Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Éljen és virágozzék a korrupció posványa
  2018-01-31 09:20:28, szerda
 
  Éljen és virágozzék a korrupció posványa

Molnár Bálint | Ma | 8:03


Jó reggelt mindenkinek! Köszönöm először is a címlapfotót olvasónknak, Szonjának, aki további általa készített állatkás fotók mellett ezt külön nekem címezte. Mert most már közismert népi bölcsesség, hogy a vidra jófej. Az nem tudom, mennyire jó ezzel szemben, hogy ilyen-olyan rögeszméi vannak az embernek. Szerda reggel van, január 31-ét írunk ráadásul, nekem pedig az a rögeszmém van itt többedmagammal, hogy ma éjfélkor lejár Balog Zoltán nagy utazó és kenetteljes kormányzási biodíszlet ultimátuma, amit még január 19-én fogalmaztak meg 12 pontos követelés formájában a diákok. Az Emberi Erőforrások Minisztériumának máig volt/van ideje érdemi, sajtónyilvános egyeztetést kezdeményezni a diáksággal, ami tudomásom szerint nem történt meg. Fontosabb dolgai vannak itt mindenkinek. Meg kell védeni az országot, háborúzni és harcolni kell minden mandátumért, dübörög a kampány, nem érnek rá a diákokkal foglalkozni az uraságok. Igaz, nyolc éve nem érnek rá, úgyhogy.

Sokkal fontosabb volt elcsattogni Bécsbe a nemzeti Volkswagen mikrobusz kíséretében (az állami vasúttal kombinált szemfényvesztő plebejuskodás szellemében), mert hát a Népszabadságot előbb felvásárló, majd 2016-ban egyetlen éjszaka leple alatt bezárató Heinrich Pecinával meg kellett inni egy kávét. Mert a cinizmus soha nem érhet véget. És mert a bécsi talponállónál be kellett nyomni néhány roppanós virslit, hiszen a nép egyszerű fiai tömött sorokban dobják hanyatt magukat minden alkalommal, amikor a hátizsákos, puritánságáról híres miniszterelnök úr enberi arcát mutatja. Meg fontos volt kierőszakolni egy találkoztót a bécsi érsekkel is, hát hiszen ki más osztja a lapokat a menekültek, az üldözött keresztények, valamint Európa megmentése ügyében, ha nem ez a fáradhatatlan jóember és kísérete, a Balog-Rogán-Lázár trió. Az MTI azt is eldicsekedte, hogy Christoph Schönborn érsek úr

megragadta az alkalmat, hogy köszönetet mondjon Magyarországnak az Irak, valamint a szíriai Aleppó újjáépítésének támogatásáért.

Remélem, mindenki érzi a büszkeséget, hogy mekkora nagy ember ez, aki éjt nappallá téve küzd, hogy nekünk jobb legyen, hogy az egész világnak jobb legyen, noha - Schimdt Mária NER-ideológustól tudjuk -, hogy ez mennyi önfeláldozással jár. A Fidesz és a propaganda szócsövei már kitapétázták az ég alját is a rongyosra cincált paneljeivel:

Van egy mód ahogy élünk, ahogyan a keresztény társadalmakban élni szoktak, és ezt az életformát szeretnénk megvédeni. Ez az identitás nekünk fontos. Meggyőződésem, hogy Európában nincs szükség párhuzamos társadalmakra, hanem meg kell őrizni a keresztény kulturális alapokat.

Arról viszont nem nagyon esett szó, hogy az osztrák kancellárral való találkozó előtt a paksi atomerőmű-bővítés ellen tüntetők egy csoportja várta az istenkirályt. Azt sem pakolták ki az üzenőfalra, hogy eme kínos ügyet, az Ausztria és Magyarország közötti feszültség egyik forrását Orbán szerint nem osztrák-magyar kérdés, ez európai ügy, amelyre európai jogi fórumokon keresik a megoldást. Mi a fasz van? Hát nem az volt, hogy Európa Soros kezében van, hogy mindenhol Soros emberei ülnek, akik bele akarnak ugatni a szuverenitásunkba és előre meghozott ítéletek alapján akarják megbuktatni a demokratikusan megválasztott kormányt? Most hirtelen az európai jogi fórumok és Brüsszel a barátunk? Hányingerség ez az ember.

És akkor még nem beszéltünk az Ausztriában dolgozó külföldiek, köztük magyarok gyerekei után járó támogatások csökkentéséről sem, amit szintén nem függesztettek ki a fideszes faliújságokra. Nem véletlenül, ebben a kérdésben is forgott a köpönyeg rendesen. Miután nem sikerült elmenekülni a sajtótájékoztató előtt, de sikerült összehozni, hogy csak előre lezsírozott kérdéseket lehessen feltenni, a családtámogatásokról ezt mondta: ha Magyarországnak ez érdekében áll, akkor szívesen támaszkodik az Európai Unió segítségére.

A családtámogatások indexálása ellentétes az Európai Unió alapszerződésével, ezért az Európai Bizottságnak hivatalból fel kell ellene lépnie.

Ja, hogy most nem az van, hogy a senki által meg nem választott brüsszelitáknak a kurva anyja, hanem. Értjük, azt hiszem. Kínomban még ideteszem, hogy mit válaszolt az Sebastian Kurz kancellár, amikor az Orbán által elismeréssel emlegetett és a gyakorlatban is működtetett illiberális demokrácia fogalmáról kérdezték. A kancellár úr

örül annak, hogy Ausztriában szilárd és erős demokrácia van, szerinte ez a megfelelő államforma, nemcsak számukra, hanem a világ valamennyi országa számára.

Vagyis azon túl, hogy nincs és nem is lesz napirenden, hogy Ausztria valaha is csatlakozzon a V4-ekhez, és annak ellenére, hogy Ausztria kormányában szerepet kapott a szélsőjobb is, nincsenek elájulva az illiberális hőbörgésektől. Ugyanez a téma így köszönt vissza a pávatáncos szájából:

Tapasztalat, hogy ha a liberálisok nincsenek benne a kormányban, akkor azt mondják, hogy vége a demokráciának. Nem fogadjuk el, hogy bármelyik ideológiai irányzat saját magát a demokráciával azonosítsa (...), a jelző nélküli demokrácia az igazi demokrácia.

Gratulálok ahhoz, hogy nem sikerült megint a liberálisokat kihagyni a buliból, de persze mindenki úgy égeti magát, ahogy akarja, feltéve, ha nem egy egész országot éget egyszemélyben. Márpedig aki mindent és mindennek az ellenkezőjét is ugyanolyan meggyőződéssel képes állítani, a nem más, mint ami: egy közönséges, pitiáner kalandor. Ennyire, a van egy mód, ahogyan élünk keresztény identitás dallamára. Há ő így él:

https://index.indavideo.hu/video/orban_tiborcz_olaf_becs

Miközben ezek Bécsben bohóckodtak a híveik legnagyobb gyönyörűségére, és hadonásztak a fakarddal, a hon rohadása megállíthatatlannak tűnik. Végül is nem nagy ügyek ezek. A fideszesek a főnök távollétében nem mentek be dolgozni, leszarták a Kövér által jól időzített rendkívüli ülést, aki meg ott volt, alázta a pártokat és az országot. Szép volt, fiúk!

Az sem nagy ügy, hogy ágyi poloskák leptek el egy állami fenntartású, XVIII. kerületi pszichiátriai otthont, ahol van olyan beteg, aki már a csípések miatt szorul kórházi kezelésre. Tegnap még úgy volt, hogy a szaktárca államtitkára nem tud a problémáról. Remélem mára már letagadják az ügyet: nem is poloskák voltak, hanem szemmel alig látható pici kis izék, de kurvára nem ágyi poloskák, mer azok keresztben csíkosak, ezek meg hosszában. (Ott segítek, ahol tudok, ja.)

Az meg végképp nem ügy, hogy Lázár János, a közmunkások védőszentje, aki szintén Bécsben haknizott, két hete még 50 millió forintos gyorssegélyt ígért a csődbe ment Csanádpalotának. A lovetta sehol, februártól 250 gyerek maradhat éhesen, mivel már a közétkeztetésre sem fussa. Nem baj, mert cserébe sok helyen, köztük jobboldali vezetésű településeken is lenyúlták az alapellátó fogorvosoknak szánt hárommillió forintos kormányzati támogatást, a derék elöljárók úgy döntöttek, inkább megtartják az önkormányzat kasszájában a pénzt. Mindeközben elítélt bűnözők irányítanak az MNB felügyelete alatt álló tőzsdei cégeket, Lölö kartársat pedig kéretik nem baszogatni a milliárdos luxus-repülőgéppel, mert az nem bűncselekmény.


https://kolozsvaros.com/rovidek/eljen-es-viragozzek-a-korrupcio-posvanya/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: sajtótájékoztató, minisztériumának, közétkeztetésre, brüsszelitáknak, magyarországnak, önfeláldozással, csanádpalotának, demokratikusan, sajtónyilvános, újjáépítésének, miniszterelnök, puritánságáról, csökkentéséről, gyönyörűségére, társadalmakban, népszabadságot, többedmagammal, meggyőződéssel, szemfényvesztő, kezdeményezni, egyszemélyben, faliújságokra, bűncselekmény, pszichiátriai, kierőszakolni, talponállónál, hőbörgésektől, megválasztott, településeken, társadalmakra, fogorvosoknak, meggyőződésem, függesztettek, demokráciával, demokráciának, liberálisokat, korrupció posványa, címlapfotót olvasónknak, vidra jófej, diákokkal foglalkozni, nemzeti Volkswagen, állami vasúttal, cinizmus soha, bécsi talponállónál, bécsi érsekkel, üldözött keresztények, fáradhatatlan jóember, szíriai Aleppó, egész világnak, propaganda szócsövei, rongyosra cincált, keresztény társadalmakban, Molnár Bálint, Balog Zoltán, Emberi Erőforrások Minisztériumának, Heinrich Pecinával, Christoph Schönborn, Schimdt Mária NER-ideológustól, Európa Soros, Európai Unió, Európai Bizottságnak, Sebastian Kurz, Lázár János,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Png telefon  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Adakozás  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Png kislány  Egy lelki imádság  Png virág  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Akarat  Egy bizonyos határt  Leonardo da Vinci gondolata  George Byron - Ahogy itt jár -...  Esti kép  Alázat  Elköszönt  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Reggel van  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  képre írva  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Alvó cicák  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  A sors  Albert Einstein gondolata  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  Png ház  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Reggel van  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Erdőn  Még csak most kezdődik a nap  Elköszönt  Nagyi telefonál  Popper Péter szavai  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Szívem  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Png kutya  Sokan azt tartják  Hogy lehet megtartani  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Alázat  Szívem  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Tanuld meg ezt a versemet  Idő  Tavaszi kép  Radikális szeretet  Egy maradéktalanul uralt világ  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Idő  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Németh László tollából  Jó éjszakát  Egy hatékony szolga  Png férfi  Facebookon kaptam  képre írva  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Ágai Ágnes – Csendélet  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Szívem  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Nem számIt 
Bejegyzés Címkék
korrupció posványa, címlapfotót olvasónknak, vidra jófej, diákokkal foglalkozni, nemzeti Volkswagen, állami vasúttal, cinizmus soha, bécsi talponállónál, bécsi érsekkel, üldözött keresztények, fáradhatatlan jóember, szíriai Aleppó, egész világnak, propaganda szócsövei, rongyosra cincált, keresztény társadalmakban, életformát szeretnénk, identitás nekünk, keresztény kulturális, osztrák kancellárral, paksi atomerőmű-bővítés, csoportja várta, demokratikusan megválasztott, európai jogi, fideszes faliújságokra, köpönyeg rendesen, sajtótájékoztató előtt, családtámogatások indexálása, senki által, kurva anyja, megfelelő államforma, világ valamennyi, illiberális hőbörgésektől, pávatáncos szájából, liberálisok nincsenek, demokráciával azonosítsa, jelző nélküli, igazi demokrácia, liberálisokat kihagyni, egész országot, híveik legnagyobb, főnök távollétében, állami fenntartású, csípések miatt, szaktárca államtitkára, közmunkások védőszentje, csődbe ment, lovetta sehol, alapellátó fogorvosoknak, derék elöljárók, önkormányzat kasszájában, sajtótájékoztató, minisztériumának, közétkeztetésre, brüsszelitáknak, magyarországnak, önfeláldozással, csanádpalotának, demokratikusan, sajtónyilvános, újjáépítésének, miniszterelnök, puritánságáról, csökkentéséről, gyönyörűségére, társadalmakban, népszabadságot, többedmagammal, meggyőződéssel, szemfényvesztő, kezdeményezni, egyszemélyben, faliújságokra, bűncselekmény, pszichiátriai, kierőszakolni, talponállónál, hőbörgésektől, megválasztott, településeken, társadalmakra, fogorvosoknak, meggyőződésem, függesztettek, demokráciával, demokráciának, liberálisokat, fáradhatatlan, plebejuskodás, támogatásáért, gyakorlatban, csatlakozzon, hányingerség, ideológustól, eldicsekedte, keresztények, kitapétázták, kancellárral, magyarország, istenkirályt, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 286
  • e Hét: 6018
  • e Hónap: 17129
  • e Év: 170625
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.