Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Így kell szembrebbenés nélkül letolvajozni kiszolgáltatott
  2018-01-31 12:39:07, szerda
 
 
Így kell szembrebbenés nélkül letolvajozni kiszolgáltatott magyar emberek tízezreit

H. A. | Január 30, Kedd | 14:42

Akkor én ezt most már tényleg nem hiszem el, jó? Jó. Tudom, hogy az én bajom, de akkor is:

170-180 ezer ember van közmunkában. Akinek reggel 6-kor el kell mennie melózni, és mondjuk Hegedűs Laci dolgoztatja itt, a hódmezővásárhelyi városházán, annak délután háromkor már nem sok kedve marad, hogy elmenjen lopni. Beszéljünk világosan és egyértelműen. Ráadásul egy idő után rájön arra, hogy 60-70 ezret kap úgy, hogy dolgozik reggel 6-tól délután 2-ig, akkor minek akkora kockázatot vállalni.

https://www.facebook.com/hirtv/videos/1795476380470917/

Tehát mit állít Lázár Annyitisér János kancelláriaminiszter magából kikelve, rá nem feltétlenül jellemző idegbeteg stílusban? Hogy aki jelenleg Magyarországon közmunkásként keresi kenyerét (amellett, hogy örüljön annak, hogy van neki közmunkája), az egyébként lopna.

Vagyis a korrupció kormányának egyik legszilárdabb tartóoszlopa 170-180 ezer magyar embert azzal gyanúsít, hogy ha nem kapirgálná a szart az árokparton és a Hegedűs Laci-félék nem dolgoztatnák őket reggel 6-tól délután 2 óráig, akkor minden bizonnyal tolvajlásból élnének meg.

Ergo örüljenek a 60 ezer forintjuknak, és ne vállaljanak fölösleges kockázatokat, amelyeket minden bizonnyal felvállalnának, ha a korrupció kormánya nem teremtette volna meg számukra ezt a nagyszerű pénzkereseti lehetőséget.

Vagyis Lázár János, aki - hogy mást ne mondjak - Tiborcz István miniszterelnöki vő korrupcióval, lopással, hűtlen kezeléssel összefüggő közpénzharácsolását szintén ilyen felháborodottan védte a parlamentben, aki fel van háborodva és kikéri magának, ha Farkas Flórián köztörvényes bűnöző sikkasztásait számonkérik, szemrebbenés nélkül, de legalább felháborodottan letolvajozza kiszolgáltatott magyar emberek tízezreit.

Nem kérdés, hogy ez már az a szint, aminek a minősítésére a magyar nyelv - minden gazdagsága ellenére - nevetségesen kevésnek bizonyul. Nem megnyugtató egyáltalán, hogy az enervált vagdalkozás hevében egyre súlyosabb, aljasabb gondolatok csúsznak ki az elvtársak száján. Az lenne a megnyugtató, ha lenne annyi önbecsülése ennek a népnek, hogy ne érezze kötelességének eltűrni az ilyen megengedhetetlen és megalázó minősítéseket. Senkinek. Se az anyjának, se a gyerekének, se a gyerekkori barátjának, de legkevésbé azoknak a politikai kalandoroknak és nagypályás gazembereknek, akiknek bizalmat szavazott.

Ahol a tolvaj következmények nélkül tolvajozhatja a társadalom egy részét, a szájára veheti, hogy a közmunka leginkább arra jó, hogy az emberek elfáradjanak és ne legyen kedvük lopni, ott bármikor, bárkiből ítélet nélkül bűnözőt lehet gyártani, ha a hatalom érdekét éppen ez szolgálja. Jó étvágyat mindenkinek, aki önként és dalolva asszisztál saját rágalmazásához és megalázásához (az eltartott kisujjal sorosozás már ehhez képest se nem oszt, se nem szoroz)!

Frissítés és no comment:

Lázár János természetesen nem a tisztességesen és becsületesen dolgozó közmunkásokra gondolt, hanem azokra, akiket korábban a szocialista kormány belekényszerített a ,,megélhetési bűnözésbe" és a segélyt bűncselekményekkel egészítették ki. (Miniszterelnökségi Sajtóiroda)







https://kolozsvaros.com/rovidek/igy-kell-szembrebbenes-nelkul-letolvajozni-kiszol galtatott-magyar-emberek-tizezreit/




Régóta mondogatjuk a családban, hogy ezeket a pökhendi szarháziakat kellene kicsukni egy világvégi faluba, hogy éljenek a saját maguk teremtette tejjel-mézzel folyó kánaánban. Ahol nincs munkahely, nincs busz, amivel el lehetne jutni normális munkába, nincs bolt, orvos, gyógyszertár, ahol megbüntetik a "fatolvajokat", akik az erdőben szedegetnek gallyat, hogy ne fagyjanak meg otthon a faltól falig jólétben. Rókaképű Lázár külön is rohaggyonmeg!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megengedhetetlen, kiszolgáltatott, kiszolgaltatott, miniszterelnöki, felháborodottan, felvállalnának, kötelességének, rágalmazásához, magyarországon, tisztességesen, következmények, minősítéseket, megalázásához, szembrebbenes, közmunkásokra, szembrebbenés, gazembereknek, tolvajozhatja, kalandoroknak, természetesen, legszilárdabb, közmunkásként, sikkasztásait, becsületesen, kockázatokat, korrupcióval, egyértelműen, letolvajozni, tolvajlásból, köztörvényes, fatolvajokat, gyógyszertár, tartóoszlopa, szemrebbenés, rohaggyonmeg, letolvajozza, hódmezővásárhelyi városházán, egyébként lopna, korrupció kormányának, korrupció kormánya, nagyszerű pénzkereseti, magyar nyelv, enervált vagdalkozás, elvtársak száján, ilyen megengedhetetlen, gyerekkori barátjának, politikai kalandoroknak, tolvaj következmények, szájára veheti, közmunka leginkább, emberek elfáradjanak, hatalom érdekét, Hegedűs Laci, Lázár Annyitisér János, Hegedűs Laci-félék, Vagyis Lázár János, Tiborcz István, Farkas Flórián, Lázár János, Miniszterelnökségi Sajtóiroda, Rókaképű Lázár,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A Megváltó szolgálatában  Nem méltó hozzád  Szívem tiéd  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Nem számIt  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Boldog születésnapot a ma ünne...  Kaffka_Margit  Nagyi telefonál  Adakozás  Egy bizonyos határt  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Egy hatékony szolga  Az igazi szeretetért rendszeri...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Esti kép  Nagyi telefonál  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Nem számIt  A kételkedés kezelése  A jó emberek mindig szépek mar...  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Csak a fogyatkozás látható  Akarat  Szép estét  Régi emberek, akikre máig büsz...  Adakozás  A Megváltó szolgálatában  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Akarat  képre írva  Alázat  Aki nem dolgozik, ne is egyék  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Szívem  Nagyi telefonál  Éretlen vers  Az igazi szeretetért rendszeri...  Hogy lehet megtartani  Nem számIt  Nem méltó hozzád  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép estét  Szívem  Egy maradéktalanul uralt világ  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Bounty krémes  Varga János Veniam - Fontos sz...  A boldog családok mind hasonló...  Mindig jusson idő nevetni  Idő  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Minden harmadik...  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Idő  Az igazi szeretetért rendszeri...  Csak a fogyatkozás látható  Mi lenne ha  Zilahy Lajos gondolata  Popper Péter szavai  Egy maradéktalanul uralt világ  Németh László tollából  Csak a fogyatkozás látható  Albert Einsteinről  Albert Einsteinről  Boldog születésnapot a ma ünne...  Alázat  Png telefon  Akarat  Png csokor  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  képre írva  Egy hatékony szolga  Png virág  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Ne kapaszkodj magasabbra,  Éretlen vers  Ami embereknek lehetetlen, az... 
Bejegyzés Címkék
hódmezővásárhelyi városházán, egyébként lopna, korrupció kormányának, korrupció kormánya, nagyszerű pénzkereseti, magyar nyelv, enervált vagdalkozás, elvtársak száján, ilyen megengedhetetlen, gyerekkori barátjának, politikai kalandoroknak, tolvaj következmények, szájára veheti, közmunka leginkább, emberek elfáradjanak, hatalom érdekét, eltartott kisujjal, szocialista kormány, pökhendi szarháziakat, világvégi faluba, saját maguk, erdőben szedegetnek, faltól falig, megengedhetetlen, kiszolgáltatott, kiszolgaltatott, miniszterelnöki, felháborodottan, felvállalnának, kötelességének, rágalmazásához, magyarországon, tisztességesen, következmények, minősítéseket, megalázásához, szembrebbenes, közmunkásokra, szembrebbenés, gazembereknek, tolvajozhatja, kalandoroknak, természetesen, legszilárdabb, közmunkásként, sikkasztásait, becsületesen, kockázatokat, korrupcióval, egyértelműen, letolvajozni, tolvajlásból, köztörvényes, fatolvajokat, gyógyszertár, tartóoszlopa, szemrebbenés, rohaggyonmeg, letolvajozza, elfáradjanak, minősítésére, pénzkereseti, forintjuknak, nevetségesen, egészítették, parlamentben, dolgoztatnák, szarháziakat, szocialista, feltétlenül, kormányának, mindenkinek, vállaljanak, önbecsülése, megnyugtató, megélhetési, mondogatjuk, dolgoztatja, lehetőséget, megbüntetik, számonkérik, szedegetnek, vagdalkozás, közmunkában, kolozsvaros, teremtette, kezeléssel, társadalom, kockázatot, legkevésbé, fölösleges, asszisztál, sajtóiroda, gazdagsága, nagypályás, közmunkája, árokparton, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1026
  • e Hét: 2513
  • e Hónap: 13624
  • e Év: 167120
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.