Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A NATO világháborúra, azaz öngyilkosságra készül
  2015-02-17 06:03:25, kedd
 
   
  Miközben a magyar elektronikus média és a televíziós hírműsorok még mindig holmi szakadárokról beszélnek és lelkesen idézgetik a felettébb homályos körülmények között felbukkant, lényegében véve illegitim ukrán kormányfő szavait, addig ekképpen fogalmaz az élet Ukrajnáról:

,,Azóta elszabadult a pokol, az államfőt elkergették, az állam nem működik, az országot a gazdasági összeomlás és a szétesés fenyegeti... s hogy e jobb sorsra érdemes ország ide jutott, azért súlyos felelősség terheli az érte, pontosabban a befolyásért fölötte marakodó, kezüket az úgynevezett civilizált világhoz tartozóként vérrel még véletlenül sem bemocskoló cionista hatalmakat..."



Hogy miről van szó, azt egy rövid mondatban meg lehet fogalmazni: ha a NATO beavatkozna Ukrajnában, vagy Ukrajnát soron kívül a NATO-hoz csatolnák, ahogy az már felvetődött, a katonai szervezet alapszabálya következtében azonnali hatállyal kitörne a világháború.

A NATO minden tagjának ugyanis hadba kellene szállnia Oroszország ellen.
Ez egyenlő lenne a biztos halállal!
Az orosz és a kínai hadsereg egy hét alatt rohanná le Európát!
Ezt a történelem során két európai nagyhatalom is megpróbálta: a francia és a német.
Mindkettő hatalmasat bukott, miközben exponenciálisan növekvő számú ártatlan ember halt meg.
A NATO sem jár különbül!

Szögezzük le, hogy mi magyarok most tényleg a rossz oldalon állunk! Van egy cionista kollaboráns bábkormányunk, egy kifosztott országunk. Megint mi leszünk az ágyútöltelékek, amennyiben a magyar nép nem áll a talpára.

Mindez nem üres felvetés, mert Anders Fogh Rasmussen NATO-főtitkár egy német lapban megjelent interjújában hangsúlyozta,
- a NATO-nak ezentúl ,,nagyobb hangsúlyt kell helyeznie a területvédelemre", és az ukrajnai folyamatoknak ,,riadóztatniuk" kell az európai tagokat.

A főtitkár úr bejelentette:
- ,,felszólítom európai szövetségeseinket, hogy állítsák meg a védelmi kiadások folyamatos csökkentését, fordítsák meg a trendet és költsenek fokozatosan többet a védelemre!"

Magyarul: fegyverkezzenek! Fegyverkezzenek akkor amikor alig élnek!

Továbbá:
- ,,Moszkva jelenleg inkább ellenfélként viselkedik, mint partnerként", és megszegte a NATO-val kötött 1997-es alapszerződést, amely tiltja, hogy a felek növeljék a másik területével határos térségekbe telepített katonai erőt.
- ,,A szerződésben kinyilvánítottuk, hogy fenyegetés esetén mi is megerősítjük csapatainkat, és most arról egyeztetünk, hogy pontosan mit jelenthet a csapaterősítés."

A NATO vezérkara világháborúra készül........
Az a hátborzongató, hogy mindez nem üres spekuláció. Az a térség, amit ma Ukrajnának hívunk, az elmúlt évszázadokban háborús viharok, megszállások és pusztítások sorozatát élte át.
Népessége összetett, jelentős hányada orosz vagy orosz anyanyelvű, akik önrendelkezést akarnak, s akik a Nyugat által támogatott kijevi puccs forgatókönyvét vették át: ha nektek szabad volt, akkor nekünk is szabad. Megvan tehát a casus belli.



Mi itt Magyarországon nem tudjuk befolyásolni a dolgok alakulását, csak ahhoz van jogunk, hogy tájékozódjunk. Mert talán csak véres polgárháború lesz Ujkrajnában, mint a Délvidéken volt, s ha majd a cionista nagyhatalmak kielégítik kapzsi vágyaikat, akkor a terület felosztását követően - van ott vasérc, szén és más ásványi anyag, s ott van a fekete föld, Európa legjobb talaja is - a darabokra tépett térség utódállamai időlegesen lecsillapodnak. Vagy nem.

Mert valaki esetleg elront valamit, mint az odesszai tűzvésznél. És akkor majd erősen imádkoznunk kell a békéért.

Ezért legyen tisztelet azon keveseknek, akik a valóságról beszélnek nekünk.

Nos vesztésre áll a cionista világ!

Vesztésre áll Szíriában, léket kapott Irántól, leblokkolt Ukrajnában és menekül Afganisztánból.


Magyarország a tönk szélén. Hazug, tolvaj kormányok, közel öt millió nyomorulttá tett magyar...
útban a polgárháború felé!


.-.-.-.-.-.


Magyarország sorsa már akkor eldőlt végérvényesen, amikor

1.) elhitte 1990-ben, hogy "szabadon" választhat a több-pártra oszlott egypárti hazaáruló diktátorok közül!
http://furaila.xfree.hu/256559 (2013.11.08-i képfeltöltés)


2.) Már akkor eldőlt a sorsa, amikor 1999-ben beerőszakoltak minket a NATO-ba! Lásd B.P. nyilatkozatát arra vonatkozólag, hogy "Oda be kellett lépni!" Ezért, még a népszavazási küszöböt is levitette, önhatalmúan megváltoztatva a törvényt!
http://furaila.xfree.hu/256559 (2013.11.08-i képfeltöltés)


3.) Már akkor megpecsételődött a sorsunk a nato mellett végérvényesen, amikor elfogadta a parlament 2008. április 22-én a Bajnai által területfejlesztési törvénybe bújtatott - NATO magyarországi támaszpontjának kialakításáról szóló TÖRVÉNYÉT!

Már csak az ÜRÜGYRE lett volna szüksége, amit nem sikerült polgárháború formájában kierőszakolni!!! Ezért Ukrajnát vették célba és rajta keresztül fognak nálunk kikötni és a törvénynek érvényt szerezni!!!

KÁR, HOGY SENKI NEM FIGYELT RÁM, AMIKOR 2008-BAN ÉS AZÓTA FOLYAMATOSAN KONGATOM A VÉSZHARANGOT!!!

2008. április 22-én megszavazták azt a törvényt, amely lehetővé tenné a NATO számára az egész ország területét 11 körzetre osztva - LOGISZTIKAI KÖZPONTOK KIALAKÍTÁSÁT.
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=10145&n=furaila&blog

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kinyilvánítottuk, területvédelemre, megpecsételődött, fegyverkezzenek, exponenciálisan, támaszpontjának, lecsillapodnak, megváltoztatva, önrendelkezést, kialakításáról, csapaterősítés, afganisztánból, magyarországon, beerőszakoltak, forgatókönyvét, ágyútöltelékek, alapszerződést, riadóztatniuk, évszázadokban, folyamatoknak, kierőszakolni, tájékozódjunk, végérvényesen, következtében, bábkormányunk, nyilatkozatát, magyarországi, szakadárokról, hátborzongató, világháborúra, polgárháború, magyarország, képfeltöltés, vonatkozólag, népszavazási, alapszabálya, magyar elektronikus, televíziós hírműsorok, felettébb homályos, élet Ukrajnáról, államfőt elkergették, gazdasági összeomlás, szétesés fenyegeti…, befolyásért fölötte, úgynevezett civilizált, rövid mondatban, katonai szervezet, biztos halállal, kínai hadsereg, történelem során, rossz oldalon, cionista kollaboráns, Anders Fogh Rasmussen NATO-főtitkár, Lásd, Ezért Ukrajnát, HOGY SENKI NEM FIGYELT RÁM, AZÓTA FOLYAMATOSAN KONGATOM VÉSZHARANGOT, LOGISZTIKAI KÖZPONTOK KIALAKÍTÁSÁT, Bóna Mária Ilona,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Szívem  Németh László tollából  Akarat  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Adakozás  A boldog családok mind hasonló...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Szép estét kedves látogatóimna...  Garai Gábor - Takarítás  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Idő  Png nő  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Alázat  Png ház  Egy hatékony szolga  Png ház  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Reggel van  Tavaszi kép  Makszim Gorkij gondolata  Akik bántanak téged  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Png csokor  Szép estét kedves látogatóimna...  Németh László tollából  Szép estét  Facebookon kaptam  Alázat  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam Annuska bar...  Neked tudnod kell  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Mi lenne ha  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Fekete István - Akác  Nagyi telefonál  Még csak most kezdődik a nap  Paul David Tripp Április 21  Makszim Gorkij gondolata  Esti kép  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Rátalálsz  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  A jó emberek mindig szépek mar...  Nem tudhatod  Png nő  Fekete-erdő desszert  Jónás Tamás – Végtelen b...  Soha ne kedvezz...  Lóhere  Png csokor  Alázat  Zilahy Lajos gondolata  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Sokan azt tartják  Png telefon  Soha ne kedvezz...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Leonardo da Vinci gondolata  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Lóhere  Facebookon kaptam  Png férfi  Ne kapaszkodj magasabbra,  Fekete-erdő desszert 
Bejegyzés Címkék
magyar elektronikus, televíziós hírműsorok, felettébb homályos, élet Ukrajnáról, államfőt elkergették, gazdasági összeomlás, szétesés fenyegeti&#8230, befolyásért fölötte, úgynevezett civilizált, rövid mondatban, katonai szervezet, biztos halállal, kínai hadsereg, történelem során, rossz oldalon, cionista kollaboráns, kifosztott országunk, német lapban, ukrajnai folyamatoknak, európai tagokat, védelmi kiadások, felek növeljék, másik területével, szerződésben kinyilvánítottuk, elmúlt évszázadokban, casus belli, dolgok alakulását, cionista nagyhatalmak, terület felosztását, fekete föld, darabokra tépett, odesszai tűzvésznél, valóságról beszélnek, cionista világ, tönk szélén, polgárháború felé, több-pártra oszlott, népszavazási küszöböt, nato mellett, parlament 2008, törvénynek érvényt, egész ország, kinyilvánítottuk, területvédelemre, megpecsételődött, fegyverkezzenek, exponenciálisan, támaszpontjának, lecsillapodnak, megváltoztatva, önrendelkezést, kialakításáról, csapaterősítés, afganisztánból, magyarországon, beerőszakoltak, forgatókönyvét, ágyútöltelékek, alapszerződést, riadóztatniuk, évszázadokban, folyamatoknak, kierőszakolni, tájékozódjunk, végérvényesen, következtében, bábkormányunk, nyilatkozatát, magyarországi, szakadárokról, hátborzongató, világháborúra, polgárháború, magyarország, képfeltöltés, vonatkozólag, népszavazási, alapszabálya, interjújában, csökkentését, ellenfélként, megszavazták, befolyásolni, vészharangot, megszállások, szerződésben, csapatainkat, megerősítjük, elektronikus, kialakítását, folyamatosan, bejelentette, nagyhatalmak, hangsúlyozta, beavatkozna, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 456
  • e Hét: 733
  • e Hónap: 9337
  • e Év: 45278
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.