné, világháborúk, alkalmazandó, megszülethet, történeteket, megismerniük, szavazhatunk, előteremtése, fogalmazzunk, népfőiskolai, beleegyezése, kapcsolatban, folyamatosan, kisjövedelmű, eszmeiséggel, igényelniük, nemzetmentő, természetet, berendezést, jelentkezni, beindítását, vállalhatja, pontosabban, szavazásban, tudatlanság, genealógiai, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 192
  • e Hét: 815
  • e Hónap: 3941
  • e Év: 35671
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.