Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A nép pedig fizet, mert a nép jó, az emberek jók
  2018-02-14 23:02:13, szerda
 
  A nép pedig fizet, mert a nép jó, az emberek jók

Molnár Bálint | Ma | 8:04

Szevasztok, tiszteletem, csókolom, pacsi! Tudomásom szerint szerda van, de ez - mint általában - azzal szokott járni, hogy még nem hevertük ki az előző napot, amikor kedd volt. Mint ismeretes, Németh Szilárd bizonyos értelemben kiszínezte a tegnapi napot, bár az ő produkcióitól rendre sírni kellene. Van valami végtelenül dühítő abban, amikor ennyi magabiztosság, fölényeskedés szorul egy olyan választott politikusba, akinek leginkább alázatot kellene tanúsítania azokkal szemben, akik ilyen magas polcra pakolták. Nem, nem a főnökeire, hanem a választókra gondolok. A rezsibiztos ezzel szemben mindig úgy áll ki sajtót tájékoztatni, amikor éppen ő a soros, mintha valami háborúban állna azokkal, akik kérdezik. Mondjuk, az is igaz, hogy az ő fejében állandó háború van, ettől működik az ember és magyarázza - most éppen azt -, hogy beavatkozás a választási kampányba az, ha az emberek kevesebbet fizetnek valamiért, mint többet. Ha nem a Fidesz fél kézzel csökkent, ad, ad és mindig csak ad, akkor hátrább az agarakkal, ugye. Soros Bernadettről már nem is beszélve. Nézzétek meg ezt ITT, ebben is benne foglaltatik az ország tragédiája.

Viszont szerencsére Szilárdot nem hagyta magára a feszt kommunikáló nemzeti kormány, ugyanis kitaszajtották Tuzson Bence nevű embert a mikrofonok elé, aki az én értelmezésem szerint némiképp elvitte a bulit a rezsibirkózó úr elől. Az van, hogy miután franc se tudja, valójában hányan konzultáltak nemzetileg a kormánnyal (az, hogy mit nyögtek ki hasraütésszerűen, az teljesen irreleváns és ellenőrizhetetlen), miután megalkották minden idők egyik legaljasabb törvénycsomagját, a Stop Soros nevű izét, most azt kellett megtudnunk: a kabinet máris megvitatta a több mint hatszáz beérkezett érdemi javaslatot, és levonta a megfelelő következtetéseket, úgyhogy a törvénycsomag szigorított formában kerül majd az Országgyűlés elé. Ezt még tegnap történt, azóta már oda is került, a propagandalapok legnagyobb örömére, Gajdics Ottó nevű propagandász már meg is énekelte. Hogy a nemzetbiztonsági törvényt is módosítani kell ehhez, az mindegy is, a kismillió módosítás és fércelés nagymestereinek ez nem jelenthet problémát. Mindenkit emlékeztetnék arra, hogy amikor Rogán bejelentette, hogy várják a zemberek véleményét a törvénycsomaggal kapcsolatban, az volt a duma, hogy a törvénynek csak a szigorítása képzelhető el. És lőn. A zemberek érdemben szigorítást akartak. Höhö. Azért az mennyire valószínű, hogy a Fidesz köztudomásúan alacsonyan iskolázott rajongói törvénymódosítási javaslatokat írdogálnak a kormánynak... és több, mint hatszáz javaslat érkezik? Pont annyira hihető és valószínű, mint minden más, amit erre a Sorossal kapcsolatos összeesküvés-elméletre felhúztak. A zemberek véleményének megfelelően a legfőbb változás, hogy nem regisztrációs kötelezettséget, hanem engedélyhez kötöttséget írnak elő az üldözött civilek számára, az engedélyt majd Pintérsanya fogja kiállítani, miután nemzetbiztonságilag megvizsgálta az ügyüket. Az nem zavarta össze az elvtársakat, hogy Kovács Zoltán angol nyelvű blogján, ahol elmagyarázta az értetlen külföldnek, miről szól ez a törvény, olyan civil szervezetekkel (Pro Asyl, Watch the Med) példálózott, amelyek nem is működnek Magyarországon. Mindegy is, baromira szomorú ez a sztori, és hogy ezek kormányzás helyett itt tartanak.

Fájdalomdíjként tekintsük meg, hogyan nyomorog és tagad országunk egyik legnagyobbja, a Lázár nevű János: nincsen neki kastélya, szerény enber ő. Mint az összes többi, akinek szintén semmije nincs.


Valakinek mond valamit a Homolya Róbert név? Nekem se sokat. Pedig nagy ember ő is, a kormányzati közpénzszivattyú megfelelelő működését szavatoló közbeszerzési ügyek szakértője, egyébiránt közlekedéspolitikáért felelős államtitkárként fut a kormányban. Nos, az Elios-nál tapasztalt disznóságok Homolya úr esetében is állnak, úgy tűnik. Ezért Magyarország 3,3 milliárd forintot fog visszafizetni az EU kasszájába (Homolya úr szerint ez bagatell), amiért Homolya úr ugyanazon projekt keretében mind az előkészítésben, mind a végrehajtásban érintett és érdekelt volt volt. Ezt hívják összeférhetetlenségnek, sok más mellett ez a szó is hiányzik a fideszes szótárból. Érdekes részleteket ITT lehet olvasni. Végül is mire tartják ők a népet, ha nem erre? A nép majd fizet. Minden disznóságukért, amit nem sikerült eltussolni, a nép fizet. Mert a nép jó, a zemberek jók, szeretik, ha kizsigerelik őket és megsértődnek, amikor valaki, bárki alattvalónak nevezi őket. Természetesen akinek nem inge, az ne ragaszkodjon ahhoz, hogy feltétlenül magára vegye.

Hogy legyen némi elképzelésünk arról, miként fog Polt Péter elsikálásügyi parafenomén évekig nyomozni a Tiborcz-vej ügyében, elég azt tudomásul venni, hogy a következmények nélkül maradó nagyipari korrupciós rendszer virágzásának első számú felelőse számára 3 rohadt év is kevésnek bizonyult ahhoz, hogy megtalálja Farkas Flóriánt. De nem hogy megtalálni nem sikerült, szó nincs arról, hogy egyáltalán ezzel összefüggésben bármilyen igyekezet esete fennállna. Ezt onnan lehet tudni, hogy Hadházy Ákos, az LMP társelnöke 10 ügy állásáról kért információkat Polt Péter legfőbb ügyésztől, miután azt tapasztalta, hogy a nyomozó hatóságok nem sietnek aktivizálni magukat, ha az eljárás a fideszes elit, vagy azok jó ismerőseinek érdekeit érinti. Polt válaszához nem sokat lehet hozzátenni, amit ne tettünk volna hozzá eddig: az 1,6 milliárdos botrány ügyében ügyében a mai napig nem történt gyanúsítotti felelősségre vonás. Polt ráadásul ,,a nyomozás érdekeire" hivatkozva megtagadta a további információk kiadását.

A változatosság kedvéért minden más dübörög, például a világhírű magyar egészségügy is. A végére ezt még feltétlenül ide raknám. Az RTL Klub arról számolt be, hogy több mint 9 órán át várt a sürgősségin Debrecenben egy 77 éves szívbeteg asszony, akit kétoldali tüdőgyulladással vitt be a mentő a debreceni Kenézy Gyula Kórházba este 7 óra előtt. Hajnali négykor vizsgálta meg egy orvos. A kórház szerint hétfőn 102 beteg érkezett a sürgősségi osztályukra, akiket nem érkezési sorrendben láttak el, hanem állapotuk alapján. Az idős nő a második legenyhébb kategóriába tartozott, így ellátása halasztható volt. Ja, és hogy mit szól ehhez az illetékes minisztérium? A kormány jelentős fejlesztéseket kezdett a sürgősségi ellátás javításáért a vidéki és a fővárosi kórházakban egyaránt. Akkor jól van, nincs több kérdés.

Ezennel távozom, búcsúzom, gyertek ma is!

https://kolozsvaros.com/rovidek/a-nep-pedig-fizet-mert-a-nep-jo-az-emberek-jok/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: törvénycsomagját, hasraütésszerűen, nemzetbiztonsági, közpénzszivattyú, tüdőgyulladással, törvénycsomaggal, fájdalomdíjként, nagymestereinek, propagandalapok, államtitkárként, kötelezettséget, előkészítésben, fejlesztéseket, disznóságukért, végrehajtásban, magyarországon, következmények, kitaszajtották, összefüggésben, szervezetekkel, információkat, fölényeskedés, változatosság, természetesen, elképzelésünk, elsikálásügyi, produkcióitól, visszafizetni, emlékeztetnék, törvénycsomag, magabiztosság, közbeszerzési, köztudomásúan, regisztrációs, virágzásának, bejelentette, előző napot, tegnapi napot, olyan választott, választókra gondolok, rezsibiztos ezzel, választási kampányba, emberek kevesebbet, ország tragédiája, feszt kommunikáló, teljesen irreleváns, kabinet máris, több mint, megfelelő következtetéseket, törvénycsomag szigorított, propagandalapok legnagyobb, nemzetbiztonsági törvényt, Molnár Bálint, Németh Szilárd, Soros Bernadettről, Tuzson Bence, Stop Soros, Gajdics Ottó, Kovács Zoltán, Homolya Róbert, Ezért Magyarország, Polt Péter, Farkas Flóriánt, Hadházy Ákos, Kenézy Gyula Kórházba,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A szeretetről  Úgy sajog ez a vad tavasz,  Haja van  Nagy Feró megmondta?  Facebookon kaptam  Vérnyomáscsökkentés  Leereszkedés és olvadás  Facebookon kaptam  Odaadja  Alvó baby  Sok ember olyan,  Heltai Jenő: Március  Képes idézet !  Szép estét kedves látogatóimna...  Nem azt látja  Facebookon kaptam  A nagy természet  Facebookon kaptam  2004-es kivégzés után  Jó éjszakát  Kőrösi Csoma Sándor gondolata  Nem hazudnak  Facebookon kaptam  Öröknek hinni . . .  Soli Deo gloria  Alvó baby  Óraállítás  Facebookon kaptam  Öröknek hinni . . .  A jó kedv a világon  Nagyon furcsa szeretni valaki...  Paul David Tripp Március 28  Inkább ad  Paul David Tripp Március 28  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Dsida Jenő: ÚT A KÁLVÁRIÁRA  Az izmaink nem csak testmozgás...  Rács mögé  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Paul David Tripp Március 27  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Maci az északi fény alatt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kosztolányi Dezső: A komédiás ...  Reményik Sándor: Itt most virá...  Márciuzs 24.  Facebookon kaptam Krisztinától  A tavasz nem csak önmagában sz...  képre írva  Odaadja  Szívet megérintő . . .  Paul David Tripp Március 28  Facebookon kaptam  Az erdőterápia egészségre gyak...  Paul David Tripp Március 26  Nem hazudnak  Nem azt látja  Odaadja  Facebookon kaptam  Apu  Humor is meg nem is szerinted?  Dsida Jenő: ÚT A KÁLVÁRIÁRA  Facebookon kaptam  Nem látom őket  Nem azt látja  Jó éjszakát  Ha nyitott vagy  Képes idézet !  Facebookon kaptam  Az időszakos böjt és a vérnyom...  Jó éjszakát  Soli Deo gloria  Öröknek hinni . . .  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A máj egészségét biztosító és ...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Rács mögé  képre írva  Sir Andrew Lloyd Webber  Az erdőterápia egészségre gyak...  Paul David Tripp Március 27  Az időszakos böjt és a vérnyom...  Szívet megérintő . . .  Egy imádság Ágoston Vallomások...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól 
Bejegyzés Címkék
előző napot, tegnapi napot, olyan választott, választókra gondolok, rezsibiztos ezzel, választási kampányba, emberek kevesebbet, ország tragédiája, feszt kommunikáló, teljesen irreleváns, kabinet máris, több mint, megfelelő következtetéseket, törvénycsomag szigorított, propagandalapok legnagyobb, nemzetbiztonsági törvényt, kismillió módosítás, zemberek véleményét, törvénycsomaggal kapcsolatban, törvénynek csak, szigorítása képzelhető, zemberek érdemben, mennyire valószínű, zemberek véleményének, legfőbb változás, üldözött civilek, engedélyt majd, értetlen külföldnek, összes többi, kormányzati közpénzszivattyú, végrehajtásban érintett, fideszes szótárból, következmények nélkül, nyomozó hatóságok, fideszes elit, nyomozás érdekeire&#8221, további információk, változatosság kedvéért, világhírű magyar, sürgősségin Debrecenben, debreceni Kenézy, kórház szerint, sürgősségi osztályukra, második legenyhébb, illetékes minisztérium, kormány jelentős, sürgősségi ellátás, fővárosi kórházakban, törvénycsomagját, hasraütésszerűen, nemzetbiztonsági, közpénzszivattyú, tüdőgyulladással, törvénycsomaggal, fájdalomdíjként, nagymestereinek, propagandalapok, államtitkárként, kötelezettséget, előkészítésben, fejlesztéseket, disznóságukért, végrehajtásban, magyarországon, következmények, kitaszajtották, összefüggésben, szervezetekkel, információkat, fölényeskedés, változatosság, természetesen, elképzelésünk, elsikálásügyi, produkcióitól, visszafizetni, emlékeztetnék, törvénycsomag, magabiztosság, közbeszerzési, köztudomásúan, regisztrációs, virágzásának, bejelentette, javaslatokat, propagandász, bernadettről, megvizsgálta, összeesküvés, elmagyarázta, legnagyobbja, kizsigerelik, értelmezésem, magyarország, konzultáltak, alattvalónak, kapcsolatban, véleményének, ragaszkodjon, tájékoztatni, rezsibirkózó, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 34
  • e Hét: 2294
  • e Hónap: 19087
  • e Év: 152004
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.