Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Induljon a békemenet
  2018-02-26 20:02:52, hétfő
 
  Induljon a békemenet

Tamás Róbert | Ma | 20:00

Fagyos szép estét! Kitartás, egy hét múlva itt a tavasz, vagy ahhoz hasonló. Aztán meg itt az április, ami sokkal izgalmasabbnak tűnik tegnap óta, mint amiben eddig reménykedni mertünk. Abban biztos vagyok, hogy addig sem fogunk unatkozni, erről gondoskodik ártunk és ormányunk. Pedig én annyira, de annyira szeretnék már unatkozni! Legalább egy kis időre jó lenne megtapasztalni, hogy milyen az, amikor semmi érdekes nem történik, minden normálisan működik, a politikusok teszik a dolgukat, a kormány vezeti az országot, a gazdaság működik, az egészségügy és az oktatás fejlődik, mi pedig reszelgetjük a körmünket fenenagy unalmunkban. Nem lehetne egyszer megpróbálkozni vele?

Jelen állás szerint az van, hogy a toporzékolásügyi miniszterünk intézkedik.

Azonnali lemondásra szólította fel Szijjártó Péter az ENSZ emberi jogi főbiztosát, Zeid Raad al-Husszeint, mert idegengyűlölettel és rasszizmussal vádolta meg Orbán Viktor kormányfőt hétfőn Genfben, az ENSZ Emberi Jogi Tanácsának 37. ülésén elmondott beszédében.

“Ez elfogadhatatlan egy nemzetközi szervezet tisztségviselőjétől, méltatlan és felháborító a vád, a főbiztosnak le kell mondania - hangsúlyozta a magyar külgazdasági és külügyminiszter saját beszédében a 37. ülésen.
Az emberi jogi főbiztos beszédében egyebek közt így fogalmazott: “ismét divat az elnyomás, a biztonság visszaszorult, az alapvető szabadságjogok háttérbe szorulnak a világ minden táján. A szégyen is visszakozóban van. Európában idegenellenesek és fajgyűlölők egyre kevésbé leplezik és zavartatják magukat, mint például Orbán Viktor, aki a hónap elején azt mondta, +nem akarjuk, hogy színünk másokéval keveredjen+. Nem tudják, mi történik a kisebbségekkel olyan országokban, melyek vezetői etnikai, nemzeti, faji tisztaságra törekednek?" - tette fel a kérdést Zeid Raad al-Husszein.
Szijjártó Péter az MTI-nek telefonon nyilatkozva megjegyezte, hogy a főbiztos nem először vádaskodott Magyarország ellen, nem először próbálta a legsötétebb diktatúrák tulajdonságait Magyarországra aggatni, nem az első alkalom volt, hogy Magyarország demokratikusan megválasztott kormányát vádolta meg “méltatlan módon".
A miniszter felszólalásának lényegét hangsúlyozva elmondta, hogy Magyarország álláspontja egyértelmű és világos: a migráció nem alapvető emberi jog, meg fogjuk védeni határainkat, és minden meg fogunk tenni, hogy az ENSZ-ben a migrációról folyó vitában álláspontunkat a legvilágosabbá tegyük.
Az ENSZ február elején az egész világra kiterjedő migrációs egyezménytervezetet tett közzé, amely egyebek közt azt is tartalmazza, hogy az illegális határátlépés ne minősüljön bűncselekménynek. (MTI)

Az a helyzet, hogy Orbán Viktor elmondta, ami az idézetben szerepel. Szó szerint ezt mondta és még csak arra sem lehet hivatkozni, hogy kiragadták a szövegkörnyezetből, ezért torzult a tartalom. Nem. Pont ezt mondta és pont úgy, hogy azt jelentette, amit jelentett. Így aztán egyáltalán nem értem, hogy mi a baja Szijjártó Péternek. Mondani lehet, diktatúrát kiépíteni lehet, korrupt rendszert felépíteni lehet, az országot kirabolni lehet, de mindezeket kimondani nem lehet, mert akkor megsértődünk? Vicces fiú.

A Nemzeti Választási Bizottság (NVB) hétfőn érdemi vizsgálat nélkül elutasította azt a fellebbezést, amit egy magánszemély nyújtott be Czeglédy Csaba egyéni képviselőjelöltkénti nyilvántartásba vétele ellen. (MTI)

Ez most semmivel nem függ össze, csak ide raktam, hátha érdekel valakit.

Érdekes lesz március 15-én az életünk, holott már most is az. Akkor tüntetnek a diákok, lesz állami ünnepség, az ellenzéki pártok is tüntetést szerveznek és Bayer Zsolt meghirdette aznapra a békemenetet.

Reményt kaptak, elhiszik, hogy erősek lettek és a mi álmunk szertefoszlott. Mutassuk meg, hogy vagyunk egy páran! - ezekkel a szavakkal hirdette meg Bayer Zsolt a következő békemenetet, amely március 15-én lesz. Gyülekező 12 órától a Bem szobornál, majd átvonulnak a Kossuth térre, ahol közösen hallgatják meg Orbán Viktor ünnepi beszédét. Bencsik András hozzátette: 2012-ben is ez volt a válasz, hinnünk kell a szeretet és az összefogás erejében. Amit létrehoztunk, meg kell védeni! (Magyar Idők)

Jó. Masírozzatok nyugodtan. Remélem, lehet majd békekölcsönt is jegyezni. A CÖF hivatalos oldalán még nem találtam közleményt erről, biztosan nagyon szépen akarják megfogalmazni. Az mindig jól szokott sikerülni nekik. Mindenesetre biztosan igaz, mert az MTI már lehozta a hírt. Aludjunk rá egyet.


https://kolozsvaros.com/rovidek/induljon-a-bekemenet/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: bűncselekménynek, toporzékolásügyi, idegenellenesek, elfogadhatatlan, nyilvántartásba, külügyminiszter, felszólalásának, legvilágosabbá, magyarországra, izgalmasabbnak, megpróbálkozni, álláspontunkat, szertefoszlott, megtapasztalni, tulajdonságait, szabadságjogok, kisebbségekkel, demokratikusan, rasszizmussal, visszaszorult, megfogalmazni, visszakozóban, megválasztott, megsértődünk, külgazdasági, határátlépés, reszelgetjük, magyarország, mindenesetre, hangsúlyozta, miniszterünk, magánszemély, fellebbezést, elutasította, békekölcsönt, masírozzatok, politikusok teszik, kormány vezeti, gazdaság működik, oktatás fejlődik, körmünket fenenagy, toporzékolásügyi miniszterünk, nemzetközi szervezet, magyar külgazdasági, emberi jogi, biztonság visszaszorult, alapvető szabadságjogok, világ minden, hónap elején, kisebbségekkel olyan, kérdést Zeid, legsötétebb diktatúrák, Tamás Róbert, Szijjártó Péter, Zeid Raad, Orbán Viktor, ENSZ Emberi Jogi Tanácsának, Szijjártó Péternek, Nemzeti Választási Bizottság, Czeglédy Csaba, Bayer Zsolt, Bencsik András, Magyar Idők,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Ott van  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Facebookon kaptam  Bársony székben  Emlékezz  Erdei gyöngyvirág  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szeretem ujjad karcsuságait,  Facebookon kaptam  Kertem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  39 ígéret  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Annyira tisztelem a szabadságo...  Tanácsok egy pszichológustól  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Jó nap volt  Facebookon kaptam  Szívek  Facebookon kaptam  Magyar költészet napja  Mindig lesz olyan  Facebookon kaptam  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Isten hűségének mértéke  Tanmese  Facebookon kaptam  ajándék, mellyel meglepem  Jázmin  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ismeretlen: Ikarusz monda  Facebookon kaptam  ajándék, mellyel meglepem  Vidámság  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Hogyan válunk hűségesekké?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A pitypang legendája  Az ember  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos mondta  Facebookon kaptam  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Hamvas Béla  Esterházy Péterre emlékezünk  Megígért békesség  James Allen  Magamnak  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Vito Giaquinto gondolata  Szeretem ujjad karcsuságait,  Egyszerű  Facebookon kaptam  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Szép álmokat!  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Müller Péter tollából  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Facebookon kaptam  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  A felvilágosodás...  Facebookon kaptam  Annyira tisztelem a szabadságo...  Tavaszi este  képre írva  Facebookon kaptam  A Magyar Költészet napja alkal...  Vidámság  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
politikusok teszik, kormány vezeti, gazdaság működik, oktatás fejlődik, körmünket fenenagy, toporzékolásügyi miniszterünk, nemzetközi szervezet, magyar külgazdasági, emberi jogi, biztonság visszaszorult, alapvető szabadságjogok, világ minden, hónap elején, kisebbségekkel olyan, kérdést Zeid, legsötétebb diktatúrák, első alkalom, miniszter felszólalásának, migrációról folyó, legvilágosabbá tegyük, egész világra, illegális határátlépés, idézetben szerepel, baja Szijjártó, országot kirabolni, magánszemély nyújtott, ellenzéki pártok, szavakkal hirdette, következő békemenetet, összefogás erejében, bűncselekménynek, toporzékolásügyi, idegenellenesek, elfogadhatatlan, nyilvántartásba, külügyminiszter, felszólalásának, legvilágosabbá, magyarországra, izgalmasabbnak, megpróbálkozni, álláspontunkat, szertefoszlott, megtapasztalni, tulajdonságait, szabadságjogok, kisebbségekkel, demokratikusan, rasszizmussal, visszaszorult, megfogalmazni, visszakozóban, megválasztott, megsértődünk, külgazdasági, határátlépés, reszelgetjük, magyarország, mindenesetre, hangsúlyozta, miniszterünk, magánszemély, fellebbezést, elutasította, békekölcsönt, masírozzatok, létrehoztunk, hangsúlyozva, politikusok, főbiztosnak, megjegyezte, békemenetet, álláspontja, nyilatkozva, egészségügy, unalmunkban, tisztaságra, felháborító, országokban, vádaskodott, határainkat, meghirdette, kolozsvaros, fogalmazott, gondoskodik, migrációról, zavartatják, legsötétebb, reménykedni, fajgyűlölők, tartalmazza, lemondásra, egyértelmű, hallgatják, közleményt, minősüljön, egyáltalán, kormányfőt, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1121
  • e Hét: 3043
  • e Hónap: 6788
  • e Év: 160284
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.