Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
B.L. mérkőzés labdarúgás -/ FTC - barcelona
  2020-10-20 10:16:41, kedd
 
  Rohamosan fogynak a bérletek a Ferencváros labdarúgócsapatának hazai Bajnokok Ligája-mérkőzéseire.
...... ........


Igaz András, a Groupama Arénát üzemeltető cég, a Ferencváros marketingügynöksége, a Sport Five Hungary Kft. ügyvezető igazgatója arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a jegyértékesítés első napján 3084 BL-bérlet talált gazdára. Egyelőre a klub azon hűséges szurkolói vásárolhattak csak, akik a legutóbbi és a mostani idényben és szezonbérlettel rendelkeznek, és a koronavírus-járvány miatt bekövetkezett zárt kapus mérkőzések miatt nem kértek visszatérítést.
Ez a 4100 drukker még kedden is előnyben részesül, és lehetősége van arra, hogy megvásárolja bérletét. Érdekesség, hogy a legjobb helyekre szóló, kiemelt ellátással járó, több százezer forintos VIP-bérleteket már mind eladták.
A Ferencváros első csoportmérkőzését jövő héten a Dinamo Kijev ellen még a Groupama Arénában játssza, ide a lezárások és az európai szövetség (UEFA) különböző előírásai miatt 5200 bérletet értékesíthet a klub, ezt követően pedig átköltözik a Puskás Arénába, ahová a Juventus és a Barcelona elleni összecsapásokra nagyságrendileg körülbelül még 10 ezer talál gazdára.
A leghűségesebb szurkolókat követően szerdán az a további, nagyjából 700 drukker vásárolhat a mindhárom mérkőzésre érvényes bérletekből, akik idén és tavaly is bérletesek voltak, őket egy nappal később követik majd a szurkolói kártyával rendelkezők.
A Ferencváros kedden az FC Barcelona otthonában kezdi meg szereplését a Bajnokok Ligája főtábláján, ahol legutóbb 25 évvel ezelőtt szerepelt
- Egy katalán újságíró arról kérdezte Szerhij Rebrovot, örülne-e annak, ha a hatszoros aranylabdás Lionel Messi nem lépne pályára, az ukrán vezetőedző szerint azonban a Barcelonának is szüksége van a jó rajtra, ehhez pedig a legjobbak kellenek. Ugyanakkor ha az argentin klasszis nem játszana, akkor is klasszisok ülnek a kispadon, akik pótolhatják. Hozzáfűzte, ha erről játékosait kérdeznék, valószínűleg azt mondanák, hogy mindenképpen szeretnének a világ legjobbja ellen pályára lépni.
REBROV: A JÁTÉKOSOK NEM SZERETNÉK, HA MESSI NEM JÁTSZANA
LOVRENCSICS: NEM SZABAD MEGIJEDNI ATTÓL, HOGY MESSI JÖN SZEMBE​
Lovrencsics Gergő szerint nem szabad meg szeppenni, hanem erőt kell meríteni abból, hogy a Ferencváros kedden a világsztárokkal felálló Barcelona ellen lép pályára a Camp Nouban a Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában.

Forrás M4 sport hírek
*
- A mérkőzés eredménye: 5:1 Barcelona javára
Orosz Pál szerint a Ferencváros labdarúgócsapata és az FC Barcelona között a legkisebb különbség a pályán volt a keddi Bajnokok Ligája csoportmérkőzésen, amelyet 5-1-re nyert a Camp Nouban a házigazda.
,,Nagyon jó élményekkel megyek haza, ugyanis véleményem szerint a legkisebb különbség a pályán volt köztünk, hiszen ha megnézzük, akkor egy olyan csapat ellen játszottunk, amelynek körülbelül harminc-negyvenszeres a költségvetése" - mondta az MTI-nek nem sokkal a hazautazás előtt az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója.
,,Tokmac az elején lőtt egy gyönyörű lesgólt, majd jött Isael kapufája. Próbáltuk játszani a játékunkat, de azért természetesen alapvető különbség van a két együttes játékoskerete között. Mindenesetre egyáltalán nem futballoztunk alárendelten, nem játszottuk el az az áldozati bárány szerepét" - tette hozzá Orosz Pál.
A sportvezető megjegyezte, jövő szerdán, a Dinamo Kijev ellen sem feltett kézzel megy ki a pályára az együttes, amely az ukránokat is meglepheti úgy, mint ahogyan tette azt a Barcelonával a mérkőzés egyes szakaszaiban.
,,A VIP-páholyban azért volt némi mozgolódás a barcelonaiak részéről, amikor 3-1 után emberelőnyben volt egy-két helyzetünk" - fűzte hozzá Orosz Pál.

Forrás: M4 sport hírek

További cikk Link
 
 
0 komment , kategória:  Magyar foci  
Címkék: labdarúgócsapata, világsztárokkal, nagyságrendileg, szezonbérlettel, összecsapásokra, jegyértékesítés, vezérigazgatója, visszatérítést, csoportkörének, bekövetkezett, játékoskerete, emberelőnyben, vásárolhattak, futballoztunk, negyvenszeres, természetesen, leghűségesebb, költségvetése, értékesíthet, valószínűleg, barcelonaiak, megvásárolja, rendelkeznek, alárendelten, szakaszaiban, barcelonának, barcelonával, mindenképpen, mindenesetre, mérkőzéseire, fordulójában, tájékoztatta, játszottunk, szereplését, ferencváros, szurkolókat, jegyértékesítés első, klub azon, mostani idényben, 4100 drukker, legjobb helyekre, európai szövetség, leghűségesebb szurkolókat, nappal később, szurkolói kártyával, katalán újságíró, hatszoros aranylabdás, ukrán vezetőedző, legjobbak kellenek, argentin klasszis, világ legjobbja, világsztárokkal felálló, Bajnokok Ligája-mérkőzéseire, Igaz András, Groupama Arénát, Sport Five Hungary Kft, Dinamo Kijev, Groupama Arénában, Puskás Arénába, Bajnokok Ligája, Szerhij Rebrovot, Lionel Messi, JÁTÉKOSOK NEM SZERETNÉK, MESSI NEM JÁTSZANA, SZABAD MEGIJEDNI ATTÓL, HOGY MESSI JÖN SZEMBE​, Lovrencsics Gergő, Camp Nouban, Forrás M4, Orosz Pál, Labdarúgó Zrt,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Heltai Jenő: Március  Az izmaink nem csak testmozgás...  Az időszakos böjt és a vérnyom...  Ködvirágok  Apu  Úgy sajog ez a vad tavasz,  Facebookon kaptam  Alvó baby  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szimbólumok  Alvó kutya  Tedd őt foglyul, Uram  Sok ember olyan,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó baby  képre írva  Facebookon kaptam  Tedd őt foglyul, Uram  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Március 25. - Gyümölcsoltó Bol...  Facebookon kaptam  Táplálékok a máj egészségének ...  Az angyali üdvözlet  A tavasz nem csak önmagában sz...  Paul David Tripp Március 26  Facebookon kaptam  Áldott, békés, szép Virágvasár...  Kinyílni egy beteg világban: v...  Sok ember olyan,  képre írva  Az angyali üdvözlet  Facebookon kaptam  J. Donald Walters  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Szívet megérintő . . .  Az idegen országok éghajlata  Alvó baby  Nárciszok  Facebookon kaptam  Antoine de Saint-Exupéry gondo...  Reményik Sándor: Itt most virá...  A Víz Világnapja.  Virágos mező  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  képre írva  Maci az északi fény alatt  Esti Ima !  Az angyali üdvözlet  A pálma a győzelem és a diadal...  Facebookon kaptam  Szép estét  Reményik Sándor: Itt most virá...  J. Donald Walters  Öreg nő sóhajt  Haja van  Esti kép  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Tibeti harangvirág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Virág vasárnap  Leereszkedés és olvadás  Alvó baby  Sokszor  Varázskönyv  Alvó baby  Facebookon kaptam Krisztina b...  képre írva  Egy hét kihagyás  képre írva  Kinyílni egy beteg világban: v...  Nem látom őket  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Talppontok közérthetően  Sokszor  Facebookon kaptam  Talppontok közérthetően  Facebookon kaptam  Nárciszok  A Víz Világnapja.  J. Donald Walters  Facebookon kaptam  Nem hazudnak  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Válaszok a halál után  Sok ember olyan,  Paul David Tripp Március 27  Úgy sajog ez a vad tavasz,  Havazás  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Öröknek hinni . . . 
Bejegyzés Címkék
jegyértékesítés első, klub azon, mostani idényben, 4100 drukker, legjobb helyekre, európai szövetség, leghűségesebb szurkolókat, nappal később, szurkolói kártyával, katalán újságíró, hatszoros aranylabdás, ukrán vezetőedző, legjobbak kellenek, argentin klasszis, világ legjobbja, világsztárokkal felálló, mérkőzés eredménye, legkisebb különbség, pályán volt, keddi Bajnokok, olyan csapat, hazautazás előtt, elején lőtt, gyönyörű lesgólt, sportvezető megjegyezte, mérkőzés egyes, barcelonaiak részéről, labdarúgócsapata, világsztárokkal, nagyságrendileg, szezonbérlettel, összecsapásokra, jegyértékesítés, vezérigazgatója, visszatérítést, csoportkörének, bekövetkezett, játékoskerete, emberelőnyben, vásárolhattak, futballoztunk, negyvenszeres, természetesen, leghűségesebb, költségvetése, értékesíthet, valószínűleg, barcelonaiak, megvásárolja, rendelkeznek, alárendelten, szakaszaiban, barcelonának, barcelonával, mindenképpen, mindenesetre, mérkőzéseire, fordulójában, tájékoztatta, játszottunk, szereplését, ferencváros, szurkolókat, rendelkezők, bérletekből, élményekkel, megjegyezte, sportvezető, aranylabdás, szeretnének, lovrencsics, koronavírus, pótolhatják, mozgolódás, bérleteket, érdekesség, körülbelül, ellátással, átköltözik, játékosait, véleményem, meglepheti, hazautazás, játékunkat, játszottuk, egyáltalán, lehetősége, hozzáfűzte, bérletesek, mérkőzésre, otthonában, főtábláján, klasszisok, ugyanakkor, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1715
  • e Hét: 5305
  • e Hónap: 25988
  • e Év: 228901
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.