Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Hoppál Péter és ifj. Lomnici Zoltán hazugságokkal hergelte a
  2018-04-04 20:00:31, szerda
 
 
2018-03-30

Írta Eric
Hoppál Péter és ifj. Lomnici Zoltán hazugságokkal hergelte a lakossági fórumon a szavazókat

foto:24.hu



Berkecz Balázs, az Együtt alelnöke egy kozármislenyi fideszes fórumon próbálta kérdezni Hoppál Péter kultúráért felelős államtitkárt, a térség országgyűlési képviselőjét Pécs csődhelyzetéről, de érdemi válasz helyett a nigériai migránsokról és a spanyol munkanélküliekről szóló hazugságokat kapott. Meg lökdösést és rugdosást.





Tudvalevő, hogy év végén a kormány több mint 6,5 milliárd forint visszatérítendő támogatást biztosított a 8 éve fideszes vezetésű pécsi önkormányzat finanszírozási helyzetének rendezésére, további 3 milliárdot pedig annak 2018-as likviditása érdekében. Berkecz Balázst, az Együtt alelnökét érdekelte volna, hogy mi újság a városkával így a választások előtt, de magáról a csődhelyzetről semmit se tudott meg. Cserében a fórumon olyan mondatok hangzottak el a fideszes Hoppál Péter, a kultúráért felelős (!) államtitkár, és ifj. Lomnici Zoltán CÖF-szóvivő szájából, hogy a pofám leszakadt. Tömény hazugságok.

,,Nigéria lakosságának több mint 80%-a, legalább 100 millió ember AIDS-es, vagyis a megerőszakolt svéd lányok közül 5-ből 4 elkapta a HIV-fertőzést, illetve az AIDS-et."

Mi a fasz? Nem hiszem, hogy kommentelni kell ezt, de azért tegyük hozzá, hogy Nigériában valóban nagyon magas az AIDS fertőzöttek aránya, a világon a második legmagasabb 2.9%. Majdnem nyolcvan! Btw ha 80% lenne, az ország már kihalt volna, el sem tudom képzelni, hogy ezt ki kajálja be? Vagyis de, el tudom képzelni.
Amúgy nem tudom mi a rosszabb, 100 millió AIDS-essel riogatni vagy azzal, hogy ők még meg is esznek, ha idejönnek?

,,Olyan víruseredetű betegségeket hoznak magukkal, mint a nílusi láz, ebola és a többi, aminek nincs gyógyszere."

Az igazság az, hogy Nigériában egyetlen egyszer volt Ebola-járvány. Akkor 22 beteget regisztráltak, és 2014 szeptembere óta egy újabb megbetegedést sem. A nílusi láz pedig 1960-óta jelen van Magyarországon, de az influenzához hasonló tünetekkel járó fertőzés 80-85%-ban tünetmentesen zajlik le. Nigériához köze sincs: a nílusi láz a Nigériától 4.000 km-re, a Nílus partján fekvő Ugandából ered.

,,Tudomásom szerint Spanyolországban a fiatalok között több mint 50%-os a munkanélküliség, ennek ellenére Merkelék nem azt mondták, hogy a spanyol fiatalokat hozzuk be, hanem nekünk sokkal jobbak a magukat szírnek mondók."

Ordas kamu megint. Spanyolországban a 2013-as 27%-os csúcs után mára “csak" 16%-os a munkanélküliség, és a spanyol embereket nem kell sehova vinni, ugyanis szabadon vállalhatnak munkát a teljes EU-ban, ha akarnak. Spanyolország célja amúgy 2020-ra a munkanélküliségi ráta 11%-ra szorítása.

,,Van olyan magyar honfitársunk, aki külföldről finanszírozott civil szervezet vezetőjeként Németországban azért lobbizik, hogy nekünk rosszabb legyen, és németországi cégek vagy akár a német kormányzat megbüntessen minket. Van ilyen honfitársunk. Meg szokták kérdezni, hogy mikor lesz már az, hogy hazaárulásért bárkit elítélnek? Mert ez mindenképpen súrolja ezt a kategóriát."

Természetesen mindenki hazaáruló, aki máshogyan gondolkozik, mint a Fidesz, és bizony mindenki meg lesz büntetve, aki nem a Fideszre szavaz. Elégtételt vesznek, Orbán is megmondta.

Az egész videó itt nézhető meg, pár év múlva tanulmányt lehet majd róla írni. Berkeczet a végén meglökdösték és megrugdosták a résztvevők, mert megkérdezte, hogy tényleg erre a gyűlöletkampányra van-e szükség egy lakossági fórumon.



Pécsen a Fidesz legerősebb kihívója a független Mellár Tamás, de neki is nagyon nehéz dolga lesz, hogy győzzön, mert az ellenzék egyelőre nem akar visszalépkedni. Az ellenzéki jelöltek január végén szervezett helyi vitáján - ezt is Gulyás Márton moderálta a Közös Ország Mozgalom nevében - csak Mellár ígérte meg, hogy visszalép, ha nem az ő esélyességét mutatja a felmérés. A Momentum jelöltje márciusban térne vissza a kérdésre, az LMP pedig nem akart ezzel foglalkozni.

Update: Nigéria budapesti nagykövetsége tiltakozó közleményt adott ki, miután meglátták a kozármislényi Fidesz-fórumról készült videót

“Teljességgel abszurdnak, meggondolatlannak, könnyelműnek és sértőnek ítéljük, hogy Kásler (Kásler Miklós, az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója, és Lomniczi szerint tőle származik az adat, hogy Nigéria 80% AIDS-es - a szerk.) és ifj. Lomniczi urak ellenőrizetlen adatokat használnak a magyar közvélemény Nigériáról alkotott képének befolyására, ezzel saját propagandacéljaikat szolgálva."


https://vastagbor.atlatszo.hu/2018/03/30/hoppal-peter-hazugsagokkal-hergelte-a-la kossagi-forumon-a-szavazokat/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: spanyolországban, munkanélküliségi, visszatérítendő, csődhelyzetéről, munkanélküliség, visszalépkedni, finanszírozott, csődhelyzetről, ellenőrizetlen, magyarországon, németországban, finanszírozási, regisztráltak, hazugsagokkal, spanyolország, tünetmentesen, természetesen, országgyűlési, nagykövetsége, megerőszakolt, kozármislényi, hazaárulásért, megbetegedést, kozármislenyi, hazugságokkal, honfitársunk, migránsokról, önkormányzat, megrugdosták, meglökdösték, könnyelműnek, vezetőjeként, hazugságokat, lakosságának, vállalhatnak, influenzához, lakossági fórumon, kozármislenyi fideszes, térség országgyűlési, nigériai migránsokról, spanyol munkanélküliekről, választások előtt, csődhelyzetről semmit, fórumon olyan, fideszes Hoppál, kultúráért felelős, pofám leszakadt, megerőszakolt svéd, második legmagasabb, újabb megbetegedést, influenzához hasonló, fiatalok között, Hoppál Péter, Lomnici Zoltán, Írta Eric, Berkecz Balázs, Berkecz Balázst, Lomnici Zoltán CÖF-szóvivő, Mellár Tamás, Gulyás Márton, Közös Ország Mozgalom, Kásler Miklós, Országos Onkológiai Intézet,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szívem  Alázat  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Akarat  Reménység és erő Krisztustól e...  Szép estét kedves látogatóimna...  Albert Einstein gondolata  Alázat  Akik bántanak téged  Bounty krémes  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Irgalom és ítélet  Nevem  Alázat  Png cica  Popper Péter szavai  Paul David Tripp Április 21  Png csokor  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Png férfi  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam Mírjam barát...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  A Megváltó szolgálatában  Akarat  Irgalom és ítélet  Makszim Gorkij gondolata  Jónás Tamás – Végtelen b...  Régi emberek, akikre máig büsz...  képre írva  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Mai harmónia kártyám  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Egy hatékony szolga  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Fekete István - Akác  Png cica  Esti kép  Szép estét kedves látogatóimna...  Alázat  Png kutya  Facebookon kaptam  Fehér virág  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Akarat  Akarat  Png kislány  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Zilahy Lajos gondolata  Nem tudhatod  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Zilahy Lajos gondolata  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem számIt  Nagyi telefonál  Neked tudnod kell  Kerüld el az evangélium örömén...  Bertolt Brecht -től idézet  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Facebookon kaptam Krisztinától  Szép napot kívánok  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Png csokor 
Bejegyzés Címkék
lakossági fórumon, kozármislenyi fideszes, térség országgyűlési, nigériai migránsokról, spanyol munkanélküliekről, választások előtt, csődhelyzetről semmit, fórumon olyan, fideszes Hoppál, kultúráért felelős, pofám leszakadt, megerőszakolt svéd, második legmagasabb, újabb megbetegedést, influenzához hasonló, fiatalok között, spanyol fiatalokat, magukat szírnek, 2013-as 27%-os, spanyol embereket, teljes EU-ban, munkanélküliségi ráta, német kormányzat, egész videó, végén meglökdösték, gyűlöletkampányra van-e, független Mellár, ellenzék egyelőre, ellenzéki jelöltek, kozármislényi Fidesz-fórumról, magyar közvélemény, spanyolországban, munkanélküliségi, visszatérítendő, csődhelyzetéről, munkanélküliség, visszalépkedni, finanszírozott, csődhelyzetről, ellenőrizetlen, magyarországon, németországban, finanszírozási, regisztráltak, hazugsagokkal, spanyolország, tünetmentesen, természetesen, országgyűlési, nagykövetsége, megerőszakolt, kozármislényi, hazaárulásért, megbetegedést, kozármislenyi, hazugságokkal, honfitársunk, migránsokról, önkormányzat, megrugdosták, meglökdösték, könnyelműnek, vezetőjeként, hazugságokat, lakosságának, vállalhatnak, influenzához, főigazgatója, németországi, betegségeket, teljességgel, államtitkárt, esélyességét, víruseredetű, megbüntessen, mindenképpen, képviselőjét, kommentelni, szeptembere, választások, likviditása, rendezésére, helyzetének, biztosított, közvélemény, gondolkozik, befolyására, fertőzöttek, államtitkár, megkérdezte, foglalkozni, legmagasabb, hangzottak, abszurdnak, nigériában, külföldről, szavazokat, kategóriát, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1313
  • e Hét: 7045
  • e Hónap: 18156
  • e Év: 171652
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.