Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ez a mindenre kapható cselédmentalitás, ez a feneketlen osto
  2018-02-27 08:30:12, kedd
 
  Ez a mindenre kapható cselédmentalitás, ez a feneketlen ostobaság, a gyűlöletre fogékony takonygerincűség ott marad

Tamás Róbert | Február 26, Hétfő | 15:31

Maradt itt még valami Hódmezővásárhely előttről. Kanyarodjunk vissza egy kicsit a diákokhoz. Ahogy az várható volt, a pénteki diáktüntetést követően - legjobb hagyományaikat követve - a propagandamédia munkatársai egymáson taposva igyekeztek túllicitálni egymást. Mert a pénteki diáktüntetés természetesen olyasmi, amit vastagon be kell kenni a szervilizmus taknyával, mert ez a feladat. Az Origo például odáig ment, hogy alig néhány száz tüntető lézengett a téren. A szokásosan névtelen szerzemény így zárul:

A demokrácia hiányát előszeretettel emlegető, mégis zavartalanul tiltakozható szónokokat nevetségesen kevesen, néhány százan figyelhették a parlament előtti téren.

Értsd: ha még nem hurcolnak börtönbe, amiért tüntetni merészelsz, ha nem lövet a tömegbe a kormány, akkor demokrácia van.

A Pesti Srácok is megemlékezett a tüntetésről. Tudom, nem érdemes beszélni erről, ne nézzünk oda, akkor nincs is és úgy lehet tenni, mintha minden rendben lenne. Márpedig oda kell nézni, ezek a közpénzből eltartott portálok nem öncélúan irkálnak. Nem a véleményüket akarják kifejteni, nem az elveiknek keresnek fórumot. Pontosan megtervezett feladatot hajtanak végre. Mégpedig eredményesen. Nem a PS cikke a fontos, semmi újdonság nincs benne. Soros-fiókák tüntikéztek. Azonban a hozzászólásokból jól látható a Fidesz átkozott rombolásának az eredménye. A megállás nélkül hergelt, korlátozott szellemi képességekkel megáldott hívek bármikor vevők a sorosozásra - kétsége ne legyen senkinek, hogy bátran nevezhetjük zsidózásnak is a gyűlöletkampányt, a lényegi üzenete a hívek felé ez és ők ezt értik is - és gond nélkül támadnak neki a gyerekeknek, fiataloknak is. Mert ők is ellenség, ahogy mindenki az, aki nem óhajt asszisztálni a Fidesz ámokfutásához. Márpedig hagyományosan mindenki kormányt akar buktatni, aki bármiben változást szeretne elérni, mert ami most van, az szerinte nem jó. Néhány komment:

Az összes tüntikéző elmehet a kurva anyjába ahonnan jött.Nyuggerestül diákostul, tanárostul.Az olyan tanárokat akik diákok mögé bújva élik ki kommunista aberrációjukat azonnali hatállyal ki kell rúgni és örökre el kell tiltani a szakmájától.Az ilyen anarchistákat semmiképpen nem szabad komolyan venni, mert ezek mind-mind soroscsicskák.
Akinek baja van az oktatással, az húzzon a gecibe nyugatra, ott már arabul is tanulhat.

Ilyenkor bezzeg egy darab Allahu Akbar öngyilkos merénylő sem jelenik meg, milyen érdekes, pedig a leszakadt végtagok, cafatokra robbant combizmok,kipukkadt belek és fröccsenő agyvelők látványa hamar elvenné a többi tüncikéző kedvét a folytatástól.

Zsidó külykök szarakodnak állandóan.Ti úgyis azt tanultok ,amit akartok.Hagyjátok már békén a többséget.Szarfaszúak!

Takarodjon az összes tüntető a jó büdös picsába.A magyar társadalom túlnyomó többségének semmi baja az oktatással, akinek van el lehet menni.

Soros György húzza a faszára az összes tüntető kakilóját!

kurva anyátokat geci tüntetők,hoyg szakadt volna a kurva anyátokba és a drogos apátokba a fejetek ti geci!!!!rohadt kölykök!

Idióta hülye gyerekek testnevelésből felmentett kis csicskák de az is aki a háttérből támogatja őket az a balos banda uszítja őket aki 2006 ban lövetett a tömegbe most ha ők lennének hatalmon már kardlapoznák a kis köcsögöket legalább okkal vonyítanának

Felhergelt fartúrók ezek mind, remélem hétvége felé ez a kis tünti újabb ezrekkel növeli a Fidesz táborát

Gondolom söt ahogy lätszik “pär tulkoros is ott ugrabugräl. Ez aztän a civil tünci komcsikkal,libsikkel, homikkal kiegeszülve!!!Lesz 1-2 peticio aztän usgyi haza mert hideg van. Gyuri bäcsi megdolgoztunk a penzünkert mondjäk majd hetfön a “civilek!!!

Ezek a vén kecskék mit kerestek a tüntetésen a temetök meg üresek nem mondták nekik.hogy elkúrták a házszámot a a sok vén spicli ávos maradék

Ezek a kis köcsögök max a kecskét döntik meg sok kis sikló vállú hülye gyerek a Soros csicskái

SZABAD AKARAT!
Sz@ros kölykök! Le lehet menni a pincébe, felállni a sámlira, kötél a nyakba és minden problémátok megoldódott.
Ha azonban nincs pincétek, sámli és a kötél is elfogyott, akkor ott van pesti IC, nyugodtan álljatok ki a sínekre, nem fogtok senkinek hiányozni.
Még járulékos veszteségek se vagytok.

Ne kívánjon a mozdonyvezetőnek ilyen szörnyű élményt.

Leginkább a 7. pont (ne legyen nulladik óra) és a 8. pont (ne legyen hosszabb a tanév) teccik, mint szakmailag koherens követelmény!
Mellesleg nem értem miért fáradtak transzparensek írásával! Elég lett volna, ha felveszik a nagypapa ÁVO-s, vagy a papa munkásőr egyenruháját!

“Belehúztak" a Rákosi unokák! Ha valaki, ők biztosan tudhatják, mi a “szabad oktatás"! Nagypapijuk erről volt híres! Kár, hogy most nem úgy “kezelik" a fajtájukat, mint anno!

Az Orbán-rezsim bukni fog, ez nem kérdés. Egyedül az időpont kétséges. De ez a pusztítás itt fog maradni, ezek az újságírók és ezek a hozzászólók itt maradnak. Az újságírók majd keresnek maguknak másik szolgálható urat, a hozzászólók letagadják a csillagokat az égről és eltűnnek a susnyásban. De attól még ez a mindenre kapható cselédmentalitás, ez a feneketlen ostobaság, a gyűlöletre fogékony takonygerincűség ott marad.

Lehetséges, hogy nincs ezzel semmi baj, ilyen mindig volt és lesz. Talán csak annyi a megoldás, hogy nem szabad engedni, hogy az ilyenek felszínre kerüljenek. Nekem mégis az a véleményem, hogy ilyen feneketlen pusztítást még egyetlen bandának sem sikerült véghezvinnie, mint a jelenleginek. Minden egyéb mellett ezzel is el kell majd számolnia mindenkinek, aki - bármekkora mértékben is - részt vállalt ebben a rombolásban.


https://kolozsvaros.com/2018/02/26/ez-a-mindenre-kaphato-cseledmentalitas-ez-a-fe neketlen-ostobasag-a-gyuloletre-fogekony-takonygerincuseg-ott-marad/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: takonygerincűség, gyűlöletkampányt, cseledmentalitas, mozdonyvezetőnek, hódmezővásárhely, cselédmentalitás, takonygerincuseg, hozzászólásokból, propagandamédia, testnevelésből, hagyományaikat, aberrációjukat, előszeretettel, transzparensek, természetesen, diáktüntetést, megemlékezett, anarchistákat, soroscsicskák, ámokfutásához, képességekkel, megdolgoztunk, hagyományosan, figyelhették, asszisztálni, túllicitálni, vonyítanának, kardlapoznák, rombolásának, tiltakozható, diáktüntetés, véghezvinnie, véleményüket, folytatástól, jelenleginek, megtervezett, mindenre kapható, feneketlen ostobaság, gyűlöletre fogékony, várható volt, pénteki diáktüntetést, propagandamédia munkatársai, pénteki diáktüntetés, szervilizmus taknyával, szokásosan névtelen, demokrácia hiányát, parlament előtti, közpénzből eltartott, véleményüket akarják, elveiknek keresnek, megállás nélkül, sorosozásra –, Tamás Róbert, Pesti Srácok, Allahu Akbar, Soros György, SZABAD AKARAT,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Esterházy Péter: Harmonia c...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Van néhány kérdés, amin gondol...  Reményik Sándor: Pierrot &...  Facebookon kaptam  Önmaga ellenére  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  képre írva  Eduardo Sacheri gondolata  József Attila – Keresek ...  Walter Chrysler mondta  Különleges  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Alvó cica  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Erdei gyöngyvirág  Facebookon kaptam  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Sorsunk miatt...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Eduardo Sacheri gondolata  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  A sorsod  Hogyan válunk hűségesekké?  "Ez egy csoda"  képre írva  Facebookon kaptam  Walter Chrysler mondta  Megígért békesség  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Martin Buber, A haszidim meséi  Nem kell hozzá fürdőruhás  Ismeretlen: Ikarusz monda  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Alvó kislány  Mindig lesz olyan  Tanácsok egy pszichológustól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimn...  A pitypang legendája  Esterházy Péterre emlékezünk  Jánosházy György: Fogd a kezem  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Szép estét kedves látogatóimn...  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Zilahy Lajos gondolata  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Facebookon kaptam  jó reggelt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Nevelőszülőkhöz adták,  Tanácsok egy pszichológustól  Egyszerű  Martin Buber, A haszidim meséi  Alvó cica  különleges  Reményik Sándor: Pierrot &...  A Magyar Költészet napja alkal...  Horváth Szilvia tollából  Jó éjszakát  Zilahy Lajos mondta  IGEN így  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Alvó cicák  Facebookon kaptam  A pitypang legendája  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Somlyó Zoltán - Orgonával  "Ez egy csoda"  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 13  Töröld le  Szép estét  A pitypang legendája  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szabó T. Anna - Pitypang  Ott van  képre írva  Különleges  40 felett  A sorsod  Alvó kislány  Vannak emberek  Facebookon kaptam  Vannak emberek  Robin Wight pitypang szobra 
Bejegyzés Címkék
mindenre kapható, feneketlen ostobaság, gyűlöletre fogékony, várható volt, pénteki diáktüntetést, propagandamédia munkatársai, pénteki diáktüntetés, szervilizmus taknyával, szokásosan névtelen, demokrácia hiányát, parlament előtti, közpénzből eltartott, véleményüket akarják, elveiknek keresnek, megállás nélkül, sorosozásra &#8211, lényegi üzenete, hívek felé, összes tüntikéző, kurva anyjába, olyan tanárokat, ilyen anarchistákat, gecibe nyugatra, darab Allahu, leszakadt végtagok, többi tüncikéző, összes tüntető, magyar társadalom, kurva anyátokba, drogos apátokba, háttérből támogatja, tömegbe most, civil tünci, penzünkert mondjäk, kecskét döntik, mozdonyvezetőnek ilyen, nagypapa ÁVO-s, papa munkásőr, időpont kétséges, újságírók majd, hozzászólók letagadják, ilyenek felszínre, takonygerincűség, gyűlöletkampányt, cseledmentalitas, mozdonyvezetőnek, hódmezővásárhely, cselédmentalitás, takonygerincuseg, hozzászólásokból, propagandamédia, testnevelésből, hagyományaikat, aberrációjukat, előszeretettel, transzparensek, természetesen, diáktüntetést, megemlékezett, anarchistákat, soroscsicskák, ámokfutásához, képességekkel, megdolgoztunk, hagyományosan, figyelhették, asszisztálni, túllicitálni, vonyítanának, kardlapoznák, rombolásának, tiltakozható, diáktüntetés, véghezvinnie, véleményüket, folytatástól, jelenleginek, megtervezett, egyenruháját, nyuggerestül, zavartalanul, szervilizmus, kanyarodjunk, nevetségesen, eredményesen, nagypapijuk, szarakodnak, fiataloknak, zsidózásnak, csillagokat, nevezhetjük, sorosozásra, korlátozott, tüntikéztek, hozzászólók, szolgálható, gyerekeknek, többségének, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 353
  • e Hét: 4117
  • e Hónap: 7862
  • e Év: 161358
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.